Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Και για να παω να παιξω το ταβλι μου...να γραψω και αυτο!!!....Μου εγραψε το "καινουργιο μελος"....ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΛΑΣΠΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΚΛΩΝΟΥΣ!!!!......Διαβασε με τωρα..."μη κλωνε" προσεχτικα.....Λασπες ειναι οτι υπαρχουν κλωνοι εδω μεσα????....Λασπες ειναι οτι υπαρχουν διαφορα συμφεροντα εδω μεσα???..Αν καποιος γραψει την αποψη του, διχως να αναφερει νικ.....ειναι λασπη???....Δεν προσβαλλω κανενα...αλλα γραφω αυτα που πιστευω!!!...Ο Αντισθενης, αν τον ενοχλω σε αυτα που γραφω, μπορει οποτε γουσταρει να με διαγραψει απο μελος!!!!Το site ομως το σεβομαι, γιατι εχει και πολλα αξιολογα μελη.....Δεν εχει μονο ανθρωπακια και λαμογια!!!!

Γράφω τουλάχιστον 10 χρόνια σε διάφορα φόρουμ και η εμπειρία μου μου έχει δείξει ότι οποιαδήποτε συζήτηση με συνωμοσιολόγους είναι καταδικασμένη και δεν έχει κανένα νόημα...

«Λάσπες είναι ότι υπάρχουν κλώνοι εδώ μέσα;» Λάσπη και μάλιστα ο ορισμός της λάσπης, είναι να με αποκαλείς κλώνο με το καλημέρα χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο (και να έχεις την χυδαιότητα να το συνεχίζεις). Λάσπη είναι να βάζεις τον άλλον στην θέση όπου θα πρέπει να αποδέιξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Λάσπη είναι να μιλάς με μισόλογα χωρίς συγκεκριμένες κατηγορίες και πληροφορίες. Όλα αυτά τα κάνεις.

Επισκέπτης
Τόσον καιρό λέω! Τέλος πάντων, μία ακόμη φορά δεν βλάπτει.

Δύο είναι οι χρησιμότητες των κριτικών.
α) Ενημέρωση.
β) Διαφήμιση.

Η πρώτη χρησιμότητα ευνοοεί τα μέλη ενώ η δεύτερη καθαρά τα μαγαζιά.
Όσο πιο αντικειμενική είναι μια κριτική, τόσο περισσότερο ενημερωτική είναι και τόσο λιγότερο διαφημιστική.
Οπότε, τα φαινόμενα promotion πρέπει να παταχθούν όσο γίνεται.
Πως είναι δυνατόν τώρα να γράφονται κριτικές που αποσκοπούν περισσότερο στο συμφέρον των μαγαζιών παρά στο συμφέρον των μελών;
Εύκολο!
α) Ο κάθε μαγαζάτορας, νταβάς, ιερόδουλη, φτιάχνει έναν κλώνο και γράφει μια καθαρά προμοταρίστικη κριτική.
β) Το κάθε μέλος γράφει και ξαναγράφει και ξαναγράφει κριτική για την ίδια και την ίδια ιερόδουλη χωρίς να έχει να προσθέσει και τίποτα το καινούριο στις υπηρεσίες της ή κάτι επιπλέον άξιο αναφοράς.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, αλλά αυτοί είναι οι δύο βασικοί.
Για να καταπολεμηθεί το α, αρκεί να βάλεις ένα κατώτερο πλαφόν στα post που χρειάζεται να έχει κάποιος ώστε να αποκτήσει δικαίωμα ανάρτησης κριτικής. Όχι, το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα πλήρους βαθμολόγησης αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετεί ουσιαστικά σε κάτι.
Ο αριθμός των post που θα χρειάζεται είναι υπό συζήτηση. Προτείνω γύρω στα 300.
Για να καταπολεμηθεί το β, απλά βάζεις ένα ανώτερο πλαφόν στον αριθμό των κριτικών που μπορεί να γράψει κάποιος για την ίδια κοπέλα.
Προσωπικά θα έλεγα 2 μάξιμουμ.

Τι λες;

Επισκέπτης
Μην ξεχάσεις να βάλεις και approved by Rokavlon γιατί θα μας σπάσει τ'αρχίδια πάλι για το πως είμαστε κολλητοί με τις κοπέλες και τα παίρνουμε για να γράφουμε καλές κριτικές. :grin:
Δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει τίποτα για 'σενα πέραν της συκοφαντικής και προσβλητικής φύσης σου.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συμφωνω με την τοποθετηση του ΡΟΚΑΒΛΟΝ!!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δλδ οποιος βαλει 300 τραγουδια στο ραδιο μπουρδελα μπορει να γραψει κριτικη; :think:

ο midastouch απο θεσσαλονικη που δεν γουσταρει να μπαινει φορουμ ΑΛΛΑ εχει αξιοπιστες κριτικες ας πουμε για ολες τις κοπελες στο πυρ το εξωτερον; :think:

δεν παει ουτε ετσι τυπε....

κατω δεξια καθε κριτικη εχει κουμπι αναφορας....πατηστε το αν θεωρειτε οτι ειναι νταβατζοκριτικη και προμοσιον

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Και κάτι σχετικό με τα pm. Εννοείται ότι ο σεβασμός των pm και η μη δημοσίευση τους αποτελεί κανόνα καλής συμπεριφοράς και έτσι πρέπει να γίνεται. Κανόνας καλής συμπεριφοράς όμως είναι επίσης να μην επικαλείσαι το περιεχόμενο κάποιοι Pm για να εκτοξεύσεις λάσπες και μισόλογα. Ή δεν μιλάς καθόλου για το Pm ή το στέλνεις στον διαχειριστή και αποφασίζει αυτός.
Το να παρουσιάζεις την ύπαρξη ενός pm από κάποιον που λέει κάτι που έμαθε κάποτε που του είπε ένας, όπως καταλαβαίνεις δεν αποτελεί ούτε σωστή συμπεριφορά ούτε και σεβασμός στην μη δημοσιοποίηση του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και κάτι σχετικό με τα pm. Εννοείται ότι ο σεβασμός των pm και η μη δημοσίευση τους αποτελεί κανόνα καλής συμπεριφοράς και έτσι πρέπει να γίνεται. Κανόνας καλής συμπεριφοράς όμως είναι επίσης να μην επικαλείσαι το περιεχόμενο κάποιοι Pm για να εκτοξεύσεις λάσπες και μισόλογα. Ή δεν μιλάς καθόλου για το Pm ή το στέλνεις στον διαχειριστή και αποφασίζει αυτός.
Το να παρουσιάζεις την ύπαρξη ενός pm από κάποιον που λέει κάτι που έμαθε κάποτε που του είπε ένας, όπως καταλαβαίνεις δεν αποτελεί ούτε σωστή συμπεριφορά ούτε και σεβασμός στην μη δημοσιοποίηση του.

+1

Επισκέπτης
δλδ οποιος βαλει 300 τραγουδια στο ραδιο μπουρδελα μπορει να γραψει κριτικη; :think:

ο midastouch απο θεσσαλονικη που δεν γουσταρει να μπαινει φορουμ ΑΛΛΑ εχει αξιοπιστες κριτικες ας πουμε για ολες τις κοπελες στο πυρ το εξωτερον; :think:

δεν παει ουτε ετσι τυπε....

κατω δεξια καθε κριτικη εχει κουμπι αναφορας....πατηστε το αν θεωρειτε οτι ειναι νταβατζοκριτικη και προμοσιον
Ουδέν κακό αμιγές καλού φίλε μου :dunno:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τόσον καιρό λέω! Τέλος πάντων, μία ακόμη φορά δεν βλάπτει.

Δύο είναι οι χρησιμότητες των κριτικών.
α) Ενημέρωση.
β) Διαφήμιση.

Οι πρώτη χρησιμότητα ευνοοεί τα μέλη ενώ η δεύτερη καθαρά τα μαγαζιά.
Όσο πιο αντικειμενική είναι μια κριτική, τόσο περισσότερο ενημερωτική είναι και τόσο λιγότερο διαφημιστική.
Οπότε, τα φαινόμενα promotion πρέπει να παταχθούν όσο γίνεται.
Πως είναι δυνατόν τώρα να γράφονται κριτικές που αποσκοπούν περισσότερο στο συμφέρον των μαγαζιών παρά στο συμφέρον των μελών;
Εύκολο!
α) Ο κάθε μαγαζάτορας, νταβάς, ιερόδουλη, φτιάχνει έναν κλώνο και γράφει μια καθαρά προμοταρίστικη κριτική.
β) Το κάθε μέλος γράφει και ξαναγράφει και ξαναγράφει κριτική για την ίδια και την ίδια ιερόδουλη χωρίς να έχει να προσθέσει και τίποτα το καινούριο στις υπηρεσίες της ή κάτι επιπλέον άξιο αναφοράς.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, αλλά αυτοί είναι οι δύο βασικοί.
Για να καταπολεμηθεί το α, αρκεί να βάλεις ένα κατώτερο πλαφόν στα post που χρειάζεται να έχει κάποιος ώστε να αποκτήσει δικαίωμα ανάρτησης κριτικής. Όχι, το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα πλήρους βαθμολόγησης αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετεί ουσιαστικά σε κάτι.
Ο αριθμός των post που θα χρειάζεται είναι υπό συζήτηση. Προτείνω γύρω στα 300.
Για να καταπολεμηθεί το β, απλά βάζεις ένα ανώτερο πλαφόν στον αριθμό των κριτικών που μπορεί να γράψει κάποιος για την ίδια κοπέλα.
Προσωπικά θα έλεγα 2 μάξιμουμ.

