ektor2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2010
- Like
- 190
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα και καλή χρονιά εάν μπορέσεις στείλε πληροφορίες για την Ασπα. Ευχαριστώοχι, για αριαδνη μιλαω. για ασπα σου εχω στειλει πμ μπορεις να στειλεις ή οχι ακομα;
Καλημέρα και καλή χρονιά εάν μπορέσεις στείλε πληροφορίες για την Ασπα. Ευχαριστώοχι, για αριαδνη μιλαω. για ασπα σου εχω στειλει πμ μπορεις να στειλεις ή οχι ακομα;
αν μπορείς στείλε μου για την Αριάδνη και αν έχει κάποιος πληροφορίες και για Ασπα ας στείλει. Ευχαριστώ!Εγώ δεν είδα κάποιον να λέει καλά λόγια για Άσπα... απλώς αναφέρθηκε από φίλο που ήθελε πληροφορίες... αν ενδιαφέρεσαι για Αριάδνη μπορώ να στο στείλω pm..
Οποία μπορεί ας στείλει π.μ. Με το τηλεφωνο της Αριάδνηςαν μπορείς στείλε μου για την Αριάδνη και αν έχει κάποιος πληροφορίες και για Ασπα ας στείλει. Ευχαριστώ!
Καλησπέρα Χρόνια πολλά , με την παραπάνω έχω κάνει! Είναι σχολαστική με την καθαριότητα και κάνεις μόνο μασάζ αυστηρά (δεν θέλεις και κάτι άλλο)
Μιλάω για την αγγελία του Barefoot...
Μιλάω για την αγγελία του Barefoot...
Ναι μπορείς να μας δώσεις περισσότερες λεπτομεριες αξίζει τον κόπο ξέρει από barefoot, κάνει σε όλο το σώμα και μπροστά με όλο το βάρος γιατί η τιμή της είναι καλή σε σχέση με αλλά που Παίρνουν από 50 και πάνω την ωρα.
Ευχαριστώ
Παιδια,το we love massage ειναι καινουργιο? Εχει κανενα ενδιαφερον ή το προσπερνάμε αυτομάτως?
προσπαθησα αδερφε,οχι μονο πονο αλλα και να τον ξεμπροστιασω.εσυ το καταλαβες.λοιπον θα το πω για τους αλλους που μου στελνουν π.μ.καζουρα του εκανα.αυτος δεν ειναι παικτης σαν και εμας.δεν ειναι συναδελφος.κατι ψαχνει να βρει με ολα αυτα που ρωταει η καποια.και υπαρχουν πολλοι νεα προφιλ που ολο ρωτουν.κατι συμβαινει,δεν μπορω να το προσδιορισω.γιαυτο προσοχη ,που δινουμε πληροφοριες.ενοηται οτι δενυπαρχει απο εμενα καμια κοπελα.δουλεμα ηταν σε αυτον.τι ρολο και ποιοι ειναι αυτοι που ζητουν τετοιες πληροφοριες δεν ξερω,πεστε μου και εσεις.γιατι δεν ρωτουν για τα φανερα μασατζιδικα που γαμας?και για τις λαδοκορες που ειναι σε αυτα?κατι υποπτο τπαρχει.λοιπον δεν εχω τετοια λαδοκορη.μακαρι να υπηρχε και θα σας εφτιαχνα.δωσε πονο φρανκ.
του χρειαζεται
Εγώ δεν είδα κάποιον να λέει καλά λόγια για Άσπα... απλώς αναφέρθηκε από φίλο που ήθελε πληροφορίες... αν ενδιαφέρεσαι για Αριάδνη μπορώ να στο στείλω pm..