gravity2
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2020
- Like
- 502
- Πόντοι
- 20
Θέλω Καρίνα να το προχωρήσω από Deluxe...Έχει πάρει κανείς το κάτι παραπάνω;
εγω πηρα φραπε.......ωραια εμφανιση σωμα / φατσα
Εγώ όπως έχω αναφέρει και λίγο παλαιότερα, δεν τα κατάφερα, αλλά ήταν η πρώτη μου απόπειρα για μασάζ στο σπίτι και μάλλον δεν χειρίστηκα σωστά το χρόνο και την κατάσταση.. Είχε άλλο ραντεβού μετά, είχε κάνει πολύ μασάζ σε σημεία που είχα όντως πρόβλημα και ήταν πολύ καλή, οπότε δεν έκατσε η συνέχεια.. Από το ύφος της θα έλεγα πως είχαμε χημεία και πως ίσως αν είχαμε περισσότερο χρόνο θα προχωρούσε..Θέλω Καρίνα να το προχωρήσω από Deluxe...Έχει πάρει κανείς το κάτι παραπάνω;
Καλώς ήρθες και πάλι gravity2! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες και την προσπάθεια που κάνεις! Εγώ δεν μπορώ ακόμα να στείλω πμ, οπότε αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις τις πληροφορίες που έχεις για όλα τα γραφεία και τις κοπέλες και κυρίως για την Αφροδίτη από Joy! Επίσης, είχα διαβάσει παλαιότερα πως η Μελίνα από Osmose δεν προχωράει και πως δεν έχει καμία σχέση η εμφάνισή της με τις φωτογραφίες (βέβαια όπως λες εξαρτάται από τη διαχείριση που κάνεις). Τέλος, θα ήθελα αν μπορείς να μου πεις πώς ακριβώς ξεκινάς την κατάσταση (ζητάς να είσαι γυμνός από την αρχή; ζητάς να γδυθούν από την αρχή; Τι άλλες συμβουλές θα έδινες για να προχωρήσει η κατάσταση.).Καλησπερα σε ολουςΕκλεισα το παλιο λογαριασμο μου ,αυτος ειναι ο νεος λογαριασμος μουειμαι και παλι πισωΣας ευχαριστω πολυ ολους για ολα !
Μακαρι τυπε γιατι μας εφυγαν τα ματια..
το παλιο πολυ καλυτερο
θα ήταν ενδιαφέρον αν δεν ήταν με μαγιό . Της πρότεινες τίποτα παραπάνω μπας και??Καλησπερα
Κλασσικο στανταρακι μου η Τεα απο λουξ αλλα με νεο προγραμμα οπως λεει η ιδια με ενεργειακή ψυχολογία ολιστική προσέγγιση και και ταντρικο μασάζ που σε φερνει σε κατάσταση εκτόξευσης της σεξουαλικής ενέργειας. Δικα της λογια στο περιπου με δικα μου λογια η Τεα με μαγιό body to body με χρήση gel και σε συνδιασμο με τις χειλαρες της, το κορμακι της και το μασαζ της σε πανε σε αλλο επιπεδο κατα την γνωμη μου φυσικα . Σημαντικο θεωρω πως ειναι οτι κανει τα παντα για να περασεις καλα. Το ραντεβου εγινε στο madison πολυ πολυ τιμιο κατα την γνωμη μου και καθαρο φυσικα.
Παντως σε μενα βγαζει μια τρελη καυλα η τεα παρολο που δεν κανει φουλ προγραμμα .
Μακαρι τυπε γιατι μας εφυγαν τα ματια..
το παλιο πολυ καλυτερο
Καλησπερα
Κλασσικο στανταρακι μου η Τεα απο λουξ αλλα με νεο προγραμμα οπως λεει η ιδια με ενεργειακή ψυχολογία ολιστική προσέγγιση και και ταντρικο μασάζ που σε φερνει σε κατάσταση εκτόξευσης της σεξουαλικής ενέργειας. Δικα της λογια στο περιπου με δικα μου λογια η Τεα με μαγιό body to body με χρήση gel και σε συνδιασμο με τις χειλαρες της, το κορμακι της και το μασαζ της σε πανε σε αλλο επιπεδο κατα την γνωμη μου φυσικα . Σημαντικο θεωρω πως ειναι οτι κανει τα παντα για να περασεις καλα. Το ραντεβου εγινε στο madison πολυ πολυ τιμιο κατα την γνωμη μου και καθαρο φυσικα.
Παντως σε μενα βγαζει μια τρελη καυλα η τεα παρολο που δεν κανει φουλ προγραμμα .
Τα +30€ όμως που ζητάει (μην ειναι και περισσότερα) ανεβάζουν το κόστος σε τέτοιο βαθμό που μετριάζουν την εμπειρία της συνεύρεσης.Καλησπερα