Νέα

Εχετε μετρησει ποτε το μηκος του κολπου της κοπελας σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Πολλα ακουγονται κατα καιρους για τα μεγεθη του πεους αλλα λιγες φορες εχουμε ασχοληθει με το μηκος του γυναικειου κολπου..πριν μερικα χρονια με την κοπελα που τοτε ειχα δεσμο...ειχα την ιδεα να της μετρησω το μηκος του κολπου της κατι που το βρηκε αρκετα ενδιαφερον..με ενα ψευτικο πεος απο σιλικονη και μια μεζουρα εγινε η δουλεια..ξαπλωσε ανασκελα και αφου εβαλα πολυ λιπαντικο πανω στο ψευτικο πεος το βυθισα αργα και προσεκτικα στην τρυπουλα της..της ειπα να με ειδοποιησει οταν νιωσει πονο και οντως σε μια στιγμη μου λεει στοπ δεν παει αλλο...εβαλα το δαχτυλο μου στο σημειο αυτο και μετα τραβηξα εξω προσεκτικα τον δονητη...μετρησαμε ολο οσο ειχε μπει μεσα και ηταν 15 εκατοστα.. :o σημειωστε εδω οτι η κοπελα δεν ηταν φτιαγμενη..και η σωματικη της διαπλαση ηταν 1.63 υψος και 57 κιλα βαρος..αρα ενα πεος μικροτερο των 15 εκατοστων κρινεται ανεπαρκες αν και τα μεγεθη του κολπου ποικιλουν...αν καποιος συναγωνιστης εχει κανει το ιδιο ας γραψει το..αποτελεσμα να βγαλουμε ενα αsφαλες συμπερασμα... :rolleyes:

Και πού ήξερες αν ο δονητής δεν ξεπερνούσε τον κόλπο και πήγαινε στη μήτρα;Είχες και τον υπέρηχο σε λειτουργία;Και δεν έχουν όλες οι γυναίκες την ίδια ανατομία.Για να σου πει η άλλη "στοπ δεν πάει άλλο" είχες χτυπήσει "τοίχο".Σύμφωνα με ιατρικές σελίδες αλλά και την Βικιπέδια-που σίγουρα οι παραπομπές θα είναι σε ιατρικές σελίδες-το βάθος του κόλπου είναι 4 ίντσες δηλαδή 10 πόντοι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Πολλα ακουγονται κατα καιρους για τα μεγεθη του πεους αλλα λιγες φορες εχουμε ασχοληθει με το μηκος του γυναικειου κολπου..πριν μερικα χρονια με την κοπελα που τοτε ειχα δεσμο...ειχα την ιδεα να της μετρησω το μηκος του κολπου της κατι που το βρηκε αρκετα ενδιαφερον..με ενα ψευτικο πεος απο σιλικονη και μια μεζουρα εγινε η δουλεια..ξαπλωσε ανασκελα και αφου εβαλα πολυ λιπαντικο πανω στο ψευτικο πεος το βυθισα αργα και προσεκτικα στην τρυπουλα της..της ειπα να με ειδοποιησει οταν νιωσει πονο και οντως σε μια στιγμη μου λεει στοπ δεν παει αλλο...εβαλα το δαχτυλο μου στο σημειο αυτο και μετα τραβηξα εξω προσεκτικα τον δονητη...μετρησαμε ολο οσο ειχε μπει μεσα και ηταν 15 εκατοστα.. :o σημειωστε εδω οτι η κοπελα δεν ηταν φτιαγμενη..και η σωματικη της διαπλαση ηταν 1.63 υψος και 57 κιλα βαρος..αρα ενα πεος μικροτερο των 15 εκατοστων κρινεται ανεπαρκες αν και τα μεγεθη του κολπου ποικιλουν...αν καποιος συναγωνιστης εχει κανει το ιδιο ας γραψει το..αποτελεσμα να βγαλουμε ενα αsφαλες συμπερασμα... :rolleyes:
Καταρχην χρονια πολλα τυποι μου,ο μακρυτερος κολπος ειναι 15 εκατοστα ο μικροτερος 9 σπανιος 7...ετσι λενε τα βιβλια δεν το λεω εγω, οποτε ο νοων νοητο... :rockon:Μια μεγαλη πουτσα και μακρυα ευχαρηστη καλητερα εμας πιστευω ....και στις στασης δηλαδη δεν βγαινει εξω....δεν πεταγετε....δεν μας κουραζι μπορουμε ολες τις στασης ευκολα.....κτλ... :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
:sunglasses:

Συνημμένα

• Perfect-banana-for-scaling.jpg
    Perfect-banana-for-scaling.jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 14

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μία "καλή" μου στύση είναι στους 17 πόντους. Και διάμετρος γύρω στους 16.

Αν λάβετε υπ' όψιν σας οτι η πρώην σύζυγος μου παραπονιόταν οτι σε στάσεις βαθιάς διείσδυσης (πχ, ιεραποστολική με τα πόδια της στους ώμους μου και το μουνί φόρα παρτίδα) έβρισκα την μήτρα της (και την ενοχλούσε και καλά) βγάλτε συμπεράσματα.

Όπως είπε και κάποιος πιο πάνω, εκεί γύρω στους 15 πόντους τον υπολογίζω.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Αν λάβετε υπ' όψιν σας οτι η πρώην σύζυγος μου παραπονιόταν οτι σε στάσεις βαθιάς διείσδυσης (πχ, ιεραποστολική με τα πόδια της στους ώμους μου και το μουνί φόρα παρτίδα) έβρισκα την μήτρα της (και την ενοχλούσε και καλά) βγάλτε συμπεράσματα.

Ξυρισέ τον να φαινεται μεγαλυτερος τυπε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δηλαδη οπως οι γυναικες λενε για μας πχ τον εχει τεραστιο η μικρο εμεις θα λεμε ....
Τον εχει πηγαδι και χανονται πλοια η ειναι ρηχη και πατωνεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165

Ωχ, για αυτό με εμένα ορισμένες τρομάζουν και δεν το θέλουν όλο μέσα; Με 19+ σίγουρα μπαίνω μήτρα δηλαδή...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
μαγκες μην μιλατε για τους πουτσους σας..υπαρχουν και κοπελες που διαβαζουν τα θεματα εδω και σοκαρονται... :grin: :grin: :grin:

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
Μια φορά έχω μετρήσει το μήκος του κόλπο κοπέλας(1,75 62κ) μου,,23 με 24 πόντους μήκος....
και Φρίκαρα..............
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
(γιατί τον είχα πιο μικρό)

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι το χα κάνει σε μια γκόμενα που είχα μικρός

Είχε μύκητες κι έβαζε κρέμα ντεκταρίν με κάτι λεπτές ράβδους κι η θέα της διαδικασίας μου γέννησε την ιδέα χεχε

Το χα βάλει μάλιστα μετά από σεξ νομίζω για να δω το μέγιστο βάθος

Μετά όμως δε μέτρησα με χάρακα το μήκος της ράβδου που έμπαινε μέσα

Πάντως απ τον υπερβάλοντα ζήλο,μην τυχόν και είναι κάνα χιλιοστό βαθύτερο το μουνί και μου ξεφύγει στη μέτρηση τη μάτωσα :tooth:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.024
Πόντοι
3.425
καποιος γιατρος να μας πει υπευθυνα υπαρχει εδω μεσα...
γιατι με τετοια αναπαντητα θεμα εχω χασει τον υπνο μου

:cum:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
καποιος γιατρος να μας πει υπευθυνα υπαρχει εδω μεσα...
γιατι με τετοια αναπαντητα θεμα εχω χασει τον υπνο μου

:cum:
θα σου πω εγώ που είμαι ο γιατρός των μουνιών και του έρωτα

Το 96% των μουνιών παίζουν από 13 πόντους μέχρι 23.το 90% μάλιστα είναι μεταξύ 15 και 21 πόντων.
Μιλάμε πάντα για το μέγιστο μήκος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ξεσκιστε τους τη μητρα ρε μαλακες.

Ειτε με 12 ειτε με 20 εκατοστα την ψωλη την θελουν αλυπητα, ωμα και βιαια.

Ριξτε και μερικες ροχαλες στην μαπα και δυο τρια χαστουκια και οι γκομενες θα κανουν ουρες.

ptsolias

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως, το πιό εύκολο είναι να μετρήσεις πόσο μπορεί να ανοίξει η κωλοτρυπίδα της..Απλα μετράς την περίμετρο μιας κουράδας... :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom