ολγα εχει καποιος δοκιμασει?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Ξέρεις κάποιος συναγωνιστής αν η νεκταρια από lux προχωράει καθόλου;
Φτάνει φουλ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριατω εκ των προτερων
Φτάνει φουλ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
Ξέρεις κάποιος συναγωνιστής αν η νεκταρια από lux προχωράει καθόλου;
Φτάνει φουλ;
Αξίζει;
Απάντηση και με πμ
Φουλ η Νεκταρια Δεν προχωραει
Εκτονωση κανει
μια απλη κοπελα της διπλανης πορτας ειναι
gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
Δεν κανει εκτονωση
Ουτε η Μελινα Ουτε η Ναντια ουτε η Βιβιαν
τις εχω παρει 2 φορες
σε κρεβατι ειδικο δικο τους σε βαζουν
Με πετσετα Με μποξερακι
Μην πετατε τα λεφτα σας στο Μασαζ στο Σπιτι Κριμα απ το θεο τα πεταξα εγω......
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
Άλλη ερώτηση πάνω σε αυτό το site?
Γενικά προχωράνε ποιές και πόσο?
gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα συνάδελφοι μου , εγώ πάντως σαν γνήσιος old school με εμπειρία σε όλες τις ηλικίες προτιμώ μια 40αρα της παλιάς σχολής που να ξέρει να θέλει και να μπορεί ,παρά μια πιτσιρίκα 25 χρόνων που να τον κοιτάει και να μην ξέρει τι να τον κάνει.....
Έτσι ακριβώς Πες φίλε μου
Κ εγώ τα μικρά δεν τα θέλω Κ όσες φορές πήρα δοκίμασα δεν πέρασα καλά το παίζουν ιστορία κ δεν περιποιούνται
Το vipmassage.gr έχει τώρα φουλ μιλφ . Ιδανικό για milf stories Με Άννα, Χρύσα , Νικολέτα, Βάσω...
Για μικρές είναι το βελβετ με Νάνσυ Κ νεφέλη
κ το deluxemassage με Δανάη
Εχει κάποιος πληροφορια για αυτην;
( κ α ν ε σ ε ξ )
ευχαριστω
( κ α ν ε σ ε ξ )
ευχαριστω
petroszzr
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 318
- Πόντοι
- 26
gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
χμμ ωραιο μιλφ
για δωστε πληροφοριες ....
tromeros.mikros
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2019
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Εχω κλεισει για αυριο με την γεωργια απο Velvet? καμια θα ειναι η 2η φορα . καποιο tip ? Μετα την συνατνσηη θα μπρω να δωσω πληροφοριες
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
χμμ ωραιο μιλφ
Πραγματικά ωραίο milf
dem
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2005
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.481
- Πόντοι
- 8.345
πιο πολυ gilf ειναι παρα μιλφ
χμμ ωραιο μιλφ
Πραγματικά ωραίο milf
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Ξέρει κάποιος συναγωνιστή
Ποιες προχωράνε φουλ από vip massage?
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
Ποιες προχωράνε φουλ από vip massage?
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ
singleasthat
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 9
- Like
- 635
- Πόντοι
- 300
Συναγωνιστές, δύσκολη μέρα σήμερα μου σπάσανε τα νεύρα και είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Από όσα έχω διαβάσει εδώ και ειδικά από τον δάσκαλο gravity2 επέλεξα velvet. Πήρα αρκετά αργά και λέω τώρα ότι κάτσει. Ζήτησα για μιάμιση ώρα, μου λέει οκ, λέω εγώ όνομα κοπέλας; Μαριλου μου απαντάει... έρχεται λοιπόν, και λίγο νωρίτερα 15 λεπτά.
Αρκετά όμορφη κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια και ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Δεν είναι μικρή 35-40 την έκανα αλλά ωραίο σώμα. Milfara.
Με ρωτάει τι πρόγραμμα κανεις, απαντάω τι επιλογές έχω, και μου λέει με +30 σου κάνω εδώ μπροστά. Ωραία λέω εγώ αυτό. Σύνολο 110€. Late night.
Στα του μασάζ, είναι αρκετά καλή, ζήτησα χαλαρωτικό αυτό πήρα. Επιπέδου ξενοδοχείου 5*, το ευχαριστήθηκα παρά πολύ. Όταν με γύρισε μου έβαλε και τα χέρια μου στα πόδια της ψιλά, εναλλάξ, ωραία αίσθηση. Στο φραπέ τώρα... θα σας πω ότι της είπα, καλλιτέχνης! Ξέρει να το δουλεύει. Μου είπε ότι είναι καινούργια 12 μέρες τώρα εκεί, δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει.
Από την κουβέντα κατάλαβα ότι αν εμπιστευθεί τον άλλο προχωράει και άλλο το άφησε να εννοηθεί. Συγκεκριμένα μου είπε ότι όλες κάνουν εκτόνωση αλλά όχι φουλ πράξη, και είχαν διώξει μια κοπέλα που μάθανε ότι το έκανε. Τώρα αν είναι κάποιος καλός και ευγενικός, και το άφησε εκεί.
Προσωπικά σε διάστημα ενός μήνα έχω καλέσει ένα call girl και σήμερα τη Μαριλου. Το σημερινό το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Γενικά αυτό το μιάμιση ώρα, μασάζ και μετά εκτόνωση είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να τα ξεχάσεις όλα.
Θα την ξανά δοκιμάσω με την ελπίδα να δω και το στήθος της, σκέφτηκα να της το προτείνω αλλά δεν είχα αλλά χρήματα στο σπίτι.
Ότι ξέχασα ρωτήστε, sharing is caring!
Αρκετά όμορφη κόκκινα μαλλιά και πράσινα μάτια και ΒΥΖΑΡΕΣ!!! Δεν είναι μικρή 35-40 την έκανα αλλά ωραίο σώμα. Milfara.
Με ρωτάει τι πρόγραμμα κανεις, απαντάω τι επιλογές έχω, και μου λέει με +30 σου κάνω εδώ μπροστά. Ωραία λέω εγώ αυτό. Σύνολο 110€. Late night.
Στα του μασάζ, είναι αρκετά καλή, ζήτησα χαλαρωτικό αυτό πήρα. Επιπέδου ξενοδοχείου 5*, το ευχαριστήθηκα παρά πολύ. Όταν με γύρισε μου έβαλε και τα χέρια μου στα πόδια της ψιλά, εναλλάξ, ωραία αίσθηση. Στο φραπέ τώρα... θα σας πω ότι της είπα, καλλιτέχνης! Ξέρει να το δουλεύει. Μου είπε ότι είναι καινούργια 12 μέρες τώρα εκεί, δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει.
Από την κουβέντα κατάλαβα ότι αν εμπιστευθεί τον άλλο προχωράει και άλλο το άφησε να εννοηθεί. Συγκεκριμένα μου είπε ότι όλες κάνουν εκτόνωση αλλά όχι φουλ πράξη, και είχαν διώξει μια κοπέλα που μάθανε ότι το έκανε. Τώρα αν είναι κάποιος καλός και ευγενικός, και το άφησε εκεί.
Προσωπικά σε διάστημα ενός μήνα έχω καλέσει ένα call girl και σήμερα τη Μαριλου. Το σημερινό το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Γενικά αυτό το μιάμιση ώρα, μασάζ και μετά εκτόνωση είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσεις και να τα ξεχάσεις όλα.
Θα την ξανά δοκιμάσω με την ελπίδα να δω και το στήθος της, σκέφτηκα να της το προτείνω αλλά δεν είχα αλλά χρήματα στο σπίτι.
Ότι ξέχασα ρωτήστε, sharing is caring!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63