Φίλε STEFANOS37
Ζήτησες να την φας στο τσάμπα την ΘΕΑ κ εσύ η το έπαιξες αγαπουλης να κάνετε κ σχέση κ πήρες το πουλο;;;
Η γυναίκα δεν πηδιέται STEFAN όλοι ξέρουμε ότι είναι κορυφαία στο είδος της η ΤΕΑ, κορμάκι και στόμα και βλέμμα θάνατος,μπριζόλα δεν δίνει κ το επίπεδο της δεν το φτάνει καμία βίζιτα απ'αυτές που γαμάς εσύ φιλαράκι.
Ταντρικό ερωτικό μασάζ μαζί της μόνο για άλλη μία φορά, τρεις εκτονώσεις σε δύο ώρες, μπάνιο μαζί της ξέφυγε το πράγμα σε τρελές καταστάσεις. Το κόστος δύο ώρες με διάλειμμα για καφέ 100€ και το δωράκι της +30€.
Εγώ μαζί της ξεφεύγω κάθε φορά κάτι άλλο σκαρφίζεται το μυαλό της.
Ίνα από Attica massage. Ρωσίδα, ξανθιά, θεϊκό κορμί, 40+++ ετών. Χορός μπροστά μου, μασάζ μέτριο, εκτόνωση με χέρι το δωράκι της +30€.ψυχρη για τα γούστα μου αλλά οκ.
Ευδοκία από your Massage.., περίεργη υπόθεση.. μασάζ όχι, ρεφλεξολόγος πόδια άριστη, εμφάνιση εδώ τα χαλάμε πολύ άσχημα... πρόσωπο γλυκό μικρή σε ηλικία 25ετων αλλά από τη μέση και κάτω περιφέρεια τεράστια δυστυχώς, έκανα γυμνός αλλά δεν πήγαμε παραπέρα με τίποτα.
Γεωργία από your Massage.
35 ετών μέτρια εμφάνιση, χωρίς πετσέτα, μέτριο έως χωρίς γνώσεις μασάζ το παραδέχτηκε οπότε μου έκανε ρεφλεξολογία πατούσες, έξτρα τίποτα μηδέν στα δεν.
Πατρίτσια και Βανέσα βραζιλιάνες στα δεν ποτέ ξανά.
Ενημερώστε για νέες δραστηριότητες με σωστό μασάζ και έξτρα.. όχι σεξ.
Όχι άλλα γραφεία εδώ μέσα και πρόμο σας πήρανε χαμπάρι!! [/quote
Δεν θα γαμουσα ποτε ΤΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕ. ΕΣΥ ΤΗΝ ΓΑΜΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΑΚΟ