Καλησπέρα συναγωνιστές. έχασα ενα μαυράκι που μου κανε τρελο μασαζ με φραπεδια (μάπα εμφάνιση βέβαια αλλα μασαζάρα) έπιασε δουλεια εσωτερικη σε σπίτι. Όποιος καλό άνθρωπος έχει πληροφορία για καλό μασάζ *πρωτίστως και θέλει να τη μοιραστει να γλειτωσουμε κανα μπάζο ας στειλει Π.Μ. Ευχαριστω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 10M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)
tasosskordas
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Δύσκολο καλό μασάζ και μπριζόλα... Δυστυχώς.. Ψάχνω και γω... Αν κάποιος συναγωνιστής έχει καμιά καλή πληροφορία , ας κάνει το καλόΠραγματικά ρε παιδιά. Πέρα από τη Στεφανία, παίζει καμιά που να κάνει πρωτίστως καλό μασάζ? Κι έστω ένα happy ending, αν όχι πλήρες πακέτο για δευτερο γύρο
pilotgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 14
- Like
- 598
- Πόντοι
- 291
Τηλεφώνησα εδώ :
μου απάντησε Ελληνίδα. Είπε ότι το πρόγραμμα είναι “ολοκληρωμένο” στα 60 ευρώ για περίπου μια ώρα. Κάτι παραπάνω δεν ρώτησα αλλά θα περάσω κάποια στιγμή ο ίδιος. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
μου απάντησε Ελληνίδα. Είπε ότι το πρόγραμμα είναι “ολοκληρωμένο” στα 60 ευρώ για περίπου μια ώρα. Κάτι παραπάνω δεν ρώτησα αλλά θα περάσω κάποια στιγμή ο ίδιος. Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας ενημερώσει.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 1.720
Η Συλβια-Ζαμπετας είναι αυτή
ρε σεις μην δίνετε λεφτά να γαμήσετε τη Σύλβια
δεν είναι 2 χρόνια που γαμιόταν τσάμπα σε 'δοκιμαστικά' για τσόντες
το πολύ να της πάρετε κανα δυό κουλούρια μετά τη βίζιτα
Τότε που γαμιόταν τσάμπα είχε καλύτερο κορμί
από φάτσα όμως τα ίδια
Συνημμένα
erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.188
- Πόντοι
- 1.336
Τηλεφώνησα εδώ :
Ενδιαφέρουσα περίπτωση δείχνει! Μακάρι να αξίζει φίλε! Τι περιοχή είναι?
Εχουν ακουστει ξανα τα κοριτσια ειναι στον Χολαργο στην ΜεσογειωνΕνδιαφέρουσα περίπτωση δείχνει! Μακάρι να αξίζει φίλε! Τι περιοχή είναι?
Απο κοντα με το κοριτσι...Ως νεος, μπορει καποιος να μου πει πως συνεννοουμε με οσμοσε πχ για τον φραπε; μεσω τηλ; ευχαριστω
Gentleman_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Παιδια δν μπορω να απαντησω σε πμ...Απλα πεστε μου οι κοπελες απο οσμο εχουν καποτες μαζι τς;;;;Στειλτε μου πμ αμα θελετε απλα δν θα σας απαντησω να ξερετε!!!!Ως αναφορα για Αννα συνδιαζει τν μασατζου-βιζιτα...Ερχετεμε δικο τς αμαξι δν ασχολειται καθολου με τ κιν.Στο ραντεβου χτυπησε 2 φορες...Τν 1η δν τ σηκωσε κ τν 2η ειπε ειμαι σε ραντεβου παρτε με σε κανα τεταρτο
Εγω δυο φορές που είχα πάρει ήταν χάλια απο osmo και δεν είχε και καπότες μαζί της.
Και ζητάνε +20 +20 για κάθε τι.
Απάτη μεγάλη γιατί ούτε μασάζ δεν ξέρουν να κάνουν.
Gentleman_40
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Λόλα είχα πάρει εγώ, χάλια ύψος 1,50 βαριόταν, απο μασάζ άσχετη και όλα τα άλλα ούτε καν διεκπεραίωση.Ερωτηση:
Ξερουμε πλεον πως το Osmose ειναι ψιλοξεπετα, αλλα εχουμε καμμια κριτικη για Λολα και Σοφια; Ειμαι απο κινητο με κακο σημα και δεν μπορω να ανατρεξω σε προηγουμενα ευκολα. Θελω να μαθω αν κανουν καλο μασαζ αρχικα και μετα στον β γυρο αν παιζουν. Το ποσο θα προχωρησουν θα τα βρω μαζι τους...
Απο κοντα με το κοριτσι...
100% αυτο ; μην γινουμε ξεφτιλα χαχα ειμαι νεος στο επαγγελμα
giwrgos777
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Το Athens massage είναι ξεκάθαρα στα ΔΕΝ παιδιά?
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.081
- Πόντοι
- 736
παρ ολα αυτα που διαβαζεις δε λες να βαλεις μυαλο φιλε ε? θες να το φας το κεφαλι σου..100% αυτο ; μην γινουμε ξεφτιλα χαχα ειμαι νεος στο επαγγελμα
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εγω εχω ολοκληρωμενες πληροφοριες για anassa massageαν καποιος εχει πληροφοριες για yourmassage να μου στειλει pm
να του παραθεσω και ολοκληρωμενες πληροφοριες για deluxe
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
για πες....?εγω εχω ολοκληρωμενες πληροφοριες για anassa massage