Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πππππππππππππσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσς... :wanker: :wanker: :wanker:
Και αυτή η θρεντάρα που έχουνE γαμηθεί πολλά νικ ακάποτα και πρωΧτικά,έγινε sticky.... :kneel: :kneel: :kneel: :hi: :hi: :hi: :wanker: :wanker: :wanker: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.766
Πόντοι
7.885

Ένα πραγματικό αρρωστούργημα!
Αρρωστουργηματικός ο Στρατηλάτης!
:kneel:

Έλα μας τα πρηξες με την μαλακία σου  :jerking: :jerking: :jerking:.Επειδή είσαι νέος θα σου πω απλά ότι τηρώ κατα γράμμα τις συνταγές που έχουν γραφτεί σε αυτό το σάιτ  :rockon: :rockon:,ψάξε να τις βρεις και ξεστραβώσου  :tickedoff: :headbang:

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.108
Πόντοι
14.615
Έλα μας τα πρηξες με την μαλακία σου  :jerking: :jerking: :jerking:.Επειδή είσαι νέος θα σου πω απλά ότι τηρώ κατα γράμμα τις συνταγές που έχουν γραφτεί σε αυτό το σάιτ  :rockon: :rockon:,ψάξε να τις βρεις και ξεστραβώσου  :tickedoff: :headbang:
Μα, δεν έγραψες ούτε για το κατούρημα, ούτε για την πορτοκαλάδα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.766
Πόντοι
7.885
Μα, δεν έγραψες ούτε για το κατούρημα, ούτε για την πορτοκαλάδα.

Ωραία βλέπω ενημερώθηκες  :rockon: :rockon:.Αυτά γίνονται στο αυτόματο πλέον τύπε,τα έχω γράψει άπειρες φορές.Όσοι τα τηρούν μπορούν να συνεχίσουν άφοβα να κάνουν παράνομα εξτραδάκια  :grin: :grin:,οι υπόλοιποι απλά είναι αυτοκτονικοί

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.108
Πόντοι
14.615
Ωραία βλέπω ενημερώθηκες  :rockon: :rockon:.Αυτά γίνονται στο αυτόματο πλέον τύπε,τα έχω γράψει άπειρες φορές.Όσοι τα τηρούν μπορούν να συνεχίσουν άφοβα να κάνουν παράνομα εξτραδάκια  :grin: :grin:,οι υπόλοιποι απλά είναι αυτοκτονικοί
Εγώ τον maris τον εσέβομαι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Χρόναι τώρα μέλος του site δεν γράφω παρά μόνο ΜΟΝΟ όταν κάτι με στραβώνει πάρα πολύ... Καλά ρε παιδιά οι τελευταίες κριτικές της eLLY sQUIRTING ΚΑΙ Μπετούλας έχουν μέχρι και Copy paste.. και οκ είδα ότι τις έκανε το ίδιο άτομο αλλά τόσο πολύ βαριέται.. Τελικά τι γίνεται... Και εγώ έχω πάει με πολλά κορίτσια στον χώρο αλλα΄όταν βαριέμαι να γράφω απλά δεν λέω τίποτα ή λέω μόνο σε πμ.. τελικά τι παίζει??? Καλή συνέχεια και μετάξύ μας αλήθειες παίδες

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Σωστός.  :headbang: Βγήκαν.  :S

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Ε μα Antisthenis μου βγήκε το μάτι...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
θα προτεινα στον admin να δωσει σε 2-3 νεοκοπους,τον τιτλο του τιμημενου,γιατι μας εχουν πρηξει τα αρχιδια ,να απαντανε σε ολους και για ολα,απλα για να γραφει το κοντερ...
οι ...πανταχου παροντες και τα παντα σχολιαζοντες και παραθετοντες... ;) ;)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
μάγκες δεν ξερω αν το έχει γράψει κάποιος ηδη οπότε συγχωρέστε με εαν επαναληφθεί σαν σχόλιο:
στις κριτικές πρέπει να προστεθεί και κάποιος προσδιορισμός του γράφοντος π.χ. ηλικιακή ομάδα του στυλ
20-25/25-30 κοκ για να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.735
Πόντοι
41.129
φανουρη αυτές οι κριτικες σου τυπε μου μυθιστορημα... εμενα προσωπικα με κουραζουν πολύ να τις διαβασω.... όπως και να εχει συνεχισε όπως γουστάρεις απλα ηθελα να το πω.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φανουρη αυτές οι κριτικες σου τυπε μου μυθιστορημα... εμενα προσωπικα με κουραζουν πολύ να τις διαβασω.... όπως και να εχει συνεχισε όπως γουστάρεις απλα ηθελα να το πω.

Όντως, εντελώς επίπεδες, δύσκολο να εξάγεις απ' αυτές, συμπεράσματα για την απόδοση κάθε κορασίδας.
Η κριτική και αξιολόγηση των πορνιδίων απαιτεί ακρίβεια και υπερβολή κι όχι ομογενοποίηση.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
φανουρη αυτές οι κριτικες σου τυπε μου μυθιστορημα...
[...]
Γκλουπ!

[...]
εμενα προσωπικα με κουραζουν πολύ να τις διαβασω....
[...]
Διπλό γκλουπ!

[...]
όπως και να εχει συνεχισε όπως γουστάρεις απλα ηθελα να το πω.
Φίλε μου (διπλωματικό το τελείωμά σου, ωραίος...), το θέμα δεν είναι να συνεχίσω όπως γουστάρω, χε χε χε, αλλά να συνεχίσω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος στην κοινότητα (μα καλά, τόσο πια αλτρουιστής;... Χε χε χε). Λοιπόν, διαβάζοντας την παραπάνω παρατήρησή σου, τους δύο συναδέλφους, από κάτω, που συμφώνησαν μαζί σου, έναν (τιμημένο πια) συνάδελφο που μου έστειλε π.μ λέγοντάς μου περίπου τα ίδια —με πιο κομψό τρόπο είναι η αλήθεια... χε χε χε, αστειεύομαι—, ένα πρώην μέλος τη γνώμη του οποίου ζήτησα κι επιπλέον, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως οι υπόλοιποι δεν τοποθετήθηκαν —τη σιωπή τους αυτή την εκλαμβάνω ως επιδοκιμασία των σχολίων σας—, αποφάσισα από δω και πέρα οι κριτικές μου να είναι σύντομες — θέλω να ελπίζω και περιεκτικές!

Επισκέπτης
Γκλουπ!
Διπλό γκλουπ!
Φίλε μου (διπλωματικό το τελείωμά σου, ωραίος...), το θέμα δεν είναι να συνεχίσω όπως γουστάρω, χε χε χε, αλλά να συνεχίσω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος στην κοινότητα (μα καλά, τόσο πια αλτρουιστής;... Χε χε χε). Λοιπόν, διαβάζοντας την παραπάνω παρατήρησή σου, τους δύο συναδέλφους, από κάτω, που συμφώνησαν μαζί σου, έναν (τιμημένο πια) συνάδελφο που μου έστειλε π.μ λέγοντάς μου περίπου τα ίδια —με πιο κομψό τρόπο είναι η αλήθεια... χε χε χε, αστειεύομαι—, ένα πρώην μέλος τη γνώμη του οποίου ζήτησα κι επιπλέον, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως οι υπόλοιποι δεν τοποθετήθηκαν —τη σιωπή τους αυτή την εκλαμβάνω ως επιδοκιμασία των σχολίων σας—, αποφάσισα από δω και πέρα οι κριτικές μου να είναι σύντομες — θέλω να ελπίζω και περιεκτικές!
οι κριτικες σου ειναι ιδιαιτερες και προσωπικα τις διαβαζω πολυ ευχαριστα. γνωμη μοου ειναι να συνεχισεις στο ιδιο υφος

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Γκλουπ!
Διπλό γκλουπ!

Όπως σου αρέσει γράφε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom