Αδέρφια συναγωνιστές, ελπίζω να σας βρίσκω όλους υγιείς...
Σας παρακολουθούσα όσο μπορούσα...είχα όμως κάποια θέματα και ήμουν παρών απών...
Παιδιά...κάντε λίγο υπομονή να περάσει αυτή η καταιγίδα...ξέρω είμαστε όλοι εδώ μέσα κολλημένοι τρελαμένοι εξαρτημένοι του κυνηγιού του φραπέ του μασάζ κλπ κλπ...Αλλά προέχει η υγεία...και η δική σας και των συγγενών σας αλλά και των υπολοίπων που μπορεί να μεταδώσουμε οτιδήποτε απο κάποια επαφή...ξέρω κι εγώ καλά ότι πολλά μαγαζιά με καλούς πελάτες δουλεύουν στο κρυφό...κακώς...εγώ προσωπικά δεν παίρνω...και θα αφήσω να περάσει και ο Μάιος ειδικά τώρα που θα γίνει άρση των μέτρων...και την υγεία σας προστατέψτε και την τσέπη σας...καλό θα ήταν οι ιδιοκτήτες των "μαγαζιών" να δούνε λίγο το θέμα της τιμής (μιας και μας διαβάζουν) πλέον σε αυτή την δύσκολη φάση για όλους!!! Αφού εξασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά βούρ στο ψητό αν είμαστε ανυπόμονοι...και παζάρι...σε λίγο καιρό η ανεργία θα είναι στα ύψη πάλι!!! Συγγνώμη που το βάρυνα αλλά έλειπα με ένα θέμα υγείας και αναθεωρείς πολλά πράγματα...καλή η καύλα αλλά με προσοχή...εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες