hardwired
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Μήπως κάνεις λάθος? απ ότι ξέρω η Βικυ Στεφανία δεν κάνει πρωκτικό
Έχεις δίκιο, εννοούσα ότι περιλαμβάνει το δικό της full πρόγραμμα.
Μήπως κάνεις λάθος? απ ότι ξέρω η Βικυ Στεφανία δεν κάνει πρωκτικό
Μπορεί κάποιος φίλος να στείλει το link ή εδώ ή σε πμγια μαριλια ξέρεις τίποτα φαίνεται καυλα
Μπορεί κάποιος φίλος να στείλει το link ή εδώ ή σε πμ
Κανει τιποτα η Λενα συναγωνιστη η θα πανε χαμενα τα 50 ?deluxe δοκίμασε Λένα αδερφέ αν την βρεις φυσικά γιατί είναι συνέχεια κλεισμένο το πιπινι
μονο μασαζ κάνει λέει στα έτη που ασχολείταιΚανει τιποτα η Λενα συναγωνιστη η θα πανε χαμενα τα 50 ?
αν θες καλο μασάζ δε θα πανε χαμένα αν θες φραπέ άστοΚανει τιποτα η Λενα συναγωνιστη η θα πανε χαμενα τα 50 ?
Την κυρία της παρακάτω αγγελίας την ξέρει κανείς;
Μου συστήθηκε σαν Εύα και φοβάμαι μήπως πρόκειται για την γνωστή Εύα που είχε εκείνο τον άθλιο χώρο με το πατάρι κοντά στην Αχιλλεως
Δεν είναι αυτή άλλη Έυα είναι και αυτή από τα παλιά ενίοτε δεχόταν σε έναν τρισάθλιο χώρο στη Καλλιθέα αδύνατη άσχημη μάλλον λεσβία και κάνει μόνο μασάζ στη καλύτερη σε αφήνει να εκτονωθείς μόνος σουΤην κυρία της παρακάτω αγγελίας την ξέρει κανείς;
Μου συστήθηκε σαν Εύα και φοβάμαι μήπως πρόκειται για την γνωστή Εύα που είχε εκείνο τον άθλιο χώρο με το πατάρι κοντά στην Αχιλλεως
Ασε με ..μην μου τη θυμιζειςΗ κυρια εφη δουλευει ακομα?καιρο εχω να ακουσω
για πε για πεΑσε με ..μην μου τη θυμιζεις
Χαχα
Μάγκες έχεις κανείς ιδέα απο star massage? Έκλεισα ραντεβού για μια καταδρομική αύριο...
Ευχαριστώ Χρήστο.Δεν είναι αυτή άλλη Έυα είναι και αυτή από τα παλιά ενίοτε δεχόταν σε έναν τρισάθλιο χώρο στη Καλλιθέα αδύνατη άσχημη μάλλον λεσβία και κάνει μόνο μασάζ στη καλύτερη σε αφήνει να εκτονωθείς μόνος σου
Με ποια?
Τι να πω ..ντρεπομαιγια πε για πε
γουσταρε το γιαγιονι?Τι να πω ..ντρεπομαι
Την ειχα παρει πριν κανα χρονο, εγραψα κ εδω
Εαν κ γκιλφ 100% τον εφαγε καλα κ δυνατα, χυσιμο με φωνες, τα πηρε στομα κ στο τελος 10 λεπτο μασαζακι
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου
Για τη δικη μου λεω
Χαχα
Τι να σου λεω..)γουσταρε το γιαγιονι?