You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 697K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 14.615
Ένα πραγματικό αρρωστούργημα!
Αρρωστουργηματικός ο Στρατηλάτης!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.766
- Πόντοι
- 7.885
Ένα πραγματικό αρρωστούργημα!
Αρρωστουργηματικός ο Στρατηλάτης!
Έλα μας τα πρηξες με την μαλακία σου .Επειδή είσαι νέος θα σου πω απλά ότι τηρώ κατα γράμμα τις συνταγές που έχουν γραφτεί σε αυτό το σάιτ ,ψάξε να τις βρεις και ξεστραβώσου
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 14.615
Μα, δεν έγραψες ούτε για το κατούρημα, ούτε για την πορτοκαλάδα.Έλα μας τα πρηξες με την μαλακία σου .Επειδή είσαι νέος θα σου πω απλά ότι τηρώ κατα γράμμα τις συνταγές που έχουν γραφτεί σε αυτό το σάιτ ,ψάξε να τις βρεις και ξεστραβώσου
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.766
- Πόντοι
- 7.885
Μα, δεν έγραψες ούτε για το κατούρημα, ούτε για την πορτοκαλάδα.
Ωραία βλέπω ενημερώθηκες .Αυτά γίνονται στο αυτόματο πλέον τύπε,τα έχω γράψει άπειρες φορές.Όσοι τα τηρούν μπορούν να συνεχίσουν άφοβα να κάνουν παράνομα εξτραδάκια ,οι υπόλοιποι απλά είναι αυτοκτονικοί
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.108
- Πόντοι
- 14.615
Εγώ τον maris τον εσέβομαι.Ωραία βλέπω ενημερώθηκες .Αυτά γίνονται στο αυτόματο πλέον τύπε,τα έχω γράψει άπειρες φορές.Όσοι τα τηρούν μπορούν να συνεχίσουν άφοβα να κάνουν παράνομα εξτραδάκια ,οι υπόλοιποι απλά είναι αυτοκτονικοί
Έλα μας τα πρηξες με την μαλακία σου .Επειδή είσαι νέος θα σου πω απλά ότι τηρώ κατα γράμμα τις συνταγές που έχουν γραφτεί σε αυτό το σάιτ ,ψάξε να τις βρεις και ξεστραβώσου
Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 6.255
Χρόναι τώρα μέλος του site δεν γράφω παρά μόνο ΜΟΝΟ όταν κάτι με στραβώνει πάρα πολύ... Καλά ρε παιδιά οι τελευταίες κριτικές της eLLY sQUIRTING ΚΑΙ Μπετούλας έχουν μέχρι και Copy paste.. και οκ είδα ότι τις έκανε το ίδιο άτομο αλλά τόσο πολύ βαριέται.. Τελικά τι γίνεται... Και εγώ έχω πάει με πολλά κορίτσια στον χώρο αλλα΄όταν βαριέμαι να γράφω απλά δεν λέω τίποτα ή λέω μόνο σε πμ.. τελικά τι παίζει??? Καλή συνέχεια και μετάξύ μας αλήθειες παίδες
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.229
- Πόντοι
- 17.085
Σωστός. Βγήκαν. :S
Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 6.255
Ε μα Antisthenis μου βγήκε το μάτι...
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
θα προτεινα στον admin να δωσει σε 2-3 νεοκοπους,τον τιτλο του τιμημενου,γιατι μας εχουν πρηξει τα αρχιδια ,να απαντανε σε ολους και για ολα,απλα για να γραφει το κοντερ...
οι ...πανταχου παροντες και τα παντα σχολιαζοντες και παραθετοντες... ;) ;)
οι ...πανταχου παροντες και τα παντα σχολιαζοντες και παραθετοντες... ;) ;)
μάγκες δεν ξερω αν το έχει γράψει κάποιος ηδη οπότε συγχωρέστε με εαν επαναληφθεί σαν σχόλιο:
στις κριτικές πρέπει να προστεθεί και κάποιος προσδιορισμός του γράφοντος π.χ. ηλικιακή ομάδα του στυλ
20-25/25-30 κοκ για να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.
στις κριτικές πρέπει να προστεθεί και κάποιος προσδιορισμός του γράφοντος π.χ. ηλικιακή ομάδα του στυλ
20-25/25-30 κοκ για να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε.
ΠαΛούκι Λουκ
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
φανουρη αυτές οι κριτικες σου τυπε μου μυθιστορημα... εμενα προσωπικα με κουραζουν πολύ να τις διαβασω.... όπως και να εχει συνεχισε όπως γουστάρεις απλα ηθελα να το πω.
Όντως, εντελώς επίπεδες, δύσκολο να εξάγεις απ' αυτές, συμπεράσματα για την απόδοση κάθε κορασίδας.
Η κριτική και αξιολόγηση των πορνιδίων απαιτεί ακρίβεια και υπερβολή κι όχι ομογενοποίηση.
Επισκέπτης
σωστος φιλε συμφωνω απολυταφανουρη αυτές οι κριτικες σου τυπε μου μυθιστορημα... εμενα προσωπικα με κουραζουν πολύ να τις διαβασω.... όπως και να εχει συνεχισε όπως γουστάρεις απλα ηθελα να το πω.
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2011
- Κριτικές
- 526
- Like
- 3.957
- Πόντοι
- 14.156
Γκλουπ!φανουρη αυτές οι κριτικες σου τυπε μου μυθιστορημα...
[...]
Διπλό γκλουπ![...]
εμενα προσωπικα με κουραζουν πολύ να τις διαβασω....
[...]
Φίλε μου (διπλωματικό το τελείωμά σου, ωραίος...), το θέμα δεν είναι να συνεχίσω όπως γουστάρω, χε χε χε, αλλά να συνεχίσω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος στην κοινότητα (μα καλά, τόσο πια αλτρουιστής;... Χε χε χε). Λοιπόν, διαβάζοντας την παραπάνω παρατήρησή σου, τους δύο συναδέλφους, από κάτω, που συμφώνησαν μαζί σου, έναν (τιμημένο πια) συνάδελφο που μου έστειλε π.μ λέγοντάς μου περίπου τα ίδια —με πιο κομψό τρόπο είναι η αλήθεια... χε χε χε, αστειεύομαι—, ένα πρώην μέλος τη γνώμη του οποίου ζήτησα κι επιπλέον, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως οι υπόλοιποι δεν τοποθετήθηκαν —τη σιωπή τους αυτή την εκλαμβάνω ως επιδοκιμασία των σχολίων σας—, αποφάσισα από δω και πέρα οι κριτικές μου να είναι σύντομες — θέλω να ελπίζω και περιεκτικές![...]
όπως και να εχει συνεχισε όπως γουστάρεις απλα ηθελα να το πω.
Επισκέπτης
οι κριτικες σου ειναι ιδιαιτερες και προσωπικα τις διαβαζω πολυ ευχαριστα. γνωμη μοου ειναι να συνεχισεις στο ιδιο υφοςΓκλουπ!
Διπλό γκλουπ!
Φίλε μου (διπλωματικό το τελείωμά σου, ωραίος...), το θέμα δεν είναι να συνεχίσω όπως γουστάρω, χε χε χε, αλλά να συνεχίσω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος στην κοινότητα (μα καλά, τόσο πια αλτρουιστής;... Χε χε χε). Λοιπόν, διαβάζοντας την παραπάνω παρατήρησή σου, τους δύο συναδέλφους, από κάτω, που συμφώνησαν μαζί σου, έναν (τιμημένο πια) συνάδελφο που μου έστειλε π.μ λέγοντάς μου περίπου τα ίδια —με πιο κομψό τρόπο είναι η αλήθεια... χε χε χε, αστειεύομαι—, ένα πρώην μέλος τη γνώμη του οποίου ζήτησα κι επιπλέον, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως οι υπόλοιποι δεν τοποθετήθηκαν —τη σιωπή τους αυτή την εκλαμβάνω ως επιδοκιμασία των σχολίων σας—, αποφάσισα από δω και πέρα οι κριτικές μου να είναι σύντομες — θέλω να ελπίζω και περιεκτικές!
Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
Γκλουπ!
Διπλό γκλουπ!
Φίλε μου (διπλωματικό το τελείωμά σου, ωραίος...), το θέμα δεν είναι να συνεχίσω όπως γουστάρω, χε χε χε, αλλά να συνεχίσω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο χρήσιμος στην κοινότητα (μα καλά, τόσο πια αλτρουιστής;... Χε χε χε). Λοιπόν, διαβάζοντας την παραπάνω παρατήρησή σου, τους δύο συναδέλφους, από κάτω, που συμφώνησαν μαζί σου, έναν (τιμημένο πια) συνάδελφο που μου έστειλε π.μ λέγοντάς μου περίπου τα ίδια —με πιο κομψό τρόπο είναι η αλήθεια... χε χε χε, αστειεύομαι—, ένα πρώην μέλος τη γνώμη του οποίου ζήτησα κι επιπλέον, λαμβάνοντας υπ' όψιν πως οι υπόλοιποι δεν τοποθετήθηκαν —τη σιωπή τους αυτή την εκλαμβάνω ως επιδοκιμασία των σχολίων σας—, αποφάσισα από δω και πέρα οι κριτικές μου να είναι σύντομες — θέλω να ελπίζω και περιεκτικές!
Όπως σου αρέσει γράφε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 4