Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
360
Πόντοι
21
Καλησπερα
Κλασσικο στανταρακι μου η Τεα απο λουξ αλλα με νεο προγραμμα οπως λεει η ιδια με ενεργειακή ψυχολογία ολιστική προσέγγιση και και ταντρικο μασάζ που σε φερνει σε κατάσταση εκτόξευσης της σεξουαλικής ενέργειας. Δικα της λογια στο περιπου με δικα μου λογια η Τεα με μαγιό body to body με χρήση gel και σε συνδιασμο με τις χειλαρες της, το κορμακι της και το μασαζ της σε πανε σε αλλο επιπεδο κατα την γνωμη μου φυσικα . Σημαντικο θεωρω πως ειναι οτι κανει τα παντα για να περασεις καλα. Το ραντεβου εγινε στο madison πολυ πολυ τιμιο κατα την γνωμη μου και καθαρο φυσικα.
Παντως σε μενα βγαζει μια τρελη καυλα η τεα παρολο που δεν κανει φουλ προγραμμα .
Τα +30€ όμως που ζητάει (μην ειναι και περισσότερα) ανεβάζουν το κόστος σε τέτοιο βαθμό που μετριάζουν την εμπειρία της συνεύρεσης.
Δεν την εχω παρει ακόμα. Τα +30€ που ζητάει σαν έξτρα τα γνωρίζω από αναφορές άλλων συναγωνιστών

οταν δεχοταν στο χωρο της με 50 ευρω προσφεροντας τα παντα εκτος απο μπριζολα ηταν vfm.Τωρα π μπηκαν τα γραφεια στη μεση προσπαθει να βγαλει τα σπασμενα

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερα
Κλασσικο στανταρακι μου η Τεα απο λουξ αλλα με νεο προγραμμα οπως λεει η ιδια με ενεργειακή ψυχολογία ολιστική προσέγγιση και και ταντρικο μασάζ που σε φερνει σε κατάσταση εκτόξευσης της σεξουαλικής ενέργειας. Δικα της λογια στο περιπου με δικα μου λογια η Τεα με μαγιό body to body με χρήση gel και σε συνδιασμο με τις χειλαρες της, το κορμακι της και το μασαζ της σε πανε σε αλλο επιπεδο κατα την γνωμη μου φυσικα . Σημαντικο θεωρω πως ειναι οτι κανει τα παντα για να περασεις καλα. Το ραντεβου εγινε στο madison πολυ πολυ τιμιο κατα την γνωμη μου και καθαρο φυσικα.
Παντως σε μενα βγαζει μια τρελη καυλα η τεα παρολο που δεν κανει φουλ προγραμμα .
Τα +30€ όμως που ζητάει (μην ειναι και περισσότερα) ανεβάζουν το κόστος σε τέτοιο βαθμό που μετριάζουν την εμπειρία της συνεύρεσης.
Δεν την εχω παρει ακόμα. Τα +30€ που ζητάει σαν έξτρα τα γνωρίζω από αναφορές άλλων συναγωνιστών
οταν δεχοταν στο χωρο της με 50 ευρω προσφεροντας τα παντα εκτος απο μπριζολα ηταν vfm.Τωρα π μπηκαν τα γραφεια στη μεση προσπαθει να βγαλει τα σπασμενα

Κανοντας τον δικηγορο του διαβολου θα πω πως για να μπλεξει με γραφειο ενω ηταν μονη της κ εκανε το ιδιο προγραμμα προφανως καποιοι απο εδω μεσα την τρομαξαν η την εκαψαν. Οποτε απο 50€ τωρα την τρωμε ολοι κ παμε για 100€+ .
Για οσους φυσικα δεν μας ενδιαφερει η μπριζολα. Κατα την γνωμη μου παντα φυσικα

gianniskm

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2017
Like
261
Πόντοι
21
Καλησπερα

Κανοντας τον δικηγορο του διαβολου θα πω πως για να μπλεξει με γραφειο ενω ηταν μονη της κ εκανε το ιδιο προγραμμα προφανως καποιοι απο εδω μεσα την τρομαξαν η την εκαψαν. Οποτε απο 50€ τωρα την τρωμε ολοι κ παμε για 100€+ .
Για οσους φυσικα δεν μας ενδιαφερει η μπριζολα. Κατα την γνωμη μου παντα φυσικα

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
Σορρυ για να καταλαβω
+30 για φραπε και καλαμακι?

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
Καλησπερα
Γαμωτο δεν την πρόλαβα στο χώρο της αχχαχαχα . Βασικά το σπορ του Κατ οίκον είναι γενικά πολύ ακριβο σπορ αλλά νομίζω όλους τους εξιταρει το μήπως τα καταφέρουν να πάρουν το κάτι παρά πανω. Ψυχολογία και κουραφεξαλα ψυχολογία της π...ς μας ενδιαφέρει :glasses: . Εγώ σας εύχομαι καλό καλοκαίρι καλές διακοπές επιστρέφω στο μασαζοαθλημα μετά τις 25 με προτάσεις δυνατές από συναγωνιστή Να περνάτε καλά όλοι :wink:

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά.
Τις τελευταίες μέρες έψαχνα κορίτσι από γραφείο για μασάζ. Είχα διαβάσει καλές κριτικές για Αφροδίτη από Joy και ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί της. Δυστυχώς όμως και τις 3 φορές που προσπάθησα να κλείσω ραντεβού μαζί της (1 ημέρα νωρίτερα) ήταν ήδη κλεισμένη. Η τελευταία φορά ήταν χθες. Όπως με είπε η κοπέλα στο τηλέφωνο είναι δύσκολο να κλείσεις ραντεβού μαζί της. Τόσο πολύ δουλειά έχει αυτό το κορίτσι; Πόσο νωρίτερα πρέπει να πάρεις τηλέφωνο;
Επειδή είμαι Αθήνα και θέλω να δοκιμάσω κάποιο μασαζοκόριτσο, η δεύτερη επιλογή μου ήταν Νεφέλη από Velvet. Δυστυχώς και εκεί ατύχησα ή μπορεί να διάβασα λάθος τα προηγούμενα post. Ζήτησα από την κοπέλα στο τηλέφωνο να μου στείλει φωτογραφίες στο viber από τα κορίτσια που δεν εμφανίζονται στο site αλλά δεν υπήρχε καμία Νεφέλη. Μήπως έφυγε από το γραφείο ή εγώ έκανα λάθος το γραφείο και δουλεύει αλλού η κοπέλα;
Από τις κοπέλες που είδα δεν με άρεσε καμία και έτσι "έφαγε" άκυρο και αυτό το γραφείο. Η επόμενη επιλογή ήταν Αφροδίτη από Deluxe, πήρα 2 φορές τηλέφωνο και δεν απάντησε κανείς. Δεν είχα χρόνο να προσπαθήσω κι άλλο και η επόμενη επιλογή μου ήταν VIP. Απάντησε η κυρία Χρύσα και της ζήτησα φωτογραφίες από τα κορίτσια. Με έστειλε 9 φωτογραφίες από κορίτσια, οι περισσότερες όμως είναι κάποιας ηλικίας. Διάλεξα κάποια νέα και εμφανίσιμη συγκριτικά με τις υπόλοιπες (δεν θυμάμαι το όνομά της) και έχω ραντεβού μαζί της απόψε. Η κυρία η Χρύσα με είπε με νόημα ότι τα κορίτσια κάνουν όλων των ειδών τα μασάζ. Θα φανεί στην πράξη.:)

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.083
Πόντοι
736
αναμενουμε ενημερωση φιλε:sunglasses:

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα,
Επέστρεψα μετά από καιρο και είπα να δοκιμάσω τι νέο υπάρχει εκεί έξω .. Με την βοήθεια του Gravity2, διάλεξα σαν πιο «σίγουρη» επιλογή την Νινα από το Αρτ.

Ακριβής στο ραντεβού της, πολυ όμορφο σώμα, ψηλή, με λίγο περιεργο πρόσωπο. Σπαστά ελληνικά, δήλωσε πως είναι από την Αυστραλία και σπουδάζει εδώ.
Στα του Μασαζ, κάτι μεταξύ σε άπλωμα αντιηλιακου και αισθησιακού χαιδεματος, Μασαζ σίγουρα όχι.
Στα 45 λεπτά μου είπε να γυρίσω, συνέχισε το άπλωμα του λαδιού μην μας κάψει ο ήλιος με αποφυγή της επίμαχης περιοχής. Όταν της είπα να πάει και πιο κάτω απάντησε πως είναι θεραπεύτρια και μόνο θεραπεύτρια... με λίγο ακόμα προσπάθεια μάλλον απέκτησε και δεύτερη ειδικότητα και ζήτησε 50 ευρώ επιπλέον για να κάνει Μασαζ και εκεί ... αλλά μόνο Μασαζ , τίποτε άλλο ...κρίμα γιατί έχει πολυ ωραίο σώμα και στήνεται και καλά ...

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.083
Πόντοι
736
εχει αναφερθει παλι οτι ειναι για δυνατα πορτοφολια φιλε, λεπτομερειες δεν ξερω αλλα ουτε και θα μπω στον κοπο να μαθω:sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: 6john9

nosokomos

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Κριτικές
20
Like
1.058
Πόντοι
1.011
Παίδες μόνο Ρία έχω πάρει από ντελουξ.
Τώρα αυτές τις μέρες έχει επιλογές η φύγανε για μπάνια...

• Like
Αντιδράσεις: 6john9

Frozenmac

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2019
Κριτικές
1
Like
43
Πόντοι
0
Έχει κανείς πληροφορίες για Αφροδίτη από joy γιατί είμαι καινούριος στο άθλημα??

Evgeni2

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2020
Like
236
Πόντοι
21
Η κοπέλα που είχα κλείσει ραντεβού από το VIP ήταν η Ρούλα που τελικά δεν ήρθε ή τελοσπάντων ήρθε κάποια άλλη στην θέση της με καθυστέρηση μισής ώρας που επέμενε ότι ήταν η Ρούλα. Άλλη έκλεισα και άλλη ήρθε. Μια γυναίκα γύρω στα 45 με 50, εμφανισιακά δεν ήταν και ότι καλύτερο, απλά δεν ήταν χοντρή και δεν έμοιαζε για Ρωσίδα, μιλούσε πολύ καλά τα ελληνικά. Ένα μέτριο μασάζ έκανε και τέλος, δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω κάτι παραπάνω. 50 ευρώ πεταμένα. Με vip δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ.

milfaros2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2019
Like
84
Πόντοι
0
Παίδες μόνο Ρία έχω πάρει από ντελουξ.
Τώρα αυτές τις μέρες έχει επιλογές η φύγανε για μπάνια...
Πες μας λεπτομέρειες για Ρία. Φαίνεται όμορφη, αλλά δεν έχω δει σώμα και δεν ξέρω αν προχωράει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 79062

Επισκέπτης
Καλημέρα σε όλους, έχει κάποιος δοκιμάσει Μαριστελα από lux?
Όποιος θέλει να βοηθήσει ας μου στείλει pm. Ευχαριστώ!

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Καλησπέρα,
Επέστρεψα μετά από καιρο και είπα να δοκιμάσω τι νέο υπάρχει εκεί έξω .. Με την βοήθεια του Gravity2, διάλεξα σαν πιο «σίγουρη» επιλογή την Νινα από το Αρτ.Ακριβής στο ραντεβού της, πολυ όμορφο σώμα, ψηλή, με λίγο περιεργο πρόσωπο. Σπαστά ελληνικά, δήλωσε πως είναι από την Αυστραλία και σπουδάζει εδώ.
Στα του Μασαζ, κάτι μεταξύ σε άπλωμα αντιηλιακου και αισθησιακού χαιδεματος, Μασαζ σίγουρα όχι.
Στα 45 λεπτά μου είπε να γυρίσω, συνέχισε το άπλωμα του λαδιού μην μας κάψει ο ήλιος με αποφυγή της επίμαχης περιοχής. Όταν της είπα να πάει και πιο κάτω απάντησε πως είναι θεραπεύτρια και μόνο θεραπεύτρια... με λίγο ακόμα προσπάθεια μάλλον απέκτησε και δεύτερη ειδικότητα και ζήτησε 50 ευρώ επιπλέον για να κάνει Μασαζ και εκεί ... αλλά μόνο Μασαζ , τίποτε άλλο ...κρίμα γιατί έχει πολυ ωραίο σώμα και στήνεται και καλά ...

Απο ΑΡΤ μονο η Νινα λεγανε οι περισσοτεροι οτι κανει πραγματα κ προχωραει..

οι αλλες ειναι στα ΔΕΝ απο ΑΡΤ

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
Έχει κανείς πληροφορίες για Αφροδίτη από joy γιατί είμαι καινούριος στο άθλημα??
μέτρια στο μασάζ τύπε,μην περιμένεις καμια μουνάρα σε καμία περίπτωση η φώτο είναι παραπλανητική!εμένα με χάλασε η ομιλία της γτ εχει μπάσα φωνη και μιλάει μάγκικα.προσωπικά ξενερωνω.φραπες καλος με +20.επίσης προσοχή στο συγκεκριμένο γραφειο γτ χρεώνει 60 την ώρα

Sandro86

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2018
Κριτικές
22
Like
2.268
Πόντοι
1.191
επίσης βυζί νερουλό

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
μέτρια στο μασάζ τύπε,μην περιμένεις καμια μουνάρα σε καμία περίπτωση η φώτο είναι παραπλανητική!εμένα με χάλασε η ομιλία της γτ εχει μπάσα φωνη και μιλάει μάγκικα.προσωπικά ξενερωνω.φραπες καλος με +20.επίσης προσοχή στο συγκεκριμένο γραφειο γτ χρεώνει 60 την ώρα

Συμφωνώ κατά λέξη με το φίλο

Ούτε εμένα μου άρεσε γενικά η Αφροδίτη Κ οικονομικά ήθελα να δαγκώσει πολύ για ένα καλαμακι Κ Γδυσιμο
Κ γενικά με ξενέρωσε

in-out

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2015
Κριτικές
3
Like
603
Πόντοι
81
Μπορεί κάποιος που γνωρίζει να μου δώσει τα φώτα του σχετικά με Νάνσυ από velvet massage (πως είναι και τι κάνει στο μασάζ, αν είναι όπως στη φωτογραφία που στέλνουν, αν προχωράει εύκολα) σε π.μ ή και εδώ
Ευχαριστώ πολύ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom