Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

johny131

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2016
Like
36
Πόντοι
0
Osmo η καλύτερη που έχω δοκιμάσει κιόλας είναι η Χριστίνα τα παντα ολα με τιμες στουντιο

Ντελουξ η καλύτερη ντεμη.... Η Χριστίνα πιο όμορφη πάντως απο ντεμη.

Απο κινγς η Φροσω έχω δοκιμάσει μόνο φραπε καλό ήταν.

Έχω δοκιμάσει και άλλες αππ your και σταρ..όποιος πραγματικά έχει ακούσει η δοκιμάσει μπορούμε να ανταλλάξουμε σε πμ. Ενδιαφέρομαι για Άθενς για την Ευα αν ξέρει κανείς η γενικά κάποια άλλη απο σταρ your η κάποιο άλλο

Αυτή η Φρόσω φιλαράκι στο kings για πες κάτι παραπάνω .. σου έστειλα και pm

MassazeOnly

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2019
Like
6
Πόντοι
0
Όταν συμπηρωσω τα ποστ θα σου πω φιλαράκι θα απαντήσω σε όλους

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.222
Πόντοι
4.280

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Κρίμα που είναι έτσι ξεπετάδικο το Grace. Εκεί που είναι, και με το πώς είναι ο χώρος, αν έκαναν καλύτερη δουλειά δε θα προλάβαιναν τον κόσμο. Πιο παλιά είχε και μια πολύ ωραία κοπέλα, Φρόσω νομίζω λεγόταν, που ήταν και καλύτερη σε όλα. Την πρόλαβα για πολύ λίγο, πριν φύγει. Έκτοτε πήραν την κάτω βόλτα. Για μένα δεν αξίζει, αν μπορούσαν θα στον έπαιζαν στο πρώτο πεντάλεπτο να σηκωθείς να φύγεις... Πιο πολύ με καυλώνει η απόδειξη που δίνουν, παρά οτιδήποτε άλλο.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Κρίμα που είναι έτσι ξεπετάδικο το Grace. Εκεί που είναι, και με το πώς είναι ο χώρος, αν έκαναν καλύτερη δουλειά δε θα προλάβαιναν τον κόσμο. Πιο παλιά είχε και μια πολύ ωραία κοπέλα, Φρόσω νομίζω λεγόταν, που ήταν και καλύτερη σε όλα. Την πρόλαβα για πολύ λίγο, πριν φύγει. Έκτοτε πήραν την κάτω βόλτα. Για μένα δεν αξίζει, αν μπορούσαν θα στον έπαιζαν στο πρώτο πεντάλεπτο να σηκωθείς να φύγεις... Πιο πολύ με καυλώνει η απόδειξη που δίνουν, παρά οτιδήποτε άλλο.

Χαχα αυτό με την απόδειξη όντως... έχει την φάση του... Αλλά ειλικρινά δεν αξίζει τον κόπο καν...

Δεν.ξερω αν έχει άλλες κοπέλες δεν ρώτησα μια μου παρουσιάστηκε ως Χρύσα.... Αλλά δεν πρέπει να είχε άλλες κοπέλες...

Πάντως αυτή η Χρύσα... ξεκαθαρα κάνει αγγαρεία...

Πάλι καλά γλίτωσα το.... 50αρικο (ουσιαστικά έξτρα 20αρικο) και πήρα των 30 λεπτών...

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.861
Πόντοι
3.145

με  24% φπα είναι η απόδειξη ; η με 13 % ;

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Πόσα accounts τελικά δε φτάνουν ποτέ στα δέκα μηνύματα... Φιλοσοφικο ερώτημα...

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Παιδιά δώστε μου εμένα πληροφορίες τσάμπα να κάνω τη δουλειά μου, κι όταν φτάσω στα δέκα μηνύματα θα σας κάνω όλους πλούσιους, θα σας καταργησω και τον ενφια

nikosalex1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2011
Like
87
Πόντοι
1
Λες κανένα από αυτά τα καινούργια accounts που κυκλοφορούν και ταζουν πληροφορίες, να είναι του τσιπρα;

• Like
Αντιδράσεις: Acto

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom