Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Δε χρειάζονται υπονοούμενα,  την αλητεία μου ξέρω που θα την βγάλω, δε μιλάμε για στάνες, αν έχεις κάτι καλύτερο σε πληροφορία ευπρόσδεκτο.

..και παλι .. μαλιστα...............

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Πατησίων 242 στον τρίτο όροφο δίπλα ακριβώς στο ΑΒ δουλεύουν δύο γνωστές μασατζούδες αυτές τις μέρες η Χριστίνα και η Βικτώρια

Διαγραμμένο μέλος 77983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Κριτικές
4
Like
703
Πόντοι
366
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Θέλω να ενημερώσω γιατί το θεωρώ ηθικό ότι το joy δουλεύει στα κρυφά..Μακριά από αυτά τα μαγαζιά όταν επανέλθουμε στη κανονικότητα.

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Θέλω να ενημερώσω γιατί το θεωρώ ηθικό ότι το joy δουλεύει στα κρυφά..Μακριά από αυτά τα μαγαζιά όταν επανέλθουμε στη κανονικότητα.
να δω σε ποια μαγαζιά θα πάτε μετά μιας και υπάρχουν και άλλα όπου δουλεύουν κρυφά όπως υπάρχουν και κοπέλες που δουλεύουν κρυφά μόνες τους η δύο δύο....άντε να σε δω μετα

mounodoulos34

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2015
Like
309
Πόντοι
21
ναι σωστα. Αυτα τα μαγαζια δεν εχουν αδεια λειτουργιας οπως τα υπολοιπα , για αυτο μακριά.  :jerking2:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Ευτυχώς που είναι λίγες οι πιθανότητες να κολλήσει κάποια

Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
Εγώ απλά ήθελα να ενημερώσω. Μερικοί όμως εδώ το κοροϊδεύουν. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί γιδοβοσκοί που δε καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Δε πειράζει...

Atrotos20

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
216
Πόντοι
21
Εγώ απλά ήθελα να ενημερώσω. Μερικοί όμως εδώ το κοροϊδεύουν. Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί γιδοβοσκοί που δε καταλαβαίνουν το πρόβλημα. Δε πειράζει...
το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι και άλλα μαγαζιά δουλεύουν όχι μόνο αυτό.και όσα μαγαζιαδεν δουλεύουν όντως οι κούκλες δύο δύο κάνουν ραντεβού με πελατακια όπως επίσης και το 80% των ανεξάρτητων που έχουν αναφερθεί εδώ μέσα δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα.αυτο είναι το θέμα διότι μετά όταν θεωρητικά θα μπορείς να πας δεν θα ξέρεις ποια έχει κολησει και ποια όχι γιατί προφανώς δεν θα χουν κολησει όλες οκ.Το γεγονός ότι εσύ το ανέφερες είναι άλλο.οι πιο πολλοί δεν λένε ενώ ξέρουν ποιες δουλεύουν και δεν θα βγάλω τον εαυτό μου απ εξω και γω ξέρω ένα γραφείο που δουλεύει αλλά επέλεξα να μην γράψω κάτι

mpatakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Καλησπερα κ χρονια πολλα με υγεια

εχετε βρει καμια ανεξαρτητη κοπελα
η γραφειο
η μασατζιδικο να ειναι ανοιχτο η να ανοιγει απο βδομαδα ?

ευχαριστω πολυ

καλα να περνατε

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
708
Πόντοι
86
Πληροφοριες κανεις?

nik_online

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2018
Like
246
Πόντοι
21
Αδέρφια συναγωνιστές, ελπίζω να σας βρίσκω όλους υγιείς...
Σας παρακολουθούσα όσο μπορούσα...είχα όμως κάποια θέματα και ήμουν παρών απών...
Παιδιά...κάντε λίγο υπομονή να περάσει αυτή η καταιγίδα...ξέρω είμαστε όλοι εδώ μέσα κολλημένοι τρελαμένοι εξαρτημένοι του κυνηγιού του φραπέ του μασάζ κλπ κλπ...Αλλά προέχει η υγεία...και η δική σας και των συγγενών σας αλλά και των υπολοίπων που μπορεί να μεταδώσουμε οτιδήποτε απο κάποια επαφή...ξέρω κι εγώ καλά ότι πολλά μαγαζιά με καλούς πελάτες δουλεύουν στο κρυφό...κακώς...εγώ προσωπικά δεν παίρνω...και θα αφήσω να περάσει και ο Μάιος ειδικά τώρα που θα γίνει άρση των μέτρων...και την υγεία σας προστατέψτε και την τσέπη σας...καλό θα ήταν οι ιδιοκτήτες των "μαγαζιών" να δούνε λίγο το θέμα της τιμής (μιας και μας διαβάζουν) πλέον σε αυτή την δύσκολη φάση για όλους!!! Αφού εξασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά βούρ στο ψητό αν είμαστε ανυπόμονοι...και παζάρι...σε λίγο καιρό η ανεργία θα είναι στα ύψη πάλι!!! Συγγνώμη που το βάρυνα αλλά έλειπα με ένα θέμα υγείας και αναθεωρείς πολλά πράγματα...καλή η καύλα αλλά με προσοχή...εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Πληροφοριες κανεις?
Δεν αναφέρει καν το μασάζ στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Καθαρά call girl.

john791

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2017
Like
39
Πόντοι
0
Αδέρφια συναγωνιστές, ελπίζω να σας βρίσκω όλους υγιείς...
Σας παρακολουθούσα όσο μπορούσα...είχα όμως κάποια θέματα και ήμουν παρών απών...
Παιδιά...κάντε λίγο υπομονή να περάσει αυτή η καταιγίδα...ξέρω είμαστε όλοι εδώ μέσα κολλημένοι τρελαμένοι εξαρτημένοι του κυνηγιού του φραπέ του μασάζ κλπ κλπ...Αλλά προέχει η υγεία...και η δική σας και των συγγενών σας αλλά και των υπολοίπων που μπορεί να μεταδώσουμε οτιδήποτε απο κάποια επαφή...ξέρω κι εγώ καλά ότι πολλά μαγαζιά με καλούς πελάτες δουλεύουν στο κρυφό...κακώς...εγώ προσωπικά δεν παίρνω...και θα αφήσω να περάσει και ο Μάιος ειδικά τώρα που θα γίνει άρση των μέτρων...και την υγεία σας προστατέψτε και την τσέπη σας...καλό θα ήταν οι ιδιοκτήτες των "μαγαζιών" να δούνε λίγο το θέμα της τιμής (μιας και μας διαβάζουν) πλέον σε αυτή την δύσκολη φάση για όλους!!! Αφού εξασφαλίσουμε ότι είμαστε καλά παιδιά βούρ στο ψητό αν είμαστε ανυπόμονοι...και παζάρι...σε λίγο καιρό η ανεργία θα είναι στα ύψη πάλι!!! Συγγνώμη που το βάρυνα αλλά έλειπα με ένα θέμα υγείας και αναθεωρείς πολλά πράγματα...καλή η καύλα αλλά με προσοχή...εδώ θα είμαστε να τα λέμε και να ανταλάσσουμε πληροφορίες

Πολύ καλά τα λες. Και γενικά να αλλάξουμε τρόπο διασκέδασης. Ελπίζω να μας αλλάξει γιατί ήταν μες στην υπερβολή η διασκέδασή μας. Όσον αφορά για το μασάζ το θεωρώ ανεύθυνο τελείως για την πορεία των κρουσμάτων να πηγαίνουμε αυτές τις μέρες. Δηλαδή έλεος. Από τα ζώα μας ξεχωρίζει η νόηση και η λογική. Αλλιώς τι διαφορά έχουμε.
Και, όσον αφορά τις τιμές, τα 50 για ένα απλό μασάζ, χωρίς καν εξτρά, όσοι τα δίνουν παίζει με διαφορά να είναι οι καλύτεροι μαλάκες που δίνουν "τροφή" σε αυτές τις μαασέζ λες και είναι τίποτα σπουδαίες και στους ιδιοκτήτες να κρατούν αυτές τις τιμές τόσο ψηλά. For your information, προσωπικά προ κορονοΐου, πήγαινα και θα πηγαίνω μόλις τελειώσει σίγοουρα αυτό σε ένα "κανονικό" μασάζ με τιμές που δεν θα τις πιστεύετε και αφού δημιουργηθεί η συμπάθεια έρχεται το εξτραδάκι χωρίς ούτε να χρειαστεί να πλησιάσω τα 50 καν.

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Οι περισσότεροι το παίζεται υπέρμαχοι της υγιεινής αλλά πιστεύω ότι το 99,9% θα τρέξει στα μασατζίδικα μόλις ανοίξουν ή θα κλείσει ραντεβού outcall. Απλά το κάνετε για να μη χάσετε σειρά προτεραιότητας. Οι ουρές σε μασατζίδικα και μπουρδέλα θα είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές στα κομμωτήρια.

Συνημμένα

• oura kommotirion.jpg
    oura kommotirion.jpg
    37,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Like
Αντιδράσεις: Acto

happyending

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2017
Like
240
Πόντοι
20
Πολύ καλά τα λες. Και γενικά να αλλάξουμε τρόπο διασκέδασης. Ελπίζω να μας αλλάξει γιατί ήταν μες στην υπερβολή η διασκέδασή μας. Όσον αφορά για το μασάζ το θεωρώ ανεύθυνο τελείως για την πορεία των κρουσμάτων να πηγαίνουμε αυτές τις μέρες. Δηλαδή έλεος. Από τα ζώα μας ξεχωρίζει η νόηση και η λογική. Αλλιώς τι διαφορά έχουμε.
Και, όσον αφορά τις τιμές, τα 50 για ένα απλό μασάζ, χωρίς καν εξτρά, όσοι τα δίνουν παίζει με διαφορά να είναι οι καλύτεροι μαλάκες που δίνουν "τροφή" σε αυτές τις μαασέζ λες και είναι τίποτα σπουδαίες και στους ιδιοκτήτες να κρατούν αυτές τις τιμές τόσο ψηλά. For your information, προσωπικά προ κορονοΐου, πήγαινα και θα πηγαίνω μόλις τελειώσει σίγοουρα αυτό σε ένα "κανονικό" μασάζ με τιμές που δεν θα τις πιστεύετε και αφού δημιουργηθεί η συμπάθεια έρχεται το εξτραδάκι χωρίς ούτε να χρειαστεί να πλησιάσω τα 50 καν.
John το εχω πει κι εγω... 50 εβρο ειναι παρα πολλα.... Και χωρις εξτραδακι ειναι η απολυτη ξρφτυλα. Πρεπει να το σταματησουμε το σθλημα μ3χρι να κατεβασουν τις τιμες στα 30. Μια χαρα θα ειναι τα 30.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom