Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 3.715
η ΕΛΙΤ το θέλειΗ ΕΕ το θέλει!
η ΕΛΙΤ το θέλειΗ ΕΕ το θέλει!
Ισως μας θέλουν οσο πιο φτωχους κα ευαλωτους γίνετε ωστε να μας ποδηγετουν καλύτερα.για ποιον λογο ομως;
πράγματι και στις ευρωπαικές χώρες κυρίως με νοίκι λειτουργεί η στέγαση
ποια ειναι η νοοτροπία πίσω από αυτό;πόσο κακό δηλαδή είναι να έχει ο κόσμος δική του στέγη;
Εχεις μεινει πίσω! Αλλαξε απο το φετος. Εχω ακίνητα και ξέρω!Δεν πάει με την περιοχή ρε μάστορα. Fix είναι αυτό. Ο μόνος περιορισμός είναι η αγορά σε παραμεθόριες περιοχές.
Αττική βρίσκεις με 70Κ διαμέρισμα..Αθηνα άστο νομίζουν ότι έγιναν Παρίσι!με 70χιλιαρικα στην Αθήνα ούτε παράγκα στο..Μενίδι δεν αγοράζεις!
Φίλε μου πλέον σε αυτές τις περιοχές που αναφέρεις ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνας κλπ σε λίγα χρόνια θα έρθει και το μέτρο επίσης είναι κοντά και τα πανεπιστήμια οπότε πάντα οι τιμές ήταν στα ύψηΑνοίγω ένα θέμα και θα ήθελα απόψεις σχετικά με το τι συμβαίνει πλέον στην αγορά ακινήτων που και σε απλές περιοχές πλέον όπως Άγιος Δημήτριος πανορμου οι τιμές έχουν φτάσει τις 6.000 ευρώ το
Τ.μ και στο Παγκράτι ακόμη και τις 10.000 το τετραγωνικό .
Σε ποιους απευθύνονται ποιος τα αγοράζει
Φίλε μου πλέον σε αυτές τις περιοχές που αναφέρεις ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνας κλπ σε λίγα χρόνια θα έρθει και το μέτρο επίσης είναι κοντά και τα πανεπιστήμια οπότε πάντα οι τιμές ήταν στα ύψη
Χαχαχχα ισχύει αλλά πιστεύω στην Αθήνα το παρκάρισμα είναι γενικό πρόβλημα φίλε μου .για εκμετάλλευση θα πω τι αντίθετο είναι ωραίες περιοχες Καισαριανή και ζωγράφου προς τον περιφερειακό κοντά βρίσκεις σπιταρωνεςΚαλά .... εγώ εκεί δεν θέλω ούτε για εκμετάλευση ..... δεν μπορεί να πάει κανείς εκεί ειδικά αν έχει ΙΧ .... πρέπει να είναι σκραπ ΙΧ ....
και πάλι μισή ώρα αν το παρκάρεις εκεί θα γίνει σαν να ήταν στη γάζα .........
Ετσι όπως το λες.Βούλα. Ανω Γλυφάδα, Γλυφάδα κι Ελληνικό σηκώνονται πολυτελέστατες πολυκατοικίες. Ακόμη και οι ίδιοι οι ντόπιοι κάτοικοι των περιοχών έχουν δυσανασχετίσει με την κατάσταση. Αγοραστές είναι στο συντριπτικό ποσοστό ξένοι από Κίνα, Ισραήλ, Λίβανο, Τουρκία που αγοράζουν για να πάρουν την golden visa.
Για το ποιος αγοράζει αυτά τα ακίνητα μου λύθηκε η απορία. Πως μπορούν κι αγοράζουν τόσα πολλά καινούργια αυτοκίνητα δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Με leasing ειναι αρκετα απο τα αυτοκινητα.Βούλα. Ανω Γλυφάδα, Γλυφάδα κι Ελληνικό σηκώνονται πολυτελέστατες πολυκατοικίες. Ακόμη και οι ίδιοι οι ντόπιοι κάτοικοι των περιοχών έχουν δυσανασχετίσει με την κατάσταση. Αγοραστές είναι στο συντριπτικό ποσοστό ξένοι από Κίνα, Ισραήλ, Λίβανο, Τουρκία που αγοράζουν για να πάρουν την golden visa.
Για το ποιος αγοράζει αυτά τα ακίνητα μου λύθηκε η απορία. Πως μπορούν κι αγοράζουν τόσα πολλά καινούργια αυτοκίνητα δεν έχω καταλάβει ακόμα.
Παπαρια βρίσκεις.Αττική βρίσκεις με 70Κ διαμέρισμα.
Σε ολόκληρη την παλιά εκλογική περιφέρεια β' πειραιώς (εκτός κορυδαλλό ίσως)
στο παλιό υπόλοιπο αττικής σε νεα λιόσσια, ασπρόπυργο , μενίδι , καματερό , σε νέα ιωνία , μεταμόρφωση , ηράκλειο στις άκρες ,
φυσικά παραέξω χασιά (φυλή) , πιο κεντρικά αγιούς αναργύρους, εντός δήμου αθηναίων ακαδημία πλάτωνος, σεπόλια, πλατεία βάθη, λιοσσίων ,
αχαρνών
Τι θες δηλαδή ; Να πάρεις στην πλάκα ; Στη γλυφάδα ;;
12.000 το μέτρο στην ΓλυφάδαΒούλα. Ανω Γλυφάδα, Γλυφάδα κι Ελληνικό σηκώνονται πολυτελέστατες πολυκατοικίες. Ακόμη και οι ίδιοι οι ντόπιοι κάτοικοι των περιοχών έχουν δυσανασχετίσει με την κατάσταση. Αγοραστές είναι στο συντριπτικό ποσοστό ξένοι από Κίνα, Ισραήλ, Λίβανο, Τουρκία που αγοράζουν για να πάρουν την golden visa.
Είδες στα λόγια μου ήρθεςΠαπαρια βρίσκεις.
Γνωστός ήθελε να αγοράσει διαμέρισμα στην Αθήνα και δεν έβρισκε τίποτα της προκοπής κάτω από 150-160κ.
Αναγκαστικά πήγε έξω από Θεσσαλονίκη για να βρει κάτι καινούριο στα 110-120κ.
Άλλο όμως 2300 το μέτρο άλλο 4.000Φίλε μου πλέον σε αυτές τις περιοχές που αναφέρεις ζωγράφου Καισαριανή Βύρωνας κλπ σε λίγα χρόνια θα έρθει και το μέτρο επίσης είναι κοντά και τα πανεπιστήμια οπότε πάντα οι τιμές ήταν στα ύψη
Λογικο αφου στην Αργυρούπολη είναι 7,5κ το μετρο η γλυφαδα δεν θα πήγε 12!12.000 το μέτρο στην Γλυφάδα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είδες στα λόγια μου ήρθες
Μα για να αγοράσεις ακίνητο η εφορία σε παιρναει κόσκινο πλέον . Άρα το μαύρο χρήμα καμία αξία δεν έχει σε αυτήν την αγορά και σιγά άμα είχα 500Κ μην πήγαινα να αγοράσω τούβλαΈχουν πέσει όλοι να φάνε το Μητσοτάκη για το νέο νομοσχέδιο με τους ΕΕ. Κι όμως έχει ένα ελάχιστο δίκιο. Ελάχιστο μεν αλλά υπαρκτό.
Εδώ και 10+ χρόνια έχουμε φάει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγγούρια στον κώλο αλλά η αγορά εξακολουθεί να μην καταρρέει. Την έχουν πατήσει οι νομοταγείς πολίτες και κανένας άλλος. Άτομα που έχτισαν ένα σπίτι και ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς προστασία με καταρρακωμένο μισθό. Το είχα γράψει και πριν μερικούς μήνες. Μόνο και μόνο η κατάργηση των 2 μισθών διέλυσε πολύ κόσμο. Και φυσικά στον ΙΤ που ο βασικός πήγε στα 450 και έβλεπες άτομα με μεγάλη εμπειρία να έχουν να αντιμετωπίσουν το δίλημμα μείωση ή απόλυση.
ΌΜΩΣ... Υπάρχει ακόμη ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ που κινείται. Υπάρχουν ακόμη ΔΥ που χρηματίζονται - λαδώνονται πες το όπως θες. Η διαφθορά εξακολουθεί και υπάρχει σε αρκετές υπηρεσίες. Όχι στα ΚΕΠ αλλά στις γνωστές άγνωστες σαπίλες. Το ίδιο ισχύει και στο ΕΕ. Πέραν από τους ίδιους τους ΕΕ που ηθελημένα δεν κόβουν αποδείξεις έχεις και τους υπόλοιπους που λένε ότι εγώ δε στηρίζω τον κλέφτη υπουργό. Δηλαδή εγώ που σαν ΙΥ παίρνω ΧΧΧ€ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΦΑΝΕΡΑ πάω μόνος μου και λέω στον ΕΕ να τα πάρει μαύρα για να τιμωρήσω τον ΧΨΩ Υπουργό. Το ίδιο ισχύει και για διάφορους ΙΥ που κάνουν δεύτερες δουλειές επίσης μαύρες. Πχ κάτι ντελίβερι σε μικρές πόλεις κτλ.
ΟΚ θα πέσετε να με φάτε επειδή βγάζω τον πιτσιρικά με το παπί ικανό να αγοράσει το παραπάνω διαμέρισμα. Μπορεί να μην είναι ικανός. Αλλά ικανός είναι ο μαντράς από τον οποίο θα αγοράσει την μεταχειρισμένη BMW που τα έσκασε μαύρα. Ικανός είναι το αφεντικό που τον έχει μαύρο και γλειτώνει εισφορές. Ικανός είναι ο Επιθεωρητής Εργασίας ή του ΙΚΑ που τα παίρνει να κάνει τα στραβά μάτια. Όμως ικανή είναι και η οικογένεια του ντελιβερά που δουλεύουν ΟΛΟΙ μαύρα και τη μέρα καθαρίζουν νόμιμα 1000 ο πατέρας, 800 η μάνα, 1300 τα 2 παιδιά και 120 κάθε απόγευμα οικογενειακώς από τη μαύρη εργασία. Αυτά τα 120 επί 5 μέρες τη βδομάδα και 4 εβδομάδες το μήνα μας κάνουν 2400€ το μήνα. Θέλετε 2000€; 1500€; 1000€ το μήνα; Τι ακριβώς αγοράζεις με τέτοιο δάνειο; Έχετε αναρρωτηθεί;
Ναι ρε φίλε αφού παντού έχουν πάει στο θεό αυτές οι περιοχές που λέμε δεν είναι και Εξάρχεια . Ίσα ίσαΆλλο όμως 2300 το μέτρο άλλο 4.000