Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Επειδή βλέπω το θέμα τιμής και έχει πραγματικά ενδιαφέρον η κουβέντα.
Ποια θεωρείται δίκαιη τιμή και για τι ακριβώς υπηρεσίες;

Πχ ποσο θεωρείται δίκαιο για 1 ώρα συνάντησης που να περιλαμβάνει μασάζ σε όλο το σώμα και καλαμάκι άνευ στο τέλος; Γιατί αν δε κάνω λάθος οι περισσότεροι αυτό θελουμε.

Για να εξηγούμαι έχω να πάρω μασάζ πάνω από 2 μήνες.

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Κόστος μασάζ +10 ή 20 για καλαμάκι
+20 ή 30 με μπριζόλα νομίζω είναι καλά και για τον πελάτη, και για την κοπέλα.

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Τι να πάρουνε χαμπάρι ρε φίλε... χρόνια τώρα τα ίδια λέμε όμως υπάρχει αρκετός κόσμος που τα σκάει και θα συνεχίσει δυστυχώς να τα σκάει...
Το sport έχει ρίσκο και θέλει χαρτί...Εν μέσω πανδημίας γίνεται αναδιοργάνωση σε ορισμένα λαδαδικα delivery...
Ψήνομαι για Βαλέρια από το lux...
Έχεις μεγάλη πλάκα

kopronio

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
δεν πιστευω να σου βρισκεται το τηλ.της Μαριαννας απο Καλλιροης 48?

froggy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2019
Κριτικές
6
Like
963
Πόντοι
361
Καλη εβδομάδα στην παρέα,

επέστρεψα μετά από αρκετό καιρό και δοκίμασα κάποια μασαζοκόριτσα και γραφεία. Παραθέτω γνώμη όπως και την προηγούμενη φορά και ελπίζω να συνεισφέρω:

1. Heaven massage ή Best massage: Κάτι λάθος πάει στο κεφάλι τους αλλά θα το καταλάβουν. Το κόστος που ζητάνε για ΤΑΝΤΡΑ αγγίζει τα 120 - 140 Ευρώ. Λέω θα είναι σούπερ πακέτο με μπριζόλες και κοψίδια και χοληστερίνη φούλ. Ούτε καν. Ένα χεράκι και πολύ είναι! Προφανώς έπεσα σε κακή μέρα ή σε κακή συνενόηση. Η κοπέλα που ήρθε δεν είχε καμία σχέση με την φωτογραφία. έχει πέσει πολύ φωτοσοπ σε όλες εκεί αν κρίνω από το portfolio. Τελοςπάντων εγώ την πάτησα. Το γραφείο έχει μπει στα όχι.

2. Lux: έκανα ραντεβουδάκι με την Βαλέρια - πρώην μαριλού. Πιο μεγάλη σε ηλικία από ότι στην φωτογραφία αλλά σε γενικές γραμμές ωραία γυναίκα. Ωραία περιποίηση και μασάζ. Το τελείωμα αποκλειστικά και μόνο με χέρι και λίγο μηχανικά. Δεν είναι κακή εμπειρία αλλά δεν είναι και από τις τοπ.

3. Your: Ύστερα από παρότρυνση σε προηγούμενες σελίδες ενός φίλου που αναφέρθηκε στην Αλίσα, είπα να την δοκιμάσω. Γούστα είναι αυτά αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι δύναμη. Είναι πολύ μέτρια εμφανισιακά, ηλικίας σίγουρα πάνω από 40, ένα καλούτσικο μασάζ και ένα απλό τελείωμα με χέρι. Ευγενική και καθαρή στα θετικά της.

4. Αφροδίτη από joy: Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν, κάνει καλό μασάζ, έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και αξίζει αν αισθανθεί άνετα και όταν γυρίζεις ανάσκελα η περιποίηση. Δεν έπαιξε καλαμάκι αλλά έμεινε χωρίςμπλούζα και σουτιέν οπότε έπαιξε ωραίο χούφτωμα και βυζοκατάσταση!

