400€ δλδ να την γαμησω θελω οχι να μου οργωσει και τν κηπορε μανια με τα σαιτ.δεν λεω απο που και τι.τρακοσια ακατεβατα μην σου πω οτι μπορει να εχει ανατιμησει και το κωλαρακι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)
ε,ειναι ακριβα σπορ αυτα.αν δεν μπορεις ακριβα ,παγενε σε κανενα μπουρδελακι,να κανεις την δουλεια σου.400€ δλδ να την γαμησω θελω οχι να μου οργωσει και τν κηπο
Mίλησα με Αριάδνη και μου πε πως δεν έχει εκτόνωση... τώρα αν άλλα λέει απο τηλ και άλλα κάνει απο κοντά δεν ξέρω...
καλησπερα, αν θελεις μου στελνεις το Link τς αριαδνης?
καλησπερα, αν θελεις μου στελνεις το Link τς αριαδνης?Mίλησα με Αριάδνη και μου πε πως δεν έχει εκτόνωση... τώρα αν άλλα λέει απο τηλ και άλλα κάνει απο κοντά δεν ξέρω...
καλησπερα, αν θελεις μου στελνεις το Link τς αριαδνης?
Υπάρχει λίγο πιο πίσω φιλαράκι..
alex04
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Αξεπέραστη έχει γίνει η ρουφιάνα με την κωλάρα της και αντικειμενικά χωρίς ωραίο πρόσωπο και καθόλου βυζίΚαλησπέρα σας!!
Να ρωτήσω κάτι;
Έχεις κανείς καμία πληροφορία για το που είναι η Γιουλή;
Οποίος μπορείς ας στείλει π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Έχουν όμως χαθεί τα ίχνη της
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Είχε ανακαλύψει ο γκόμενος τις παράνομες δραστηριότητες και εξαφανίστηκε . Ο τύπος της χάκαρε Facebook τηλέφωνο κλπ και απειλούσε κόσμο γενικότερα. Όντως πάντως τρομερή κωλαρα... έπιπλο αλλά κωλος που τον γαμαγες όσο ήθελες όπως ήθελες αδιαμαρτύρητα !!!!Αξεπέραστη έχει γίνει η ρουφιάνα με την κωλάρα της και αντικειμενικά χωρίς ωραίο πρόσωπο και καθόλου βυζί
Έχουν όμως χαθεί τα ίχνη της
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.400
- Πόντοι
- 41.813
ε,ειναι ακριβα σπορ αυτα.αν δεν μπορεις ακριβα ,παγενε σε κανενα μπουρδελακι,να κανεις την δουλεια σου.
δωσε πονο φρανκ.
του χρειαζεται
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
+1000καμια και ποτε δεν μου ειπε οσα κανει μεσω τηλεφωνου, ολα απο κοντα γινονται. δεν ξερει καν ποιος εισαι, μπορει να εισαι ο πατερας της, ο αδερφος τησ, οποιοσδηποτε.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 96713
Επισκέπτης
Καλησπέρα φίλε!!ναι αμε.γνωριζω εγω μια ,μασαζ απο τα καλυτερα και γαμισι κορυφη.αλλα ειναι ακριβη ρε παιδακι μου.θελει το καριολακι μια τρακοσαρου για πληρες πακετο με δυο φορες γαμισι.και μικρη 25 χρονων.
Καλή χρόνια!!!
Θα με ενδιέφερε θα μπορούσες να στείλεις π.μ. Με πληροφορίες
Παρακαλώ απάντησε
Ευχαριστώ εκ των προτερων
karaxorestis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.. επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορείτε να μου πείτε πως βρίσκουμε την Άσπα και την Αριάδνη γιατί για αυτές διάβασα καλά σχόλια, ή αν έχετε να προτίνετε κάποια άλλη?
Καλησπέρα.. επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορείτε να μου πείτε πως βρίσκουμε την Άσπα και την Αριάδνη γιατί για αυτές διάβασα καλά σχόλια, ή αν έχετε να προτίνετε κάποια άλλη?
Εγώ δεν είδα κάποιον να λέει καλά λόγια για Άσπα... απλώς αναφέρθηκε από φίλο που ήθελε πληροφορίες... αν ενδιαφέρεσαι για Αριάδνη μπορώ να στο στείλω pm..
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!
Ως fun του barefoot massage σκέφτομαι να κάνω καταδρομική στην εξής κυρία:
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?
Ευχαριστώ,
Ευχαριστώ,
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
το κορυφαιο ειναι που λεει οτι ειναι ελαφρια σε βαρος χαχαχαχ μη μας σκασει κιολας, και το αλλο, οχι στο προσωπο χαχαχαχαχα ελεο2ςΚαλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!
Ευχαριστώ,
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.977
- Πόντοι
- 1.706
Δηλαδή κινδυνεύαμε κιόλας ..κ δεν το ξέραμε χαχαΕίχε ανακαλύψει ο γκόμενος τις παράνομες δραστηριότητες και εξαφανίστηκε . Ο τύπος της χάκαρε Facebook τηλέφωνο κλπ και απειλούσε κόσμο γενικότερα. Όντως πάντως τρομερή κωλαρα... έπιπλο αλλά κωλος που τον γαμαγες όσο ήθελες όπως ήθελες αδιαμαρτύρητα !!!!
Πάντως κ εγώ της έδινα ένα πολύ ευχαρίστως, for old times sake
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
γιουλη, all time clasic!!Δηλαδή κινδυνεύαμε κιόλας ..κ δεν το ξέραμε χαχα