Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Πριν λίγο γύρισα από deluxe massage με το πρώτο ραντεβού να γίνεται με πλήρη επιτυχία
αν ήταν με Ματιλντα ή Λένα ένα πμ θα το εκτιμούσα,αλλιώς όλες οι άλλες μου ειναι αδιάφορες. Μερσι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλοι
Καλή χρόνια σε όλους!!
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Γιούλη
Έχεις κανείς καμία πληροφορία
Απάντηση με π.μ.
Παρακαλώ
Ευχαριστώ

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Αδέρφια συναγωνιστές θα συμφωνήσω με τον φίλο αυτή η Λένα είναι τρελό καυλί όμως δυστυχώς βγάζει μια ξινίλα και δεν προχωράει και 200 να σκάσεις,με Ματίλντα δεν έχω δοκιμάσει δεν γνωρίζω). Την έχω πάρει 2 φορές  την Λένα και τζίφος η φάση. 
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος και θέλει να βοηθήσει με pm για να μην πετάξω εντελώς το 50 ευρώ ποιες κοπέλες από τα γνωστά site κάνουμε μασάζ προσαγωγούς μπρούμυτα και βαθιά.. τουλάχιστον αν δεν στον φραπεδιάσουν να έχει και λίγο αγωνία και καύλα η φάση. Έχω φάει κάτι πίκρες με πετσέτα που εγώ να της λέω προσαγωγό και εκείνη να μου πιάνει τον αστράγαλο. Ευχαριστώ

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Μύστες αν κάποιος έχει info για τι παίζει με Άσπα απο yourmassage, Κατερίνες και Ματίλντα απο deluxe θα ήθελα ένα pm

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
Επειδη εχω λαβει πανω απο 20 πμ θα πω κατι για αλλη μια φορα, αλλα τελευταια και θα απαντησω σε ολους απο εδω. με ασπα εχω κανει μασαζ και μονο, ειναι φοβερη σε αυτο αλλα δεν εχω κανει κατι παραπανω. με αριαδνη οπως ειπα προχωρησε σε φραπε με ενα μικρο εξτρα δωρακι. Και γενικα μαγκες, δεν ειμαστε εδω μεσα 10 ατομα να πληρωνουμε για να δινουμε ετοιμη δουλεια σε 5000 κοσμο. με χαρα μου να βοηθησω με πληροφοριες αλλα ολοι εσεις οι καινουριοι που ρωτατε συνεχεια, απλα δοκιμαστε να ξεκινησετε κι εσεις με οποια κοπελα σας αρεσει, και να δειτε πως θα παει. Δεν ειμαστε εμεις οι πλουσιοι ουτε τα μοντελα να τις πειθουμε ολες, κι εσεις οι ανικανοι. Το χρημα και ο τροπος ειναι αυτα που μιλανε σε καθε περιπτωση. Δοκιμαστε λοιπον και μονοι σας, και παμε ολοι μαζι να ελαχιστοποιησουμε τη χασουρα σε λαθος επιλογες. Καλη μασατζιδικη χρονια σε ολους

Nefelim0

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή χρονιά ,

Deluxe και osomone Νομιζω δεν χρειάζεται να πώ πολλά . Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε τι και πως.

Πάντως στο κομμάτι του μασαζ το deluxe ειναι κλάσης ανώτερο .

• Like
Αντιδράσεις: m.s.i

tiltman

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Athens κάνει μόνο μία αν ξέρει κάνεις κάποια άλλη να στείλει πμ

Ben Leiper

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
118
Πόντοι
0

Ιουλία
με ωραίο μασαζάκι και φραπεδάκι
30 ευρώπουλα

Εκτός από τις υπηρεσίες οι οποίες (αναλογικά με το κόστος των 30 ευρώ) απ'όσα διαβάζω είναι καλές,υπάρχει κάποια πληροφόρηση και για την ηλικία-χαρακτηριστικά-εμφάνιση της Ιουλίας;

pitpoly

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2015
Like
18
Πόντοι
0
Πριν λίγο γύρισα από deluxe massage με το πρώτο ραντεβού να γίνεται με πλήρη επιτυχία
Καλημέρα, εμένα το Κατερινάκι (απ οτ Deluxe) θα με ενδιέφερε .... αν έχεις κάτι, θα ήταν ευπρόσδεκτο

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Λοιπόν επειδή είμαι και εγώ κάμποσα χρόνια στο ακριβό σπόρ του μασάζ κατ οίκον αυτό που έχω καταλάβει είναι πως από όλα τα site μπορείς να φας αρκεί είτε να σε γουστάρει η κοπέλα ή να το κάνει κατά κόρον η μαντάμ επειδή γνωρίζει πως μπορεί να βγάλει μαρουλάκι από τις τσέπες μας. π.χ. μου έχει τύχει να μου λένε από το τηλέφωνο η κοπέλα κάνει μόνο μασάζ και να με φραπεδιάζει λίγες ώρες μετά από την συνομιλία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να "δώσω" κοπέλες εδώ χύμα όπως έκανε ο συναγωνιστής με Άσπα ας πούμε λίγες σελίδες πίσω οπότε μόνο p.m. καλή μασαζοχρονιά σε όλους εύχομαι το 2019 να γεμίσουμε με λάδια "παντού"

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Λοιπόν επειδή είμαι και εγώ κάμποσα χρόνια στο ακριβό σπόρ του μασάζ κατ οίκον αυτό που έχω καταλάβει είναι πως από όλα τα site μπορείς να φας αρκεί είτε να σε γουστάρει η κοπέλα ή να το κάνει κατά κόρον η μαντάμ επειδή γνωρίζει πως μπορεί να βγάλει μαρουλάκι από τις τσέπες μας. π.χ. μου έχει τύχει να μου λένε από το τηλέφωνο η κοπέλα κάνει μόνο μασάζ και να με φραπεδιάζει λίγες ώρες μετά από την συνομιλία. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να "δώσω" κοπέλες εδώ χύμα όπως έκανε ο συναγωνιστής με Άσπα ας πούμε λίγες σελίδες πίσω οπότε μόνο p.m. καλή μασαζοχρονιά σε όλους εύχομαι το 2019 να γεμίσουμε με λάδια "παντού"
Τυπε δεν είναι κακό να δώσεις ονόματα,τιμές και υπηρεσίες..
Σε σάι με μύστες είσαι άλλωστε..

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Δεν μπορώ να δώσω ονόματα έτσι φόρα παρτίδα όμως υπάρχουν ενδιαφέρον περιπτώσεις από σχεδόν όλα τα site όπου δεν έχει υπάρξει  τελείωμα πάντα αλλά έστω χάιδεμα βαθιά σε προσαγωγό με συχνές επαφές στα αρχίδια που και αυτό είναι καύλα.   

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.367
Πόντοι
206
Επειδη εχω λαβει πανω απο 20 πμ θα πω κατι για αλλη μια φορα, αλλα τελευταια και θα απαντησω σε ολους απο εδω. με ασπα εχω κανει μασαζ και μονο, ειναι φοβερη σε αυτο αλλα δεν εχω κανει κατι παραπανω. με αριαδνη οπως ειπα προχωρησε σε φραπε με ενα μικρο εξτρα δωρακι. Και γενικα μαγκες, δεν ειμαστε εδω μεσα 10 ατομα να πληρωνουμε για να δινουμε ετοιμη δουλεια σε 5000 κοσμο. με χαρα μου να βοηθησω με πληροφοριες αλλα ολοι εσεις οι καινουριοι που ρωτατε συνεχεια, απλα δοκιμαστε να ξεκινησετε κι εσεις με οποια κοπελα σας αρεσει, και να δειτε πως θα παει. Δεν ειμαστε εμεις οι πλουσιοι ουτε τα μοντελα να τις πειθουμε ολες, κι εσεις οι ανικανοι. Το χρημα και ο τροπος ειναι αυτα που μιλανε σε καθε περιπτωση. Δοκιμαστε λοιπον και μονοι σας, και παμε ολοι μαζι να ελαχιστοποιησουμε τη χασουρα σε λαθος επιλογες. Καλη μασατζιδικη χρονια σε ολους
εσυ εισαι παλαιός δηλαδη?

Babouinos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2015
Like
64
Πόντοι
1
μη δωσουμε ονοματα μη καψουμε τα κοριτσια...αναρωτιεμαι γιατι τοση μυστικοπαθεια? γιατι τοτε να υπαρχει το νημα?

ας το καταργησουμε

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Καταρχάς ευχαριστώ για τα pm μόλις συμπληρώσω τα 10 posts θα απαντήσω... ρε συ φίλε είναι άποψη μου για να μην δώσουμε τα κορίτσια χύμα στο κύμα όμως p.m. δεν έχω θέμα. μην ξεχνάς ότι εδώ μέσα μπαίνει και κοιτάζει όποιος θέλει μέλος και μη...

therapistic

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπερα και χρονια πολλά σε ολους. Προσοχή!!! Μπαίνουν και τα αφεντικά απο διάφορα σάιτ που αφορά το μασαζ και κανουν έγραφες και ρωτανε ονομαστικά για την καθε μια απο τα σαιτ τούς ώστε να ξέρουν πως να χειριστούν την κοπέλα να σας μέχρι και εκβιασμός πέφτει. Μεγάλη προσοχή με τα ονόματα και σε πμ. Ιδικά με τους καινούριους. Μην κάψετε τις κοπέλες. Εγω ειμαι σε τετοια άποψη οτι σε πμ μπορουμε να δώσουμε μονο τις ανεξάρτητες. Οχι κοπέλες απο τα διαφοορα "μασαζο-σάιτ" παρακαλω σε ολους να μην δίνετε ονόματα σε καινούριους. Μου το ζητισε μια κοπελα και ειχε τους λογους τις. Ευχαριστώ πολυ. Χρονια Πολλά και καλη χρονια να έχουμε υγεια σεβασμο και εκτίμηση. :hi: :hi: :hi:

thuglife

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
1.997
Πόντοι
201
Συναγωνιστές θα απαντήσω στα pm σας όμως κάποιοι τίμιοι μου έχουν στείλει προτάσεις από τις εμπειρίες τους κάποιοι μου είπατε ότι θα μοιραστείτε πληροφορίες αφού σας δώσω εγώ και κάποιοι ζητάτε απλά να σας δώσω πληροφορίες. Ευχαριστώ  του συναγωνιστές που μου έστειλαν κάποιες πληροφορίες.. θα επανέλθω μετά τα δέκα ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom