Αν οντως κατα την κριση του η κοπελα αξιζει για 3 στην εμφανιση, γιαι περασε στο δωματιο?
Σωστός|!!!!!!!
Αν οντως κατα την κριση του η κοπελα αξιζει για 3 στην εμφανιση, γιαι περασε στο δωματιο?
ειναι αλλο το να μην περασει καλα καποιος και αλλο το να θαβει την κοπελα.Νομιζω οτι πολυ σημασια δωσαμε.
Σιγουρα το προσωπικο γουστο διαφερει απο ανδρα σε ανδρα, αλλα ορισμενα πραγματα ειναι περαν πασης αμφισβητησης.
Αντε να υπαρξει μια αποκλιση απο το 10 στο 6-7
Αλλα 3?
Και μου δημιουργηται η εξης απορια:
ναι μωρο μονη μου γραφω ..εχω ενα χρονο στιν ελαδα ...Εγω πιστεύω ότι έκλαψε τα φράγκα το παλικάρι και του βγήκε αυτή η τσατίλα...
άσχετο αλήθεια Ρομίνα μόνη σου γράφεις? έχεις μάθει να γράφεις Ελληνικα? εκτός του ότι τα μιλάς και καλά φαντάζομαι...
εισαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα? Πάντως φαίνεσαι κουκλί!
Τα πας πολυ καλα.ναι μωρο μονη μου γραφω ..εχω ενα χρονο στιν ελαδα ...
Τα πας πολυ καλα.
Μπραβο σου, συνεχισε ετσι.
Αφού είπε και στην κριτική ότι θα μπεί στο νετ για να την θάψει. Αυτό έκανε. Μπήκε για να την θάψει και τίποτε άλλοΕπειδή εχω πάρει Ρομινα και εμεινα σε όλα πολύ πολύ ευχαριστημένος, όπως και τόσα άλλα παιδιά εδώ, αισθάνομαι την ανάγκη να πώ ότι αν η κριτική του:
Όνομα: pank
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 16-03-2010, 03:41:25
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 12:32:10
Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς δεν βρέθηκε τίποτα >
είτε είναι μούφα και εσκεμμένη είτε τουλάχιστον είναι πάρα πολύ λάθος...
σωθηκατε !!!! (ομαδικώς ! )Αυτές με τα ακάποτα κάνουν συχνά-πυκνά πλύση στόματος με στοματικό διάλυμα.Προφανώς για το δικό τους καλό.Δεν είναι ηλίθιες.
Εγώ απολυμαίνομαι πάντα επί τόπου με αντισηπτικό.
Δεν παραπονιέμαι.Στηλιτεύω κάποια πράγματα.
Ασταδιαολο ρε pank η οπως σε λενε !!!Από τις χειρότερες που παίζουν ΕVER σε στυλ Βικτώριας, Τετάρτη 17 Μάρ 2010, στις 12:23
Γράφτηκε από τον pank - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ρομίνα)
Συνολική βαθμολογία 3.0
Εμφάνιση κοπέλας 3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 3.0
Πρόσβαση/Parking 3.0 Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
Απο τισ χειροτερες ΠΟΥ ΠΑΙΖουν ΕVER σε στυλ Βικτωρια απο πατση....
Κάνε δεήσεις παπαγιώργη για την σωτηρία ψυχών και σωμάτων!σωθηκατε !!!! (ομαδικώς ! )
Επειδή εχω πάρει Ρομινα και εμεινα σε όλα πολύ πολύ ευχαριστημένος, όπως και τόσα άλλα παιδιά εδώ, αισθάνομαι την ανάγκη να πώ ότι η κριτική του:
Όνομα: pank
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 16-03-2010, 03:41:25
Τελευταία σύνδεση: χθες στις 12:32:10
Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυστυχώς δεν βρέθηκε τίποτα >
είτε είναι μούφα και εσκεμμένη είτε τουλάχιστον είναι πάρα πολύ λάθος...