Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (3 μέλη και 45 επισκέπτες)

mpatakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Δοκιμη σημερα με Αννα Μιλφ μελαχρινη απο Vip Massage
ειναι μια κλασικη γυναικα μιλφ με τις καμπυλες - πιασιματα της
μια γυναικα της διπλανης γυρω στα 45 
ερχεται ορεξατη και ανετη στο χωρο σου 

προυθυμη να μεινει με τα εσωρουχα της να σου κανει ενα χαλαρωτικο περιποιητικο μασαζ
και μετα τα δινει ολα στο 2ο μερος χωρις αναστολες
και χωρις να σε δαγκωνει.....

Για τους MILF Hunters ειναι μια καλη τιμια επιλογη για περιποιηση απο τη μαμα....

delipas

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Κριτικές
83
Like
9.745
Πόντοι
24.351
πειτε ποιες φεσωνονται ?? αυτο μ ενδιαφερει

delipas

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιουλ 2008
Κριτικές
83
Like
9.745
Πόντοι
24.351
γιατι πμ ? γραφτε οτι ξερετε να μαθαινουμε

Mike pitt

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2018
Like
44
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους,
Είδα στο site του Lotus relax ότι έχει μία νέα κοπέλα τη ζωή η οποια μοιάζει αρκετά με τη Ζωή που ήταν παλιότερα και έκανε εξαιρετικό barefoot massage (ακόμα και στο πρόσωπο) αλλά μόνο μασάζ τπτ άλλο. Γνωριζει κανείς αν έιναι ή ίδια?
Ευχαριστώ,

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
δηλαδη με 50 μασαζ μονο ? για μενα θα κανει μια εξερεση χαχαχα και κατι τελευταιο και προφυλακτικο πρεπει να εχω μαζι μου η θα εχει η κοπελα?? παντως θα το σκεφτω αν θα παρω γιατι ειναι ακριβα
απο osmose έχουν προφυλακτικό![/quote]καλημερα λιπον σκεφτομαι να παρω τηλ. θα ρωτησω αν εχουν χωρο δικο τους η ξενοδοχειο θελω να μου πειτε να ρωτησω και για προφυλακτικα και για σεξ η θα τα βρω με την κοπελα αυτα ?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
καλημερα θελω να παρω τηλ. το osmosemassage να τους ρωτησω για σεξ και προφυλακτικα αυτο πιτε μου?

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
:confused: μάλλον μας τρολλαρεις και καλά κάνεις . Αν τους πάρεις ρώτα τους και τι μάρκα φέρνουν μη σου δώσουν κανένα ληγμένο...

TheosPaparidis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
114
Πόντοι
0
[quote author=pligomenos11 link=undefined date=undefined]καλημερα θελω να παρω τηλ. το osmosemassage να τους ρωτησω για σεξ και προφυλακτικα αυτο πιτε μου?[/quote]τρολαρισμα κανονικό. Οκ . Αν τους πάρεις ρώτα τους τι μάρκα φέρνουν μη σου στείλουν κανένα ληγμένο...

HTman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0
[quote author=Mike pitt link=undefined date=undefined]Καλημέρα σε όλους,
Είδα στο site του Lotus relax ότι έχει μία νέα κοπέλα τη ζωή η οποια μοιάζει αρκετά με τη Ζωή που ήταν παλιότερα και έκανε εξαιρετικό barefoot massage (ακόμα και στο πρόσωπο) αλλά μόνο μασάζ τπτ άλλο. Γνωριζει κανείς αν έιναι ή ίδια?
Ευχαριστώ,[/quote]
Όχι δεν είναι η ίδια και αν θες την γνώμη μου μείνε μακριά από λοτους. μεγάλη κοροϊδια οι κορασίδες

gpap@13

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Κριτικές
7
Like
9.136
Πόντοι
1.336
Παίδες τα φώτα σας για Μαριάννα από osmose. Όποιος γνωρίζει please pm .

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Καλησπερα σε ολους

Εκλεισα το παλιο λογαριασμο μου ,

αυτος ειναι ο νεος λογαριασμος μου

ειμαι και παλι πισω

Σας ευχαριστω πολυ ολους για ολα !

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
Μετρια εμφανιση περιπου οπως στη φωτο... εννοειται οτι κανει Φουλ οπως κ ολες απ το OSMOSE κλασικα κ εγγυημενα !

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.937
Πόντοι
216
καλησπερα..μπορει καποιος να δωσει κανα ινφο απο art massage η daydream ?αν καμια προχωραει...

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Oταν λες φουλ εννοεις και σεξ αν δεν μπορεις σπιτι τι γινεται εχουν δικο τους χωρο ? η ξενοδοχειο?

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
καλησπερα τυποι, ειχα παρει μεχρι τωρα καποιες κορασιδες και με το που ζητηθηκε το εξτρα ακουσα κατι τιμες +40, +30 που δεν ζητουσαν τιποτα παλιοτερα. Τι λετε ρε? Εδω δεν εχουμε μια πλεον και επιλεγουμε με δυσκολια τι θα φερουμε σπιτι.
Παλιοτερα παρα πολυ καλες κορασιδες με εξαιρετικο μασαζ προσεφεραν καποιες απο τις εξτρα υπηρεσιες τους δωρεαν.
Ή αν τις επαιρνες εκτος γραφειου ηταν σταθερα δωρεαν τα περισσοτερα μιας και τα παιρνει ολα η κοπελα.
Μηπως πρεπει να σταματησουμε να παιρνουμε εξτρα? Εγω δεν ξαναπαιρνω παντως με τετοιες ακραιες τιμες, αντε +10. Σιγα μην φτανουμε την τιμη CG για μια μαλακια...κυριολεκτικα.

*Οσο υπαρχουν ηλιθιοι που σκανε 40αρια για εξτρα τοσο δεν θα βρισκουμε το δικιο μας*

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.277
Πόντοι
5.595
[quote author=otipos link=undefined date=undefined]καλησπερα τυποι, ειχα παρει μεχρι τωρα καποιες κορασιδες και με το που ζητηθηκε το εξτρα ακουσα κατι τιμες +40, +30 που δεν ζητουσαν τιποτα παλιοτερα. Τι λετε ρε? Εδω δεν εχουμε μια πλεον και επιλεγουμε με δυσκολια τι θα φερουμε σπιτι.
Παλιοτερα παρα πολυ καλες κορασιδες με εξαιρετικο μασαζ προσεφεραν καποιες απο τις εξτρα υπηρεσιες τους δωρεαν.
Ή αν τις επαιρνες εκτος γραφειου ηταν σταθερα δωρεαν τα περισσοτερα μιας και τα παιρνει ολα η κοπελα.
Μηπως πρεπει να σταματησουμε να παιρνουμε εξτρα? Εγω δεν ξαναπαιρνω παντως με τετοιες ακραιες τιμες, αντε +10. Σιγα μην φτανουμε την τιμη CG για μια μαλακια...κυριολεκτικα.*Οσο υπαρχουν ηλιθιοι που σκανε 40αρια για εξτρα τοσο δεν θα βρισκουμε το δικιο μας*[/quote]

Έχεις δίκιο!

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Εχεις απολυτο δικιο. Συμγωνω 10000%. Εμεις φταιμε για το χαλι αυτο.

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
λιπον θα το πω για τελευταια φορα θελω να κλησω ραντεβου με μια κοπελα απο το οsmose δεν εχω ποτε ξανακανει μασαζ...... τετιου ειδους δεν μπορω σπιτι μου ξερεται αν εχουν δικο τους χωρο? επισης δεν εχω ξανα παει σε ξενοδοχειο πες τε μου παρακαλω τις ακριβως να τους πω με ποσο λεφτα θα παρω και σεξ με 100 ευρω κ το ξενοδοχειο 120? αμα κλησω ραντεβου την κοπελα θα την φερουν με αμαξι? που θα την περιμενω κατω απο το ξενοδοχειο να παμε μαζι ?
προφυλακτικα πρεπει να χω μαζι μου η θα εχει η τυπισα π.χ αν την θελω για 2 ωρες θα το πω στο τηλ, η θα το κανονισω με την κοπελα απο κοντα?
και κατι τελευταιο υπαρχει πιθανοτητα να μου στηλουν αλλη κοπελα που της μοιαζει και οχι αυτη στην φωτογραφεια την ιδια δλδ?
γιατι αν δεν στηλουν την ιδια θα φυγω επιτοπου η πληρωμη γινεται πριν η μετα το μασαζ σεξ? βοηθιστεμαι παρακαλω?????

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.103
Πόντοι
736
φιλε, δε ρωτησες μηπως μπορεις να πληρωσεις με καρτα. Λοιπον, οταν στηθει στα 4 περνας την καρτα στην κωλαρα και ξοφλας με τη μια :jerking::jerking::jerking:

gravity2

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2020
Like
502
Πόντοι
20
[quote author=NEON7 link=undefined date=undefined]καλησπερα..μπορει καποιος να δωσει κανα ινφο απο art massage η daydream ?αν καμια προχωραει...[/quote]

Απο ]

Αυτη που κανει εγγυημενα ΕΞΤΡΑ ειναι η ΝΙΝΑ

Μακρια απο ΜΑΡΙΑ ( 45αρα - Αγγουρι καλαβρεζικο - Σκετο Μασαζ )

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απο ]

ΓΩΓΩ Σκετο Μασαζ - φυσικοθεραπευτρια , ουτε απ το μασαζ εμεινα ευχαριστημενος !

ΖΩΗ - κερναει φραπε αλλα ζηταει για φραπε + 50 Ε

ΑΝ καποια αξιζει απο εκει ισως ειναι η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom