openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
αμα βρεις πες κ σε μενα!! :thubsdown: :thubsdown:
δεν εχει τιποτα εδω πανω η δεν εχω βρει εγω...
Για ένα grace διάβασα...
αμα βρεις πες κ σε μενα!! :thubsdown: :thubsdown:
δεν εχει τιποτα εδω πανω η δεν εχω βρει εγω...
Υπάρχει ακόμα αυτόΓια ένα grace διάβασα...
Osmo η καλύτερη που έχω δοκιμάσει κιόλας είναι η Χριστίνα τα παντα ολα με τιμες στουντιο
Ντελουξ η καλύτερη ντεμη.... Η Χριστίνα πιο όμορφη πάντως απο ντεμη.
Απο κινγς η Φροσω έχω δοκιμάσει μόνο φραπε καλό ήταν.
Έχω δοκιμάσει και άλλες αππ your και σταρ..όποιος πραγματικά έχει ακούσει η δοκιμάσει μπορούμε να ανταλλάξουμε σε πμ. Ενδιαφέρομαι για Άθενς για την Ευα αν ξέρει κανείς η γενικά κάποια άλλη απο σταρ your η κάποιο άλλο
Οταν λες τιμες στουντιο μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;Osmo η καλύτερη που έχω δοκιμάσει κιόλας είναι η Χριστίνα τα παντα ολα με τιμες στουντιο
Οταν λες τιμες στουντιο μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;
κριμας ειναι ωραιο καυλακι αυτη .Μέγιστε...
Πάει...
κριμας ειναι ωραιο καυλακι αυτη .
απ οτι διαβαζω καμια δεν κανει για μασαζ εκει ;Από μασάζ άσχετη, στα υπόλοιπα μέτρια πράγματα. Ότι θες πμ
Κρίμα που είναι έτσι ξεπετάδικο το Grace. Εκεί που είναι, και με το πώς είναι ο χώρος, αν έκαναν καλύτερη δουλειά δε θα προλάβαιναν τον κόσμο. Πιο παλιά είχε και μια πολύ ωραία κοπέλα, Φρόσω νομίζω λεγόταν, που ήταν και καλύτερη σε όλα. Την πρόλαβα για πολύ λίγο, πριν φύγει. Έκτοτε πήραν την κάτω βόλτα. Για μένα δεν αξίζει, αν μπορούσαν θα στον έπαιζαν στο πρώτο πεντάλεπτο να σηκωθείς να φύγεις... Πιο πολύ με καυλώνει η απόδειξη που δίνουν, παρά οτιδήποτε άλλο.
Κρίμα που είναι έτσι ξεπετάδικο το Grace. Εκεί που είναι, και με το πώς είναι ο χώρος, αν έκαναν καλύτερη δουλειά δε θα προλάβαιναν τον κόσμο. Πιο παλιά είχε και μια πολύ ωραία κοπέλα, Φρόσω νομίζω λεγόταν, που ήταν και καλύτερη σε όλα. Την πρόλαβα για πολύ λίγο, πριν φύγει. Έκτοτε πήραν την κάτω βόλτα. Για μένα δεν αξίζει, αν μπορούσαν θα στον έπαιζαν στο πρώτο πεντάλεπτο να σηκωθείς να φύγεις... Πιο πολύ με καυλώνει η απόδειξη που δίνουν, παρά οτιδήποτε άλλο.
Το Athens massage είναι ξεκάθαρα στα ΔΕΝ παιδιά?
με 24% φπα είναι η απόδειξη ; η με 13 % ;