Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

Titos(2)

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2020
Like
346
Πόντοι
21
Είναι το καλύτερο 4 hands massage δαναη και λύδια και το πιο ωραίο είναι οτι είναι Ελληνίδες της διπλανής πόρτας..μιας και μιλάμε για deluxe Massage έχει δοκιμάσει κανείς τη καινουργια τη νεφέλη;τι οπλοπολυβόλο καινούργιο είναι αυτό που έφερε?

kbm

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
185
Πόντοι
1
Η λυδια απο deluxe ξερει καθολου απο μασαζ ?

Εγγρ.
2 Απρ 2018
Like
458
Πόντοι
21
Athens massage φίλε μου μεγάλη αποτυχία , είναι σε όλα όχι.... καλύτερα δοκίμασε κάτι αλο
μαυρο δαγκωτο . 4 hand με δαναη απο ντελουξ η ιρινα μαριλου ειναι αριστο γι αυτο και το τιμω συχνα ! Ο spartiatis εχει δικιο !!! να τα σκαμε αλλα να αξιζει.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.524
Πόντοι
456
Καλησπέρα μασαζαίοι συνγαμηστές....καποιος να έχει κάνει ραντεβού με Βάσω απο Attica ακούει???Ας καταθέσει την εμπειρία του...το χει η το ψάχνει ακόμα το κορίτσι καθότι φρέσκια στον χώρο του...μασΑΧ!!!!!

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Αυτη η Λόλα από yourmassage προχωράει στο παρασύνθημα?
Είχα πάρει όταν ήταν στο osmose έφτασε ως τέρμα απο την πρώτη φορά με 120€. Τώρα άλλαξε στέγη και μπορεί να το παίζει πιο δύσκολη, δεν έχω δοκιμασει όσο είναι στο yourmassage.

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω Βικτόρια που δούλευε στο vipmassage?

hardrider72

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
137
Πόντοι
1
Για τέσσερα χέρια συμφωνώ και γω για Δανάη Λύδια από Deluxe και κει που έχω πάθει πλάκα και έμεινε άφωνος πριν μια εβδομάδα , Ιρίνα και Μαριλλου από βελβετ.....δύο Ρωσίδες από διαφορετικές ρωσικές σχολές που στο φραπεδακι και στο καλαμάκι ήταν απερίγραπτες...

Επίσης θέλω να Δοκιμάσω 4 χέρια Τερέζα και Ηρώ

φίλε μου οι παραπάνω προχωράνε σε φουλ ΄υπηρεσίες; ευχαριστώ

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Κατόπιν ανάγνωσης αρκετών σελίδων εδώ κατέληξα στα εξής
1.Πολλοί εξιτάρονται και ανεβαίνει η κάβλα τους με την αίσθηση πως το σεξ δεν είναι δεδομένο.
Οκ το δέχομαι εν μέρει αλλά από την άλλη πολλά λεφτά μάγκες μου για ένα φραπεδάκι.
2.Πραγματικά έχει νόημα το μασαζ σκέτο από μια όμορφη κοπέλα;Όσο καλό και να είναι;
Δεν είναι σα να τρως χωνάκι χωρίς το παγωτό;
3.Αντί να γράφετε για εμπειρίες με 4 χέρια δε γράφετε καλύτερα ποιός γάμησε και ποιός όχι;
Θέλουμε να ξέρουμε που θα γαμήσουμε και να ζήσουμε την ηδονή της ψευδαίσθησης ότι καλέσαμε θεραπεύτρια και όχι call girl που εκεί όλα είναι σίγουρα.
Αυτά τα λίγα από μένα και σόρυ για άλλο ένα ποστ που ζητάει απαντήσεις αλλά δεν προσφέρει.
Ετοιμάζω σύντομα τα κασκαντρεριλίκια μου και θα ενημερώσω.

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
καλησπερα τυποι,

η δωρα που αναφερεται πριν στο αρτ δεν προχωραει και ειναι αυστηροτατα στα ΔΕΝ
ερωτηση: ξερει κανεις τι απεγινε η λυδια απο vip?

gregor35

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2016
Like
378
Πόντοι
21
Μάγκες έχουμε καμία πληροφορία για τη καινουργια άφιξη στο deluxe που ακούει στο όνομα Νεφέλη;φαινετε πολύ τουμπανο στη φωτό που μου έστειλαν..

artem82

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Κριτικές
22
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Μάγκες έχουμε καμία πληροφορία για τη καινουργια άφιξη στο deluxe που ακούει στο όνομα Νεφέλη;φαινετε πολύ τουμπανο στη φωτό που μου έστειλαν..

Ναι!Χτες!:wink:
Βραδυνη όρεξη για χαλαρωση.
Δε περίμενα να βρω κοπελες γιατί έστειλα αργά απόγευμα μήνυμα στο deluxe.Το μαγαζί top of the top παίδες σε level εξυπηρετησης.Επιλογη Νεφέλης πρώτη φορά την είδα στο ρόστερ καινούργια .Οτι φαίνεται
στη φωτόγραφια ισχύει.Αψογη σε όλα από εμφανιση ευγένεια
με τεχνική μιλάμε τα χέρια της τα δουλεύει απίστευτα.Γνωστρια του μασάζ όχι προχειρότητες.Χαλαρο δυνατό ότι θέλεις.Ετσι πέρασα μια εκρηκτική ώρα.Απο εμένα εννοείται ναι!Α να πω και αυτό γαμάτη η κοπέλα στο τηλέφωνο μιλάμε για εξυπηρέτηση!

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0

Δε περίμενα να βρω κοπελες γιατί έστειλα αργά απόγευμα μήνυμα στο deluxe.Το μαγαζί top of the top παίδες σε level εξυπηρετησης.Επιλογη Νεφέλης πρώτη φορά την είδα στο ρόστερ καινούργια .Οτι φαίνεται
με τεχνική μιλάμε τα χέρια της τα δουλεύει απίστευτα.Γνωστρια του μασάζ όχι προχειρότητες.Χαλαρο δυνατό ότι θέλεις.Ετσι πέρασα μια εκρηκτική ώρα.Απο εμένα εννοείται ναι!Α να πω και αυτό γαμάτη η κοπέλα στο τηλέφωνο μιλάμε για εξυπηρέτηση!
και από εξτραδάκια τη προσέφερε η Νεφέλη; :cheesy:

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Φραπεδάκι είχε;
Κόστος κτλ;
Κάνετε κριτική χωρίς να πείτε τα βασικά...

Spartiatis1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2020
Like
712
Πόντοι
81
Συμφωνώ με τον artem82 , μόνο deluxe και velvet παίζουν στο χώρο πολύ δυνατά, σχεδόν μονοπώλιο , τουλάχιστον σέβονται τον πελάτη, ανανεώνουν τις κοπέλες συνεχώς , νέες παρουσίες και πολύ καλό service.... τουλάχιστον τίμια προσπάθεια και από τα δύο γραφεία και τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά....

peter_pan17

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2017
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
Επιβεβαιώνω: η Χριστίνα από την Osmose έχει βυζάρες και προσφέρει καλαμάκι και μπριζόλα από την πρώτη συνάντηση. Είναι λίγο διαφορετική από τις φωτογραφίες που λαμβάνετε (λευκά / μοβ μαλλιά) - χαλαρή κοπέλα. Πέρασα όμορφα...

Aπό Yourmassage μια Αλεξάνδρα μελαχρινή με που φενετε λεπτούλα και μια Ελενη ξέρουμε κάτι; την Αλεξάνδρα την έχει και το Deluxe.

Grouker

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
698
Πόντοι
81

Οκ απο αεμφανιση και μασαζ. Στα εξτρα μεχρι που φτανει και ειναι καλη?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom