sexoturistasxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
εχω διαβασει παλιοτερα για αυτη, υπαρχει ομως κανεις που να την πηρε προσφατα;
Δεν λέω να τζογαρω απλά έτσι για την καφριλα μήπως επειδή ήταν πρώτη φοράΌπως λέει και ο φίλος για να μην μπαίνουν ιδέες... βέβαια θα ξανακάνω την επίσκεψη και θα είμαι πιο συγκεκριμένος...και λέω να κάνω το εξής... Όπως θα με γυρίσει ανάσκελα να πετάξω την πετσέτα και να δω τι θα κάνει..το πολύ πολύ να με διώξει
συγνωμη ρε φιλε βλεπεις καλα η οχι
για μασαζερι το κοβωΚαλησπέρα συναγωνιστέ. Ξέρει κανείς κάτι για αυτές
ε ναι κάνει μπαμ.για μασαζερι το κοβω
η παλαι ποτε ΕΜΙΛΥ απο εμολυ -λινα!!το γυρισε το φυλλο!
εχω διαβασει παλιοτερα για αυτη, υπαρχει ομως κανεις που να την πηρε προσφατα;
Καλούτσικο μασάζ ,μην περιμένεις κάτι παραπάνω όμως!Εχει κανείς πληροφορία για Ευα απο Athens?
εχεις παρει; λεει;η παλαι ποτε ΕΜΙΛΥ απο εμολυ -λινα!!το γυρισε το φυλλο!
Όπως λέει και ο φίλος για να μην μπαίνουν ιδέες... βέβαια θα ξανακάνω την επίσκεψη και θα είμαι πιο συγκεκριμένος...και λέω να κάνω το εξής... Όπως θα με γυρίσει ανάσκελα να πετάξω την πετσέτα και να δω τι θα κάνει..το πολύ πολύ να με διώξει
καλο και συνεπες μωρο.ζουμπουρλουδικο και αντεχει.σαν μασαζ δεν την εχω παρει.αλλα...περι ορεξεως...εχεις παρει; λεει;
καλα βλεπω φιλε..θελω να εξερευνησω σκοτεινα μονοπατια,αλλα οχι να κλαψω και τα λεφτα μου..καθε πληροφορια απο καποιο μερακλη συναγωνιστη ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτησυγνωμη ρε φιλε βλεπεις καλα η οχι
αυτα δεν ειναι φάλαινες ειναι προϊστορικά τέρατα
καλησπέραεχεις παρει; λεει;
καλησπέρα τελικά είχε δίκιο ο φίλος πήγα Ιουλία Περιστέρι 30 ευρακια μασάζ καλό δυνατό και μια μαλακια στο τέλος ...μαύρο κατάμαυρο στην ζωή από Ίλιον χαλάει την πιάτσαεχεις παρει; λεει;
Παρακολουθώ συνέχεια το φόρουμ αλλά δεν είχα γράψει μέχρι τώρα να σας γράψω και εγώ τις τελευταίες επμπειρίες μου
Τελευταία δοκίμασα Πολύ ωραίο μουνί λίγο νταρντάνα με κάτι βυζάρες να κρέμονται και πολύ εποικοινωνιακή το εργαλείο σηκωμένο συνέχεια αλλά δεν έκανε τίποτα μόνο καλό ΜΑΣΑΖ
Μετά
Πολύ καλή επίσης στο μασάζ ανέβαινε και επάνω στο κρεβάτι και πολύ ομιλιτική ακουμπούσε και τα αρχίδια καμία φορά αλλά όχι κάτι παραπάνω όταν τελείωσε ήμουνα έτοιμος να χύσω.
Τρίτη
Η Λένα φοβερό μωρό φορούσε ένα ολόσωμο μίνι και οι άσπρες ποδάρες της ήτανε κόλαση και πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά ντροπαλή δεν μιλούσε πολύ με το ζόρι κρατήθηκα να μην την ορμήξω το εργαλείο κάγκελο στην μέση άρχισα να βγάζω προσπερματικά υγρά και σταματήσαμε για λίγο πήγα για τουαλέτα και μετά συνέχεια αλλά δυστυχώς μόνο μασάζ. Εάν έκαμνε κάτι παραπάνω αυτή θα μάζευε όλο το χρήμα.
Τέλος πήρα και την Δήμητρα
από εδώ
Καλό μασαζάκι καθόλου ομιλιτική σώμα μέτριο κοιτούσε καμία φορά στο εργαλείο στραβά στραβά αλλά δεν έκανα και εγώ καμία κίνηση γιατί δεν μου άρεσε
Οι τιμές ότι λένε στα site
Ο φίλος μου που πήρε από το
Όλες είχανε και δώρο μια εκτόνωση με φραπεδάκι και εάν έδινες κάτι παραπάνω είχε και σεξάκι.
Αυτά από μένα καλά να περνάτε .
Καλα σωστο κι αυτο αλλα επειδη καποιος συναγωνιστης νομιζω ειχε αναφερει οτι τα παιρνει στομα ελεγα μηπως καποιος ηξερε σιγουρα,γιατι σ εμενα ελεγε στα βυζια να χυσωπως θα συμβεί αυτό με αερόπιπα?