Κολωνού 30 κάτω-Άννα:
{μια μετρια ξεπετανα
από kavlas777
καλησπερα αγαπητοι συναγωνιστες!!!λοιπον η αννα ειναι μιλφακι μαυρομαλλα καρε μαλι κοντο και απο την εκοψα μου φενεται βουλγαρα...νταρντανα με οχι ιδιαιτερα μεγαλα βυζια αλλα αυτο που με οδηγησε μεσα ηταν η κολαρα τησ..,μπαινω μεσα λοιπον μετα απο 10 δευτερολεπτα ερχεται και εκεινη...λεω απο μεσα μ δεν αρχισαμε καλα...τεσπα...ξεκινησε με διαφορα ωραια γλυψιματα και περοιηση στισ μπαλες...πιπα με σκουφακι...την ξεκινησε πολυ ωραια αλλα την εκοψε ξαφνικα πριν καβλωσω καλα καλα...στο σεξ τωρα...ιεραποστολικο για κανα 3 λεπτο και υστερα στα 4...οσο ποιο πολυ αργουσα εδειχνε η γκομενα να στραβωνει οπως ειδα απο τον καθρεφτη,,,,ξεπετανα με ολη την ενοια τις λεξεως...πιστευω οτι δεν αξιζει}
Κριτική δεν είχα γράψει για την Άννα.Αλλά ενημέρωσα στο φόρουμ οτι δεν αξίζει.Ήτοι:
1.Βάζει κατ'ευθείαν καπότα με την είσοδό της στο δωμάτιο σε χαλαρό πούτσο.
2.Αρνείται να σε ακούσει διατεινόμενη:"Την δουλειά μου δεν ξέρω να κάνω;".Επιμένοντας να κάνει αποκλειστικά τα δικά της.
3.Εκπέμπει ένα νευρωτικό κλίμα προβλεπόμενης βιασύνης.
4.Η εν γένει συμπεριφορά της σου επιβάλλει να προσαρμοστείς ΕΣΥ στον ψωροεγωϊσμό της και στο πρόγραμμα ξεπέτας.