Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σεβαστε Ινδιανε..μια ρηση λεει..... καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!!!Αυτοι που αποκαλυψαν καποια στοιχεια για σενα ....μενει να τους απαντησεις-αποδειξεις... οτι στερουνται αληθειας!! Γιατι αιωρειται πλεον εδω μεσα... μια "σκια" για σενα....και δυσκολα στο μελλον, θα σε διαβαζουν οι συναγωνιστες!!!Αν αυτο, δεν σε ενδιαφερει οπως δηλωσες σε παλιο ποστ σου(δηλ.να σε διαβαζουν αλλοι... αλλα γραφεις για μερακι(?))..κανενα προβλημα...και μην συνεχιζεις να τους απαντας..θα βαρεθουν και θα σταματησουν!!!Καλη χρονια και απο μενα!!!
Μα προφανώς αν δεν τον ένοιαζε δεν θα έγραφε κατ' επανάληψιν τα ίδια πράγματα και δεν θα τα ανέβαζε σε τρία διαφορετικά site :think:

Επισκέπτης
Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο καραμαλάκας κατάφερε να διώξει τον άλλο, που είχε και σημαντική παρουσία.
Αυτά συμβαίνουν όταν οι διαχειριστές ανέχονται προσβολές και ύβρεις χωρίς την παράθεση στοιχείων. Πράγμα που καταρρακώνει αξιοπρέπειες. Εγώ εκφράζοντας τις απορίες μου προς το συγκεριμένο άτομο, πέτυχα να μπω επίσης στην μπούκα του κανονιού.
Εφόσον λοιπόν ο "κύριος" παραμένει στο απυρόβλητο γιατί να μην συνεχίσει το θεάρεστο έργο του;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε παίχτουρα άλλη δουλειά δεν έχεις στην ζωή σου; Εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα, όποτε μπαίνω στο site θα πετύχω μήνυμά σου που να λέει για τις κριτικές και πόσο μπάζει το σύστημα και και και και. Χριστουγεννιάτικο μάλιστα που θα έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσες να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα μέρες που είναι. Σου έγραψα κάτι πράγματα και στο τόπικ που άνοιξες αλλά απαξίωσες να απαντήσεις χαρακτηρίζοντάς με ως κλώνο... Μόνο και μόνο αυτό, αποδεικνύει ότι τα περισσότερα από αυτά που λες για μηνύματα, στοιχεία, «πράγματα που σου έχουν πει» είναι, συγγνώμη και για την λέξη, μαλακίες. Με κανένα μα κανένα στοιχείο βαφτίζεις όποιον δεν σου κάνει ως κλώνο και βάσει αυτού του δεδομένου, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ  ότι έτσι κάνεις όταν βαφτίζεις κάποιον άλλον προμότορα, νταβατζή, ψεύτη κλπ κλπ.
Εγώ χέστηκα με αυτά που γράφεις αλλά βλέπω ότι πετάς λάσπες και απίστευτα υπονοούμενα για παλιά μέλη χωρίς μάλιστα να έχεις παραθέσει ούτε ένα στοιχείο. Μισόλογα και αηδίες. Παρόλο που δεν με αφορά το θέμα και παρόλο που δεν γνωρίζω πολλά πράγματα εδώ μέσα και τι ρόλο βαράει ο καθένας, απ' όσο βλέπω πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργη η συμπεριφορά σου. Τι στο διάολο έχεις κολλήσει με τις κριτικές και πετάς λάσπες και υπονοούμενα από δω και από κει; Πραγματικά απορώ πως σε αφήνουν.

Είπαμε, δεν είμαστε ζώα, μυαλό έχουμε και μπορούμε να κρίνουμε αν μια κριτική είναι μούφα ή όχι. Ούτε χρειαζόμαστε παλιά, «καλά πληροφορημένα» μέλη, να μας πιάσουν από το χεράκι σαν τον καλό πατερούλη να μας πουν τις «αλήθειες» τους και πόσο «μπάζει το σύστημα» και ποιοί είναι οι σωστοί και ποιοι οι λάθος. Εσύ στην τελική ποιος είσαι που θα κρίνεις ποιος «παίχτης» είναι καθαρός;

Αυτά από ένα σχετικά νέο μέλος (για τον κύριο Παίχτουρα κλώνος).
ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ... ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΟΥΣ ΤΟ ΝΙΚ!!...ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΤΟ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ..ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΧΑΧΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΕΜΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ..ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ...ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτά συμβαίνουν όταν οι διαχειριστές ανέχονται προσβολές και ύβρεις χωρίς την παράθεση στοιχείων. Πράγμα που καταρρακώνει αξιοπρέπειες. Εγώ εκφράζοντας τις απορίες μου προς το συγκεριμένο άτομο, πέτυχα να μπω επίσης στην μπούκα του κανονιού.
Εφόσον λοιπόν ο "κύριος" παραμένει στο απυρόβλητο γιατί να μην συνεχίσει το θεάρεστο έργο του;

τυπε οταν μιλαει το βαθυ πασοκ μιλαει παντα με ντοκουμεντα. λεφτα υπαρχουνε  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Επισκέπτης
τυπε οταν μιλαει το βαθυ πασοκ μιλαει παντα με ντοκουμεντα. λεφτα υπαρχουνε  :2funny:
Όντως, είναι προφανές από τα επιχειρήματά του...
Μαλακιστήρι, μπετόβλακας, γελοίος, βιαστής, εισαγγελέας κλπ κλπ
Πως να μην τον πάρεις στα σοβαρά; :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:...Ειδες τ κανει η ρομαντικοτητα??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α δεν ξέρω από ρομαντικότητα φίλε μου. Εγώ είμαι πρακτικός άνθρωπος :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το ακουσαμε και αυτο  :2funny:
κριτηριο που θα το εκτιμησει δεοντως μια πουτανα  :2funny:

αντικειμενικοτητα παικτη... υψιστη αρετη  :rockon:

μολις μπει ο πικερ να δεις αντικειμενικοτητα!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Προφανώς ο άνθρωπος σου ανέφερε κάποιες σκέψεις του. Αν έκρινε ότι είχε επαρκείς αποδείξεις ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του site, θα είχε κάνει την αναφορά με post και όχι με  προσωπικό μήνυμα σε συγκεκριμένο/α μέλος/η.
Εφόσον με τα pm εμπιστευόμαστε προσωπικές μας σκέψεις και δεδομένα, θεωρώ ότι είναι παράλογη η απαίτηση οποιουδήποτε μέλους να βγουν στη φόρα, εκτός κι αν πρόκειται για θέματα υγείας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να τον αδειασω και ας μην τον ξερω...απο το διαδικτυο ομως, που γραφει εχω καταλαβει οτι ειναι Εντιμος και αγνος συναγωνιστης!!!...Ο Παιχτουρας σεβεται τις προσωπικες συνομιλιες του διαδικτυου!!!!Αν ηταν θεμα υγειας μονο..... οπως εγραψες τοτε ..ναι, θα σας ενημερωνα ποιος με ειδοποιησε!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν υπαρχει περιπτωση να τον αδειασω και ας μην τον ξερω...απο το διαδικτυο ομως, που γραφει εχω καταλαβει οτι ειναι Εντιμος και αγνος συναγωνιστης!!!...Ο Παιχτουρας σεβεται τις προσωπικες συνομιλιες του διαδικτυου!!!!Αν ηταν θεμα υγειας μονο..... οπως εγραψες τοτε ..ναι, θα σας ενημερωνα ποιος με ειδοποιησε!!!!!

μας εστειλες  :grin:
εδω οταν τον βλεπεις απο κοντα
και ειναι εντιμος ο αλλος δεν μπορεις
να εισαι σιγουρος... τι λεμε τωρα  :-

mark lanegan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1)Οι κριτικες πουλάνε,τις διαβαζει πολυς κόσμος.

2)Τις θελουν τα μαγαζια και οι κοπελλες για τον λόγο που εγραψα παραπανω.

Αρα τι συζηταμε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο σεβασμός των pm είναι βασική αρχή εντιμότητας φίλε.

Και δικια μου βασικη αρχη ειναι να διατηρω αμφιβολιες
για οσους το παιζουν εντιμοι και θελουν να δειχνουν κατι
τετοιο προς τα εξω.  :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Και για να παω να παιξω το ταβλι μου...να γραψω και αυτο!!!....Μου εγραψε το "καινουργιο μελος"....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΛΩΝΟΥΣ!!!!......Διαβασε με τωρα..."μη κλωνε" προσεχτικα.....Λασπες ειναι οτι υπαρχουν κλωνοι εδω μεσα????....Λασπες ειναι οτι υπαρχουν διαφορα συμφεροντα εδω μεσα???..Αν καποιος γραψει την αποψη του, διχως να αναφερει νικ.....ειναι λασπη???....Δεν προσβαλλω κανενα...αλλα γραφω αυτα που πιστευω!!!...Ο Αντισθενης, αν τον ενοχλω σε αυτα που γραφω, μπορει οποτε γουσταρει να με διαγραψει απο μελος!!!!Το site ομως το σεβομαι, γιατι εχει και πολλα αξιολογα μελη.....Δεν εχει μονο ανθρωπακια και λαμογια!!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ΟΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ... ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΟΥΣ ΤΟ ΝΙΚ!!...ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΤΟ ΠΕΡΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ..ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΧΑΧΑ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΗΡΕΜΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ..ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΑ ΘΡΕΝΤ!!!ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ...ΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ???

1. Αυτό ακριβώς, γενικότητες και λάσπες. Κλασσική πετυχημένη συνταγή.

2. Τελείως γελοία ερώτηση. Περιμένεις να σου πω όχι; Το αν είμαι καθαρός δεν θα στο πω εγώ, θα το κρίνεις από τα σχόλια-κριτικές-συμπεριφορά μου εδώ μέσα. (για σένα ποιος αποφάσισε ότι είσαι καθαρός; Εσύ;  :think: :think:)

Επισκέπτης
Και δικια μου βασικη αρχη ειναι να διατηρω αμφιβολιες
για οσους το παιζουν εντιμοι και θελουν να δειχνουν κατι
τετοιο προς τα εξω.  :)
Έτερον εκάτερον τύπε. Το πόσο έντιμος είναι κάπως, ίσως το δεις μόνο στα διαπροσωπικά μηνύματα που στέλνετε μεταξύ σας.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Προσωπικα το γραψιμο της κριτικης μου παιρνει πολυ περισσοτερο χρονο απο το γαμησι που περιγραφω στην κριτικη. Επομενως αισθανομαι ενοχλημενος οταν βλεπω καποιους να μηδενιζουν αυτην την προσπαθεια τσουβαλιαζοντας με εκφρασεις του στυλ "αυτοι που γραφουν κριτικες ειναι προμοτερες".

Οι κριτικες ειναι η ουσια του site. Διαβαστε τις προσεκτικα, βρειτε καποιο/καποια μελος/μελη που συμπιπτουν τα γουστα σας και καλα γαμησια.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Παίχτουρα αντί να καταργήσουμε τις κριτικές κάνουμε κάτι άλλο; Να βάλουμε επιλογή "approved by Παίχτουρας" που θα μπαίνει αφού συναντήσεις από κοντά το μέλος που γράφει και τον έχεις τσεκάρει ότι είναι έντιμος, καθαρός και ανυστερόβουλος. Τί λες;

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Προσωπικα το γραψιμο της κριτικης μου παιρνει πολυ περισσοτερο χρονο απο το γαμησι που περιγραφω στην κριτικη. Επομενως αισθανομαι ενοχλημενος οταν βλεπω καποιους να μηδενιζουν αυτην την προσπαθεια τσουβαλιαζοντας με εκφρασεις του στυλ "αυτοι που γραφουν κριτικες ειναι προμοτερες".

Οι κριτικες ειναι η ουσια του site. Διαβαστε τις προσεκτικα, βρειτε καποιο/καποια μελος/μελη που συμπιπτουν τα γουστα σας και καλα γαμησια.
Έτσι. Απλά πράματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom