kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
για πε λεπτομερειεςΤι να σου λεω..)
για πε λεπτομερειεςΤι να σου λεω..)
μια φορα την εχω παρει αλλα δεν το επιχειρησα,την εχυσα στις βυζαρεςΠαιδια γνωριζει κανεις αν η χριστινα aka δρακουμελ τα παιρνει στομα?
Θελουμε ενημερωση!Λίζα διάλεξα αδερφέ μου
σε εμενα το λες αδερφε ; οταν λες οχι απο ολες ξερεις απο ποιες ;
μην πας ακόμη τελειόφοιτη είναιΤην κυρία της παρακάτω αγγελίας την ξέρει κανείς;
Μου συστήθηκε σαν Εύα και φοβάμαι μήπως πρόκειται για την γνωστή Εύα που είχε εκείνο τον άθλιο χώρο με το πατάρι κοντά στην Αχιλλεως
πως θα συμβεί αυτό με αερόπιπα?Παιδια γνωριζει κανεις αν η χριστινα aka δρακουμελ τα παιρνει στομα?
σου έδωσε σώβρακο?καλη σας μερα και απο εμενα σαν νεος στο site ειπα να γραψω την κριτικη μου... επισκεψη προ ημερων στο spa massage στο ιλιον ,προηγηθηκε τηλεφωνικη εποικοινωνια με την ευγενικη Ζωη μου ειπε οτι ειναι μονο αυτη εφτασα στον χωρο μου εδωσε πετσετα και εσωρουχο μιας χρησης... εκανα ντουζακι βγηκα και ξεκινησα το μασαζ μπρουμητα στα του αγωνα μετρια τα πραγματα... γυρναω ανασκελα μου βαζει την πετσετα στα εποιμαχα σημεια ξεκινησε μασαζ μου σηκωθηκε το εργαλειο και λεω εδω ειμαστε αλλα συνεχισε ωρις καποιο σχολιο και χωρις καποιο υπονοουμενο συνολο 25 ευρω μια ωρα και μπανιο με σαπουνι του κιλου (εβγαλα σπυρακια) αν ξαναδοκιμασω υπαρχει καποια περιπτωση με το αναλογο φυσικα...
Για να μην του μπαίνουν ιδέες, προφανώς, αλλά δεν το έπιασε το υπονοούμενοσου έδωσε σώβρακο?
για ποιό λόγο?
Τύπε θα δωσεις αλλά 25 μήπως και..Όπως λέει και ο φίλος για να μην μπαίνουν ιδέες... βέβαια θα ξανακάνω την επίσκεψη και θα είμαι πιο συγκεκριμένος...και λέω να κάνω το εξής... Όπως θα με γυρίσει ανάσκελα να πετάξω την πετσέτα και να δω τι θα κάνει..το πολύ πολύ να με διώξει
Απ οτι ξερω η βικυ στεφανια δεν κανει καν σεξ με ολους,μονο με οποιον της αρεσει.Εξασφαλισμενος ειναι μονο ο φραπες οχι σεξ
χαχαχαχα να περιμένω να πάρει το πτυχίο της τοτεμην πας ακόμη τελειόφοιτη είναι