Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Ξέρεις κάποιος συναγωνιστής αν η νεκταρια από lux προχωράει καθόλου;
Φτάνει φουλ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριατω εκ των προτερων

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Ξέρεις κάποιος συναγωνιστής αν η νεκταρια από lux προχωράει καθόλου;
Φτάνει φουλ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριατω εκ των προτερων

Φουλ η Νεκταρια Δεν προχωραει

Εκτονωση κανει

μια απλη κοπελα της διπλανης πορτας ειναι

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20

Δεν κανει εκτονωση

Ουτε η Μελινα Ουτε η Ναντια ουτε η Βιβιαν

τις εχω παρει 2 φορες

σε κρεβατι ειδικο δικο τους σε βαζουν

Με πετσετα Με μποξερακι

Μην πετατε τα λεφτα σας στο Μασαζ στο Σπιτι Κριμα απ το θεο τα πεταξα εγω......

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Καλησπέρα συνάδελφοι μου , εγώ πάντως σαν γνήσιος old school με εμπειρία σε όλες τις ηλικίες προτιμώ μια 40αρα της παλιάς σχολής που να ξέρει να θέλει και να μπορεί ,παρά μια πιτσιρίκα 25 χρόνων που να τον κοιτάει και να μην ξέρει τι να τον κάνει.....

Έτσι ακριβώς Πες φίλε μου

Κ εγώ τα μικρά δεν τα θέλω Κ όσες φορές πήρα δοκίμασα δεν πέρασα καλά το παίζουν ιστορία κ δεν περιποιούνται

Το vipmassage.gr έχει τώρα φουλ μιλφ . Ιδανικό για milf stories Με Άννα, Χρύσα , Νικολέτα, Βάσω...

Για μικρές είναι το βελβετ με Νάνσυ Κ νεφέλη
κ το deluxemassage με Δανάη

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Καλημέρα σε όλους όποιος έχει
Να μου προτείνει κοπέλα για μέτριο μασάζ Κ Γδυσιμο κ καλαμάκι ΑΚΑ

Ας στείλε ένα π.μ

Ευχαριστώ πολύ

tromeros.mikros

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Εχω κλεισει για αυριο με την γεωργια απο Velvet? καμια θα ειναι η 2η φορα . καποιο tip ? Μετα την συνατνσηη θα μπρω να δωσω πληροφοριες :)

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196
Deluxe milf έχει;τώρα δηλαδή αν παίζει κατι;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.481
Πόντοι
8.345

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
ωραία όλα όσα λέτε ...αλλά πρέπει να έχεις πολύ χαρτί για κάψιμο ...κάθε δοκιμή πάει κοντά στο κατοστάρικο ...

• Like
Αντιδράσεις: xlm

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
46
Πόντοι
0
Καλησπέρα Παίδες,
Ως fan του barefoot massage ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάτι καινούργιο στην πιάτσα που να συστήνετε να έχετε δοκιμάσει. Ευχαριστώ.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Ξέρει κάποιος συναγωνιστή
Ποιες προχωράνε φουλ από vip massage?
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ

1965neo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2008
Like
185
Πόντοι
1
Τι είναι αυτό πάλι ; Καινούργιο ; Βάλε link

singleasthat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2020
Κριτικές
9
Like
635
Πόντοι
300
Συναγωνιστές, δύσκολη μέρα σήμερα μου σπάσανε τα νεύρα και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Από όσα έχω διαβάσει εδώ και ειδικά από τον δάσκαλο gravity2 επέλεξα velvet. Πήρα αρκετά αργά και λέω τώρα ότι κάτσει. Ζήτησα για μιάμιση ώρα, μου λέει οκ, λέω εγώ όνομα κοπέλας; Μαριλου μου απαντάει... έρχεται λοιπόν, και λίγο νωρίτερα 15 λεπτά.
Αρκετά όμορφη κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια και ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Δεν είναι μικρή 35-40 την έκανα αλλά ωραίο σώμα. Milfara.
Με ρωτάει τι πρόγραμμα κανεις, απαντάω τι επιλογές έχω, και μου λέει με +30 σου κάνω εδώ μπροστά. Ωραία λέω εγώ αυτό. Σύνολο 110€. Late night.
Στα του μασάζ, είναι αρκετά καλή, ζήτησα χαλαρωτικό αυτό πήρα. Επιπέδου ξενοδοχείου 5*, το ευχαριστήθηκα παρά πολύ. Όταν με γύρισε μου έβαλε και τα χέρια μου στα πόδια της ψιλά, εναλλάξ, ωραία αίσθηση. Στο φραπέ τώρα... θα σας πω ότι της είπα, καλλιτέχνης! Ξέρει να το δουλεύει. Μου είπε ότι είναι καινούργια 12 μέρες τώρα εκεί, δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει.
Από την κουβέντα κατάλαβα ότι αν εμπιστευθεί τον άλλο προχωράει και άλλο το άφησε να εννοηθεί. Συγκεκριμένα μου είπε ότι όλες κάνουν εκτόνωση αλλά όχι φουλ πράξη, και είχαν διώξει μια κοπέλα που μάθανε ότι το έκανε. Τώρα αν είναι κάποιος καλός και ευγενικός, και το άφησε εκεί.
Προσωπικά σε διάστημα ενός μήνα έχω καλέσει ένα call girl και σήμερα τη Μαριλου. Το σημερινό το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Γενικά αυτό το μιάμιση ώρα, μασάζ και μετά εκτόνωση είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να τα ξεχάσεις όλα.
Θα την ξανά δοκιμάσω με την ελπίδα να δω και το στήθος της, σκέφτηκα να της το προτείνω αλλά δεν είχα αλλά χρήματα στο σπίτι.

Ότι ξέχασα ρωτήστε, sharing is caring!

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
78
Like
7.515
Πόντοι
17.436
Από καινούργια άλλο τίποτα....Από μανιτάρια ξέρεις...;