Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Έχεις πάρει αξίζει;Λολα είναι μεταγραφή από osmose με ότι αυτό συνεπάγεται .
Έχεις φωτό;
Έχεις πάρει αξίζει;Λολα είναι μεταγραφή από osmose με ότι αυτό συνεπάγεται .
Χαχα ναι ..Τα πάντα όλα..
Η φωτο στην σελιδα τους τι επαληθευση εχει με την πραγματικοτητα ??Ναι δοκίμασε δεν θα χασεις
χμμμμ!!!έχουν δικό τους χώρο?
Το γνωστό ''μπουρδελάκι'' εδώ και χρόνια στη Στουρνάρη,ακούστηκε ότι θα εξυπηρετεί και κατ'οικον γιατί είναι της μοδός τελευταία,για βάλε λινκ.Κύριοι καλημέρα Μόλις Έπεσε στην αντίληψή μου ένα μαγαζί με το όνομα Oasis μασάζ έχει δύο καταπληκτικά τεμάχια ξέρουμε τι παίζει με αυτούς και αν προχωράνε
δες πμΤο γνωστό ''μπουρδελάκι'' εδώ και χρόνια στη Στουρνάρη,ακούστηκε ότι θα εξυπηρετεί και κατ'οικον γιατί είναι της μοδός τελευταία,για βάλε λινκ.
φίλε μπορείς να στείλεις pm γιατί και εγώ ενδιαφέρομαι για τον ενλογω γράφειο αν προχωράνεΚύριοι καλημέρα Μόλις Έπεσε στην αντίληψή μου ένα μαγαζί με το όνομα Oasis μασάζ έχει δύο καταπληκτικά τεμάχια ξέρουμε τι παίζει με αυτούς και αν προχωράνε
Ναι δοκίμασε δεν θα χασεις
Μπριτζόλα λέμε ..Εχει δ
Εχει δοκιμασει κανεις Λινα απο osmose. Αν ναι,μεχρι που προχωραει;
Μπριτζόλα λέμε ..
krokalas τι άλλο θες να σου πει εμφάνιση δεν βλέπεις στην φωτο.;Πάρε δοκίμασε και μας λες εντυπώσεις. Αλλά σιγά μην πεις. Μόνο να ρωτάτε ερχεσταιΑξίζει?? Από εμφάνιση τι λέει????
krokalas τι άλλο θες να σου πει εμφάνιση δεν βλέπεις στην φωτο.;Πάρε δοκίμασε και μας λες εντυπώσεις. Αλλά σιγά μην πεις. Μόνο να ρωτάτε ερχεσται
Καλησπέρα σε όλους
Συνάντηση με Βερόνικα από vip massage
Πρόκειται για για ένα μιλφ ρωσική καταγωγή με όμορφο σώμα για την ηλικία της γύρω στα 40 την έκοψα με καλό μασαζ αλλά πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο
Είναι πολύ δοτική αξίζει τα λεφτά και την δοκιμη
Πιστεύω θα περάσετε πολύ καλά
Ο σύντροφος gravity αποσύρθηκε βλέπω, κρίμα, δεν έτυχε να τον γνωρίσω, αλλά φαινόταν να έχει κάνει μια σοβαρή προσπάθεια. Η επιθετικότητα ορισμένων βλάπτει τελικά τους ίδιους μιας και αυτοί εν τέλει θα χάσουν την ενημέρωση.
.....μπααα, σκόπιμη επιθετικότητα , για να φύγουν , αυτοί που τους είναι ανεπιθύμητοι...Ο σύντροφος gravity αποσύρθηκε βλέπω, κρίμα, δεν έτυχε να τον γνωρίσω, αλλά φαινόταν να έχει κάνει μια σοβαρή προσπάθεια. Η επιθετικότητα ορισμένων βλάπτει τελικά τους ίδιους μιας και αυτοί εν τέλει θα χάσουν την ενημέρωση.