Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ετσι........
ας πούμε.....
φαντάσου τι εφορία έρχεται φέτος σε συντάξεις ανω των 2.......
τελειωσαν τα ψέμματα για τη γενιά τοων σαραντάρηδων.

Εαν λεμε για τους μισθωτους ναι τους εχουν γαζωσει.
Αλλα υπαρχουν και οι ελευθεροι επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στην ελευθερη αγορα ακομα και εκτος Ελλαδας.
Οποτε καλα περναμε :grin:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
671
Πόντοι
3.015
Το κακο με τον Ελληνα ειναι οτι δυσκολευεται να προσαρμοστει στο εξωτερικο.Το 99% των φοιτητων εξωτερικου γυριζουν Ελλαδα ελαχιστοι μενουν εκει μετα της σπουδες.Αυτο που ποτέ δεν καταλαβα ειναι το οτι ολοι καθοντουσαν στις φοιτητικες εστιες.Στην καλητερη περιπτωση βρισκαν μια γκομενα της περισσοτερες φορες Ελεεινιδα και μεναν μαζι της :2funny:!Που στη Ρωσσια,Ρουμανια που απο μουνι γινοταν χαμος!Μιλαω για τουςΕλληνες φοιτητες που σπουδασαν σε χωρες του ανατολικου μπλοκ.Τωρα για τους φοιτητες της Αγγλιας,Γερμανιας ειναι λιγο διαφορετικοι πιο αργανωτικοι ειναι παιδια που στο σχολειο ηταν καλητεροι μαθητες πολλες φορες και αριστουχοι.Εχω πολλους φιλους και ολοι τους ειναι πολυ ανδιαφερον ατομα.Αλλα οι περισσοτεροι ζουνε μια ζωη πανεπηστημιο,σπιτι,βιβλιοθηκη.Ντισκο πηγαινουν μια δυο φορες το μηνα.Της περισσοτερες φορες βρισκουν μια κοπελα και ζουνε μαζι της και κανουνε σχεση.Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι βλεπω τη νεα γεννια πιο προβληματισμενη εχει καταλαβει ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΝΕ  :2funny:εχει καταλαβει πια ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και το οτι Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΙΣΟΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝ.Οποτε υπαρχει ελπιδα

Ξέρεις πόσους συμφοιτητές για μάστερ, pre-doc, post-doc, etc.    είχα στην Αγγλία ;;;  Εννοείται οτι όντας μαθημένοι με τις τουρίστριες τις κυνηγούσαμε τις Αγγλίδες αβέρτα και τις δικές μας ούτε να τις κοιτάξουμε.  Μόνο παρέα σαν γκέτο κάναμε μεταξύ μας οι Έλληνες (περισσότερο στην Γερμανία που είναι πιο σφιχτή η ζωή),  αλλά με τις δικές μας μόνο κάτι κακομαθημένοι μπουλούκοι έκαναν σχέση και έχαναν την ευκαιρία να ζήσουν την ζωή τους. Με το τέλος των σπουδών οι ελεεϊνιδες τους κουκούλωναν με παπά και κουμπάρο και χάσαν όλη τους την ζωή μαντρωμένοι στο matrix. Πάντως έκανα φίλους από όλες τις φυλές της Ευρώπης και ακόμα κρατώ σχέσεις και κάποιοι μάλιστα μ'εχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σε σύντομα ταξιδάκια κατά καιρούς.

Για να προσθέσω , υπάρχει ελπίδα εφόσον τα αντιλαμβανόμαστε όλα αυτά και τα συζητάμε μεταξύ μας και εδώ  μέσα  ,  αλλά και κατ'ιδίαν μεταξύ αντρικών παρεών. Ετσι ο ένας 'ξυπνάει' τον άλλον από τον λήθαργο που υποννοείς (από πολιτικούς ,   επίορκους παπάδες , πουλημένους δημοσιογράφους κλπ.)

V...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εαν λεμε για τους μισθωτους ναι τους εχουν γαζωσει.
Αλλα υπαρχουν και οι ελευθεροι επαγγελματιες που δραστηριοποιουνται στην ελευθερη αγορα ακομα και εκτος Ελλαδας.
Οποτε καλα περναμε :grin:
να στο πω εν τάχει (μιας και δε φορολογούμαι ενταύθα)
μόλις καταρρεύσει η φοροδοτικότητα των μισθωτών και συνταξιούχων (σε κάνα 3μηνο μαξ) τότε.....
μάυρο φίδι που σας/μας έφαγε όλους.  :helpplea:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μόλις καταρρεύσει η φοροδοτικότητα των μισθωτών και συνταξιούχων (σε κάνα 3μηνο μαξ) τότε.....
μάυρο φίδι που σας/μας έφαγε όλους.  :helpplea:
εκτος απο τα χρυσα αυγα που θα τους δειρουν ολους

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
είχα πει κάποτε ότι το πρόβλημα στην ελλάδα είναι η μηχανογραφηση.

κανείς δεν την ήθελε γιατί χάλαγε το πάρτυ.
τώρα τελείωσαν αυτά.
όλοι θα είναι γουάν κλικ αγουέι.
και εκεί θα τελειώσουν όλα τα όμορφα.

καγιέν με 12 χιλιάρικα Ε1 και 5 σπίτια στο Ε9 σημαίνει αυτόφωρο.
τόσο απλό και εύκολο είναι.

ΟΚ, η μηχ/ση καλή είναι. Εϊναι όμως εργαλείο, πρέπει να υπάρχει και το σύστημα (οργανωτικό, θεσμικό, κτλ.) μέσα στο οποίο να λειτουργεί. Το γενικότερο σύστημα είναι που πρέπει να λειτουργεί καλά.

Από την άλλη, να στησεις ένα μεγάλο αδελφο, δεν ξέρω είμαι επιφυλακτικός. όλ' αυτά πρωτα απόλα τους έντιμους ταλαιπωρούν, δυσκολεύουν, επιβαρύνουν. Να μην τον αφήνεις τον άλλον να κουνηθεί... Δηλ. να φτιαξεις Σταζι ή Σεκουριμι (πως τα λέγανε αυτά)?

Εγώ πιστεύω ότι το εγγενες πρόβλημα είναι στο να μην έχεις το μικρόβιο, και σε αυτή τη χώρα κυκλοφορεί πολύ το μικρόβιο του να παραβιάζω τους κανόνες, να τους φέρνω στα μετρα μου, να ισχύουν για τους άλλους και όχι για μένα, πάντα έχω αφορμή και διακιολογία για να επιχειρηματολογήσω υπερ της ειδικής εφαρμογής υπέρ μου, γιατί οι άλλοι και όχι εγώ, κάνω το κοροιδο, κτλ.... Αυτά τα συναντάει κανείς πριν βγει από το σπίτι του κάθε μέρα, σε όλους τους χώρους, κλάδους, επίπεδα δουλειάς και κοινωνίας,... Εάν δεν καταλάβουμε ότι βλάπτουμε τηνν κοινωνία και αυτή η βλάβη γυρίζει πίσω σε μας με όλους τους τρόπους δεν διορθώνεται η κατάσταση.
Είμαστε σε εποχές κρίσης, έχουμε μνημόνιο και υπό αυτές τις συνθήκες η διαφθορά, η κατάπτωση, η δωροδοκία, οι συναλλαγές αυξάνονται εξορισμού. ΕΠικρατεί το ένστικτο τη επιβίωσης.

ΥΓ1. είμαστε οφ-τοπικ και σπαμάρουμε
ΥΓ2. Τα στοιχεία του περιουσιολογίου θα είναι αληθινά? Η συντήρηση των βδ δεν είναι απλό πραμα. Η αξιοπιστία των στοιχείων τους επίσης. Γιατί να τα δηλώσουν οι πονηροί? Θα μού πεις ακόμη και με την Ελβετία κάτι παίζει, αλλά θα δούμε.
ΥΓ3. Εδώ υπάρχει η μέγιστη διαστροφή έχω αμάξι, αλλά ανήεκι στη γιαγια μου, το ακίνητο είναι εξ αδιαιρέτου, ο λογαριασμός της ΔΕΗ είναι μαζί με 2 γειτονες, και δεν συμμαζεύεται. Για να μην σού πω για τις τροχαιες παραβάσεις (7 μέτρησα προχτες από τον ίδιο μέσα σε 300 μετρα).

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
671
Πόντοι
3.015
ΟΚ, η μηχ/ση καλή είναι. Εϊναι όμως εργαλείο, πρέπει να υπάρχει και το σύστημα (οργανωτικό, θεσμικό, κτλ.) μέσα στο οποίο να λειτουργεί. Το γενικότερο σύστημα είναι που πρέπει να λειτουργεί καλά.

Από την άλλη, να στησεις ένα μεγάλο αδελφο, δεν ξέρω είμαι επιφυλακτικός. όλ' αυτά πρωτα απόλα τους έντιμους ταλαιπωρούν, δυσκολεύουν, επιβαρύνουν. Να μην τον αφήνεις τον άλλον να κουνηθεί... Δηλ. να φτιαξεις Σταζι ή Σεκουριμι (πως τα λέγανε αυτά)?

Εγώ πιστεύω ότι το εγγενες πρόβλημα είναι στο να μην έχεις το μικρόβιο, και σε αυτή τη χώρα κυκλοφορεί πολύ το μικρόβιο του να παραβιάζω τους κανόνες, να τους φέρνω στα μετρα μου, να ισχύουν για τους άλλους και όχι για μένα, πάντα έχω αφορμή και διακιολογία για να επιχειρηματολογήσω υπερ της ειδικής εφαρμογής υπέρ μου, γιατί οι άλλοι και όχι εγώ, κάνω το κοροιδο, κτλ.... Αυτά τα συναντάει κανείς πριν βγει από το σπίτι του κάθε μέρα, σε όλους τους χώρους, κλάδους, επίπεδα δουλειάς και κοινωνίας,... Εάν δεν καταλάβουμε ότι βλάπτουμε τηνν κοινωνία και αυτή η βλάβη γυρίζει πίσω σε μας με όλους τους τρόπους δεν διορθώνεται η κατάσταση.
Είμαστε σε εποχές κρίσης, έχουμε μνημόνιο και υπό αυτές τις συνθήκες η διαφθορά, η κατάπτωση, η δωροδοκία, οι συναλλαγές αυξάνονται εξορισμού. ΕΠικρατεί το ένστικτο τη  επιβίωσης.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
μάυρο φίδι που σας/μας έφαγε όλους.  :helpplea:

ε καλα μια αγορα που την εχει διαλυσει η φορολογια και δεν υπαρχουν εστιες αναπτυξης και αυταρκειας ενος κρατους ειναι λογικο.
Το θεμα ειναι τι ανοιγματα εχεις και με εξαγωγες εκτος οχι μονο ελλαδας αλλα και Ευρωπης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε καλα μια αγορα που την εχει διαλυσει η φορολογια και δεν υπαρχουν εστιες αναπτυξης και αυταρκειας ενος κρατους ειναι λογικο.
Το θεμα ειναι τι ανοιγματα εχεις και με εξαγωγες εκτος οχι μονο ελλαδας αλλα και Ευρωπης.
δε μπορεί κανενας νορμάλ ανθρωπος και επιχειρηματίας να λειτουργήσει σε ένα διαλυμένο κράτος και μια διαλυμένη κοινωνία.
δε θα αντέξει.
ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά.
η εε είναι υπό κατάρρευση.
γενικά βλέπω υγιείς επιχειρηματίες που μιλάμε να μου λένε πως έχουν λαλήσει.
απο ολες τις πλευρές.
το κράτος τους έχει κηρύξει στάση πληρωμών, αυτοί τρώνε φέσια πανταχόθεν,  είναι υποχρεωμένοι παντού να πληρώνουν κας για αγορές και γενικά τους έχουν διαλύσει όλα τα υγιή κομμάτια της επιχείρισής τους.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
πάλι για ρουκέτες κατέληξε το νήμα

Επισκέπτης
δε μπορεί κανενας νορμάλ ανθρωπος και επιχειρηματίας να λειτουργήσει σε ένα διαλυμένο κράτος και μια διαλυμένη κοινωνία.
δε θα αντέξει.
ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά.
η εε είναι υπό κατάρρευση.
γενικά βλέπω υγιείς επιχειρηματίες που μιλάμε να μου λένε πως έχουν λαλήσει.
απο ολες τις πλευρές.
το κράτος τους έχει κηρύξει στάση πληρωμών, αυτοί τρώνε φέσια πανταχόθεν,  είναι υποχρεωμένοι παντού να πληρώνουν κας για αγορές και γενικά τους έχουν διαλύσει όλα τα υγιή κομμάτια της επιχείρισής τους.

αυτο ισχυει επειδη το κρατος της Ελλαδας ειναι ενα σοβιετ με ενα καρο Δυ αχρηστους να βυζαινουν απο οπου μπορουν. Οσο αλαζει αυτο σιγα σιγα τοσο πιο κερδισμενος θα βγαινει ενας ιδιωτης. Ας πανε να βγαζουν με τον ιδρωτα τους αναγκαστικα τωρα ολα τα αχρηστα υποκειμενα των δεκο και οτε.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
αυτο ισχυει επειδη το κρατος της Ελλαδας ειναι ενα σοβιετ με ενα καρο Δυ αχρηστους να βυζαινουν απο οπου μπορουν. Οσο αλαζει αυτο σιγα σιγα τοσο πιο κερδισμενος θα βγαινει ενας ιδιωτης. Ας πανε να βγαζουν με τον ιδρωτα τους αναγκαστικα τωρα ολα τα αχρηστα υποκειμενα των δεκο και οτε.
Φίλτατε, είναι σοβιέτ η Ελλάδα, αλλά και ο ιδιωτικός τομέας δεν απαρτίζεται από αγίους ανθρώπους..... και σε μεγάλη κλίμακα είναι δημοσιοσυντηρούμενος, άμεσα και έμμεσα..... επομένως, η μείωση της κρατικής δαπάνης πλήττει άμεσα και έμμεσα και τον ιδιωτικό τομέα...... και όταν λέμε ιδιώτες στην Ελλάδα, κατά 90% αναφερόμαστε στην παροχή υπηρεσιών, δηλαδή στο ''πουλάω αέρα και φούμαρα''......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμα καμια σας κανει νερα και θελει πληρωμες και μλκιες

να της πειτε οτι ειστε ενας "Τζοκερ" που θα την ανατιναξει αμα δεν κατσει φρονιμα

Εν τω μεταξύ, η επίθεση στο Ντένβερ έχει σκορπίσει τον τρόμο στις ΗΠΑ. Μία εβδομάδα μετά το μακελειό, αστυνομικοί στο Μέριλαντ συνέλαβαν έναν βαριά οπλισμένο άνδρα που είπε στον εργοδότη του ότι είναι ένας «Τζόκερ» που πρόκειται να «ανατινάξει τους πάντες».

εχω κλαψει  :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εξαρταται σε ποιους αναφερεσαι...γνωριζω αρκετες περιπτωσεις(λογω της δουλειας του πατερα μου) που οι μισθοι ξεπερνανε τα 2000 το μηνα...και δεν προκειται να πεσουν...απλως λεω οτι ακομα στο ελλαντα υπαρχουν αρκετοι με λιπος οπως λες...δε ξερω φυσικα τι θα γινει σε λιγους μηνες αλλα οταν εχεις ατομα που εργαζονται στον πΟ.Τ.Ε. για παραδειγμα και ειναι 50 χρονων με μισθο 1800 καθαρα (μετα τις περικοπες) κατι δε παει καλα...απ την αλλη παιδια στην ηλικια μου με πτυχια,γλωσσες κτλ κτλ σκεφτονται για εξωτερικο η δουλευουν ντελιβερι με 200 ευρω...

Ρε παληκαρι μου και αυτο που λες δε το καταλαβαινεις πως ειναι προσωρινο? Και τεχνητο? Πως παιρνει αυτο το μισθο? Απο την υπολοιπη οικονομια και οχι απο το υπερπεραν. Αν η υπολοιπη οικονομια παει σκατα, θα μπορει να τροφοδοτει τετοιους μισθους εσαει? Σκεφτειτε και λιγο ρε γμτ... κοινη λογικη θελει, δε θελει πτυχιαρες και μαλακιες...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Ρε παληκαρι μου και αυτο που λες δε το καταλαβαινεις πως ειναι προσωρινο? Και τεχνητο? Πως παιρνει αυτο το μισθο? Απο την υπολοιπη οικονομια και οχι απο το υπερπεραν. Αν η υπολοιπη οικονομια παει σκατα, θα μπορει να τροφοδοτει τετοιους μισθους εσαει? Σκεφτειτε και λιγο ρε γμτ... κοινη λογικη θελει, δε θελει πτυχιαρες και μαλακιες...
Σωστό.... από την άλλη πλευρά, μήπως αυτοί οι μισθοί τροφοδοτούσαν (και εν μέρει ακόμη τροφοδοτούν) την υπόλοιπη οικονομία;;;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εξαρταται σε ποιους αναφερεσαι...γνωριζω αρκετες περιπτωσεις(λογω της δουλειας του πατερα μου) που οι μισθοι ξεπερνανε τα 2000 το μηνα...και δεν προκειται να πεσουν...απλως λεω οτι ακομα στο ελλαντα υπαρχουν αρκετοι με λιπος οπως λες...δε ξερω φυσικα τι θα γινει σε λιγους μηνες αλλα οταν εχεις ατομα που εργαζονται στον πΟ.Τ.Ε. για παραδειγμα και ειναι 50 χρονων με μισθο 1800 καθαρα (μετα τις περικοπες) κατι δε παει καλα...απ την αλλη παιδια στην ηλικια μου με πτυχια,γλωσσες κτλ κτλ σκεφτονται για εξωτερικο η δουλευουν ντελιβερι με 200 ευρω...

Ε και τι να κανουμε τωρα ρε φιλε?
Αφου οι Ελληνες επαναπαυτηκαν στους αρχαιους....
και στο παρελθον τους και νομισαν πως δεν χρειαζοταν
να ξεπερασουν τους αρχαιους....

Αρκετοι πλεον και στο φβ κυκλοφορουν και αναπαραγουν ατακες Σωκρατη και Πλατωνα και αλλα τετοια
και τους κανουν like οι αλλοι απο κατω και χαιρονται.... ετσι δεν κανεις δουλεια ομως... οι ατακες μας φαγανε.

Δωσε ατακα στον Ελληνα και παρτου τη ψυχη !!!!!!
Το θεμα ειναι να ξεπερνας τον προκατοχο σου και να τον βαζεις στο περιθωρειο
πριν σε βαλει αυτος αλλιως θα λενε ολοι απο τον πατερα του τα βρηκε κτλπ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα περισσοτερα πραγματα τα πετυχαμε οσο ειμασταν στο ζυγο....

νταξει το οτι εκανες τους ολυμπιακους εδω και πηρες ενα ευρωπαικο εμενα δεν μου λεει κατι

αυτα πηγανε σε τσεπες αλλων.... και τα πληρωνεις και εσυ μετα.

Τι αλλο εκανες εσυ πχ απο το 1973 και μετα? τιποτα... γιατι νομιζεις πως εχεις ενδοξο παρελθον
και θα πετας ατακες ΣΩκρατη και θα χαιρεσαι οτι εισαι ο πιο μορφωμενος ολων και αμα καμια μερα
νευριασει καμια Αμερικη θα σε εξαφανισει  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα περισσοτερα πραγματα τα πετυχαμε οσο ειμασταν στο ζυγο....

νταξει το οτι εκανες τους ολυμπιακους εδω και πηρες ενα ευρωπαικο εμενα δεν μου λεει κατι

αυτα πηγανε σε τσεπες αλλων.... και τα πληρωνεις και εσυ μετα.

Τι αλλο εκανες εσυ πχ απο το 1973 και μετα? τιποτα... γιατι νομιζεις πως εχεις ενδοξο παρελθον
και θα πετας ατακες ΣΩκρατη και θα χαιρεσαι οτι εισαι ο πιο μορφωμενος ολων και αμα καμια μερα
νευριασει καμια Αμερικη θα σε εξαφανισει  :2funny: :2funny:

οσο υπαρχεις εσυ εγω θα ελπιζω στο νεο ελληνικο θαυμα

Επισκέπτης
Φίλτατε, είναι σοβιέτ η Ελλάδα, αλλά και ο ιδιωτικός τομέας δεν απαρτίζεται από αγίους ανθρώπους..... και σε μεγάλη κλίμακα είναι δημοσιοσυντηρούμενος, άμεσα και έμμεσα..... επομένως, η μείωση της κρατικής δαπάνης πλήττει άμεσα και έμμεσα και τον ιδιωτικό τομέα...... και όταν λέμε ιδιώτες στην Ελλάδα, κατά 90% αναφερόμαστε στην παροχή υπηρεσιών, δηλαδή στο ''πουλάω αέρα και φούμαρα''......

Χαιρομαι που συμφωνουμε για το σοβιετ της Ελλαδας.
Και προφανως δεν αναφερομαι σε κρατοδικαιες επιχειρησεις που βασιζονται στα επιδοματα περισσοτερο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οσο υπαρχεις εσυ εγω θα ελπιζω στο νεο ελληνικο θαυμα

Φιλε μου δεν ειπα εγω οτι θα σας σωσω.... ελεος

εγω κοιταω να σωσω το τομαρι μου οπως και ο καθενας μας  :2funny:

το θεμα ειναι να ξεφυγουν οι ελληνες απο την παγιδα του παρελθοντος

αυτη που ανελυσα πιο πανω.

Αλλα και αν καθενας δουλευε κοιταζοντας να σωσει το τομαρι του εδω χωρις να κλαιγεται  πιστευω θα ειχαμε πιο ελπιδοφορες καταστασεις.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.654
Πόντοι
4.615
Χαιρομαι που συμφωνουμε για το σοβιετ της Ελλαδας.
Και προφανως δεν αναφερομαι σε κρατοδικαιες επιχειρησεις που βασιζονται στα επιδοματα περισσοτερο.
Δεν είναι μόνο ο κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις..... όταν έχεις το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοαπασχολούμενων στην Ευρώπη και μικρών επιχειρήσεων, δεν είναι τυχαίο: υπήρχε χρήμα, υπήρχε ζήτηση και κατανάλωση, άνοιγες μαγαζί..... όταν η κάνουλα του χρήματος κλείσει, μειώνεται η ζήτηση και η κατανάλωση, κλείνει το κατάστημα..... απλά τα πράγματα...... το να μειωθεί το κόστος του δημοσίου σωστό και άγιο.... αλλά είναι η μία όψη: η αντίθετη όψη λέει πως αυτό το χρήμα, τελικώς διοχετεύονταν στην υπόλοιπη οικονομία..... και όταν το στερηθεί αυτό, τα πράγματα θα ''σφίξουν'' κι άλλο..... και όπως προανέφερα, λέγοντας ιδιωτικός τομέας στην Ελλάδα, κατά 90% αναφερόμαστε σε παροχή υπηρεσιών...... δλδ φούμαρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom