Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.640
Πόντοι
456
[quote author=Spartiatis1976 link= ]Φίλοι μου συναγωνιστές και συνάδελφοι μου....θα προσπαθήσω να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε ....

Στα φουλ ναι ,με αξιοπρέπεια και τίμια προσέγγιση στο μασάζ τα κορίτσια που έχουν θετική εικόνα και ιδρωσαν τη φανέλα είναι τα εξής...

Deluxe Μίλανα , στα πολύ δυνατά ναι.

Your massage Λόλα και Αμαλία , επίσεις στα δυνατά ναι...

Velvet massage Τερέζα, Ιρίνα και Ηρώ , δυνατά ναι .

Massage Joy Αφροδίτη στα ναι.

Έχω πληροφορίες για New Entry και για Body to body massage.

Καλή Κυριακή συνάδελφοι μου και συναγωνιστες μου.... οποίος έχει έξτρα πληροφορίες θα χαρώ ... επίσεις θα χαρώ να μου προτείνετε κάτι το διαφορετικό και νέο στο χώρο μιας και δοκιμάζω τα πάντα.

[/quote]Φίλε Σπαρτιάτη καλησπέρα....φαίνεσαι μαχιμος πανω στο σπορ του μασάζ...δεν ξέρω αν έδωσες η προκειται να δώσεις μάχη με την Βάσω απο το Attica....είναι νέο αίμα το κορίτσι και πολλά υποσχόμενο,τυγχάνει μάλιστα να έχω γνωριμία μαζι της απο παλιά ,χωρις να έχουμε προχωρήσει για διάφορους λόγους (μαλακια δική μου βασικά).Αν έχεις τεστάρει δωσε μου details,τι κάνει,ποσο καλα το κάνει και τι ζητάει απο μαρούλι.Καλο βόλι σε ολους μας.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
λολα και αμαλια,εμφανισιακα ,καλες ειναι.οποιος ξερει κατι παραπανω,ας μου πει με π.μ.

Sogoku(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2020
Like
6
Πόντοι
0
Masaz sto spiti έχει πάρει κανείς; άλλοι λένε ότι δεν προχωράνε και άλλοι ότι υπάρχουν κάνα δυο. Θέλω να μου πείτε ποιες σε μήνυμα για να επιβεβαιώσω αν ισχύει. Όποιος ξέρει κι έχει δοκιμάσει παρακαλώ στείλτε μου. Και τι παίζει και στο your massage

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
για άντα και ελίνα από βέλβετ ξέρουμε κάτι;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.505
Πόντοι
41.813
[quote author=Spartiatis1976 link= ]Φίλοι μου συναγωνιστές και συνάδελφοι μου....θα προσπαθήσω να κάνω μια μικρή ανασκόπηση της εβδομάδας που πέρασε ....

Στα φουλ ναι ,με αξιοπρέπεια και τίμια προσέγγιση στο μασάζ τα κορίτσια που έχουν θετική εικόνα και ιδρωσαν τη φανέλα είναι τα εξής...

Deluxe Μίλανα , στα πολύ δυνατά ναι.

Your massage Λόλα και Αμαλία , επίσεις στα δυνατά ναι...

Velvet massage Τερέζα, Ιρίνα και Ηρώ , δυνατά ναι .

Massage Joy Αφροδίτη στα ναι.

Έχω πληροφορίες για New Entry και για Body to body massage.

Καλή Κυριακή συνάδελφοι μου και συναγωνιστες μου.... οποίος έχει έξτρα πληροφορίες θα χαρώ ... επίσεις θα χαρώ να μου προτείνετε κάτι το διαφορετικό και νέο στο χώρο μιας και δοκιμάζω τα πάντα.

[/quote]

στο εχω ξαναπει.
ασκοπα ολα τα νηματα που ανοιγεις αφου αυτα που αναφερεις ειναι για το νημα μασαζ κατ οικον.
εκει πρεπει να ποσταρεις κι οχι καθε τρεις και λιγο νεο νημα για τα ιδια και τα ιδια.
σε λιγο θα ανοιγετε ξεχωριστο νημα και για καθε μασατζου απο το ιδιο γραφειο οπως πατε. :2funny::2funny::2funny:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
τύπε νήματοθερη κρατα το ονομα του νήματος απλα αλλαξε την θεματολογία. ας παρακαλοθουμε εδω τις σημαντικότερες παρεξηγήσεις μεταξυ μελών του σαιτ σε εβδομαδιαία βαση:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
τύπε τζον100 προτεινω να γινει πρωτο filing η σημαντικότερη παρεξηγηση της εβδομαδας μεταξυ τυπου πουσι βάγκον με τυπο ανναπουρνα, οπου ο τυπος πουσις σαν σεξουαλ πρεντατορ προσπαθησε να καμακώσει τυπο ανναπουρνα:confused:

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Χριστίνα από osmose κανείς; σκέφτομαι να πάρω μασάζ στο σπίτι πρώτη φορά

Την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό . Από μασάζ μην περιμένεις πολλα πράγματα έως και τίποτα. Από εμφάνιση είναι αρκετά καλή και προχωράει έως τέρμα . Είχα περάσει ωραία μιας και μου άρεσε σαν κοπελα.

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Μια συνηθισμένη ερώτηση από τα κορίτσια που κάνουν κάτι παραπάνω είναι το «τι πρόγραμμα κάνεις». Μη πείτε φουλ έξτρα θα τρομάξει, μια καλή απάντηση είναι «τι επιλογές έχω».

Δεν τρομάζουν αυτές... κάνουν πως τρομάζουν. Εδώ θυμάμαι μια που μπήκε μέσα και μου άρχισε τα «έχω σχέση , δεν κάνω εγώ τέτοια» πριν καν ζητήσω κάτι και στο τέλος βάραγε τον φραπέ αλύπητα! Οι περισσότερες τώρα πια παρακαλάνε να γυρίσεις ανάσκελα να τελειώνουν το παραμύθι του μασάζ να παν στα έξτρα ..

alex979

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2020
Like
8
Πόντοι
0
Χριστίνα από osmose κανείς; σκέφτομαι να πάρω μασάζ στο σπίτι πρώτη φορά

Την είχα πάρει πριν αρκετό καιρό . Από μασάζ μην περιμένεις πολλα πράγματα έως και τίποτα. Από εμφάνιση είναι αρκετά καλή και προχωράει έως τέρμα . Είχα περάσει ωραία μιας και μου άρεσε σαν κοπελα.

Όπως τα είπε ο φίλος. Ένα ελαφρύ τρίψιμο 5-10 λεπτά και μετά κατευθείαν στο κυρίως. Εγώ την πήρα πριν λίγες μέρες, έως καλαμάκι το έφτασα αλλά όλες από εκεί το πανε τερμα. Petit, ωραίο βυζάκι και φουλ ομιλητικη. Μια χαρά περάσαμε.

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0

η ελινα ειναι ενα συμπαθητικό κοριτσακι , ευγενεστατο το οποιο κανει την δουλεια καμια 20αρια μερες ... σε αναστημα κοντουλα, πετιτ, προσωπο συμπαθητικό (στην φωτογραφια πιο ομορφη φαινεται) .. την πηρα μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα, ... τουλαχιστον για πρωτη φορα δεν προχωρησε σε κατι περισσοτερο παρολο που την προσεγγισα με ευγενικο τροπο .. μασαζ χαλαρωτικο οχι ιδιατερα εντονο αλλα για χαλαρωτικο ειναι οκ ...
απο οτι μου φανηκε αν προχωρησει με καποιους θα πρεπει να υπάρξουν επαναληπτικες αρκετες - δεν ξερω αν θα την ξαναεβλεπα ... δηλαδη για velvet παει στην κατηγορια των .. δεν / δυσκολο για εξτρα ... αυτα

xoxo123 με έσωσες από απo ελίνα !! θανξ

Άντα και Δήμητρα είναι η δύο άλες που μου άρεσαν απο Velvet.. ξέρουμε κάτι?

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
  • Like
Αντιδράσεις: olddog

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Duo Λυδία Αλέξανδρα.τελος!
Σωστός τύπε Σου βγάζω το καπέλο γιατί πληροφορείς σωστα ..η Αλεξάνδρα Του deluxe που ανέφερεΣ ήταν κλεισμένη αλλά μου πρότειναν 4 χέρια Από δαναη/λύδια αψογη τεχνική φοβερός συγχρονισμός η μια πλάτη η άλλη πόδια με έμφαση γλουτιαιους (είναι φιλες και εκτος δουλειας απ ότι μου είπαν) ..Φοβερή ατμόσφαιρα Σωστα τα κορίτσια σε όλα τους δεν έκλαψα τα φράγκα μου...στα συν ότι δεν
Μου ζήτησαν ούτε μισό ευρώ παραπάνω..Εμπειρια!!

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0

η ελινα ειναι ενα συμπαθητικό κοριτσακι , ευγενεστατο το οποιο κανει την δουλεια καμια 20αρια μερες ... σε αναστημα κοντουλα, πετιτ, προσωπο συμπαθητικό (στην φωτογραφια πιο ομορφη φαινεται) .. την πηρα μεσα στην προηγουμενη εβδομαδα, ... τουλαχιστον για πρωτη φορα δεν προχωρησε σε κατι περισσοτερο παρολο που την προσεγγισα με ευγενικο τροπο .. μασαζ χαλαρωτικο οχι ιδιατερα εντονο αλλα για χαλαρωτικο ειναι οκ ...
απο οτι μου φανηκε αν προχωρησει με καποιους θα πρεπει να υπάρξουν επαναληπτικες αρκετες - δεν ξερω αν θα την ξαναεβλεπα ... δηλαδη για velvet παει στην κατηγορια των .. δεν / δυσκολο για εξτρα ... αυτα

xoxo123 με έσωσες από απo ελίνα !! θανξ

Άντα και Δήμητρα είναι η δύο άλες που μου άρεσαν απο Velvet.. ξέρουμε κάτι?

Μακρια απο Αντα δεν λεει με τιποτα, η Δημητρα κανει πολυ αισθησιακο μασαζ. Απο βελβετ εκανα προσφατα με Αφροδιτη και μπορω να πω οτι με τρελανε στη καβλα!τρομερη.επισης πολυ καλη μια καινουρια απο αττικα αλλα δεν θυμαμαι ονομα.ξανθια γυρω στα 30 οχι απο αυτες που εχουν στο σαιτ. Αλλες πληροφοριες δεν εχω προς το παρον για καινουριες :για παλιες ολοι πανω κατω ξερουμε κ ας υπαρχουν προτιμησεις..καλη συνέχεια παιδες

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Γνωριζεις κανεις τιποτα για Γκαμπριελα απο gold massage?

loverboy77

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2020
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες αυτη την αγγελικη την καινουργια απο joy την έχει δοκιμάσειi καποιος?αυτη με το καρε εννοω..εχω διαβασει ολο το "μασάζ κατ οίκον" εδω κ δεν βρισκω τιποτα.προχωραει σε φραπε καλαμακι?

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Ωραιο προσωπο μαπα σωμα παει και φουλ.ειναι φιλη της νινας οποτε περιμενε ιδια ακριβως αντιμετωπιση :ζηταει αρκετα
Μήπως έχει δοκιμάσει κάνεις Δώρα από art?

Ευχαριστώ τύπε μου! Ελληνίδα η Δώρα?

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
τι εγινε ρε μαγκες με το VIP ? ... δυο μερες λεει δεν εχει καμια διαθεσιμη κοπελα ..... εχετε καποια πληροφορηση εκ των εσω?

• Like
Αντιδράσεις: Stuart

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.064
Πόντοι
3.556
τι εγινε ρε μαγκες με το VIP ? ... δυο μερες λεει δεν εχει καμια διαθεσιμη κοπελα ..... εχετε καποια πληροφορηση εκ των εσω?

τυπε μηπως περνανε απο σεμιναρια επιμορφωσης οι κοπελες? :confused:

krokalas13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
1.445
Πόντοι
206
Μαγκες ξερεις κανεις τιποτα για Αφροδιτη η Κλειω απο Velvet?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom