gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
μακάριΤο μαζεμένο και έτοιμο μαρούλι τρώγεται πολύ γρήγορα.
μου λείπει ο κώλος της
μακάριΤο μαζεμένο και έτοιμο μαρούλι τρώγεται πολύ γρήγορα.
καλημέρα Συναγωνιστές......
ξέρει κανεις τπτ για την katerina masazaki απο fb?
εχει γινει κουβεντα πιο πισω. 6-7 σελιδες
Το ιδιο ελπιζω κ εγωΤο μαζεμένο και έτοιμο μαρούλι τρώγεται πολύ γρήγορα.
Αν επισκεφτεις την κιουρια , και ειναι εκει , γραψε αν θες 2 λογακια για την συνευρεση διοτι δεν εχω παει ποτε κατα εκει και θα ηθελα να δοκιμασω καποιο νεο σκηνικο , Ιουλια ειναι Μιλφαρα η κιουριαΈχει επισκεφτεί κανένας τώρα τελευταία την Ιουλία από Περιστέρι ?? Έχω καιρό να δω κριτική και έλεγα να πάω σήμερα
Σίγουρα η Στεφσνία κάνει καλύτερη εκτόνωση αλλά στο μασαζ η Ιουλία είναι τουλάχιστον ένα level πάνω. Η Ιουλία έχει σπουδάσει για μασαζ ενώ η Στεφανία απλά το κάνει μαζί με τα παρελκόμενά του.Γιά τήν Ιουλία από τό Περιστέρι λοιπόν.Προσωπικά ουτε τό μασάζ που μού έκανε μέ ικανοποίησε,ούτε η εκτόνωση (με τό χέρι της).Δέν αφησε καί κάποιο υπονοούμενο γιά κάτι περισσότερο,παρ'όλο πού στόν ίδιο χώρο μέ τό μασαζοκρέββατο είναι καί διπλό κρεββάτι.Εμφανισιακά είναι όμορφη ( 40+ αλλά δείχνει μικρότερη) μέ μεγάλα ακρα (χέρια,πόδια),αλλά κάπως απόμακρη.Τίποτε τό ιδιαίτερο δηλαδή κατ'εμέ.Δέν αξίζει η φάση ούτε γιά δοκιμή.Γιά παράδειγμα η Στεφανία δέν είναι τόσο όμορφη οσο η Ιουλία,αλλά κάνει πολύ καλύτερο μασάζ καί εκτόνωση.
Από ότι μού ειπε η Ιουλία μαθηματικός εχει σπουδάσει.Δεν μού είπε κάτι γιά σπουδές φυσιοθεραπείας.Δεν ενιωσα τό μασάζ της Ιουλίας νά έχει κάποια τεχνική ιδιαίτερη.Ο καθένας μας εχει τήν άποψή του.Σεβαστή καί η δική σου άποψη.Με την Στεφανία δέν εχω προχωρήσει πέρα από τό μασάζ καί τήν χειροκίνητη εκτόνωση γιατί εμφανισιακά δέν είναι τού γούστου μου.Σίγουρα η Στεφσνία κάνει καλύτερη εκτόνωση αλλά στο μασαζ η Ιουλία είναι τουλάχιστον ένα level πάνω. Η Ιουλία έχει σπουδάσει για μασαζ ενώ η Στεφανία απλά το κάνει μαζί με τα παρελκόμενά του.
και εγω προτιμω παντως εκτονωση Στεφανιας, γενικα ειναι πιο αισθησιακη
Διαβάζω, διαβάζω και τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα
Στο και στο παίζει τίποτα άλλο εκτός απο μασάζ; και αν ναι το κανονίζεις με το γραφείο;
Η Ιουλία είναι σταθερή σε μασάζ και φραπέ,δεν παίζουν υπονοούμενα για κάτι παραπάνω..Έχει επισκεφτεί κανένας τώρα τελευταία την Ιουλία από Περιστέρι ?? Έχω καιρό να δω κριτική και έλεγα να πάω σήμερα
Γιά τήν Ιουλία από τό Περιστέρι λοιπόν.Προσωπικά ουτε τό μασάζ που μού έκανε μέ ικανοποίησε,ούτε η εκτόνωση (με τό χέρι της).Δέν αφησε καί κάποιο υπονοούμενο γιά κάτι περισσότερο,παρ'όλο πού στόν ίδιο χώρο μέ τό μασαζοκρέββατο είναι καί διπλό κρεββάτι.Εμφανισιακά είναι όμορφη ( 40+ αλλά δείχνει μικρότερη) μέ μεγάλα ακρα (χέρια,πόδια),αλλά κάπως απόμακρη.Τίποτε τό ιδιαίτερο δηλαδή κατ'εμέ.Δέν αξίζει η φάση ούτε γιά δοκιμή.Γιά παράδειγμα η Στεφανία δέν είναι τόσο όμορφη οσο η Ιουλία,αλλά κάνει πολύ καλύτερο μασάζ καί εκτόνωση.
οχιΧουφτωματα αφηνει η Ιουλια?
πρωτο ποστ και ζητας αντι να μαθεις να ψαχνεις νεουδιρε σεις στειλτε στοιχεία επικοινωνιας με Ιουλια η στεφανια αλλα ιουλια πιο πολυ π ειμαι κοντα