You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
εμαθες τιποτα ?για έλενα από joy massage καμία πληροφορία;
εμαθες καθολου για το Joy , για ελενα ενδιαφερομαιθα μπορουσες να μου πεις εστω με πμ ποιες πνιγουν το κουνελι εκει ; ευχαριστω
Σε παλιότερη συνάντηση μου με την Νίκη από το osmose είχα περάσει καταπληκτικά. Η κοπέλα είναι πολύ ευδιάθετη και το έχει στο θέμα της επικοινωνίας. Για τα περαιτέρω δεν χρειάζεται να πω τίποτα μιας και έχουν αναφέρθει και παλιότερα.
goku2778
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2018
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Μετά από ένα χρόνο Νέα Υόρκη γύρισα και στη προσπάθεια να παραγγείλω δύο απ όλα από deluxe για απόψε το βράδυ να θυμηθούμε τα παλιά, μου λένε είναι όλα προπωλημένα! Τι έγινε ρε μόρτηδες πολύ πείνα έπεσε, αφήστε να φάμε τίποτα κι εμείς!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
μπα οχιεμαθες καθολου για το Joy , για ελενα ενδιαφερομαι
wack34
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 357
- Πόντοι
- 21
Μετά από ένα χρόνο Νέα Υόρκη γύρισα και στη προσπάθεια να παραγγείλω δύο απ όλα από deluxe για απόψε το βράδυ να θυμηθούμε τα παλιά, μου λένε είναι όλα προπωλημένα! Τι έγινε ρε μόρτηδες πολύ πείνα έπεσε, αφήστε να φάμε τίποτα κι εμείς!
ναι άμα περνεις τελυταια στιγμή συνήθως δεν είναι διαθέσιμες! τουλάχιστον 1 μέρα πριν για να είσαι οκ! την έχω πατήσει κ εγώ έτσι πολλές φορές! ;)
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 26
Επισκεψη Σοφια καινουρια απο ντελουξ, μασαζ ανυπαρκτο, φραππες. Αλλα δεν αξιζει, φωτο πολυ επεξεργασμενη. Απο μενα στα δεν.
Την Μαρία την έχει πάρει κάποιος ;;;;
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 26
Μρεεεεε τι πίνετε ;;;;Παιδια επισης οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη
Φαινεται δυνατο το κοριτσι
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 503
- Πόντοι
- 26
καλησπέρα .
εχουμε πληροφοριες για ΜΑΡΙΑ η ΛΙΝΑ από οσμοσις…
αν μπορει καποιος με πμ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
εχουμε πληροφοριες για ΜΑΡΙΑ η ΛΙΝΑ από οσμοσις…
αν μπορει καποιος με πμ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
cryptohandfly
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 245
- Πόντοι
- 0
Πριν χρονια ειχα παει σε ενα μαγαζι στο Μαρουσι που το βρηκα κατα τυχη οπως περπαταγα ειδα το κουδουνι... ελεγε μασαζ λεω αααα καλη φαση να δω εαν εχουν κενο... ανεβαινω πανω και ειχαν κενο μου λενε αν θελετε τωρα (δεν θυμαμαι το ονομα του μαγαζιου κατι σε SPA) τελος παντων μπαινω μεσα και μου φερνουν μια να μου κανει μασαζ, ψηλο μπαζο να πω την αληθεια. Μου κανει μασαζ το ευχαριστιομουν, γυρναω απο την αλλη και καποια στιγμη που δεν το περιμενα μου λεει θελεις εκτονωση? Λεω ναι αμε... τελικα ειχα παει σε μασατζαδικο, εβγαλε τα ρουχα της βυζια μουνια απ' ολα!!!
περασα πολυ καλα. Μετα απο μερικες ωρες ξανα πηγα με εναν φιλο μου λεγοντας του οτι εκανα την μεγιστη ανακαλυψη... χαχαχαχα ωραιες εποχες.
περασα πολυ καλα. Μετα απο μερικες ωρες ξανα πηγα με εναν φιλο μου λεγοντας του οτι εκανα την μεγιστη ανακαλυψη... χαχαχαχα ωραιες εποχες.
Intruder1980
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Like
- 2.063
- Πόντοι
- 441
Gra ce Spa???
otipos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2018
- Like
- 350
- Πόντοι
- 20
Μακρια, τυπε δεν αξιζει καθολου, εχουν γραφτει παρα πολλες φορες για αυτην.Εάν ξέρει κάποιος για Ευη από deluxe ας απαντήσει εδώ η σε pm
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις