Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 10M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Καλημερα θελω να ρωτησω το osmose massage λεει στο φβ οτι ειναι μασαζ για σπιτι η στο γραφειο κτλπ, τους εστηλα μυνημα στο φβ αν εχουν δικο τους χωρο για ραντεβου και μου στειλαν μνμ να τους καλεσω για πληροφοριες στο ταδε νουμερο , θελω να μου πει καποιος αν ξερει εχουν δικο τους χωρο ? η μονο σε σπιτια πανε οποιος ξερει ας πει?
παιδια οποιος ξερει για το osmose massage αν εχουν δικο τους χωρο για σηναντιση με μασερ ας πει για μια ωρα 50 ευρω εχει και σεξ ? σιγουρα καποιος θα ξερει ας πει?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
παιδια οποιος ξερει για το osmose massage αν εχουν δικο τους χωρο για σηναντιση με μασερ ας πει για μια ωρα 50 ευρω εχει και σεξ ? σιγουρα καποιος θα ξερει ας πει?
Πάρε ένα τηλέφωνο τύπε,μην ντρέπεσαι θα το είχες μάθει τώρα,απο όσο ξέρω δεν έχουν!

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Πάρε ένα τηλέφωνο τύπε,μην ντρέπεσαι θα το είχες μάθει τώρα,απο όσο ξέρω δεν έχουν!
ναι μου τα στηλαν σε μνμ τα τηλ., εσυ φιλε εχεις παρει καποια απο κει ? ειχε και σεξ στα 50 ευρω για μια ωρα ? ισως παρω καποια στιγμη

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
ποια πηρες φιλε ? ειχε σεξ? πες μου αν μπορεις γιατι δεν εχω ξαναπαρει τετοιου ειδους προγραματα? σπιτι σου ηρθε η σε αλλο χωρο?

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν παίρνεις ένα γαμημενο τηλέφωνο.
Θα στα πουν όλα.Απο όσο ξέρω δεν έχουν χώρο.Σπιτι ή ξενοδοχείο.
Με 50€ δεν παίρνεις σεξ.Παιρνεις απλό μασάζ γυμνός. Με 70 καμιά πίπα και αν θες σεξ πάει 200.
Είναι μέτριες και ξεπετες από όσο λένε όλοι εδώ.Εγω μια έχω πάρει που τώρα δεν είναι στις φωτό.Ομορφο πρόσωπο, χοντρό σώμα, ξεπετα ολκής.

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Αστα τα λάδια είναι για βιτσιοζους..χαχαχα..
Λοιπόν zarakia το osmose χώρο δεν νομίζω ότι έχει εκτός αν σε στείλουν σε κανα ξενοδοχείο το οποίο μάλλον και θα πληρώσεις.
Όπως και σε όλα τα μασαζομαγαζα κατ οίκον η ταρίφα ξεκινάει απο 50€ -60€ μόνο το μασάζ (σπάνια θα πάρεις φραπέ σε αυτά τα χρήματα) μετά αρχίζουν τα + 20€+ 30€ έως +100€ και βάλε. Κάποια κάποτε για μπριζόλα μου ζήτησε  +200€. Γενικά όπου σε πιάσουν. Αν και φαίνεται φτηνότερο από τα call girls μπορεί να φύγεις μαδημένος από το ραντεβού.
Τέλος δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρεις κάποιο λαδοκοριτσο και θα προχωρήσεις . Μπορεί να σου πει μόνο μασάζ ενώ τον προηγούμενο πελάτη τον τρέλανε στις πίπες. Γενικά υπάρχουν κάποια στανταρακια. Από εκεί και πέρα διαβάζεις, πετας €€ και ρωτάς. Μετά ενημερώνεις ..

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Με 50€ δεν παίρνεις σεξ.Παιρνεις απλό μασάζ γυμνός. Με 70 καμιά πίπα και αν θες σεξ πάει 200.
Είναι μέτριες και ξεπετες από όσο λένε όλοι εδώ.Εγω μια έχω πάρει που τώρα δεν είναι στις φωτό.Ομορφο πρόσωπο, χοντρό σώμα, ξεπετα ολκής.
Με τίποτα,εκτός αν εννοείς 100

rigasan

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
95
Πόντοι
1
Όντως osmose έως 100€ συνολο. Κάποιες πονηρές πάνε 120€ ..

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Συνάντηση με Αγγελική από yourmassage. Αρκετά καλή.Πληροφοριες μέσω πμ οποίος θέλει.
Εγώ θα ήθελα να μάθω για Μαρία yourmassage.
Και Elena lux,που νομίζω ήταν osmose?

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
δηλαδη με 50 μασαζ μονο ? για μενα θα κανει μια εξερεση χαχαχα και κατι τελευταιο και προφυλακτικο πρεπει να εχω μαζι μου η θα εχει η κοπελα?? παντως θα το σκεφτω αν θα παρω γιατι ειναι ακριβα

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
δηλαδη με 50 μασαζ μονο ? για μενα θα κανει μια εξερεση χαχαχα και κατι τελευταιο και προφυλακτικο πρεπει να εχω μαζι μου η θα εχει η κοπελα?? παντως θα το σκεφτω αν θα παρω γιατι ειναι ακριβα
απο osmose έχουν προφυλακτικό!

Stavros_spike

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
194
Πόντοι
0
Ελενα καλη ηταν στο ντελουξ.
μια γρηγορη ενημερωση για καινουργια πραγματα και οχι τις παλιες που ξερουμε.τζορτζιανα απο αττικα πολυ καλη (πμ),  χριστινα απο βελβετ επισης πολυ δυνατη,Θεανω απο senses.δοκιμασμενες και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.οτι αλλο π.μ.οποιος εχει info για ντεριανα,ρομιλντα η αγγελικη απο joy μου λεει και θα ανταποδωσω

Intruder1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2019
Like
2.063
Πόντοι
441
Τώρα που είπατε yourmassage είδα ένα όπλο εκεί την Λόλα.

Έχουμε κανέναν που έχει δοκιμάσει;

Ευχαριστώ.

kamikaze73

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Φεβ 2015
Κριτικές
86
Like
7.682
Πόντοι
17.356
Γνωρίζει κανεις για την Αμαλία απο το yourmassage ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom