Καλη εβδομάδα στην παρέα,
επέστρεψα μετά από αρκετό καιρό και δοκίμασα κάποια μασαζοκόριτσα και γραφεία. Παραθέτω γνώμη όπως και την προηγούμενη φορά και ελπίζω να συνεισφέρω:
1. Heaven massage ή Best massage: Κάτι λάθος πάει στο κεφάλι τους αλλά θα το καταλάβουν. Το κόστος που ζητάνε για ΤΑΝΤΡΑ αγγίζει τα 120 - 140 Ευρώ. Λέω θα είναι σούπερ πακέτο με μπριζόλες και κοψίδια και χοληστερίνη φούλ. Ούτε καν. Ένα χεράκι και πολύ είναι! Προφανώς έπεσα σε κακή μέρα ή σε κακή συνενόηση. Η κοπέλα που ήρθε δεν είχε καμία σχέση με την φωτογραφία. έχει πέσει πολύ φωτοσοπ σε όλες εκεί αν κρίνω από το portfolio. Τελοςπάντων εγώ την πάτησα. Το γραφείο έχει μπει στα όχι.
2. Lux: έκανα ραντεβουδάκι με την Βαλέρια - πρώην μαριλού. Πιο μεγάλη σε ηλικία από ότι στην φωτογραφία αλλά σε γενικές γραμμές ωραία γυναίκα. Ωραία περιποίηση και μασάζ. Το τελείωμα αποκλειστικά και μόνο με χέρι και λίγο μηχανικά. Δεν είναι κακή εμπειρία αλλά δεν είναι και από τις τοπ.
3. Your: Ύστερα από παρότρυνση σε προηγούμενες σελίδες ενός φίλου που αναφέρθηκε στην Αλίσα, είπα να την δοκιμάσω. Γούστα είναι αυτά αλλά δεν θα συμφωνήσω ότι είναι δύναμη. Είναι πολύ μέτρια εμφανισιακά, ηλικίας σίγουρα πάνω από 40, ένα καλούτσικο μασάζ και ένα απλό τελείωμα με χέρι. Ευγενική και καθαρή στα θετικά της.
4. Αφροδίτη από joy: Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν, κάνει καλό μασάζ, έχει πολύ ωραίο πρόσωπο και αξίζει αν αισθανθεί άνετα και όταν γυρίζεις ανάσκελα η περιποίηση. Δεν έπαιξε καλαμάκι αλλά έμεινε χωρίςμπλούζα και σουτιέν οπότε έπαιξε ωραίο χούφτωμα και βυζοκατάσταση!
5. velvet: Ηρώ Εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο. Μασάζ μέτριο. Προς το τέλος, Παιχνιδιάρικο όλο νάζι και δεν και μη και όχι και ντρέπομαι για να φτάσουμε να τον περιποιείται λίγο με χέρι λίγο με στόμα. καλή εμπειρία γιατί βγάζει κάτι το εφηβικό η συμπεριφορά και το όλο νάζι. Για μια φορά ήταν οκ. Λένα: ότι πιο αξιόλογο και συμπαπθητικό έχω δοκιμάσει τον τελευταίο καιρό. Μικρή και μικροκαμωμένη αλλά πολύ ωραίο κορμάκι και προσωπάκι. Δεν προχωράει σε καλαμάκι αλλά κάνει καλό μασάζ και το χέρι το δουλεύει καλά. Την βοηθάει και η εμφάνιση που είναι πιτσιρίκα σε σχέση με τις άλλες!
Σε όλα τα παραπάνω ραντεβού η διάρκεια ήταν 1,5 ώρα και το επιπλέον κόστος 20 - 30 Ευρώ.
όσον αφορά στη συζήτηση για το κόστος των υπηρεσιών, συμφωνώ πως είναι ακριβό σε σχέση με αυτό που παίρνεις είτε από μασάζ είτε από το αιθησιακό σε σχέση με μια υπηρεσία call girl. Έχουμε ξαναπει όμως ότι το ρίσκο ανεβάζει τη λίμπιντο άρα δυστυχώς πληρώνουμε αυτό το πάθος. Για αυτό και δεν προτιμώ μαγαζιά όπως το osmose προσωπικά που είναι όπως έχω ξαναπεί ένα πολύ φτηνό version γραφείων call girls.
Θα εκτιμούσα καμια πληροφορία είτε δημόσια είτε σε pm για Χριστίνα και Ινέσα απο lux και τις καινούριες που έχει το velvet (τζένη νομίζω και μια ακόμα) για να δω με ποιά θα κάνω επόμενη συνάντηση.
Ευχαριστώ πολύ