Νέα

ελλαδα...ο παραδεισος για τις γυναικες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
δυστυχώς οι ελληνιδες είναι πολύ καλό-κακομαθημένες αλλά ευτυχως όχι όλες.Αμα αξίζει η κοπέλα για σοβαρά ή έχει ιδιαίτερο πρόβλημα οικονομικά (και εσυ εσυ καπως οκ εκεί) να κεράσεις και με το παραπάνω.Καθε άλλης φύσεως πουτανακια τον πουλο...Παντως  οι χειρότερες είναι οι μπατιρογκομενες οι οποίες συνήθως στο τέλος αποδεικνύονται κ αχάριστες ενώ πολλές απο αυτές δεν << έχουν να φάνε >>. Προσπαθήστε να βρείτε μια στο ιδιο  επίπεδο με εσας .Ειναι το ιδανικό πιστεύω

:thumbsup: πολύ σωστή κουβέντα φίλε. χρειάζεται βέβαια τιτάνια υπομονή και επιμονή να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σωστό.... από την άλλη πλευρά, μήπως αυτοί οι μισθοί τροφοδοτούσαν (και εν μέρει ακόμη τροφοδοτούν) την υπόλοιπη οικονομία;;;;;

Κανετε το λαθος να νομιζετε πως οι μισθοι τροφοδοτουν την οικονομια. Λογικο σφαλμα. Ξεκινατε απο εκει και το πατε ετσι. Οκ. Και πατε πισω να κανετε το ερωτημα Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. Πρεπει να δεις τον " μυστηριο" ,μηχανισμο παραγωγης του μισθου. Δε ξεκιναει ξεκαρφωτα, αλλα καπως βγαινει.

Ο μισθος ειναι ενα κομματι απο το τζιρο μια επιχειρησης , σωστα? Και αυτος αφου φυγει ο φορος, και τα εξοδα της επιχειρησης για λειτουργικα, δινεται ο μισθος και τα υπολοιπα ειναι το κερδος.

Αλλα ο τζιρος τι ειναι? Ειναι το τι αποσπα η μοναδα επιχειρηση απο την υπολοιπη οικονομια. Ωστοσο αν η οικονομια βουλιαζει σε υφεση, η πιτα αυτη μικραινει. Αναποφευτκα. Αργα η γρηγορα θα ρθει η σειρα ολων.
Κια υφεση τι σημαινει? Ο κοσμος κανει το εξης λαθος. Νομιζει πως ο πλουτος ειναι το χρημα. Λαθος, το χρημα ειναι η εκφραση. Βεβαια χρειαζεται ρευστοτητα για να κινηθει το πραγμα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΥΤΗ ο πλουτος.

Να το πουμε αλλιως : εστω εχετε μια οικονομια Α. Η οικονομια αυτη παραγει 20 μοναδες αγαθων και εχει 20 χρηματικες μοναδες για να τα ανταλλασει κλπ. Αν αιφνης οι χρηματικες μοναδες γινουν 30 τι θα χει γινει? Θα εχει αυξηθει ο πλουτος? Ενδεχομενως βεβαια να εχει αυξηθει η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να αυξηθει ο πλουτος, λογω πχ καλυτερης κυκλοφοριας κλπ. Ισως.

Αν τωρα πολυ περισσοτερο οι μοναδες αγαθων γινουν 15? Και οι χρηματικες παραμεινουν 20? Η εστω γινουν 25? Τι θα εχει συμβει. Θα εχει πλουτισει η κοινωνια η θα εχει φτωχυνει?
Αν ακομη περισσοτερο οι παραπανω αυτες 5 χρηματικες μοναδες ειναι δανεικα χρηματα , τα παραγομενα προιοντα εχουν πεσει στα 15 αλλα με τα δανεικα αγοραζεις αλλα 7-8, τι συμβαινει?

Κανε τις αναγωγες σου με την Ελλαδα...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Κανετε το λαθος να νομιζετε πως οι μισθοι τροφοδοτουν την οικονομια. Λογικο σφαλμα. Ξεκινατε απο εκει και το πατε ετσι. Οκ. Και πατε πισω να κανετε το ερωτημα Ο ΜΙΣΘΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ. Πρεπει να δεις τον " μυστηριο" ,μηχανισμο παραγωγης του μισθου. Δε ξεκιναει ξεκαρφωτα, αλλα καπως βγαινει.

Ο μισθος ειναι ενα κομματι απο το τζιρο μια επιχειρησης , σωστα? Και αυτος αφου φυγει ο φορος, και τα εξοδα της επιχειρησης για λειτουργικα, δινεται ο μισθος και τα υπολοιπα ειναι το κερδος.

Αλλα ο τζιρος τι ειναι? Ειναι το τι αποσπα η μοναδα επιχειρηση απο την υπολοιπη οικονομια. Ωστοσο αν η οικονομια βουλιαζει σε υφεση, η πιτα αυτη μικραινει. Αναποφευτκα. Αργα η γρηγορα θα ρθει η σειρα ολων.
Κια υφεση τι σημαινει? Ο κοσμος κανει το εξης λαθος. Νομιζει πως ο πλουτος ειναι το χρημα. Λαθος, το χρημα ειναι η εκφραση. Βεβαια χρειαζεται ρευστοτητα για να κινηθει το πραγμα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΥΤΗ ο πλουτος.

Να το πουμε αλλιως : εστω εχετε μια οικονομια Α. Η οικονομια αυτη παραγει 20 μοναδες αγαθων και εχει 20 χρηματικες μοναδες για να τα ανταλλασει κλπ. Αν αιφνης οι χρηματικες μοναδες γινουν 30 τι θα χει γινει? Θα εχει αυξηθει ο πλουτος? Ενδεχομενως βεβαια να εχει αυξηθει η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να αυξηθει ο πλουτος, λογω πχ καλυτερης κυκλοφοριας κλπ. Ισως.

Αν τωρα πολυ περισσοτερο οι μοναδες αγαθων γινουν 15? Και οι χρηματικες παραμεινουν 20? Η εστω γινουν 25? Τι θα εχει συμβει. Θα εχει πλουτισει η κοινωνια η θα εχει φτωχυνει?
Αν ακομη περισσοτερο οι παραπανω αυτες 5 χρηματικες μοναδες ειναι δανεικα χρηματα , τα παραγομενα προιοντα εχουν πεσει στα 15 αλλα με τα δανεικα αγοραζεις αλλα 7-8, τι συμβαινει?

Κανε τις αναγωγες σου με την Ελλαδα...
Φίλτατε δεν έχω οικονομικές γνώσεις, και οφείλω να ομολογήσω ότι δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ σε αυτό το επίπεδο...από την άλλη πλευρά, λογικά σκεπτόμενος, έχω τα εξής: ένα Δημόσιο, το οποίο δανείζεται για να δώσει υπέρογκους μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα. Ωραία έως εδώ. Αυτά τα ποσά, πού καταλήγουν; δεν καταλήγουν άμεσα ή έμμεσα στην κατανάλωση; άρα σε ποιους πηγαίνουν; και εάν κοπεί η στρόφιγγα των μισθών, συντάξεων και εφάπαξ, ποιοι θα είναι εκείνοι οι οποίοι τελικώς δε θα τα λαμβάνουν;;;;; μήπως αυτή η διανομή κρατικού χρήματος συντηρούσε το μεγάλο ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα με τις χιλιάδες μικρομάγαζα και τους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους παρέχοντες ''υπηρεσίες'';;; απλά ερωτήματα κάνω.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
:thumbsup: πολύ σωστή κουβέντα φίλε. χρειάζεται βέβαια τιτάνια υπομονή και επιμονή να βρεις αυτή που σου ταιριάζει.
Ναι. Και θα προσέθετα και κάτι ακόμη: ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!!!! ;)

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ναι. Και θα προσέθετα και κάτι ακόμη: ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ!!!! ;)

αν είναι προσγειωμένη και σοβαρή δε θα αλλάξει. μια σχέση βέβαια είναι ρίσκο. αν αλλάξει, τότε αλλάζουν όλα...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
;) ;)

Πηγες Μoz?? Μουφα λεει...

Με λίγη καθυστέρηση.  :rolleyes:

Εμένα μ'άρεσε ρε συ, γιατί απλά τον αγαπώ.Τόσο νάρκισσος και με τόσο ωραίο σώμα-εννοείται έβγαλε το πουκάμισο χαχα- που σε καυλώνει.  Είπε και τον ύμνο μου, meat is murder *P κι η μόνη που είχε ενθουσιαστεί εκεί που στεκόμουν, ήμουν εγώ. :tooth:

Flogging molly σε ένα μήνα!  :cheesy: :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σχετικα με αυτο που κατακρινετε για τα 80 Ευρω (και εγω δεν το εγκρινω αυτο.Αλλα οι γκομενιτσες του το ειπαν ΤΟΥ ειπαν ξεκαθαρα τι θελουν.Οποτε δε νομιζω οτι εγινε καμια κορο'ι'δια) θυμημικα κατι σχετικο.Μια γνωστη μου στη ηλυκια μου (πριν 3 χρονια περιπου.Δηλαδη τοτε ηταμ 35 ετων) ειχε ενα γκομενο που τη ζηλευεκαι λεει την παρακολουθουσε με τ'αμαξι και σε μια φαση πηγε και της γρατζουνισε τ'αμαξι με ενα κλειδι και αλλες  :jerking: αυτη τον κατεκρινε ελεγε ειναι  :jerking: και δεν τον θελω και τετοια.Η πλακα ειναι οτι το αμαξι της Mersedes A class ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΓΩΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Οταν το ακουσα εμεινα! :huh:Μου ειπε ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΕΤΑΧΗΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΗΡΕ 7.000 Ευρω! :)!Αν τη βλεπατε δεν ητανε και καμια γκομεναρα (ουτε τελειως χάλια ουτε κουκλαρα,αρκετα χοντρη ομως).Το ελεγε με ενα υφος οτι σιγα και τι εγινε και καλα που της πηρε αμαξι :headbang:! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Η πλακα ειναι οτι οι Ελληνες που ερχονται εδω (που και που ερχεται και κανενας).Ερχονται για μια γκομενα μενουν μαζι της ειναι ελευθεροι μεχρι της 6-7 το απογευμα μετα σαν τα σκυλακια γυριζουν σπιτι :2funny:οι δε γκομενες που βρισκουν ειναι κατι τελειωμενες που κανεις δεν προκειται εδω να της κοιταξει της σπιτονουν και καυχιονται οτι εχουν γκομενα :2funny:!

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
....ολα καλα βρε κοριτσια αλλα να καυλώνετε με τον Morissey !!!!

( sorry off topic !)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
βελβυ τι θα φας για βραδυ?

Δεν ξέρω, δεν έχω τίποτα εδώ πέρα. Δεν πολυπεινάω κιόλας, αλλά τώρα που το λες...
Σκατούλες. :(

Εσύ?

....ολα καλα βρε κοριτσια αλλα να καυλώνετε με τον Morissey !!!!

( sorry off topic !)

Πω πω σήμερα όλοι και στα 2 φόρουμ. Ναι καυλώνω με τον Μόζ και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες. ΟΚ??  :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ξέρω, δεν έχω τίποτα εδώ πέρα. Δεν πολυπεινάω κιόλας, αλλά τώρα που το λες...
Σκατούλες. :(

Εσύ?

εβαλα παγωτο σοκολατα κ το στολισα με πουρακια καπρις σαν να εχω παρτυ γενεθλιων αλλα χωρις να εχω

Επισκέπτης
Πω πω σήμερα όλοι και στα 2 φόρουμ. Ναι καυλώνω με τον Μόζ και τις αντιασφυξιογόνες μάσκες. ΟΚ??  :birdman:
Κλινικη περιπτωση  :idiot:

Θες να την φοραει ο αλλος?
Να την εχει στη τσεπη η να την εχει τατουαζ?
Για εξηγησε το λιγο...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αα παγωτό με πουράκια! Ζήλεψα λίγο.

τωρα καθομαι εδω κ με το αρκουδακι μου κ θα ανοιξω το υποτιθεμενο δωρο γενεθλιων μου που θα ειναι ματια για το αρκουδακι σαν τον μιστερ μπιν

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
τωρα καθομαι εδω κ με το αρκουδακι μου κ θα ανοιξω το υποτιθεμενο δωρο γενεθλιων μου που θα ειναι ματια για το αρκουδακι σαν τον μιστερ μπιν

Είσαι λίγο creepy.
Κι ας έβλεπα μίστερ μπιν παλιά.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Είσαι λίγο creepy.
Κι ας έβλεπα μίστερ μπιν παλιά.

ποτε θα ερθεις σπιτι να σε κερασω παγωτο με πουρακια?

ειμαι καλος ανθρωπος

URL]]

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015