alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
IQ χαμηλού επιπέδου!Ρε φίλε τι παίρνεις ????
IQ χαμηλού επιπέδου!Ρε φίλε τι παίρνεις ????
εγω και το λινκ που ειδα ,αλλαξα πεζοδρομιοοπου τη βλεπεις να αλλαζεις πεζοδρομιο
για αυτή πρόκειται:Χρυσαυγή | Beauty & Evexia
Η Χρυσαυγή Μανωλάκη είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια master reiki από το 2010 και ειδικεύεται στις ενεργειακές θεραπείες reiki siatsu με αρωματοθεραπεία που αποτοξινώνουν, αναζωογονούν την κυτταρική δομή του σώματος, ξεμπλοκάρουν από την αρνητική ενέργεια του στρες και όλων των συμπτωμάτων και...beauty-evexia.com
Γι αυτήν ξέρετε κάτι παιδιά;
Ναι αλλά το θέμα είναι τι μασάζ προσφέρουν...ρε μαγκες τι παιζει με το "masaz sto spiti"? πολυ φρεσκα προσωπακια...
γιατί άλλα γράψαμε κι άλλα κατάλαβες!alpula ειμαι νεο μελος.Δεν ξερω πως ποσταρουν.Οκ?Επιπλεον κανω 2 δουλειες και δεν εχω χρονο να πολυψαχνω και να διαβαζω αναλυτικα.Εδω μεσα εγινα μελος για να μαθω πληροφοριες να μην πεφτω σε ακυρες. Αν εχω χαμηλο IQ η οχι,αστο να το ξερω καλυτερα εγω.Οσο γιαυτο που εγραψα,καταλαβα απτα πιο πανω πως ενα γυμνασμενο κορμι βοηθαει να ανοιχτουν πιο ευκολα οι κοπελες.Εγω το λιγοτερο που εχω δωσει ειναι συν 20 μεχρι 100.Εσυ γιατι τρελαθηκες ετσι δεν καταλαβα.
Εμενα η Αντζελα μου ειχε ζητησει εξτρα 50 ευρω για ταξι.Και παω σε ξενοδοχειο στο κεντρο διπλα σε μετρο.Μου χε παει η μια ωρα 100 ευρω.
Μηπως εγινε κανενα λαθος αδερφε ?Εμενα η Αντζελα μου ειχε ζητησει εξτρα 50 ευρω για ταξι.Και παω σε ξενοδοχειο στο κεντρο διπλα σε μετρο.Μου χε παει η μια ωρα 100 ευρω.
για αυτή πρόκειται:
50€ για ταξί???!! Από που έρχεται η μανδάμ? Απ'τις στροφές του Μπράλου??Εμενα η Αντζελα μου ειχε ζητησει εξτρα 50 ευρω για ταξι.Και παω σε ξενοδοχειο στο κεντρο διπλα σε μετρο.Μου χε παει η μια ωρα 100 ευρω.
Τυπε η θεία είναι ο θυλικος Καββαδίας;ΜΑΛΑΚΕΣ πραγματικά μακριά....έχω γαμήσει Ο,ΤΙ μου κάθεται...πραγματικά ΑΥΤΗ είναι ότι χειρότερο....θεία 50άρα απο την λαϊκή που κουτσένει και φοράει μπαμπάκι στα παπουτσια για τους κάλους....
Η εμφάνιση δεν είναι το χειρότερο, το χειρότερο είναι η αφήγηση για τις γοργόνες και τα φρούτα και τους χυμούς....ΜΑΚΡΙΑ...ό,τι χειρότερο....
Ελα ρε παιδια το κανατε viral ειναι αδυνατον αυτο. 60 - 65 € παιρνει η γυναικα , ειναι ευχαριστη επικοινωνιακη , προσεχει πολυ τη δουλεια της.50€ για ταξί???!! Από που έρχεται η μανδάμ? Απ'τις στροφές του Μπράλου??