Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τελευταία παίζει πολύ μούφα κριτική με τη Λάουρα στη Φυλής 67.Η κοπέλα ειναι απο τις κακες επαγγελματιες στην πορνεια και το εχει αποδείξει χρόνια τωρα που βρισκεται στην πιατσα.Παρακαλω οι κύριοι να επανελθουν στην πραγματικότητα

Μάθαν κι οι Αλβανοί :effemine:   Ελληνικά, οι της 2ης γενιάς, και μας φλομώνουν στα παραμύθια.
Από τις χειρότερες η Λάουρα.Φτύνει δηλητήριο μέσα στο δωμάτειο η οχιά η διμούτσουνη.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.128
Πόντοι
7.786
δεκα η    αλινα  δεν παμε  καλα ποιος το εκανε  αυτη το πολυ  εξι

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Οι δύο τελευταίες κριτικές που έγραψα έχουν ημερομηνία 26/12/2015. Δεν ξέρω, αλλά όταν γράφω κριτική από το κινητό δεν τις περνάει τις ημερομηνίες  :hi:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Την καρφώνω στο μουνί και δεν πρόλαβα να κάνω 10 παλλινδρομήσεις με ρωτάει αν αργώ να χύσω.Βγαίνω και όταν πάω να της τον καρφώσω στο κώλο,πετάει ένα ωραίο "με 20€ θέλετε τσιμπούκια,μουνί,κώλο και αργείτε κιόλας"-5 λεπτά στο δωμάτιο δεν είχαν περάσει και το σπίτι έρημο-Την γυρνάω με τη βία ιεραποστολικό και ξεκινάω να την ξεκωλιάζω και αρχίζει να βάρει η τσατσά την πόρτα.Ούτε 3 ψωλιές δεν έριξα.Την πετάω έξω και βγαίνω γυμνός και αρχίσω και κράζω και τις 2.7 λεπτά στο δωμάτιο,με τόσο σπάσιμο και απο τις δύο και έλεγαν μαλακίες.Βλέπεις τις χαλάει το 20άρικο ανα πήδημα,την ίδια ώρα που μια κοπελίτσα που δουλεύει πωλήτρια (και μπορεί να έχει και πτυχία) μπορεί να το πάρει για 10-12 ώρες δουλειάς.Είπα λοιπόν ότι όχι μόνο θα γράψω εδώ τι έγινε,αλλά θα κάτσω και έξω απο το μπουρδέλο και θα λέω τι παίχτηκε σε όποιον συναγωνιστή πάει να μπεί,για να μην χάσουν και άλλοι τα λεφτά τους και την ηρεμία τους.Απαίτησα και τα χρήματά μου πίσω,πράγμα που στην αρχή αρνήθηκαν,αλλά τελικά τα έδωσαν.Φυσικά με απείλησαν ότι θα έρθει η "ασφάλεια" του κτηρίου,αλλά ενημέρωσα ότι αν δεν δώσουν πίσω τα λεφτά μου θα έρθει η κανονική Ασφάλεια και θα τους το κλείσουν έτι μια φορά,όπως προβλέπεται.

Γαμησε η κριτικη iceman!

Μάθαν κι οι Αλβανοί :effemine:   Ελληνικά, οι της 2ης γενιάς, και μας φλομώνουν στα παραμύθια.
Από τις χειρότερες η Λάουρα.Φτύνει δηλητήριο μέσα στο δωμάτειο η οχιά η διμούτσουνη.

Πιστευω οτι υπαρχουν και μελη με μηνυματα στο φορουμ Αλβανοι αλλα κολωνουν να το πουνε!

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Γαμησε η κριτικη iceman!

Πιστευω οτι υπαρχουν και μελη με μηνυματα στο φορουμ Αλβανοι αλλα κολωνουν να το πουνε!

Πάντα κρύβονται τα κρυφοπουστράκια, όπως άλλωστε και τα σκιπιταροπουτανίδια που μας λένε ότι είναι ΤΣΕΧΕΣ.   :grin:
ΠΟΤΕ δεν παραδέχονται ότι είναι αλβανοί, γιατί ξέρουν ότι αλβανός = πουστάρα.
Εκεί που ΧΕΣΑΝΕ οι ΤΣΕΧΕΣ, φύτρωσαν οι κωλοαλβανίδες τα ζώα.    :2funny:

Kylo_Ren

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2016
Like
144
Πόντοι
16
Φυλής 80 (Οίκοι ανοχής)

«ΜΑΚΡΥΑ κλαιω ενα εικοσαρικο εξ'αναγκασμου .»

"την υπερβολικη κρεμα που ειχε βαλει, μπορω να πω οτι το ψιλοευχαριστηθηκα . Κανα δεκαλεπτο εκατσα μεσα και εννοειται δεν θα ξανακουμπησω στο συγκεκριμενο κατάστημα" ..

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 10-01-2015
Όνομα κοπέλας Nτενίσα"

που τη γαμησες τη κοπελα στην αυλη ;
αυτό το μαγαζι είναι κλειστο και να ηθελες να πας εκει δεν γινεται είναι κλειστα πανω απι ένα χρονο ποις ανεβαζει τις κριτικεσ

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.111
Πόντοι
41.129

[size=14pt]Σιμόνα -ΔΥΝΑΤΗ-
[/size]

τυπε παρακμιακε η αληθεια είναι ότι περιμενα να διαβασω σερι από παρανομα εξτρακια ουτε μουνοζουμα δε δοκιμασες ?

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
                          [size=14pt]Σιμόνα -ΔΥΝΑΤΗ-
[/size]

τυπε παρακμιακε η αληθεια είναι ότι περιμενα να διαβασω σερι από παρανομα εξτρακια ουτε μουνοζουμα δε δοκιμασες ?

φίλε dmtrsxxx θα έγραφα μετά χαράς για τα παράνομα εξτραδάκια μου
και με ποιες κοπέλες γίνονται αλλά τα μέλη του site δεν αντέχουν
τέτοιου είδους πληροφορίες. Μιλάω μόνο με φιλαράκια σε p.m για καυτές
πληροφορίες  :sunglasses:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τυπε μαυρε γατε ποση ωρα εκατσες στο δωματιο;

Η στύση μου πήγε περίπατο. Τέλοςπάντων πέρασε η ώρα και δεν τελείωσα. Στραβομουτσούνιασε κάπως και η δεσποινίς λέγοντας πως καλύτερα να πλήρωνα πιο πολύ αφού αργούσα να τελειώσω. Δεν νομίζω πως έφταιγα εγώ αλλά η πολλή κρέμα και οι κακές στάσεις που έπαιρνε στο σεξ.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σαφεστατες και κατατοπιστικες οι 5-6 κριτικες του travestolagnou για τις τσοντες της ΣΙΡΙΝΑ.........

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Ο άλλος γράφει <<<<<< Χαρά ο επιβήτορας >>>>>>

giphy.gif

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Μύστες ο άλλος γράφει κριτική στην καθαρεύουσα !!!!!!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΩ ΤΑ ΞΕΡΑΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ !!!!!!!!  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.316
Πόντοι
25.786

απαράδεκτες κριτικές, χωρίς καμιά πληροφορία, με αντιγραφή ονομάτων από άλλους συναγωνιστές.

Απορώ πως ανέβηκαν.

Να σας γράψω εγώ καμιά δεκαριά τέτοιες? Έχω και καλό ξάδελφο  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom