You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Καινούριο γραφείο ξεφύτρωσε.
δεν έχει ακόμα site μονο στο FB εχει φτιαξει σελιδα! για να δουμε!
ionas38
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2019
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Σωστος !!! Μονο αν γνωριζεις τι παιζει προχωρας . Λεφτα πεταμενα στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα , μονο αν υπαρχουν αφθονα ... ποιος τα χει ομως ?πεταμένα λεφτά , για μένα ...οι φωτογραφίες παραπλανητικές , ποτέ δεν ξέρεις τι θα δεις , πότε δεν ξέρεις τι μασάζ κάνει ...βάλε τα 50 και το ξενοδοχείο ...πάει πολύ ακριβά για να φας και φόλα στο τέλος ...
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 232
- Πόντοι
- 21
πας σε ένα για φραπέ στα σίγουρα με 50 άμα θες παίρνεις και ρέστα
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους,
Ερώτηση: Ξέρουμε αν με τα νέα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων υπάρχει θέμα αν έρθει το κορίτσι στο δωματίο μας καθότι διάβασα ότι απαγορεύονται οι επίσκέψεις. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
Ευχαριστώ,
Καλημέρα,
ναι κ εγώ το διάβασα ότι Απαγορεύετε η είσοδος σε μη διαμένοντες! αλλά αρκετά ξενοδοχεία είναι ημιδιαμονης δλδ πας εκεί για λίγο κ φευγεις! εκτός αν κάτω στην ρεσεψιόν δώσεις όνομα κ πεις περιεμνω την τάδε να έρθει πάνω! απλά για ξέρουν ποιοι μπαίνουν! τι να πω πάντως έχω ακούσει ότι το hellinis δν εχει θεμα δεχεται κανονικα!! τι να πω!?
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
καινούργιο;Ξερει κανείς για τη Μαριατζελα Deluxe ?
John..2019
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 531
- Πόντοι
- 290
αυτο που εμαθα εγω ειναι οτι οποιοσδηποτε ανεβει σε δωματιο πρεπει να εχει δωσει στη ρεσεψιον ονοματεπωνυμο και διευθυνση.Ο λογος ειναι οτι εαν συμβει κατι λογω ιου να υπαρχει τροπος να βρουν τα ατομα αυτα.Αρα και τα δικα μας στοιχεια αλλα και της κοπελας!!!!!!!!!Καλημέρα,
ναι κ εγώ το διάβασα ότι Απαγορεύετε η είσοδος σε μη διαμένοντες! αλλά αρκετά ξενοδοχεία είναι ημιδιαμονης δλδ πας εκεί για λίγο κ φευγεις! εκτός αν κάτω στην ρεσεψιόν δώσεις όνομα κ πεις περιεμνω την τάδε να έρθει πάνω! απλά για ξέρουν ποιοι μπαίνουν! τι να πω πάντως έχω ακούσει ότι το hellinis δν εχει θεμα δεχεται κανονικα!! τι να πω!?
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
αυτο που εμαθα εγω ειναι οτι οποιοσδηποτε ανεβει σε δωματιο πρεπει να εχει δωσει στη ρεσεψιον ονοματεπωνυμο και διευθυνση.Ο λογος ειναι οτι εαν συμβει κατι λογω ιου να υπαρχει τροπος να βρουν τα ατομα αυτα.Αρα και τα δικα μας στοιχεια αλλα και της κοπελας!!!!!!!!!
ναι αυτο είναι ποιο λογικο γτ άμα το καλό σκεφτουμαι τα ημιδιαμονης από τέτοιους πελάτες δλδ σαν εμάς λειτουργουν περισσοτερο οπου στην ουσια κ εμείς σαν επισκεπτες είμαστε οταν πάμε εκει για λιγη ωρα κ φύγουμε!!
vgale_sentra
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
Κάποια γνώμη για Αλίκη από deluxe;;;
Παρόμοια θέματα