5. velvet: Ηρώ Εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο. Μασάζ μέτριο. Προς το τέλος, Παιχνιδιάρικο όλο νάζι και δεν και μη και όχι και ντρέπομαι για να φτάσουμε να τον περιποιείται λίγο με χέρι λίγο με στόμα. καλή εμπειρία γιατί βγάζει κάτι το εφηβικό η συμπεριφορά και το όλο νάζι. Για μια φορά ήταν οκ. Λένα: ότι πιο αξιόλογο και συμπαπθητικό έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Μικρή και μικροκαμωμένη αλλά πολύ ωραίο κορμάκι και προσωπάκι. Δεν προχωράει σε καλαμάκι αλλά κάνει καλό μασάζ και το χέρι το δουλεύει καλά. Την βοηθάει και η εμφάνιση που είναι πιτσιρίκα σε σχέση με τις άλλες!

Σε όλα τα παραπάνω ραντεβού η διάρκεια ήταν 1,5 ώρα και το επιπλέον κόστος 20 - 30 Ευρώ.

όσον αφορά στη συζήτηση για το κόστος των υπηρεσιών, συμφωνώ πως είναι ακριβό σε σχέση με αυτό που παίρνεις είτε από μασάζ είτε από το αιθησιακό σε σχέση με μια υπηρεσία call girl. Έχουμε ξαναπει όμως ότι το ρίσκο ανεβάζει τη λίμπιντο άρα δυστυχώς πληρώνουμε αυτό το πάθος. Για αυτό και δεν προτιμώ μαγαζιά όπως το osmose προσωπικά που είναι όπως έχω ξαναπεί ένα πολύ φτηνό version γραφείων call girls.

Θα εκτιμούσα καμια πληροφορία είτε δημόσια είτε σε pm για Χριστίνα και Ινέσα απο lux και τις καινούριες που έχει το velvet (τζένη νομίζω και μια ακόμα) για να δω με ποιά θα κάνω επόμενη συνάντηση.

Ευχαριστώ πολύ

Firstblood

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα από νέο μέλος στο site.
Λοιπόν έχω πάρει 2 φορές από deluxe μια φορά καρινα και μια φορά την Δανάη.
Καρινα κάνει καλό μασάζ μόνο
Δανάη χειροκίνητο μασάζ.
Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού με το osmose έχω διαβάσει και έχω ακούσει ότι κάτι γίνεται.
Έχετε να μου προτείνεται κάτι καλό ?

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Για ινεσα από lux θα θελα και εγώ κάνα story...Χθες δοκιμάστηκε Βαλέρια πρώην Μαριλου με πολύ καλές εντυπώσεις...Πολύ καλό μασάζ χαλάρωσης σε πλάτη ποδια χέρια.Γυρισμα από την άλλη και φραπεδακι για happy end...Μια πολύ όμορφη ώρα...!:P

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με τις συγκεκριμένες του Λουξ , γεωργία , τέα και έλενα ... παίζει στάνταρ φραπές έστω ;; ή φραπές με καλαμάκι ;;;
Με συγκεκριμένη ταρίφα από τυην πρώτη φορά ;;;;
Πόσο πάει ;;;

ή νοιώθεις ζητιάνος τη στιγμή που τα σκας κι όλας ;;;;;;;

Για μένα δηλαδή που θέλω ξεκάθαρα πράγματα, κάνει ή να μείνω μακριά μη συγχιστώ ;;;;

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Με τις συγκεκριμένες του Λουξ , γεωργία , τέα και έλενα ... παίζει στάνταρ φραπές έστω ;; ή φραπές με καλαμάκι ;;;
Πόσο πάει ;;;

Για μένα δηλαδή που θέλω ξεκάθαρα πράγματα, κάνει ή να μείνω μακριά μη συγχιστώ ;;;;
για αυτές που λες δε ξέρω..
Για Βαλέρια που πήρα χθες ένα εξτραδακι παίζει με κάτι παραπάνω...πρώτη φορά την είδα.
Της έδωσα ένα τιπςακι...οκ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πόσο πάει ;;;

για αυτές που λες δε ξέρω..
Για Βαλέρια που πήρα χθες ένα εξτραδακι παίζει με κάτι παραπάνω...πρώτη φορά την είδα.
Της έδωσα ένα τιπςακι...οκ

Από ποιό είναι αυτή ; Και πόσα έδωσες για τι έξτρα ;

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Για Βαλέρια από lux ινφο ρε παιδιά είναι καλή ; Που φτάνει;

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Καλη εβδομάδα στην παρέα,

επέστρεψα μετά από αρκετό καιρό και δοκίμασα κάποια μασαζοκόριτσα και γραφεία. Παραθέτω γνώμη όπως και την προηγούμενη φορά και ελπίζω να συνεισφέρω:

1. Heaven massage ή Best massage: Κάτι λάθος πάει στο κεφάλι τους αλλά θα το καταλάβουν. Το κόστος που ζητάνε για ΤΑΝΤΡΑ αγγίζει τα 120 - 140 Ευρώ. Λέω θα είναι σούπερ πακέτο με μπριζόλες και κοψίδια και χοληστερίνη φούλ. Ούτε καν. Ένα χεράκι και πολύ είναι! Προφανώς έπεσα σε κακή μέρα ή σε κακή συνενόηση. Η κοπέλα που ήρθε δεν είχε καμία σχέση με την φωτογραφία. έχει πέσει πολύ φωτοσοπ σε όλες εκεί αν κρίνω από το portfolio. Τελοςπάντων εγώ την πάτησα. Το γραφείο έχει μπει στα όχι.

2. Lux: έκανα ραντεβουδάκι με την Βαλέρια - πρώην μαριλού. Πιο μεγάλη σε ηλικία από ότι στην φωτογραφία αλλά σε γενικές γραμμές ωραία γυναίκα. Ωραία περιποίηση και μασάζ. Το τελείωμα αποκλειστικά και μόνο με χέρι και λίγο μηχανικά. Δεν είναι κακή εμπειρία αλλά δεν είναι και από τις τοπ.

3. Your: Ύστερα από παρότρυνση σε προηγούμενες σελίδες ενός φίλου που αναφέρθηκε στην Αλίσα, είπα να την δοκιμάσω. Γούστα είναι αυτά αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι δύναμη. Είναι πολύ μέτρια εμφανισιακά, ηλικίας σίγουρα πάνω από 40, ένα καλούτσικο μασάζ και ένα απλό τελείωμα με χέρι. Ευγενική και καθαρή στα θετικά της.

4. Αφροδίτη από joy: Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν, κάνει καλό μασάζ, έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και αξίζει αν αισθανθεί άνετα και όταν γυρίζεις ανάσκελα η περιποίηση. Δεν έπαιξε καλαμάκι αλλά έμεινε χωρίςμπλούζα και σουτιέν οπότε έπαιξε ωραίο χούφτωμα και βυζοκατάσταση!

5. velvet: Ηρώ Εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο. Μασάζ μέτριο. Προς το τέλος, Παιχνιδιάρικο όλο νάζι και δεν και μη και όχι και ντρέπομαι για να φτάσουμε να τον περιποιείται λίγο με χέρι λίγο με στόμα. καλή εμπειρία γιατί βγάζει κάτι το εφηβικό η συμπεριφορά και το όλο νάζι. Για μια φορά ήταν οκ. Λένα: ότι πιο αξιόλογο και συμπαπθητικό έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Μικρή και μικροκαμωμένη αλλά πολύ ωραίο κορμάκι και προσωπάκι. Δεν προχωράει σε καλαμάκι αλλά κάνει καλό μασάζ και το χέρι το δουλεύει καλά. Την βοηθάει και η εμφάνιση που είναι πιτσιρίκα σε σχέση με τις άλλες!

Σε όλα τα παραπάνω ραντεβού η διάρκεια ήταν 1,5 ώρα και το επιπλέον κόστος 20 - 30 Ευρώ.

όσον αφορά στη συζήτηση για το κόστος των υπηρεσιών, συμφωνώ πως είναι ακριβό σε σχέση με αυτό που παίρνεις είτε από μασάζ είτε από το αιθησιακό σε σχέση με μια υπηρεσία call girl. Έχουμε ξαναπει όμως ότι το ρίσκο ανεβάζει τη λίμπιντο άρα δυστυχώς πληρώνουμε αυτό το πάθος. Για αυτό και δεν προτιμώ μαγαζιά όπως το osmose προσωπικά που είναι όπως έχω ξαναπεί ένα πολύ φτηνό version γραφείων call girls.

Θα εκτιμούσα καμια πληροφορία είτε δημόσια είτε σε pm για Χριστίνα και Ινέσα απο lux και τις καινούριες που έχει το velvet (τζένη νομίζω και μια ακόμα) για να δω με ποιά θα κάνω επόμενη συνάντηση.

Ευχαριστώ πολύ
συμφωνω για το best massage επιβεβαιωνω τονPhotoshop..χαλια Σερβις χαλια επικοινωνία...από τις χειρότερες εμπειριες..

Συμφωνω φίλε για τα υπόλοιπα Αφροδίτη που την είχα πάρει παλια από Joy είναι το barwomanaki που όλοι θελουμε να μας τρίψει..πολύ ωραία Γκομενα..και πολύ καλο μασαζ δυνατό και σωστό..

Your έχω κάνει με αλισα που δούλευε Κολωνακι σε μασαντζιδικα..επισης πέρασα πολύ καλα...έχει και αλλά λαδοκορτιτσα ομορφα ...

Lux έχει κάνει δυνατές μεταγραφές ινεσα και βαλερια είναι στις τοπ κατεμε...

Περιμένουμε και τις νέες αφίξεις τους...καλές γιορτές ρε μάγκες να έχουμε και να περνάμε καλα...

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Για Βαλέρια από lux ινφο ρε παιδιά είναι καλή ; Που φτάνει;
μια χαρά είναι...
Εγώ καλά τα πέρασα...
Ένα χαρτζιλίκακι θα ξηγηθεις και θα πάρεις ένα φραπεδακι ... Οκ

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Για ινεσα από lux θα θελα και εγώ κάνα story...Χθες δοκιμάστηκε Βαλέρια πρώην Μαριλου με πολύ καλές εντυπώσεις...Πολύ καλό μασάζ χαλάρωσης σε πλάτη ποδια χέρια.Γυρισμα από την άλλη και φραπεδακι για happy end...Μια πολύ όμορφη ώρα...!:P

..τελικά η Βαλέρια δεν είναι η πρώην Μαριλού από velvet..

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Καλησπέρα,

Ναι η Βαλέρια από lux είναι η Μαριλου που είχε το velvet. Τίμιο μασάζ και με έξτρα κάνει φραπέ.
Από το velvet έχουν φύγει οι περισσότερες πολλά προβλήματα...
lux και deluxe συνεργάζονται φουλ

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Οντως εχει φυγει κοσμος απο το velvet και δεν καταλαβαινω γιατι ... Η νεφελη στο ντελουξ ηταν καπου πριν και αν ναι που ηταν ;;; ακου καλα λογια και θελω να δω ποια ειναι ελειπα καιρο απο το αθλημα !!

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Velvet αυτό που έζησα εγώ ήταν προβλήματα με τη τηλεφωνήτρια. Μου έκλεισε λάθος ώρα ραντεβού και 1.5 ώρα νωρίτερα μου λέει η κοπέλα έχει φτάσει να περάσει... έχουν κλείσει σπίτια έτσι...
Το ίδιο πρόβλημα διάβασα εδώ και άλλο συναγωνιστή. Επίσης τότε μου είχε παραπονεθεί κοπέλα ότι έχουν μειωθεί πολύ τα ραντεβού, που θεωρητικά ήταν στα τόπ το velvet από όσα γράφαμε εδώ.

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Velvet αυτό που έζησα εγώ ήταν προβλήματα με τη τηλεφωνήτρια. Μου έκλεισε λάθος ώρα ραντεβού και 1.5 ώρα νωρίτερα μου λέει η κοπέλα έχει φτάσει να περάσει... έχουν κλείσει σπίτια έτσι...
Το ίδιο πρόβλημα διάβασα εδώ και άλλο συναγωνιστή. Επίσης τότε μου είχε παραπονεθεί κοπέλα ότι έχουν μειωθεί πολύ τα ραντεβού, που θεωρητικά ήταν στα τόπ το velvet από όσα γράφαμε εδώ.
εγω τους έριξα χ φίλε..απαραδεκτο γραφείο και το χειρότερο είναι ότι σε φακελώνουν...λάθος συννενόηση καθυστερήσεις και πολλά αλλά....έχει καταντήσει από τα χειρότερα γραφεία γιαυτο και πάνε οι κοπέλες σε αλλά site όπως πήγαν στο deluxe massage και σε αλλά ..δεν ξαναπητα ποτέ από velvet και ησύχασα..μαύρο για να Βάλουν μυαλό...

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ρε promotores του deluxe του lux και του yourmassage αφού η ίδια διεύθυνση τα έχει τα ξέρουμε καλά αυτά τα γραφεία αφήστε το παραμύθι... ξαφνικά δεν σας κάνει το velvet... χειρότερη φάρα από αυτούς δεν υπάρχει αλλά ας όψεται η καύλα που έχουμε για το μασάζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom