Μια ανακεφαλαίωση για τους νέους και για να μην μας χαλάνε κάθε τόσο το νήμα με άχρηστα ποστ και ερωτήσεις και επίσης και κάποιες οδηγίες απο την δική μου εμπειρία.
Γραφεία που σίγουρα δίνουν εξτρά υπηρεσίες:
VIP
Deluxe
Velvet
Osmose κατευθείαν μπριζόλα αλλα θεωρείτε απο τις πιο κακές υπηρεσίες.
Εκτός το osmose, σε όλα τα άλλα γραφεία ακόμα και στα 3 πιο πάνω δεν είναι απόλυτο ότι όλες οι κοπέλες που εργάζονται εκει θα φτάσουν μέχρι μπριζόλα, κάποιες φτάνουν μόνο στον φραπέ ή φραπέ με καλαμάκι.
Μην ξεχνάτε οτι πρώτα είναι μασάζ (άσχετα αν δεν ξέρουν να κάνουν) και μετά τα άλλα είναι εξτρά και εξαρτώνται ξεκάθαρα απο τις κοπέλες, απο την στιγμή, την χημεία μεταξύ σας και ακόμα και το αν έχουν περίοδο.
Κάποιος που είναι καθαρός, ευγενικός και κύριος γενίκα δεν θα χάσει ποτέ είτε πάει με κοπέλα μασέρ, είτε με call girl.
Κάποιος κύριος και gentleman να ξέρετε ότι μπορεί να πάρει υπηρεσίες εξτρά ακόμα και στα δεν, αρκεί να ξέρει να φερθεί, να έχει υπομονή και τακτ.
Αυτά τα ολίγα και απο εμένα, για συγκεκριμένες κοπέλες δεν θέλω να αναφερθώ γιατί στις τελευταίες δυο σελίδες υπάρχουν πολύ ωραίες αναφορές απο συναδέλφους και επίσης σαν οδηγός να θυμάστε ότι με κάποια κοπέλα που κάποιος περνάει καλά δεν σημαίνει ότι θα περάσουν όλοι καλά.
Αν με κάποια έχετε καλή χημεία ή σας αρέσει επενδύστε πάνω της μερικά ραντεβού και πραγματικά δεν θα χάσετε, τώρα αν κάποιον τον ενδιαφέρει πιο πολύ το σεξ καλύτερα πάρτε ενα call girl γιατί σίγουρα θα σας κάνει μασάζ και πολλές φορές καλύτερο απο τις "μασέρ" και θα περάσετε και άνετα και ωραία και στον δεύτερο - τρίτο γύρο.
Tips: Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στην συνάντηση, αυτό πάντα ξέρει που θα σας οδηγήσει και μέχρι που μπορεί να φτάσει η άλλη.
Αυτά και ελπίζω κάποιους να τους βοηθήσω.