Καλησπέρα συναγωνιστές καθυστέρησα να ενημερώσω λόγω φόρτου εργασίας.
Θα φανώ κουραστικός αλλά θα ξανά επαναλάβω την προσωπική μου γνώμη και άποψη όσο αφορά τις κοπέλες στο μασάζ κατ οίκων σύμφωνα πάντα με τις δικές μου απαιτήσεις και προσωπικά γούστα. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που επιθυμώ είναι μία όμορφη παρουσία , και προσωπικότητα πάνε μαζί σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό μασάζ σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις δικές μου.αν συνδυάζει εμφάνιση και πραγματικό μασάζ τότε είμαι ικανοποιημένος. Το έξτρα είναι κάτι το οποίο ζητώ αρκεί να μου το βγάλει η κοπέλα και όχι να μου το πουλήσει. Δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω αρκετά χρήματα αρκεί αυτές τις δύο ώρες του μασάζ να χαλαρώσω, να πάρω ένα όμορφο μασάζ και διάθεση από την κοπέλα. Αυτό είναι το ιδανικό για μένα.
Θα καταθέσω τις προσωπικές μου εμπειρίες με τις κοπέλες και θα ήθελα και πληροφορίες για κάποιες άλλες που με ενδιαφέρουν στο προσεχές διάστημα.
Συνάντηση με Δήμητρα από velvet. Καθόλου καλή επικοινωνία με το τηλεφωνικό κέντρο υπήρχε καθυστέρηση στο ραντεβού.
Εμφανισιακά μέτρια, όμως συμπαθητική κοπέλα, μασάζ μέτριο προς καλό άνετη χωρίς πετσέτα.Μπήκε μόνη της στο έξτρα και ξενέρωσα.
Ραντεβού από μασάζ lux , επικοινωνία από το viber μου έστειλε φωτογραφίες όλες τις κοπέλες πολύ σωστή η επικοινωνία μου με το τηλεφωνικό κέντρο τους. Έχω αδυναμία στα παρακάτω κορίτσια και έκανα με Μπέλα και Τεα τέσσερα χέρια στο ξενοδοχείο madison. Μασάζ καταπληκτικό και από τις δύο, ιδιαίτερα με την ΤΕΑ την κλείνω πάντα νωρίς για να τη βρίσκω, συνδυάζει και μασάζ και το αισθησιακό κομμάτι αλλά και πολύ δυνατή προσωπικότητα και παρουσία εμένα αυτό με απογειώνει, η Μπέλα από την Αιθιοπία μικρή σε ηλικία όμορφη γλυκιά, ταντρικό μασάζ η φωνή της αισθησιακή μιλούσαν ψιθυριστά, η Μπέλα μόνο με χέρι extra και body to body,κορυφή και οι δύο τους.
Ραντεβού πάλι από lux massage Βανέσα και ΤΕΑ τέσσερα χέρια.
Συναρπαστικό, μεγάλη χημεία μεταξύ τους η Βανέσα διαθέτει κορμί θανάτου, αδύνατη, από Βραζιλία η γυναίκα, μελαχρινή, στήθος δυάρι, κολάρα απίστευτη, το μασάζ αισθησιακό. Από πρόσωπο η Βραζιλιάνα μέτρια πράγματα.
Ραντεβού με Μιλάνα από deluxe μασάζ. Καλή επικοινωνία με το τηλεφωνικό ήρθε στην ώρα της,Αδύνατη, μελαχρινή, όμορφη κοπελα, καλύτερη από τη φωτογραφία, ωραίο κορμάκι,μασάζ χαλαρωτικό , δεν μπήκαμε σε έξτρα. Για μένα όμως αξίζει.
Από μασάζ deluxe Λυδία και Αλεξάνδρα τέσσερα χέρια πολύ δυνατό έργο, χαλάρωση extra με χέρι κομπλέ.
Ραντεβού με Νεκταρία από lux massage, μου την πρότειναν από το τηλεφωνικό κέντρο δεν ήταν διαθέσιμη η Τέα.Τριαντάρα μελαχρινή με χαρακτηριστικά εξωτικά, ευγενική χαμογελαστή αρκετά ερωτική,τεσσάρι στήθος, λίγα παραπανίσια κιλα,μασάζ καλό χαλαρωτικό ερωτικό extra με χέρι δεν μου ζήτησε χρήματα της έδωσα 20 ευρω.
Θα ήθελα πληροφορίες για Δανάη, ρομίλντα και Αγγελική από joy.