Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Και για να παω να παιξω το ταβλι μου...να γραψω και αυτο!!!....Μου εγραψε το "καινουργιο μελος"....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΛΩΝΟΥΣ!!!!......Διαβασε με τωρα..."μη κλωνε" προσεχτικα.....Λασπες ειναι οτι υπαρχουν κλωνοι εδω μεσα????....Λασπες ειναι οτι υπαρχουν διαφορα συμφεροντα εδω μεσα???..Αν καποιος γραψει την αποψη του, διχως να αναφερει νικ.....ειναι λασπη???....Δεν προσβαλλω κανενα...αλλα γραφω αυτα που πιστευω!!!...Ο Αντισθενης, αν τον ενοχλω σε αυτα που γραφω, μπορει οποτε γουσταρει να με διαγραψει απο μελος!!!!Το site ομως το σεβομαι, γιατι εχει και πολλα αξιολογα μελη.....Δεν εχει μονο ανθρωπακια και λαμογια!!!!
Γράφω τουλάχιστον 10 χρόνια σε διάφορα φόρουμ και η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι οποιαδήποτε συζήτηση με συνωμοσιολόγους είναι καταδικασμένη και δεν έχει κανένα νόημα...
«Λάσπες είναι ότι υπάρχουν κλώνοι εδώ μέσα;» Λάσπη και μάλιστα ο ορισμός της λάσπης, είναι να με αποκαλείς κλώνο με το καλημέρα χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο (και να έχεις την χυδαιότητα να το συνεχίζεις). Λάσπη είναι να βάζεις τον άλλον στην θέση όπου θα πρέπει να αποδέιξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Λάσπη είναι να μιλάς με μισόλογα χωρίς συγκεκριμένες κατηγορίες και πληροφορίες. Όλα αυτά τα κάνεις.