Νέα

Ο Π.Βαρώτσος βλέπει μεγάλο σεισμό μέχρι τέλος Ιουνίου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lollipop(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
μεγε8ος πανω απο 5.9-6.9 περιοχη παρνη8α..

ρε χτυπατε κανα ξυλο :helpplea:

επισης το συγκεκριμενοποιεις πολυ το θεμα και δε σε συμφερει γιατι θα χασεις :P πες ενα αοριστο απο 2 μεχρι 7 ριχτερ στη μεσογειο

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Αυτό που λέμε "ανοιξε η γη και τον κατάπιε"

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Δεν είμαι σεισμολόγος ακριβώς αλλά είμαι του κλάδου που επηρεάζεται από σεισμούς και με κάτι τέτοιες προβλέψεις (μ....ες) μου έρχεται κάθε παππούς (χωρίς να φταίει) και με ρωτάει αν θα πέσει το σπίτι του και εάν θα προλάβει να φτάσει τα 105.

αδερφέ για όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι με τους σεισμούς στην ελλάδα δεν νομίζω να φταίει τόσο ο βαρώτσος... όπως θα ξέρεις η έρευνα μέχρι να καταλήξει σε αποτελέσματα οριστικά δημοσιεύεται και συζητιέται αλλά μεταξύ των επιστημόνων... το ότι κάποια νούμερα στην ελλάδα πέσαν να φάνε την ομάδα βαν για να πάρουν αυτοί ίσως τα λεφτά είναι άλλου παππά ιστορία... πριν από κάποια χρόνια πάντως ο βαρώτσος αν θυμάμαι καλά είχα ακούσει ότι δούλευε για ιάπωνες...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
το παληκάρι από κάτω ζει;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

Μπαααααααααααααα δεν νομίζω :2funny: :2funny: :2funny:

ΔΕΝ κουνάει ουτε τα χέρια του :helpplea:

ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ δλδης

Πλάκα έχει ο τύπος που πέρνει αγκαλία την γκόμενα με το ασπρο πουκάμισο και το μαυρο παντελόνι, τουρλόνει τον κώλο του, ή χέστηκε κυριολεκτικά ή είναι πουστάρα και σκέφτηκε να τον προβάλει μήπως και φανεί τυχαιρός

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μήπως να φεύγαμε για διακοπές από αύριο?  :grin:

Και πού να πας;Όλη η Ελλάδα σεισμογενής είναι.Μήπως είπε κάτι πιο συγκεκριμένο;
Για εμένα δεν έχει σημασία αν θα κάνει και πού θα κάνει σεισμό.Αυτό που με νοιάζει είναι να αντέξει το σπίτι μου.Και αυτό το ψάχνεις πολύ καιρό πριν και όχι τελευταία στιγμή.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.013
Πόντοι
1.486
Μεχρι τώρα κερδίζω το στοίχημα... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
L

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ρε παληκάρια δεν το πιάσατε το νόημα..
Ίσως μας έμειναν λίγες μέρες...οπότε πρέπει να τις χαρούμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Πάτε εσείς στα μπουρδέλα σας...και στα CG σας να πάμε και εμείς εκεί που πάμε...
Πείτε στους αγαπημένους σας ανθρώπους (ή στις πουτ__νες) πόσο τους αγαπάτε και προσπαθήστε να ζήσετε στο maximum αυτές τις μέρες.
Ελπίζω να είναι όλα ψέματα, αλλά εγώ δεν βγαίνω ζωντανή αν είναι αλήθεια.   >:(
Μήπως να την κάνουμε όλοι από την Ελλάδα; Να διοργανώσουμε κανένα τριπ σε χώρα μη σεισμογενή;

Αντέ να ξεδώσουμε λίγο...

P.S. Βάλτε δίπλα στο κρεβάτι σας κανένα μπουκάλι με νερό, σφυρίχτρα και φακό...προσέχουμε για να έχουμε. Και φυσικά κανένα προφυλακτικό...μας βλέπω να κατασκηνώνουμε και να συσφίγγουν οι σχέσεις...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
P.S. Βάλτε δίπλα στο κρεβάτι σας κανένα μπουκάλι με νερό, σφυρίχτρα και φακό...προσέχουμε για να έχουμε. Και φυσικά κανένα προφυλακτικό...μας βλέπω να κατασκηνώνουμε και να συσφίγγουν οι σχέσεις...

Ευκαιρία και για μερικές αλλαξοκωλιές λοιπόν!  :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
το εχω ακουσει κ απο αλλού αυτο για τον σεισμο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ευκαιρία και για μερικές αλλαξοκωλιές λοιπόν!  :rockon:
Ναι ρε μάστορι, άμα όμως πέσει κανένας όροφος και βρεθούμε αγκαλίτσα με τον ψωλαρά του αποπάνω ορόφου τι διάολο κάνουμε??  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
L

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Ναι ρε μάστορι, άμα όμως πέσει κανένας όροφος και βρεθούμε αγκαλίτσα με τον ψωλαρά του αποπάνω ορόφου τι διάολο κάνουμε??   :fuck1: :fuck1: :fuck1: :grin: :grin: :grin:

Δέκα μέρες μείνανε...πες μου που μένεις να έρθω εγώ εκεί...και έλα εσύ στο δικό μου...
Άντε χάρη σου κάνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom