Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 9M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Ρεμαλι

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Like
2
Πόντοι
0
ρε μανια με τα σαιτ.δεν λεω απο που και τι.τρακοσια ακατεβατα μην σου πω οτι μπορει να εχει ανατιμησει και το κωλαρακι.
400€ δλδ να την γαμησω θελω οχι να μου οργωσει και τν κηπο

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Mίλησα με Αριάδνη και μου πε πως δεν έχει εκτόνωση... τώρα αν άλλα λέει απο τηλ και άλλα κάνει απο κοντά δεν ξέρω...

goku2778

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2018
Like
45
Πόντοι
0
καμια και ποτε δεν μου ειπε οσα κανει μεσω τηλεφωνου, ολα απο κοντα γινονται. δεν ξερει καν ποιος εισαι, μπορει να εισαι ο πατερας της, ο αδερφος τησ, οποιοσδηποτε.

JAY-M21

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδες, το λικνκ της αριαδνης δεν ανοιγει, εχουμε τηλεφωνο ή καποια αλλη αγγελια? Δεν μπορω να στειπω πμ καθοτι νεος. ευχαριστω και καλη χρονια

alex04

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας!!
Να ρωτήσω κάτι;
Έχεις κανείς καμία πληροφορία για το που είναι η Γιουλή;
Οποίος μπορείς ας στείλει π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτερων
Αξεπέραστη έχει γίνει η ρουφιάνα με την κωλάρα της και αντικειμενικά χωρίς ωραίο πρόσωπο και καθόλου βυζί
Έχουν όμως χαθεί τα ίχνη της

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
Αξεπέραστη έχει γίνει η ρουφιάνα με την κωλάρα της και αντικειμενικά χωρίς ωραίο πρόσωπο και καθόλου βυζί
Έχουν όμως χαθεί τα ίχνη της
Είχε ανακαλύψει ο γκόμενος τις παράνομες δραστηριότητες και εξαφανίστηκε . Ο τύπος της χάκαρε Facebook τηλέφωνο κλπ και απειλούσε κόσμο γενικότερα. Όντως πάντως τρομερή κωλαρα... έπιπλο αλλά κωλος που τον γαμαγες όσο ήθελες όπως ήθελες αδιαμαρτύρητα !!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καμια και ποτε δεν μου ειπε οσα κανει μεσω τηλεφωνου, ολα απο κοντα γινονται. δεν ξερει καν ποιος εισαι, μπορει να εισαι ο πατερας της, ο αδερφος τησ, οποιοσδηποτε.
+1000

Δ

Διαγραμμένο μέλος 96713

Επισκέπτης
ναι αμε.γνωριζω εγω μια ,μασαζ απο τα καλυτερα και γαμισι κορυφη.αλλα ειναι ακριβη ρε παιδακι μου.θελει το καριολακι μια τρακοσαρου για πληρες πακετο με δυο φορες γαμισι.και μικρη 25 χρονων.
Καλησπέρα φίλε!!
Καλή χρόνια!!!
Θα με ενδιέφερε θα μπορούσες να στείλεις π.μ. Με πληροφορίες
Παρακαλώ απάντησε
Ευχαριστώ εκ των προτερων

pitpoly

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2015
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές .... Υπάρχει καμιά κοπέλα για καλό μασάζ, (καλό όμως, όχι πασάλειμα) και φραπέ-καλαμάκι ??

karaxorestis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα.. επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορείτε να μου πείτε πως βρίσκουμε την Άσπα και την Αριάδνη γιατί για αυτές διάβασα καλά σχόλια, ή αν έχετε να προτίνετε κάποια άλλη?

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Καλησπέρα.. επειδή είμαι καινούριος εδώ μπορείτε να μου πείτε πως βρίσκουμε την Άσπα και την Αριάδνη γιατί για αυτές διάβασα καλά σχόλια, ή αν έχετε να προτίνετε κάποια άλλη?

Εγώ δεν είδα κάποιον να λέει καλά λόγια για Άσπα... απλώς αναφέρθηκε από φίλο που ήθελε πληροφορίες... αν ενδιαφέρεσαι για Αριάδνη μπορώ να στο στείλω pm..

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους!!
Ως fun του barefoot massage σκέφτομαι να κάνω καταδρομική στην εξής κυρία:
Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω?
Ευχαριστώ,
το κορυφαιο ειναι που λεει οτι ειναι ελαφρια σε βαρος χαχαχαχ μη μας σκασει κιολας, και το αλλο, οχι στο προσωπο χαχαχαχαχα ελεο2ς

• Like
Αντιδράσεις: stereo

giorgos stergiou

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιουν 2015
Like
4.977
Πόντοι
1.706
Είχε ανακαλύψει ο γκόμενος τις παράνομες δραστηριότητες και εξαφανίστηκε . Ο τύπος της χάκαρε Facebook τηλέφωνο κλπ και απειλούσε κόσμο γενικότερα. Όντως πάντως τρομερή κωλαρα... έπιπλο αλλά κωλος που τον γαμαγες όσο ήθελες όπως ήθελες αδιαμαρτύρητα !!!!
Δηλαδή κινδυνεύαμε κιόλας ..κ δεν το ξέραμε χαχα
Πάντως κ εγώ της έδινα ένα πολύ ευχαρίστως, for old times sake

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom