εχεις δικιο...τα μπετα ξαναγινοντε και μαλιστα πιο γερα....αυτα που δεν γινοντε ειναι οι ανθρωπινες ψυχες που βρισκονται απο κατωμπορειτε να τα γραψετε αυριο αυτα τα τεχνικα? ακομη φρικαρισμενοι ειμαστε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεισμός 6,5 ρίχτερ στην Β.Δ. Πελοπόννησο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
επρεπε να λαβω υποψιν και το βαθος?
αστα απο Φυσικη ειμαι σκραπας,15,5 στις πανελλαδικες.
χημεια ημουν καλυτερος με 19,75.
αλλα οι γνωσεις μου με προδιδουν.
δωσε μας τα φωτα σου!
χημεια ημουν καλυτερος με 19,75.
αυτο που λενε οτι αν ειναι πιο συντομος ισως να ναι και πιο καταστροφικος εχω στο μυαλο μου,Πολύ σύντομα και απλοποιημένα, είσαι αρκετά λάθος θα έλεγα.
Το σκεπτικό της διατήρησης ενέργειας που "εφαρμόζεις" είναι ορθό μεν, αλλά ένταση σεισμού δεν ισούται με ενέργεια.
Και πάλι γενικευμένα, όσο μεγαλύτερη η διάρκεια του σεισμού, τόσο χειρότερα.
δωσε μας τα φωτα σου!
Επισκέπτης
Λοιπον τετοιο κουνημα ειχα να νιωσω απο το σεισμο του '95 στο Αιγιο. Με μια βολτα απο Διακοπτο και Αιγιο πολυ μικρες και λιγες ζημιες σε παλαια κτισματα, αλλα ο φοβος ειναι διαχυτος σε ολους τους κατοικους της περιοχης. Μεχρι πριν απο μιση ωρα η εθνικη στο υψος του Διακοπτου ηταν κλειστη οπως επισης και μεταξυ Αιγιου Πατρας στο υψος της Παναγοπουλας, απο κατολησθηση. Παντως εμεις εδω σιγα -σιγα ηρεμουμε. Μακαρι να μην υπαρχουν θυματα, αν και λενε για ενα νεκρο ηδη και καποιους εγκλωβισμενους.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δεν θα έπρεπε να είστε φρικαρισμένοι, μάλλον ήσυχοι θα έπρεπε να είστε.
Από ότι ακούμε και βλέπουμε για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι ακριβώς επειδή κάποιοι έχουν εμμονή με τα "τεχνικά", οι συνέπειες του συγκεκριμένου σεισμού είναι Minimal, ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψη την έντασή του.
Από ότι ακούμε και βλέπουμε για άλλη μία φορά αποδείχτηκε ότι ακριβώς επειδή κάποιοι έχουν εμμονή με τα "τεχνικά", οι συνέπειες του συγκεκριμένου σεισμού είναι Minimal, ειδικά εάν λάβει κανείς υπόψη την έντασή του.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ησυχοι... επειδη ειμαστε ανθρωποι.. απο αυριο βλεπουμε να ειμαστε
τωρα ειναι λιγο δυσκολο κ αμα τα γραφετε κιολας τα φανταζομαστε να συμβαινουν :S
τωρα ειναι λιγο δυσκολο κ αμα τα γραφετε κιολας τα φανταζομαστε να συμβαινουν :S
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Κατανοητό.
Τότε θα τα "λέμε" με παρεμφερή παραδείγματα. Δες παρακάτω (δεν είναι video απο σεισμούς, για συντονισμό μιλάνε από άλλες πηγές)
[youtube=212,175]17tqXgvCN0E[/youtube] [youtube=212,175]3mclp9QmCGs[/youtube]
Πάω για καφέ, απόλυτα βέβαιος, ότι οι πιθανότητες να μου συμβεί κάτι απο σεισμό στην Ελλάδα, είναι ελάχιστες.
Περισσότερο πρέπει να προσέχω μην την πάθω απο αυτοκίνητο, παρά από σεισμό. A, ρε Nitro, που με βάζεις να τρέχω τώρα...
Τότε θα τα "λέμε" με παρεμφερή παραδείγματα. Δες παρακάτω (δεν είναι video απο σεισμούς, για συντονισμό μιλάνε από άλλες πηγές)
[youtube=212,175]17tqXgvCN0E[/youtube] [youtube=212,175]3mclp9QmCGs[/youtube]
Πάω για καφέ, απόλυτα βέβαιος, ότι οι πιθανότητες να μου συμβεί κάτι απο σεισμό στην Ελλάδα, είναι ελάχιστες.
Περισσότερο πρέπει να προσέχω μην την πάθω απο αυτοκίνητο, παρά από σεισμό. A, ρε Nitro, που με βάζεις να τρέχω τώρα...
ειπε στο σταρ τωρα πολλοι τραυματιες δυο νεκροι και πολλοι ακομα κατω απο τα κρεμισμενα αλλα ακομα δεν εχει ξεκινησει η εμακ να τους βγαλει...κατω απο κατι χαλασματα ηταν ενα μωρο που ακουγοταν το κλαμα τουΛοιπον τετοιο κουνημα ειχα να νιωσω απο το σεισμο του '95 στο Αιγιο. Με μια βολτα απο Διακοπτο και Αιγιο πολυ μικρες και λιγες ζημιες σε παλαια κτισματα, αλλα ο φοβος ειναι διαχυτος σε ολους τους κατοικους της περιοχης. Μεχρι πριν απο μιση ωρα η εθνικη στο υψος του Διακοπτου ηταν κλειστη οπως επισης και μεταξυ Αιγιου Πατρας στο υψος της Παναγοπουλας, απο κατολησθηση. Παντως εμεις εδω σιγα -σιγα ηρεμουμε. Μακαρι να μην υπαρχουν θυματα, αν και λενε για ενα νεκρο ηδη και καποιους εγκλωβισμενους.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
επρεπε να λαβω υποψιν και το βαθος?
χημεια ημουν καλυτερος με 19,75.αυτο που λενε οτι αν ειναι πιο συντομος ισως να ναι και πιο καταστροφικος εχω στο μυαλο μου,
δωσε μας τα φωτα σου!
Some other time m8.
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 68.382
- Πόντοι
- 12.056
ειπε στο σταρ τωρα πολλοι τραυματιες δυο νεκροι και πολλοι ακομα κατω απο τα κρεμισμενα αλλα ακομα δεν εχει ξεκινησει η εμακ να τους βγαλει...κατω απο κατι χαλασματα ηταν ενα μωρο που ακουγοταν το κλαμα του
Το μωρο ειναι ενα κοριτσακι το οποιο το εχουν βγαλει εδω και πολυ ωρα...
Απλα εχουν μια σκηνη τα καναλια και την βαζουν συνεχεια
ok m8 ...have fun!
Some other time m8.
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
διαβαστε προγνωση απο το zougla.gr
εγινε την παρασκευη 6/6/2008!
]
εγινε την παρασκευη 6/6/2008!
]
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Κυριοι...ο σεισμος δυστηχως ειναι φονικος...μετραμε ηδη 4 νεκρους και κοντα στους 100 τραυματιες....
Η ομαδα ΒΑΝ τον ειχε προβλεψει δυστηχως...δεν μπορω να καταλαβω τι ασυνενοησια ειναι αυτη με τους μαλακες!
σαν τα "κορακια" θα βγουνε παλι αυτες τις ημερες
για τα γνωστα βεβαια !τις ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!
σαν τα "κορακια" θα βγουνε παλι αυτες τις ημερες
για τα γνωστα βεβαια !τις ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ!
Δεν είναι μόνο οι επιδοτήσεις. Το θέμα είναι ότι ο κ. Βαρώτσος κι οι συνεργάτες του έχουν βασίσει την ερευνητική τους υπόσταση στο ΒΑΝ και ως εκ τούτου, πρέπει να δείξουν ότι το σύστημα αυτό λειτουργεί. Αντίθετα, οι "παραδοσιακοί" (οι mainstream ας πούμε) σεισμολόγοι δεν είναι εύκολο να δεχτούν ότι μπορεί να γίνει βραχυπρόθεσμη πρόγνωση γιατί αν το δεχτούν, είναι σαν να παραδέχονται ότι είναι κομπογιανίτες (όχι ότι δεν είναι βέβαια).
Πες μου κάτι όμως. Άκουσες τίποτα διαφορετικό (από σεισμολόγους, δημοσιογράφους και λοιπούς) από αυτά που συνήθως ακούς όταν γίνεται ένας μεγάλος σχετικά σεισμός στην Ελλάδα; Στο ίδιο έργο θεατές, ξανά και ξανά.
Ο Μάκης είναι με το ΒΑΝ, από παλιά (βλ. τι έγινε το 1995 με τον σεισμό στο Αίγιο).
CIVIL111
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 18
- Πόντοι
- 4.175
Δεν είναι μόνο οι επιδοτήσεις. Το θέμα είναι ότι ο κ. Βαρώτσος κι οι συνεργάτες του έχουν βασίσει την ερευνητική τους υπόσταση στο ΒΑΝ και ως εκ τούτου, πρέπει να δείξουν ότι το σύστημα αυτό λειτουργεί. Αντίθετα, οι "παραδοσιακοί" (οι mainstream ας πούμε) σεισμολόγοι δεν είναι εύκολο να δεχτούν ότι μπορεί να γίνει βραχυπρόθεσμη πρόγνωση γιατί αν το δεχτούν, είναι σαν να παραδέχονται ότι είναι κομπογιανίτες (όχι ότι δεν είναι βέβαια).
Πες μου κάτι όμως. Άκουσες τίποτα διαφορετικό (από σεισμολόγους, δημοσιογράφους κι λοιπούς) από αυτά που συνήθως ακούς όταν γίνεται ένας μεγάλος σχετικά σεισμός στην Ελλάδα; Στο ίδιο έργο θεατές, ξανά και ξανά.
Ο Μάκης είναι με το ΒΑΝ, από παλιά (βλ. τι έγινε το 1995 με τον σεισμό στο Αίγιο).
δυστυχως παγκοσμια η επιστημη της σεισμολογιας δεν εχει ακομα
τα απαραιτητα εργαλεια ακριβους προγνωσης σεισμων
ακομα στηριζονται στην "θεωρια" της περιοδικοτητας των
σεισμικων γεγονοτων και οτι αυτα επαναλαμβανονται
κοινως ΤΙΠΟΤΑ,οποιος βρει το ακριβες σημειο-χρονο-μεγεθος
αγνωστο ποτε θα γινει θα "χεστει" στο χρημα και πανω
σε αυτο καποιοι "αχρηστοι" καρεκλοκενταυροι αντιδρανε.
Κάντε τώρα και μια υπόθεση εργασίας και θεωρήστε ότι στην περιοχή εκείνη υπήρχε πυρηνικός σταθμός. Ξέρετε, σαν κι εκείνους που μερικοί προτείνουν να φτιάξουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ενεργειακής επάρκειας της χώρας και να γίνουμε όσο το δυνατόν ανεξάρτητοι, ενεργειακά.
Τι θα συζητούσαμε τώρα, άραγε;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
πόση μπλέ ακτινοβολία εκπέμπει ο καθένας μας....Κάντε τώρα και μια υπόθεση εργασίας και θεωρήστε ότι στην περιοχή εκείνη υπήρχε πυρηνικός σταθμός. Ξέρετε, σαν κι εκείνους που μερικοί προτείνουν να φτιάξουμε για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα ενεργειακής επάρκειας της χώρας και να γίνουμε όσο το δυνατόν ανεξάρτητοι, ενεργειακά.
πόση μπλέ ακτινοβολία εκπέμπει ο καθένας μας....
Τα "γαλάζια παιδιά" θα εκπέμπουν περισσότερη, λογικά.
οι κατοικοι θα εφευγαν πανικοβλητοι.
οχι δεν ειναι προβατο,ειναι η γυναικα του μετα απο τη διαρροη ;)
www.myspaceantics.com/image-myspace-graphic/funny-pictures/sheep_riding_motorcycle.jpg.html] [/URL]
οχι δεν ειναι προβατο,ειναι η γυναικα του μετα απο τη διαρροη ;)
www.myspaceantics.com/image-myspace-graphic/funny-pictures/sheep_riding_motorcycle.jpg.html] [/URL]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 669
?
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 7K
?
- Απαντήσεις