xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 78
- Like
- 7.515
- Πόντοι
- 17.436
Χρυσάννα όντως...πολύ καλή σαν σύνολο...
Από τη πρώτη συνάντηση το παίρνεις όλο το σύνολο συνάδελφε...? Ή το χωρίζει σε τεύχη...
Χρυσάννα όντως...πολύ καλή σαν σύνολο...
Χρυσανα καλος φραπες? Και πιανει μονο αυτη? Ή αφηνει να χουφτωνεις? Επισης τα κοριτσια του ντελουξ με τα ρουχα κανουν το μασαζ? ή με εσωρουχα?Χρυσάννα όντως...πολύ καλή σαν σύνολο...
Tι είπες τώρα,το είχα παρατηρήσει κι εγώ πριν καιρό να πω την αλήθεια.Αμα είσαι αρρωστάκι Κάτι αλλο..γνωρίζουμε αν κάποιο/α ''γραφείο'' απο ολα αυτα που συζητάμε έχει δικό του χώρο; Το λέω γιατί είναι λίγο δύσκολο να φέρω σπίτι..και δε θέλω να δίνω και εξτραδάκια στα χοτέλιαΧωρίς να έχω δοκιμάσει, μπορώ να πω ότι η ρωγα που αχνοφαίνεται δημιουργεί προσδοκίες..
Θα συμπληρώσω με τις περισσότερες από τα γραφεία, μιλάμε για πεταμένα 50ρικ@..Καταρχάς να ευχαριστήσω τους nik_online & rigasan..ξέρουν αυτοί...
Κατα δεύτερον μην κάνετε ερωτήσεις αν το τρώτε όλο το πακέτο απο την αρχή ή αν βγάζουν ρούχα και τέτοια...χάνεται και η μαγεία.Αν είναι πάρτε call girl.
Απο κάποιες θα πάρετε μασάζ και μόνο,απο κάποιες φραπέ και απο κάποιες τα πάντα,παίζουν ρόλο η κοπέλα,η χημεία με τον πελάτη,ο ίδιος ο πελάτης,τα πάντα!
Κάποια που εγώ δεν πήρα,κάποιος άλλος μπορεί χωρις extraδακια να πάρει τα πάντα,ή το αντίθετο!
καποιος γαμησε ρομαντικα μου φαινεται...Καταρχάς να ευχαριστήσω τους nik_online & rigasan..ξέρουν αυτοί...
Κατα δεύτερον μην κάνετε ερωτήσεις αν το τρώτε όλο το πακέτο απο την αρχή ή αν βγάζουν ρούχα και τέτοια...χάνεται και η μαγεία.Αν είναι πάρτε call girl.
Απο κάποιες θα πάρετε μασάζ και μόνο,απο κάποιες φραπέ και απο κάποιες τα πάντα,παίζουν ρόλο η κοπέλα,η χημεία με τον πελάτη,ο ίδιος ο πελάτης,τα πάντα!
Κάποια που εγώ δεν πήρα,κάποιος άλλος μπορεί χωρις extraδακια να πάρει τα πάντα,ή το αντίθετο!
Καταρχάς να ευχαριστήσω τους nik_online & rigasan..ξέρουν αυτοί...
Καταρχάς να ευχαριστήσω τους nik_online & rigasan..ξέρουν αυτοί...
Σιγουρα καποιοι θα ηθελαν να μην πεταξουν τα φραγκα τους...Σωστά, αλλά αν κάποια ποτέ δεν προχώρησε, πηγαίνεις για kaskaderliki full - καλή η μαγεία, αλλα ίσως ορισμένοι από εμάς θα ήθελαν να το αποφύγουν
Πατσαβούρες να σκουπίζεις το πάτωμα...Θα συμπληρώσω με τις περισσότερες από τα γραφεία, μιλάμε για πεταμένα 50ρικ@..
Οπότε μάλλον παίρνουν τα @...@ τους.. :S
Ισχύει...κάποιες είναι σε στάνταρ μενού...κάποιες άλλες είναι επιλεκτικές...και δεν είναι ίδιο το μενού για όλους...Καταρχάς να ευχαριστήσω τους nik_online & rigasan..ξέρουν αυτοί...
ούτε καν,περασμένα μεγαλεία αυτά....όποιος νομίζει οτι οι γυναίκες πέφτουν με τα ωραία κορμιά και μόνο πλανώνται πλάνην οικτράΕίσαι σε φάση γραμμωσης για αυτό, πως να αντισταθούν τα κορίτσια !!!
ούτε καν,περασμένα μεγαλεία αυτά....
Ναι αλλά αναφέρθηκα στην όλη συμπεριφορά τους και μπράβο τους γιατί είναι στο μοτίβο του forum...μέχρι εκεί!Το Bou είναι για ανταλλαγή πληροφοριών - υποθέτω ότι σε βοηθησαν τα τιπσ τον συναγωνιστων αφου τους ευχαριστήσες - για πες λοιπον ...?