Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Τελικά τα μασατζιδικα δεν συμπεριλαμβάνονται στα κέντρα αισθητικής που ανοίγουν 4 Μαΐου?
Πιστεύω πως όχι, θεωρώ ότι δεν υπαρχει άδεια και εμπίπτουν στις διατάξεις για οίκους ανοχής. Γι αυτά δεν άκουσα τίποτα......

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
σε αυτο πρεπει να απαντησουν ιδια τα μαγαζια.πιστευω,εφοσον πλασαρονται ως αισθητικη,οτι 4 μαιου ανοιγουν.μπορει και να κανω λαθος.πρεπει να δουμε κ.α.δ.

Απο δευτερας θα δουμε
Εγω πιστευω καποια θ ανοιξουν

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436
Απο δευτερας θα δουμε
Εγω πιστευω καποια θ ανοιξουν
θα δουμε ναι γιγαντα,αλλα για μενα ανοιξουν δεν ανοιξουν,δεν εχει σημασια.συμφωνα με τα σημερινα,οι δουλειες μου θα μπορουν να γινουν απο 1 ιουνιου και μετα.οποτε μεχρι τοτε μεσα καραντινα.υστερα θα αριβαρω στην πρωτευουσα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
θα δουμε ναι γιγαντα,αλλα για μενα ανοιξουν δεν ανοιξουν,δεν εχει σημασια.συμφωνα με τα σημερινα,οι δουλειες μου θα μπορουν να γινουν απο 1 ιουνιου και μετα.οποτε μεχρι τοτε μεσα καραντινα.υστερα θα αριβαρω στην πρωτευουσα.

όσο πιο αργείτε να πάτε να γαμήσετε τόσο περισσότερες πουτάνες θαχουν κολλήσει τον ιό...
με το που θ' ανοίξουν βουρ που θάναι αμόλυντες!!!

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
όσο πιο αργείτε να πάτε να γαμήσετε τόσο περισσότερες πουτάνες θαχουν κολλήσει τον ιό...
με το που θ' ανοίξουν βουρ που θάναι αμόλυντες!!!

Υπάρχει και η άλλη εκδοχή.. να τις αφήσεις να κολλήσουν, να το ξεπεράσουν για να αποκτήσουν αντισώματα και όταν θα κάνεις το μασαζάκι σου δεν θα κινδυνεύεις να σε κολλήσει.. γιατί δεν θα νοσεί..

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Πιστεύω πως όχι, θεωρώ ότι δεν υπαρχει άδεια και εμπίπτουν στις διατάξεις για οίκους ανοχής. Γι αυτά δεν άκουσα τίποτα......
Αναφέρομαι σε αυτά που έχουν άδεια και είναι νομότυπα όπως το Athens massage, το οποίο σου κόβει και απόδειξη.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Αναφέρομαι σε αυτά που έχουν άδεια και είναι νομότυπα όπως το Athens massage, το οποίο σου κόβει και απόδειξη.
Τι;όντως;έκοβε αποδείξη η γκόμενα όταν ερχόταν σπίτι η σε χοτελ;

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Πάει βάση κωδικών εφορίας, για όσα έχουν, γιατί κάποια είναι εντελώς πειρατικά. Λογικά θα ανοίξουν. Αν έχουν αποδείξεις αλλά και POS, (μπλοκάκι αποδείξεων και μια παλιοσφραγίδα βγάζει οποίος να'ναι), είναι νόμιμα.

• Like
Αντιδράσεις: 6Y44

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Μήπως εννοείς το Hellinis? Είναι από τα ελάχιστα ξενοδοχεία που παραμένουν νόμιμα ανοιχτά αλλά δεν δέχεται ημιδιαμονη. Ήξερα ότι αφορα τουρίστες και ταξιδιώτες από την επαρχία. Άλλαξε κάτι?
Ναι φίλε μου αυτο εννοώ συγγνώμη για το λάθος.
Επιτρέπει ημιδιαμονη πηγα εγω πριν μια εβδομάδα.

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.423
Πόντοι
26.236
Μου εστειλαν οτι ανοιγουν κανονικα απο 01/05. Αλλα μεχρι στιγμης δεν μου εχει πει κανεις σας αν εχουν και εξτραδακια εδω.
Θελω πολυ να παρω την Αλεξανδρα...
Εχεις κανεις καποια ιδεα τι παιζει?
Ευχαριστω!
Κάνα νέο για εδώ ? Θα ανοίξει ή μόνο για διαφήμιση κ βλέπουμε ?
Οι photos ισχύουν έστω ένα 20-30% ή μία από τα ίδια ?

ΔΑΜΟΣ

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Οκτ 2018
Κριτικές
27
Like
2.767
Πόντοι
1.196

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.423
Πόντοι
26.236
Μπα τα Πρωτομαγιόξυλα καραδοκούν ...δε νομίζω !!!

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
το είχα ψάξει πολύ παλιά και δεν πήγα. 100 ευρω με εσώρουχα και χωρίς εκτόνωση ισχύει. Το κορυφαίο που είχαν πει και το θυμάμαι είναι πως αν τελειώσεις ακόμα και στην αρχή της συνεδρίας αυτή θα διακόπτεται. Το να τελειώσεις το εννοούσαν από το τρίψιμο και όχι ότι θα σου έκανε κάτι ή μασέρ.
Ναι έχω πάει κ εγω δυο φορες. 
Γινεσαι turbo κ στο τέλος τον παίζεις μονος σου

karkiller

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
239
Πόντοι
21
Αδέρφια συναγωνιστές, ελπίζω να σας βρίσκω όλους υγιείς...
Σας παρακολουθούσα όσο μπορούσα...είχα όμως κάποια θέματα και ήμουν παρών απών...
Παιδιά...κάντε λίγο υπομονή να περάσει αυτή η καταιγίδα...ξέρω είμαστε όλοι εδώ μέσα κολλημένοι τρελαμένοι εξαρτημένοι του κυνηγιού του φραπέ του μασάζ κλπ κλπ...Αλλά προέχει η υγεία...και η δική σας και των συγγενών σας αλλά και των υπολοίπων που μπορεί να μεταδώσουμε οτιδήποτε απο κάποια επαφή...ξέρω κι εγώ καλά ότι πολλά μαγαζιά με καλούς πελάτες δουλεύουν στο κρυφό...κακώς...εγώ προσωπικά δεν παίρνω...και θα αφήσω να περάσει και ο Μάιος ειδικά τώρα που θα γίνει άρση των μέτρων...και την υγεία σας προστατέψτε και την τσέπη σας...καλό θα ήταν οι ιδιοκτήτες των "μαγαζιών" να δούνε λίγο το θέμα της τιμής (μιας και μας διαβάζουν) πλέον σε αυτή την δύσκολη φάση για όλους!!! Αφού εξασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά βούρ στο ψητό αν είμαστε ανυπόμονοι...και παζάρι...σε λίγο καιρό η ανεργία θα είναι στα ύψη πάλι!!! Συγγνώμη που το βάρυνα αλλά έλειπα με ένα θέμα υγείας και αναθεωρείς πολλά πράγματα...καλή η καύλα αλλά με προσοχή...εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες
Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Νίκ, αλλά πολλοί από μας, μην πω όλοι μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μπαμ!! Αλλά λίγη αποτοξίνωση και λίγη απεργία στα γραφεία δεν βλάπτει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom