Spartiatis1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2020
- Like
- 712
- Πόντοι
- 81
Αφροδίτη δυνατή κατά την γνώμη μου και προχωράει σε όλα.... Κλειώ έφυγε εκτός Ελλάδας , έχει σταματήσει από βελβετ
μαυρο δαγκωτο . 4 hand με δαναη απο ντελουξ η ιρινα μαριλου ειναι αριστο γι αυτο και το τιμω συχνα ! Ο spartiatis εχει δικιο !!! να τα σκαμε αλλα να αξιζει.Athens massage φίλε μου μεγάλη αποτυχία , είναι σε όλα όχι.... καλύτερα δοκίμασε κάτι αλο
Μίλανα θέα εμένα με σορτσάκι καυτό....
Είχα πάρει όταν ήταν στο osmose έφτασε ως τέρμα απο την πρώτη φορά με 120€. Τώρα άλλαξε στέγη και μπορεί να το παίζει πιο δύσκολη, δεν έχω δοκιμασει όσο είναι στο yourmassage.Αυτη η Λόλα από yourmassage προχωράει στο παρασύνθημα?
Για τέσσερα χέρια συμφωνώ και γω για Δανάη Λύδια από Deluxe και κει που έχω πάθει πλάκα και έμεινε άφωνος πριν μια εβδομάδα , Ιρίνα και Μαριλλου από βελβετ.....δύο Ρωσίδες από διαφορετικές ρωσικές σχολές που στο φραπεδακι και στο καλαμάκι ήταν απερίγραπτες...
Επίσης θέλω να Δοκιμάσω 4 χέρια Τερέζα και Ηρώ
Μάγκες έχουμε καμία πληροφορία για τη καινουργια άφιξη στο deluxe που ακούει στο όνομα Νεφέλη;φαινετε πολύ τουμπανο στη φωτό που μου έστειλαν..
και από εξτραδάκια τη προσέφερε η Νεφέλη;Μάγκες έχουμε καμία πληροφορία για τη καινουργια άφιξη στο deluxe που ακούει στο όνομα Νεφέλη;φαινετε πολύ τουμπανο στη φωτό που μου έστειλαν..
Ναι!Χτες!
Βραδυνη όρεξη για χαλαρωση.
Δε περίμενα να βρω κοπελες γιατί έστειλα αργά απόγευμα μήνυμα στο deluxe.Το μαγαζί top of the top παίδες σε level εξυπηρετησης.Επιλογη Νεφέλης πρώτη φορά την είδα στο ρόστερ καινούργια .Οτι φαίνεται
στη φωτόγραφια ισχύει.Αψογη σε όλα από εμφανιση ευγένεια
με τεχνική μιλάμε τα χέρια της τα δουλεύει απίστευτα.Γνωστρια του μασάζ όχι προχειρότητες.Χαλαρο δυνατό ότι θέλεις.Ετσι πέρασα μια εκρηκτική ώρα.Απο εμένα εννοείται ναι!Α να πω και αυτό γαμάτη η κοπέλα στο τηλέφωνο μιλάμε για εξυπηρέτηση!
Οκ απο αεμφανιση και μασαζ. Στα εξτρα μεχρι που φτανει και ειναι καλη?Μάγκες έχουμε καμία πληροφορία για τη καινουργια άφιξη στο deluxe που ακούει στο όνομα Νεφέλη;φαινετε πολύ τουμπανο στη φωτό που μου έστειλαν..
Ναι!Χτες!
Βραδυνη όρεξη για χαλαρωση.
Δε περίμενα να βρω κοπελες γιατί έστειλα αργά απόγευμα μήνυμα στο deluxe.Το μαγαζί top of the top παίδες σε level εξυπηρετησης.Επιλογη Νεφέλης πρώτη φορά την είδα στο ρόστερ καινούργια .Οτι φαίνεται
στη φωτόγραφια ισχύει.Αψογη σε όλα από εμφανιση ευγένεια
με τεχνική μιλάμε τα χέρια της τα δουλεύει απίστευτα.Γνωστρια του μασάζ όχι προχειρότητες.Χαλαρο δυνατό ότι θέλεις.Ετσι πέρασα μια εκρηκτική ώρα.Απο εμένα εννοείται ναι!Α να πω και αυτό γαμάτη η κοπέλα στο τηλέφωνο μιλάμε για εξυπηρέτηση!