Τι λες;
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Αγαπημένε Ροκαβλόν συμφωνώ....

Καί ζητώ συγνώμη δημόσια πού ύπέπεσα
στήν παγίδα τής έπανάληψης !!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Επειδη το θεμα εχη ξεφυγη κυριοι,και παμε παλι στις βαρετες προσωπικες αντιπαλοτητες,καλο ειναι να σταματησουν εδω!!!Θα προτινω να σταματηση στις κριτικες η ψηφοφορια,που λεη,αν σας βοηθησε η κριτικη αυτη,θα συμφωνησω με το ροκαβλον στο θεμα των ποστ,γραφουν καποια μελη κριτικες με λιγα ποστ και μετα γινονται αφαντοι!!!Σκοπος ειναι οι κριτικες να ειναι σωστες και να προσφερουν ουσια!!!Νομιζω οποιος διαβαζη κριτικη και ενδιαφερετε μπορη να επικοινωνηση με το μελος που εγραψε την κριτικη και να ρωτηση,μεσω πμ.Τωρα να γραψω εγω πχ.μια κακη κριτικη και να ερθη αμεσως μια αλλη και να λεη οτι περασε τελεια,και να γινετε κατα εξακολουθηση,αυτο κατι σημαινη.Γενικα μιλαω!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μην ξεχάσεις να βάλεις και approved by Rokavlon γιατί θα μας σπάσει τ'αρχίδια πάλι για το πως είμαστε κολλητοί με τις κοπέλες και τα παίρνουμε για να γράφουμε καλές κριτικές. :grin:
Γιατι χρησιμοποιεις πληθυντικο ?

Το προμοταρισμα υπαρχει και ειναι εμφανεστατο σε πολλα.....

Συμφωνω με την αποψη Ροκαβλον, περι πλαφον για δικαιωμα αναρτησης κριτικης στα 300 ποστ ανα μελος
και το πολυ, δυο κριτικες ανα κοπελα απο εκαστο μελος

Φυσικα για να υπαρχει και μια αξιοπιστια θα πρεπει να καταργηθουν και οι κλωνοι μεσω ip

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ομαδικό παραλήρημα.
http://[URL unfurl="true"]www.dentnews.net/wp-content/uploads/2009/05/ecstasy-cf80ceb1ceb9ceb4cebfceb4cebfcebdcf84ceb9ceb1cf84cf81cebfcf83.jpg[/img[/URL]]

θα μπει ο λουστ ο νοσοκομος του σαιτ φιλε σε λιγο να μοιρασει την αγωγη στον καθενα...... ;D ;D

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Θεωρεί δεδομένο ότι οι σοβαρές απόψεις είναι όσες στερούνται επιχειρημάτων φίλε μου, όπως οι δικές του...
Λαθος φιλε μου....

Εμενα μου φαινεται σαν ''κλικαδορικη'' η ολη εκφραση ....
Θα μπορουσε κανεις να ριξει αλλον χαρακτηρισμο περι αυτου (οχι περι του ιδιου αλλα γενικοτερα)

Επισκέπτης
Πρόσεχε φίλε μου... κινδυνεύεις να βρεθείς σύντομα με κατηγορίες ότι γουστάρεις να σκας με τανάλιες στα μπουρδέλα και να ξενυχιάζεις ιερόδουλες :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πρόσεχε φίλε μου... κινδυνεύεις να βρεθείς σύντομα με κατηγορίες ότι γουστάρεις να σκας με τανάλιες στα μπουρδέλα και να ξενυχιάζεις ιερόδουλες :2funny:
Εγω παντως παω με κομπρεσερ....  :rolleyes:

Για ταναλιες δεν ξερω τιποτα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom