Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
είδα ότι σβήστηκαν οι κριτικές, άρα τα παραπάνω λινκ βγάζουν λάθος αποτέλεσμα

για να μην παρεξηγούμαστε  :hi:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Διαβάζω κριτικές για πουτάνες, που μου προκαλούν αηδία. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να πηγαίνεις στο μπουρδέλο και να τελειώνεις με μαλακία; Και δεν είσαι μόνο μαλάκας αλλά και σιχαμένος, καθώς λερώνεις την πουτάνα, το κρεβάτι και το πάτωμα.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Διαβάζω κριτικές για πουτάνες, που μου προκαλούν αηδία. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να πηγαίνεις στο μπουρδέλο και να τελειώνεις με μαλακία; Και δεν είσαι μόνο μαλάκας αλλά και σιχαμένος, καθώς λερώνεις την πουτάνα, το κρεβάτι και το πάτωμα.
Μαλακας είσαι κ φαίνεσαι! Είσαι μαλακας γιατι έχεις καψουρευτει την βλαχοκορινα! Ούτε η πουτανα δεν σε δέχεται! Αλλά δέχεται τα βρωμοπακια! Για να καταλάβεις πόσο καμμενος εισαι! Εγώ γουσταρω να χυνω στη μάπα τις πουτανες! Εσύ κάτσε να γλυφεις τις πατούσες τους ! Φορά τρεις κάποτε κ κάτσε με το υπεραπλο πρόγραμμα! Κ άσε εμάς τους σκληρούς χυστες να κωλοξεσκιζουμε,κρεμπεδιαζουμε κ απαξιωνουμε τις πουτανες! Ακου εκεί θα μας την πει ο Πικερ που όλο το σάιτ τον κοροϊδεύει για το χαζοθρεντ που έχει ανοίξει!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σκληρός μαλάκας είσαι. Και δεν σέβεσαι και τους υπόλοιπους. Όταν όμως βλέπεις το σεντόνι λεκιασμένο αηδιάζεις κι εσύ ο ίδιος.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Σκληρός μαλάκας είσαι. Και δεν σέβεσαι και τους υπόλοιπους. Όταν όμως βλέπεις το σεντόνι λεκιασμένο αηδιάζεις κι εσύ ο ίδιος.
Αν  συνεχισεις να λες μαλακιες :birdman: :birdman: :birdman: , θα παω να χυσω στη μαπα το Κορινακι!!! :2on1: :pipa2: :pipa3: :pipa1:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ή κριτική μου για το Πέτρου Ερημίτη 2 τι έγινε και δεν ανέβηκε? :dunno:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Γιατί έχεις γράψει για την ίδια πριν ένα μήνα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
[size=18pt]Μόνικα - speedy gonzales[/size]

περιμενα με αγωνια να δω τι θα γραψεις γιατι εχω εντελως διαφορετικη αποψη για την κορασιδα....

το συμπερασμα μου είναι ότι ουτε που πατησες στο μπουρδελο. και μαθε να λες καλυτερα ψεμματα

καθως πανε πολλοι στο μπουρδελο από το σαϊτ και σιγουρα δε θα ακουσουν την τσατσα να ανακοινωνει στο σαλονι

ελευθερο στοματικο.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
[size=18pt]Μόνικα - speedy gonzales[/size]

περιμενα με αγωνια να δω τι θα γραψεις γιατι εχω εντελως διαφορετικη αποψη για την κορασιδα....

το συμπερασμα μου είναι ότι ουτε που πατησες στο μπουρδελο. και μαθε να λες καλυτερα ψεμματα

καθως πανε πολλοι στο μπουρδελο από το σαϊτ και σιγουρα δε θα ακουσουν την τσατσα να ανακοινωνει στο σαλονι

ελευθερο στοματικο.
Νομιζω οτι αδικεις τον Αμαντεους! Ειναι εγκριτος κριτικογραφος.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129

Συνημμένα

• pretenteris_0.jpg
    pretenteris_0.jpg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Γιατί έχεις γράψει για την ίδια πριν ένα μήνα.
Σε παλαιότερες δηλώσεις μου, είχα εκφράσει τη διαφωνία μου για το ότι διαγράφονται επαναλαμβανόμενες κριτικές για την ίδια κοπέλα από τον ίδιο πελάτη.
Παράδειγμα είναι ο Όμηρος, ο οποίος είχε γράψει την Ιλιάδα σε συνέχειες.
Δηλαδή, δεν βλέπω κακό αν κάποιος μπουρδελομανής αποφασίσει να αποθεώσει ή να ξεφτιλίσει ένα πουτανάκι με διαδοχικές κριτικές.
Ίσως μια ενδιάμεση λύση είναι ο μπουρδελομανής να ανοίγει ένα thread αφιερωμένο στο πουτανάκι που τον ενδιαφέρει.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.799
Πόντοι
7.195
κριτική για την ίδια κοπέλλα τουλάχιστον ένα τρίμηνο μετά.
Θάπρεπε να τον βάλει κανόνα και ο συντονιστής.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Σε παλαιότερες δηλώσεις μου, είχα εκφράσει τη διαφωνία μου για το ότι διαγράφονται επαναλαμβανόμενες κριτικές για την ίδια κοπέλα από τον ίδιο πελάτη.
Παράδειγμα είναι ο Όμηρος, ο οποίος είχε γράψει την Ιλιάδα σε συνέχειες.
Δηλαδή, δεν βλέπω κακό αν κάποιος μπουρδελομανής αποφασίσει να αποθεώσει ή να ξεφτιλίσει ένα πουτανάκι με διαδοχικές κριτικές.
Ίσως μια ενδιάμεση λύση είναι ο μπουρδελομανής να ανοίγει ένα thread αφιερωμένο στο πουτανάκι που τον ενδιαφέρει.
Συμφωνω και εγω
Δεν ειναι κακο να γραψει καποιος δυο η'τρεις φορες οτι περασε πολυ καλα με την ιδια κοπελα,επιβεβαιωνοντας με αυτο τον τροπο την ποιοτητα των υπηρεσιων της
Πιστευω οτι ο antisthenis την διεγραψε πιθανως γιατι εκεινη την περιοδο η κριτικη που γραφτηκε συνεπεσε μ ενα ασχημο αποτελεσμα του ολυμπιακου στην ευρωπη,στο ποδοσφαιρο η΄το μπασκετ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Συμφωνω και εγω
Δεν ειναι κακο να γραψει καποιος δυο η'τρεις φορες οτι περασε πολυ καλα με την ιδια κοπελα,επιβεβαιωνοντας με αυτο τον τροπο την ποιοτητα των υπηρεσιων της
Πιστευω οτι ο antisthenis την διεγραψε πιθανως γιατι εκεινη την περιοδο η κριτικη που γραφτηκε συνεπεσε μ ενα ασχημο αποτελεσμα του ολυμπιακου στην ευρωπη,στο ποδοσφαιρο η΄το μπασκετ

η επιβεβαιωση δεν προσφερει τιποτα. αντιθετως εαν σε επομενο ραντεβου αλλαξει η κριτικη απο θετικη σε αρνητικη κ τουμπαλιν, προσφερει συμπερασματα.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο Ταγματάρχης είχε σκύψει από πίσω και την έγλειφε πάρα πολύ
ρομαντικά. Ξεκίνησε να με τσιμπουκώνει με πολύ σάλιο αλλά χωρίς πολλά deepthroat. Έκανε μια παράξενη κίνηση δεξιά και αριστερά
με το κεφάλι της. Πάντως έβαζε πολύ σάλιο και καθόλου χέρι και μου άρεσε. Όταν έγινα τούρμπο αλλάξαμε θέση με τον Ταγματάρχη. Εγώ την γαμούσα άγρια στα 4 και εκείνη τσιμπούκωνε. Μετά ιεραποστολικά και να γλείφει τα αρχίδια του άλλου. Έγιναν αρκετές εναλλαγές, δεν τις γράφω δεν έχει νόημα.
Το τέλος γράφτηκε με διπλό και ταυτόχρονο πιτσίλισμα με στόχο το στόμα της όπου εγώ έτρεμα από ηδονή και καθώς είχα κλείσει τα μάτια μου ένιωθα τον χώρο να κινείται ! ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ !!!

Τι εναλλαγες κανατε με τον Ταγματαρχη; Πες μας, υπαρχει κοσμος που θελει να μαθει! :grin: Σε πηραν λιγο τα σκαγια και γι αυτο εκλεισες τα ματια; Ποιος αλλος εγλειψε τ αρχιδια του αλλου; Ακουμπησαν τα ατριχα κωλαρακια σας μεταξυ τους;

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Τι εναλλαγες κανατε με τον Ταγματαρχη; Πες μας, υπαρχει κοσμος που θελει να μαθει! :grin: Σε πηραν λιγο τα σκαγια και γι αυτο εκλεισες τα ματια; Ποιος αλλος εγλειψε τ αρχιδια του αλλου; Ακουμπησαν τα ατριχα κωλαρακια σας μεταξυ τους;

:2funny: :2funny: :2funny:

Sunn

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το τέλος γράφτηκε με διπλό και ταυτόχρονο πιτσίλισμα με στόχο το στόμα της όπου εγώ έτρεμα από ηδονή και καθώς είχα κλείσει τα μάτια μου ένιωθα τον χώρο να κινείται ! ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ !!!

Εχουμε τεραστια αναγκη τετοιες κριτικες που δειχνουν τον δρομο και παραδειγματιζουν. Τιποτα καλυτερο απο ενα καλο πιωμα και μετα απαξιωτικο παρτουζακι Μεταξι. Ευγε,

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Καλά ρε μαλάκες, πώς γίνεται να θεωρείτε γκομενάρα τη Μαίρη στο Κολωνού 30 και μπάζο την Αννούσκα; Το αντίθετο συμβαίνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom