You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
Akatergastos Outlaw
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 952
- Πόντοι
- 81
Θα σας παρακαλούσα και εγώ το τηλέφωνο της Άντζελας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Καλησπερα,
Πως μπορώ να βρω την Αντζελα απο deluxe?
...για μασσαζ το θελετε boys ή για cg???????????????????Θα σας παρακαλούσα και εγώ το τηλέφωνο της Άντζελας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
φωτο της εχετε δει????
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
το θες και εσύ?...για μασσαζ το θελετε boys ή για cg???????????????????
φωτο της εχετε δει????
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
nik_online
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2018
- Like
- 246
- Πόντοι
- 21
Πολλά σωστά αναφέρθηκαν στις προηγούμενες 2 σελίδες...
Και για σχέσεις με μασέζ...και για τηλεφωνάκια...και για συναίσθημα...και για βόλτα...και για πήδημα...και για επιλογή....και και και...
Απλώς δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να πέσω στην παγίδα τους...όπως και να το κάνεις οι κοπέλες αυτές πληρώνονται να κάνουν μασάζ (με εκτόνωση σχεδόν όλες και πολλές φουλ πρόγραμμα)...τι να ερωτευτώ??? βλέπουν καθημερινά 4-5 άτομα... να μου πουλάει φούμαρα τύπου μόνο εσένα θέλω και δεν κάνω τίποτα όταν πάω σε άλλους πελάτες? χαχαχα...κάποτε προσπάθησε μία (και όμορφη) να μου το παίξει έτσι, γι αυτό το αναφέρω...εξαίρεση δεν θα είμαι...θα πάρω ίσως κάποιο πήδημα χωρίς χρήμα...και με άλλους θα παίζει...και αλλού θα δίνει τηλέφωνο...και θα βγαίνω και θα την ξέρουν "πολλοί"...χαχα...καβάτζες ψάχνουν...και πελατάκια...ίσως και να κολλήσουν και με κάποιον γιατί ο χώρος που κινούνται είναι αυτός...ο μικρόκοσμός τους...είναι κάτι σαν τις barwoman...σου πετάει ψίχουλα να ορμήξεις...αλλά τα πετάει σε όλους...δεν είσαι ο μόνος...ο νοών νοείτω...συγνώμη αν ήμουν λίγο ωμός...!!!
Και για σχέσεις με μασέζ...και για τηλεφωνάκια...και για συναίσθημα...και για βόλτα...και για πήδημα...και για επιλογή....και και και...
Απλώς δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να πέσω στην παγίδα τους...όπως και να το κάνεις οι κοπέλες αυτές πληρώνονται να κάνουν μασάζ (με εκτόνωση σχεδόν όλες και πολλές φουλ πρόγραμμα)...τι να ερωτευτώ??? βλέπουν καθημερινά 4-5 άτομα... να μου πουλάει φούμαρα τύπου μόνο εσένα θέλω και δεν κάνω τίποτα όταν πάω σε άλλους πελάτες? χαχαχα...κάποτε προσπάθησε μία (και όμορφη) να μου το παίξει έτσι, γι αυτό το αναφέρω...εξαίρεση δεν θα είμαι...θα πάρω ίσως κάποιο πήδημα χωρίς χρήμα...και με άλλους θα παίζει...και αλλού θα δίνει τηλέφωνο...και θα βγαίνω και θα την ξέρουν "πολλοί"...χαχα...καβάτζες ψάχνουν...και πελατάκια...ίσως και να κολλήσουν και με κάποιον γιατί ο χώρος που κινούνται είναι αυτός...ο μικρόκοσμός τους...είναι κάτι σαν τις barwoman...σου πετάει ψίχουλα να ορμήξεις...αλλά τα πετάει σε όλους...δεν είσαι ο μόνος...ο νοών νοείτω...συγνώμη αν ήμουν λίγο ωμός...!!!
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
σωστα αυτα που λες αυτα ειναι δικα τους θεματα και οσων τσιμπανε σ αυτα ...........Πολλά σωστά αναφέρθηκαν στις προηγούμενες 2 σελίδες...
αν θες μας λες ποιες κανουν φουλ προγραμμα εδω η σε πμ τα σεβη μου !!!!
Τσεκ πμΠολλά σωστά αναφέρθηκαν στις προηγούμενες 2 σελίδες...
..και όχι μόνο από deluxe. Από οποιοδήποτε άλλο...Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει με π.μ. κάποια από deluxe η οποία θα προσφέρει σίγουρα φραπεδιά; Δεν έχω ξαναπάρει μασάζ κατ'οίκον. Σήμερα Σάββατο παίζουν μπαλίτσα;
Ευχαριστώ
pilotgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 598
- Πόντοι
- 291
Παιζει μονη της αυτη τωρα;εφυγε απο ντε λουξ?σου δίνει μέλος τηλέφωνο και προχωρας
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
ναι,την στείλανε και δουλεύει μόνη και πανάκριβηΠαιζει μονη της αυτη τωρα;εφυγε απο ντε λουξ?
ksoasi
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2019
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας, έχει κάποιος εμπειρία με την εν λόγω κυρία:
thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
ναι,την στείλανε και δουλεύει μόνη και πανάκριβη
50 συν 15 ζητάει το ταξί για Γλυφάδα που είμαι εγώ...Υπάρχει πουθενά φωτό της γιατί η ίδια δεν στέλνει....
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 17.436
Στα 65....50 συν 15 ζητάει το ταξί για Γλυφάδα που είμαι εγώ...Υπάρχει πουθενά φωτό της γιατί η ίδια δεν στέλνει....
Τουλαχιστον λεει τπτ?
εμενα το μελος που λες φιλε μου ζητησε να του δωσω το δικο μου τηλεφωνο για να με παρει η αντζελα.σου δίνει μέλος τηλέφωνο και προχωρας
??????? τι να πω ........
Το δεκαρικάκι της φάνηκε και λίγο..μιλάμε για νταού πεντέλης τελείως..εμφάνιση νορμάλ...Μαλλον μας διαβαζουν....
Δεν εξηγειτε....Ακου δεκαρικακι για να παιξει λιγο...Σαν εμφανιση λεει τιποτα τουλαχιστον..?
taksiarxis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 373
- Πόντοι
- 26
Όποια από αυτές τις θεραπεύτριες (της κακιάς ώρας συνήθως) των site δεν κάνει κάτι παραπάνω, αλλά κάνει μόνο μασάζ, το κάνει για τη δόξα? Εκμεταλλεύεται τις προσδοκίες κάποιων και τελειώνοντας τα ραντεβού, λέει και στο γκόμενό της πόσο καλό κορίτσι ήταν, που έβγαλε μεροκάματο πουλώντας αέρα κοπανιστό και υποτυπώδες μασάζ. Δεν διαφωνώ, απλά μου έδωσες "πάτημα" να πω άποψη.Τυπε οποία κάνει κάτι παραπάνω από μασάζ, το κάνει μόνο για τα λεφτά..
Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος αν στο osmose προχωράνε? Μέσω pm. Ευχαριστώ
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
osmose προχωράνε αλλά στυλ ξεπέταςΚαλημέρα! Μπορεί να μου πει κάποιος αν στο osmose προχωράνε? Μέσω pm. Ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις