Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

lentis_gr

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
168
Πόντοι
0
Μασαζοπαιχτες, η Μαρια απο Deluxe που βρισκοταν πριν? Γιατι καπου την εχω σταμπαρει παλιοτερα αλλα δε θυμαμαι.
Γνωριζει καποιος για Σαντυ? Νεο αιμα και φαινεται δυνατο. Pm οποιος ξερει.

move

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
παιδια απο joy και την ελενα ξερει κανεις τι παιζει ?

TELISA

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Σε παλιότερη συνάντηση μου με την Νίκη από το osmose είχα περάσει καταπληκτικά. Η κοπέλα είναι πολύ ευδιάθετη και το έχει στο θέμα της επικοινωνίας. Για τα περαιτέρω δεν χρειάζεται να πω τίποτα μιας και έχουν αναφέρθει και παλιότερα.

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
Μετά από ένα χρόνο Νέα Υόρκη γύρισα και στη προσπάθεια να παραγγείλω δύο απ όλα από deluxe για απόψε το βράδυ να θυμηθούμε τα παλιά, μου λένε είναι όλα προπωλημένα! Τι έγινε ρε μόρτηδες πολύ πείνα έπεσε, αφήστε να φάμε τίποτα κι εμείς! :fuck2:

wack34

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
357
Πόντοι
21
Μετά από ένα χρόνο Νέα Υόρκη γύρισα και στη προσπάθεια να παραγγείλω δύο απ όλα από deluxe για απόψε το βράδυ να θυμηθούμε τα παλιά, μου λένε είναι όλα προπωλημένα! Τι έγινε ρε μόρτηδες πολύ πείνα έπεσε, αφήστε να φάμε τίποτα κι εμείς! :fuck2:

ναι άμα περνεις τελυταια στιγμή συνήθως δεν είναι διαθέσιμες! τουλάχιστον 1 μέρα πριν για να είσαι οκ! την έχω πατήσει κ εγώ έτσι πολλές φορές! ;)

6john9

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Είδα σε αναζήτησή στο google το μασάζ Hermès, έχουμε καμία πληροφορία ? Δίνει μάλιστα σταθερό τηλέφωνο

TELISA

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2018
Like
44
Πόντοι
0
Συναγωνιστές έχουμε καμία πληροφορία για Ελένη από osmose?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
499
Πόντοι
26
καλησπέρα .

εχουμε πληροφοριες για ΜΑΡΙΑ η ΛΙΝΑ από οσμοσις…

αν μπορει καποιος με πμ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

cryptohandfly

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
249
Πόντοι
0
Πριν χρονια ειχα παει σε ενα μαγαζι στο Μαρουσι που το βρηκα κατα τυχη οπως περπαταγα ειδα το κουδουνι... ελεγε μασαζ λεω αααα καλη φαση να δω εαν εχουν κενο... ανεβαινω πανω και ειχαν κενο μου λενε αν θελετε τωρα (δεν θυμαμαι το ονομα του μαγαζιου κατι σε SPA) τελος παντων μπαινω μεσα και μου φερνουν μια να μου κανει μασαζ, ψηλο μπαζο να πω την αληθεια. Μου κανει μασαζ το ευχαριστιομουν, γυρναω απο την αλλη και καποια στιγμη που δεν το περιμενα μου λεει θελεις εκτονωση? Λεω ναι αμε... τελικα ειχα παει σε μασατζαδικο, εβγαλε τα ρουχα της βυζια μουνια απ' ολα!!!
περασα πολυ καλα. Μετα απο μερικες ωρες ξανα πηγα με εναν φιλο μου λεγοντας του οτι εκανα την μεγιστη ανακαλυψη... χαχαχαχα ωραιες εποχες.

otipos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
350
Πόντοι
20
Συναντηση απο lotus με Ιωαννα, μασαζ χειροτερο απο ανυπαρκτο οπως και η συνεχεια, μακρια δεν αξιζει.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.491
Πόντοι
2.306
Νεκταρία από art massage αξίζει?

Πικλρικ

Μέλος
Εγγρ.