You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ μασάζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 9M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)
fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.367
- Πόντοι
- 206
μη καθεσαι πολυ ωρα στον ηλιο, χτυπαει στο κεφαλιΚαλοςσ σε βρηκα κ εγω αδερφε χαρηκα!πηγα δικιε μου απο εκει ειδα για την ιουλια και εφτασα μεχρι εδω..αλλα καποια πληροφορια στο να την βρω δν εχει..για ξηγησου!
giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 4.979
- Πόντοι
- 1.706
Η Στεφανια (Βικυ) δεν κανει κ φουλ προγραμα;Σωστος
hardwired
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Η Στεφανια (Βικυ) δεν κανει κ φουλ προγραμα;
Σωστά στα 80.
νατα μας.θεωρια ειναι νεε,παιχτες που ειναι μελη και με προσφορα στο μπου χρονια τωρα?τι να σου πω τωρα,δεν αρχιζεις καλα.ενημερωσου διαβαζοντας και τιποτε αλλο.καντο και κατι θα ωφεληθεις.Με το κατω κεφαλι εχω ενα θεμα θα μας πεις για την ιουλια η μονο θεωρια εισαι
panathasta
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Μήπως κάνεις λάθος? απ ότι ξέρω η Βικυ Στεφανία δεν κάνει πρωκτικόΣωστά στα 80.
ermis1964
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 22
- Like
- 244
- Πόντοι
- 2.955
Οταν τήν συνάντησα,φορούσε ενα κοντό παντελόνι καί μιά αμάνικη μπλούζα.Εχει πεταχτό κωλαράκι.Κατά τήν διάρκεια τής πεόκρουσης,της έπιασα τό μπούτι καί τον κώλο.Μού είπε τότε "Διακριτικά ε?" καί τής απάντησα 'Πάντα!".Αυτά...Χουφτωματα αφηνει η Ιουλια?
Καλησπερα μαγκες προσοχη με την ιουλια. την πηρα τηλ αφου ημουν στη περιοχη και ηταν κλειστο. μετα εφτασα σπιτι και μετά απο μιση ώρα με πηρε τηλ και μου ειπε ειχε μεινει απο μπαταρια . προσοχη οι παντρεμενοι
εμενα ευτυχως ελειπε η γυναικα απο το σπιτι.
απαραδεκτο απο μερους της
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.222
- Πόντοι
- 4.280
το σταθερο σσου εδωσες ;Καλησπερα μαγκες προσοχη με την ιουλια. την πηρα τηλ αφου ημουν στη περιοχη και ηταν κλειστο. μετα εφτασα σπιτι και μετά απο μιση ώρα με πηρε τηλ και μου ειπε ειχε μεινει απο μπαταρια . προσοχη οι παντρεμενοι
topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.077
- Πόντοι
- 736
ειναι φοβερη στην επικοινωνια, μια μερα θα ηταν κοντα στην περιοχη που με βολευε και μου λεει παρε τηλεφωνο να κανονισουμε ως τις 14.00 αν θυμαμαι καλα, την επαιρνα λοιπον απο τις 12.00 ως τις 16.00 και ουτε το απαντησε ποτε ουτε πηρε πισω ποτε και να φανταστειτε οτι εχουμε ηδη βρεθει μερικες φορες
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
και εγώ αυτό γνωρίζω ότι δεν κάνει πρωκτικο.εκτός αν εννοούσε ο giorgos stergiou για φουλ και το σεξΜήπως κάνεις λάθος? απ ότι ξέρω η Βικυ Στεφανία δεν κάνει πρωκτικό
απο κινητο την πηρα χωρις αποκρυψη και μετα πε πηρε απο αλλο τηλτο σταθερο σσου εδωσες ;
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Με ιντριγκάρατε και μενα για Ιουλία! Όποιος μπορεί ένα pm το τηλέφωνό της. Ευχαριστώ
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Απ οτι ξερω η βικυ στεφανια δεν κανει καν σεξ με ολους,μονο με οποιον της αρεσει.Εξασφαλισμενος ειναι μονο ο φραπες οχι σεξΜήπως κάνεις λάθος? απ ότι ξέρω η Βικυ Στεφανία δεν κάνει πρωκτικό
δεν υπάρχει καποιος που να του εχει αρνηθεί το σεξ πάντως. Οπως επίσης το κωλί της δεν το έχει δώσει σε κανένα.Απ οτι ξερω η βικυ στεφανια δεν κανει καν σεξ με ολους,μονο με οποιον της αρεσει.Εξασφαλισμενος ειναι μονο ο φραπες οχι σεξ
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
τυπε αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε,μπορει να εχει υπαρξει συναγωνιστης που να εφαγε ακυροδεν υπάρχει καποιος που να του εχει αρνηθεί το σεξ πάντως. Οπως επίσης το κωλί της δεν το έχει δώσει σε κανένα.
αν ηταν κανενας βρωμιαρης μπορει αλλα υπο κανονικές συνθηκες δε νομιζω. διαφημιστικο τρικ ειναι το θεμα της χημειας. αλλιως δεν θα πληρωνόταν εξτρα θα το έκανε μονο με όποιον γουσταρε. εφόσον υπάρχει στον κατάλογο σημαίνει οτι το κάνει επαγγελματικά καθαρά.
Έχω βρεθεί με τη Βίκυ 4-5 φορές και αυτό που αποκόμισα είναι ότι το σεξ δεν είναι δεδομένο για αυτή σε κάθε συνεδρία. Προσωπικά πέρασα όμορφα μαζί της με ότι αυτό συνεπάγεται αλλά πολλοί συναγωνιστές απόλαυσαν αποκλειστικά και μόνο μασάζ μετά φράπας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις