thanasaras_1
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε τι βαθμό προστατεύει η καπότα;
thanasaras_1,εξέφραζε την αγωνία σου λιτά.Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η παράθεση.
Σόρι, πατάτα!!!
thanasaras_1,εξέφραζε την αγωνία σου λιτά.Δεν χρειαζόταν όλη αυτή η παράθεση.
farkeli,γίνεσαι πολύ κακός! >.Να κρατάς ισορροπίες γιατί είναι λεπτές και εύθραστες!Τώρα να πω κάτι?
ή θα γίνω κακός?
απλά θα σημειώσω ότι ο Spoon ακριβολογεί!!! ;)
Κανεις δεν γινεται κακος φιλε μου Farkeli!!!Τώρα να πω κάτι?
ή θα γίνω κακός?
απλά θα σημειώσω ότι ο Spoon ακριβολογεί!!! ;)
farkeli,γίνεσαι πολύ κακός! >.Να κρατάς ισορροπίες γιατί είναι λεπτές και εύθραστες!
Διαφορετικά θα σου στείλω την Μπάρμπορα για τιμωρία!
[shadow=red,left]
Παπάρια μάντολες!!!, Τετάρτη 10 Μάρ 2010, στις 00:52
Γράφτηκε από τον stam_90 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρία)
Συνολική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
Η οικονομικη κριση καλα κρατει γιατη που λεφτα για στουντιο και φυλης που εκει η συνθηκες είναι ποιο ανθρωπινες!! Κλασικα οπως πάντα εδο περα ολα τα πουρα! Κοντες,χοντρεσ,,γριες,,,και οτι αλλο αντιαισθητικο,,και μη θηλυκο!!! Επειδη μπηκα μια φορα εδο δεν την πρόσεξα καλα και μου φανηκε ομορφη!! Αλλα οταν μπηκα και ηρθε στο δωματιο!! Πολυ μετρια,,και προσωπο και σωμα!! Η πιππα τυπικη και ο λιγον καλη!! Τωρα ενα σημειο που με πειραξε ειταν οτι ειχα να κανω με ατομο που εχει μαλωσει με την μπανιερα της γιατη οταν γυρησε στα 4 μια μυρωδια ψαριλας απεσπασε την προσοχη μου και κρατουσα το κεφαλι ψηλα και αναπνεα απ το στομα!! Το μουνι της μυριζε? ,,ο κολος της?? Δεν θελω να μαθω!! Τεσπα !! Λογικο να μυριζει ψαριλα διοτη δεν ειχε βαλει καν κρεμα με το ζορι εμπαινε!! Δεν το ευχαριστηθηκα καθολου ομως!! 2 Στασεις ιεραποστολικο και στα 4!!! Εκανε και ζεστη μεσα!! Τελος της είπα να μου την πεξει λιγο μπας και χυσω !! Ουτε καν δεν ηξερε!! Με τα δαχτυλα την επεζε και οχι με την παλαμη!! Πως εχυσα χαμπαρι δεν πειρα!! Δεν τα αξηζει τα 15 !! Με 10 ισως!! Τι να πω μην σπαταλατε τα λεφτα τσαμπα!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό»
Προκαταρκτικά: Όχι
Όνομα κοπέλας: Μαρία
Ημερ/νια επίσκεψης: 09.03.2010
Βάρδια επίσκεψης: 2η (απογευματινή)
[/shadow]
Για τα αμούστακα μέλη του site , αλλά και για όσους τυγχάνει να αγνοούν, η οσμή "ψαρίλας" στο γυναικείο γεννητικό όργανο, δηλώνει αρκετά συχνά την ύπαρξη [glow=red,2,300]μυκητιάσεων ή άλλων Σ.Μ.Ν.[/glow]
Γι'αυτό, μεγάλη προσοχή και αν δύναται ΑΠΟΦΥΓΗ, για να έχετε/ουμε το κεφάλη σας/μας ( & τα 2 ) ήσυχο ! ! !
Μιας λοιπον και ειχες την απορια, σου λεω οτι και αλλη κοπελα που φοραει γυαλια, τα βγαζει πριν το ξεκινημα της "διαδικασιας".
Διαβάζω CHEYENNE και απολαμβάνω !
Πάντα είχα την απορία, αυτές που φοράνε γυαλιά , κατά την πράξη τα βγάζουνε η όχι. !
Τελικά ο φίλτατος CHEYENNE έχει απαντήσεις για όλα !!!
Δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί...
...απλά θα συνεχίσει να φοράει τα γυαλιά της, κάνοντας πίπα
;)Γουσταρω γκομενες να φορανε γυαλια και να τους τα
Το προφυλακτικό προστατεύει εν μέρη & ΜΟΝΟ κατά την σωστή χρήση αυτής.
Πάραυτα, το προφυλακτικό καλύπτει μόνο το πέος & αυτό μόνον κατά την ερωτική πράξη.
Πριν & μετά αυτής, αλλά και η λοιπή περιοχή των γεννητικών οργάνων υπόκεινται στην προσοχή και υπευθυνότητα το καθενός.
Τι θέλω να πώ:
α) Κατα την διάρκεια των προκαταρκτικών, μπορεί να δαχτυλιάζεις την γκόμενα & μετά να πιάσεις το πουλί σου είτε για να του φορέσεις το προφυλακτικό είτε για να χαϊδευτείς μεχρι να σου σηκωθεί. Οπότε, τα υγρά της κοπέλας βρίσκονται πλέον εντός των "τειχών" & η όποια περαιτέρω χρήση του προφυλακτικού είναι μάταιη.
β) Μετά το τέλος της συνεύρεσης, βγάζεις το προφυλακτικό με το γυμνό σου χέρι & πιάνεις ταυτόχρονα & το πέος σου. Αν δεν πλύνεις ΑΜΕΣΑ τα χέρια & το πέος σου καλά με σαπούνι τότε και πάλι θα έχεις πρόβλημα.
γ) Τα Σ.Μ.Ν. δεν εμφανίζονται μόνο στην περιοχή της βαλάνου, αλλά και στην γύρω περιοχή του πέους (εφηβαίο, βάση, κορμό, μπούτια), αλλά και στο στόμα/χείλη, με διάφορους τρόπους, ανάλογα την μόλυνση. Φυσικά (δυστυχώς) ο άντρας ΔΕΝ εμφανίζει πάντα ενδείξεις μόλυνσης σε όλες τις Σ.Μ.Ν. Μπορεί να πάσχει & να μεταδίδει κάποιες από αυτές εν αγνεία του ! ! !
Όπως καταλαβαίνετε το προφυλακτικό από μόνο του ΔΕΝ λέει τίποτα. Σαν να φοράς μόνο κράνος σε ΑΡΒΧΠ πόλεμο ! ! !
Αυτό ισχύει για όλες τις συνευρέσεις, πολύ περισσότερο δε, όταν πρόκειται για εκδιδόμενες κοπέλες που είναι ομάδα υψηλού κινδύνου!
Πρέπει να είμαστε σχολαστικοί με την καθαριότητα & προσεχτικοί σε "ύποπτα" σημάδια, που μπορεί να μας σώσουν την ζωή, υγεία, σχέση, γάμο, γονιμότητα ! ! !
Τα μάτια σας ανοιχτά & να σκέφτεστε με το ΠΑΝΩ κεφάλη ! ! !
Δεν ειπα εγω πως απο φυλης μερια εχω περασει παντα τελεια!! Αλλα παραπανο φορες ναι
Aγαπητέ stam_90, από ότι γράφεις το να γαμήσεις την Έλενα δεν σου έκτσε καλά . Με την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ όμως τα κατάφερες!!!
Πέρα από τη πλάκα. Θέμα τύχης είναι. Έχω πετύχει καλά τεμάχια στα δεκαπενταράκια (=15 €). Και φόλες βάβαια. Αλλά το ίδιο έιναι και στη φυλής. Πιο στραβά μου έχει κάτσει (ελάχιστες φορές πήγα) η Λιοσίων και οι πάροδοι, με υψηλότερο τίμημα. Μην απογοητεύσε. Όπως είπε και εξέχων μέλος της κοινότητας οι αποτυχίες είναι στο πρόγραμμα . Καλή συνέχεια!