Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Τα +30€ όμως που ζητάει (μην ειναι και περισσότερα) ανεβάζουν το κόστος σε τέτοιο βαθμό που μετριάζουν την εμπειρία της συνεύρεσης.Καλησπερα
Κλασσικο στανταρακι μου η Τεα απο λουξ αλλα με νεο προγραμμα οπως λεει η ιδια με ενεργειακή ψυχολογία ολιστική προσέγγιση και και ταντρικο μασάζ που σε φερνει σε κατάσταση εκτόξευσης της σεξουαλικής ενέργειας. Δικα της λογια στο περιπου με δικα μου λογια η Τεα με μαγιό body to body με χρήση gel και σε συνδιασμο με τις χειλαρες της, το κορμακι της και το μασαζ της σε πανε σε αλλο επιπεδο κατα την γνωμη μου φυσικα . Σημαντικο θεωρω πως ειναι οτι κανει τα παντα για να περασεις καλα. Το ραντεβου εγινε στο madison πολυ πολυ τιμιο κατα την γνωμη μου και καθαρο φυσικα.
Παντως σε μενα βγαζει μια τρελη καυλα η τεα παρολο που δεν κανει φουλ προγραμμα .
Δεν την εχω παρει ακόμα. Τα +30€ που ζητάει σαν έξτρα τα γνωρίζω από αναφορές άλλων συναγωνιστών
οταν δεχοταν στο χωρο της με 50 ευρω προσφεροντας τα παντα εκτος απο μπριζολα ηταν vfm.Τωρα π μπηκαν τα γραφεια στη μεση προσπαθει να βγαλει τα σπασμενα