Συναγωνιστές, δύσκολη μέρα σήμερα μου σπάσανε τα νεύρα και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Από όσα έχω διαβάσει εδώ και ειδικά από τον δάσκαλο gravity2 επέλεξα velvet. Πήρα αρκετά αργά και λέω τώρα ότι κάτσει. Ζήτησα για μιάμιση ώρα, μου λέει οκ, λέω εγώ όνομα κοπέλας; Μαριλου μου απαντάει... έρχεται λοιπόν, και λίγο νωρίτερα 15 λεπτά.
Αρκετά όμορφη κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια και ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Δεν είναι μικρή 35-40 την έκανα αλλά ωραίο σώμα. Milfara.
Με ρωτάει τι πρόγραμμα κανεις, απαντάω τι επιλογές έχω, και μου λέει με +30 σου κάνω εδώ μπροστά. Ωραία λέω εγώ αυτό. Σύνολο 110€. Late night.
Στα του μασάζ, είναι αρκετά καλή, ζήτησα χαλαρωτικό αυτό πήρα. Επιπέδου ξενοδοχείου 5*, το ευχαριστήθηκα παρά πολύ. Όταν με γύρισε μου έβαλε και τα χέρια μου στα πόδια της ψιλά, εναλλάξ, ωραία αίσθηση. Στο φραπέ τώρα... θα σας πω ότι της είπα, καλλιτέχνης! Ξέρει να το δουλεύει. Μου είπε ότι είναι καινούργια 12 μέρες τώρα εκεί, δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει.
Από την κουβέντα κατάλαβα ότι αν εμπιστευθεί τον άλλο προχωράει και άλλο το άφησε να εννοηθεί. Συγκεκριμένα μου είπε ότι όλες κάνουν εκτόνωση αλλά όχι φουλ πράξη, και είχαν διώξει μια κοπέλα που μάθανε ότι το έκανε. Τώρα αν είναι κάποιος καλός και ευγενικός, και το άφησε εκεί.
Προσωπικά σε διάστημα ενός μήνα έχω καλέσει ένα call girl και σήμερα τη Μαριλου. Το σημερινό το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Γενικά αυτό το μιάμιση ώρα, μασάζ και μετά εκτόνωση είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να τα ξεχάσεις όλα.
Θα την ξανά δοκιμάσω με την ελπίδα να δω και το στήθος της, σκέφτηκα να της το προτείνω αλλά δεν είχα αλλά χρήματα στο σπίτι.
Ότι ξέχασα ρωτήστε, sharing is caring!