Μπα, άκουσες για μαντζαφλάρι και ανεμαζώχτηκες??Δέκα μέρες μείνανε...πες μου που μένεις να έρθω εγώ εκεί...και έλα εσύ στο δικό μου...
Άντε χάρη σου κάνω...
Σόρρυ dear, δεν έχω κανένα αποπάνω μου
Μπα, άκουσες για μαντζαφλάρι και ανεμαζώχτηκες??Δέκα μέρες μείνανε...πες μου που μένεις να έρθω εγώ εκεί...και έλα εσύ στο δικό μου...
Άντε χάρη σου κάνω...
Μπα, άκουσες για μαντζαφλάρι και ανεμαζώχτηκες??
Σόρρυ dear, δεν έχω κανένα αποπάνω μου
Δέκα μέρες μείνανε...πες μου που μένεις να έρθω εγώ εκεί...και έλα εσύ στο δικό μου...
Άντε χάρη σου κάνω...
...εγω έκανα την πρόταση για αλλαξοκωλιές, τον cretan335 καλείς???
Στο τελος θα γινει σαν την ιστορια με τον τσοπανο και τον λυκο.....καποια στιγμη θα πεσει μεσα ο Βαρωτσος....και θα παρουμε τα @@ μας! :S
Εγώ δεν την ξέρω την ιστορία με τον τσοπάνο και το λύκο...
Μα γιατί τα θεωρείτε όλα δεδομένα εδώ μέσα;
Θες να στην πω? ;)
Απο που προκυπτει αυτο δλδ....θες να μου εξηγησεις? (για το "ολα δεδομενα" λεω)
Θεώρησες δεδομένο οτι την ξέρουμε.
Να μου την πεις παρακαλώ...
Τέλη του 1997 ή αρχές του 1998,δε θυμάμαι ακριβώς,η πρωινή εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" είχε δημοσιεύσει ένα χάρτη με τα ενεργά ρήγματα στην Αττική και τι σεισμούς μπορούν να δώσουν.Στο στενό πέραμα-Σαλαμίνα,είχε πολλά και "δυνατά".Επίσης είχε κάποια που αν "σπάσουν",κοντά στο Λαύριο,θα δώσει ένα μεγαλειώδες 7αρι-7,5.Δυστυχώς δεν είχα κρατήσει την εφημερίδα.Είχε και τα ρήγματα στην Πάρνηθα που 1.5 χρόνο μετά έδωσαν το σεισμό του Σεπτεμβρίου 1999 στην Αθήνα.
ε ελα απο'δω αμα θες να στην πω....βαριεμαι να γραφω ολοκληρο παραμυθι τωρα!
Πες μου και άλλα και θα πάψω να κοιμάμαι τα βράδια...
Αν μπορείς πήγαινε στο αρχείο της Εφημερίδας και ψάξε να το βρεις.Ψάξε από Οκτώβριο 1997 έως και Φεβρουάριο 1998.Μόνο τις εφημερίδες από Δευτέρα έως Σάββατο.Όχι της Κυριακής.Είναι πολλές αλλά θα δεις ωραία πράγματα!