Νέα

Σε τι χρησιμευει αυτη η συσκευη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φιλε πηρες τις απαντησεις σου τωρα γιατι συνεχιζεις?
Πολλα νευρα εχουν ολοι σημερα!
Εσυ πως θα αντιδρουσες αν ενας αλητης σε ελεγε κλεπταποδοχο???!!!!
και οι mods τον αφηνουν ελευθερα!!!! :huh:

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
θες να τον φωναξω εγω ? ε, ετσι να σου κανω χαρη ! να δουμε τι γνωμη θα εχει που γραφτηκες χθες - προχθες μονο και μονο για να πασαρεις τα κλεψιμεικα σου

παρ' το χαμπαρι , εισαι παλιος εδω κι εχεις φαει ποδι γιατι την προηγουμενη φορα πηγες να πασαρεις ταχα <<...κινητο που σου εδωσε φιλος σου...>> . θυμομαστε ξερεις , και ο τροπος γραφης σου και το περιορισμενο σου λεξιλογιο ειναι πανομοιοτυπα.

...αληθεια , αυτος ο <<φιλος>> που σου τα δινει , που τα βρισκει? διοτι αν τα αγοραζει και σου τα χαριζει μετα, πρεπει να ειναι πολυ μαλακας!

Κοψε τη πολυ  :jerking: καραγκιοζακο...

Βρες αλλον να εκτονωθεις :rolleyes:

Αρπα ενα "αει σιχτηρ" και ξεφορτωσου με, παρανοικη αλογομυγα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε παπαρα μισο γιατι αρχιζεις τις παπαριες σου παλι....ναι ρε μαλακα η ξερεις η δεν ξερεις.....σου εβαλε φωτο...αυτο ειναι ...ξερεις η δεν ξερεις...τι κανει το μηχανημα...

βλαμμενος εισαι ρε φιλε....

ΕΙναι σαν να παιρνεις τηλεφωνο εναν γιατρο και να του λες
ξερεις κατι με ποναει κατι εσωτερικα... μηπως μπορεις να μου βρεις τι ειναι?

Δες τι λεει και ο γκαστεζ πιο κατω

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βλαμμενος εισαι ρε φιλε....

ΕΙναι σαν να παιρνεις τηλεφωνο εναν γιατρο και να του λες
ξερεις κατι με ποναει κατι εσωτερικα... μηπως μπορεις να μου βρεις τι ειναι?

Δες τι λεει και ο γκαστεζ πιο κατω
Ελα ρε μαλακα...μην μας τας ζαλιζεις ....ουτε και εσυ ξερεις τι λες.....δηλαδη αν σου βαλω φωτο ενα κινητο και σε ρωτησω τι ειναι τι θα μου πεις?κοφτη την μαλακια την πρωινη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω προσωπικα ιδεολογικα και μονο μιας και εχω φαει τα ματια μου

αν ο αλλος ερθει και μου κανει τετοια ερωτηση δεν προκειται να απαντησω

και ας πιστευει οτι γουσταρει... εφοσον δεν εκτιμαει ο ιδιος αυτο που ρωταει

και δεν εχει κατσει να το ψαξει μονος του λιγο πρωτα τοτε δεν θα εκτιμησει ουτε την δικη μου συμβουλη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ελα ρε μαλακα...μην μας τας ζαλιζεις ....ουτε και εσυ ξερεις τι λες.....δηλαδη αν σου βαλω φωτο ενα κινητο και σε ρωτησω τι ειναι τι θα μου πεις?κοφτη την μαλακια την πρωινη...

φιλε εχεις κομπλεξ επειδη εισαι αμορφωτος  :2funny: :2funny: :2funny:

για αυτο και αντιδρας ετσι... εγω γραφω σε σοβαρα τεχνολογικα φορουμς

εδω μεσα θα απαντησω μονο οποτε το κρινω εγω αναγκαιο  ;)

κατα τα αλλα κρατα την αποψη σου... στα αρχιδια μου  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλε εχεις κομπλεξ επειδη εισαι αμορφωτος  :2funny: :2funny: :2funny:

για αυτο και αντιδρας ετσι... εγω γραφω σε σοβαρα τεχνολογικα φορουμς

εδω μεσα θα απαντησω μονο οποτε το κρινω εγω αναγκαιο  ;)

κατα τα αλλα κρατα την αποψη σου... στα αρχιδια μου  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Σαλτα και γαμησου...παπαρα....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ξερεις ποσες φορες εχω ρωτησει τον αλλον να μου πει παραπανω πραγματα για να τον βοηθησω και με εγραψε στα αρχιδια του... σιγα μην κατσω να δωσω αλλες εξηγησεις.

Οποιος θελει θα ρωταει πρωτα σωστα και μετα θα περιμενει σωστες απαντησεις  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ξερεις ποσες φορες εχω ρωτησει τον αλλον να μου πει παραπανω πραγματα για να τον βοηθησω και με εγραψε στα αρχιδια του... σιγα μην κατσω να δωσω αλλες εξηγησεις.

Οποιος θελει θα ρωταει πρωτα σωστα και μετα θα περιμενει σωστες απαντησεις  :grin:
Να ο γκαστεζ ρε...θελεις να του πω να σε στειλει για μπανακι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
N

nono

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες εξηγηστε μου κατι. Γιατι ο βλακας λεει οτι η συσκευη ειναι κλεψιμεικη? εχει μεγαλη αξια?

dpk69

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
1
Παιδες εξηγηστε μου κατι. Γιατι ο βλακας λεει οτι η συσκευη ειναι κλεψιμεικη? εχει μεγαλη αξια?
Οχι απλα ενοχλησε ο τροπος που ανεφρες οτι θες να το πουλησεις φανταζομαι

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Οχι ρε..μην κολας..απλα δεν ηξερε τι ειναι....και επρεπε να πει κατι....εχει πολους τετοιους το μπου...μην δινεις σημασια...κανε τον χαβαλε σου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να ο γκαστεζ ρε...θελεις να του πω να σε στειλει για μπανακι? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σε λιγο που θα αποκαλυφθει οτι ο συγκεκριμενος τυπος εχει κανει κατι με την συσκευη αυτη
θα δεις για ποιο λογο δεν δεχτηκα ουτε να του πω τι ειναι αυτο το πραγμα  ;)

ενα αυτο... και δευτερο... οποτε σου μεινει χρονος δες στο ιντερνετ αυτο που σου ειπα
για τις εξυπνες και ηλιθιες ερωτησεις δεν ειναι δικια μου θεωρια... η μισο λεπτο να βρω εγω ο ιδιος το αρθρο και να το δωσω εδω μιας και ορισμενοι κατα καιρους αναρωτιουνται γιατι δεν τους απαντανε  :2funny:
οταν ρωτανε κατι.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Σε λιγο που θα αποκαλυφθει οτι ο συγκεκριμενος τυπος εχει κανει κατι με την συσκευη αυτη
θα δεις για ποιο λογο δεν δεχτηκα ουτε να του πω τι ειναι αυτο το πραγμα  ;)

ενα αυτο... και δευτερο... οποτε σου μεινει χρονος δες στο ιντερνετ αυτο που σου ειπα
για τις εξυπνες και ηλιθιες ερωτησεις δεν ειναι δικια μου θεωρια... η μισο λεπτο να βρω εγω ο ιδιος το αρθρο και να το δωσω εδω μιας και ορισμενοι κατα καιρους αναρωτιουνται γιατι δεν τους απαντανε  :2funny:
οταν ρωτανε κατι.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι ρε..μην κολας..απλα δεν ηξερε τι ειναι....και επρεπε να πει κατι....εχει πολους τετοιους το μπου...μην δινεις σημασια...κανε τον χαβαλε σου...

συνεχιζεις να δειχνεις το κομπλεξ σου προσεξε το!!!

Ειχα αρκετους γνωστους που δεν ειχαν τελειωσει το λυκειο και ομως εκανα παρεα μαζι τους
μιας και δεν εχω προβλημα με κανεναν και δεν ειμαι ουτε υπεροπτης ουτε ρατσιστης αλλα οταν αρχισα να βλεπω πως πετανε μπιχτες και οι αντιδρασεις τους ειναι υπερβολικες πανω σε καποια τετοια θεματα ή ξεκινουσαν την γνωστη φράση "ξερεις εγω μπορει να μην τελειωσα κατι αλλα ειμαι εξυπνος..." σε ακυρα σημεια πανω στην κουβεντα ρε  :2funny: :2funny: :2funny:
τους εκοψα απο παρεα.  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
συνεχιζεις να δειχνεις το κομπλεξ σου προσεξε το!!!

Ειχα αρκετους γνωστους που δεν ειχαν τελειωσει το λυκειο και ομως εκανα παρεα μαζι τους
μιας και δεν εχω προβλημα με κανεναν και δεν ειμαι ουτε υπεροπτης ουτε ρατσιστης αλλα αμα σε βλεπω
οτι μου ζαλιζεις τα αρχιδια με αυτο θα σε κοψω απο παρεα  ;)

αυτο γενικα να το χεις υποψιν σου.
Καταρχην δεν ελεγα για σενα βλακα ε βλακα...κατα δευτερον με διασκεδαζεις.... :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καταρχην δεν ελεγα για σενα βλακα ε βλακα...κατα δευτερον με διασκεδαζεις.... :2funny: :2funny:

Κοιτα εκεινος που ασχολειται δεν ειναι ειλωτας ουτε τοσο ανασφαλης ωστε να καθεται να απανταει σε ολα για να δειξει οτι ξερει.  :grin: Εγω εχω ολη την καλη διαθεση αν κατι το ξερω να βοηθησω αλλα θα επιλεξω που θα βοηθησω αμα τον δω περιεργο τον αλλον και οτι δεν υπολογιζει το πιθανοτερο να τον γραψω  ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Κοιτα εκεινος που ασχολειται δεν ειναι ειλωτας ουτε τοσο ανασφαλης ωστε να καθεται να απανταει σε ολα για να δειξει οτι ξερει.  :grin: Εγω εχω ολη την καλη διαθεση αν κατι το ξερω να βοηθησω αλλα θα επιλεξω που θα βοηθησω αμα τον δω περιεργο τον αλλον και οτι δεν υπολογιζει το πιθανοτερο να τον γραψω  ;)
Kala re..pes ta dika soy..na glitoso apo esena...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kala re..pes ta dika soy..na glitoso apo esena...

ελα μαλακα παραδεξου σημερα εσυ μου την μπηκες παλι....

και δεν ξερω και δεν κανω.. μου πρηξες τα αρχιδια τωρα μην το παιζεις αδικημενος

ελα ελα παραδεξου το.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom