Φιλοι μου, με υπερεκτιμαται.
Πως προκυπτει οτι ολες με γνωριζουν ?
Απο υποθεσεις και εικασιες ?
Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι, παραδεχομαι οτι καποιες κοπελες με γνωριζουν.
Οχι ολες σαφως.
Σαφως και εχεται το δικαιωμα να μην εμπιστευεσται τις κριτικες μου και να τις μαυριζεται, αλλα οπου σταθειται και οπου βρεθειται για τις κριτικες μου αναφερεσται.
Παντως ευχαριστω που με "παρακολουειται" τοσο στενα και με διαβαζεται τοσο πολυ.
Με κανετε να νοιωθω σημαντικος και θα καβαλησω κανενα καλαμι στο τελος.
Όπως βλέπεις, αυτό που κάνουμε εμείς το κάνεις κι εσύ. Υπερβάλλεις χάριν τονισμού.
Όπως λες εσύ ότι όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε αναφερόμαστε στις κριτικές σου για να τονίσεις ότι ασχολούμαστε μ' αυτές πέραν του δέοντος, έτσι κι εγώ ανέφερα ότι σε γνωρίζουν όλες ούτως ώστε να τονίσω ότι οι γνωριμίες που έχεις είναι υπαραρκετές για να μην υφίσταται αντικειμενικότητα στις κριτικές σου.
Και η Σαρα ειναι μια απο αυτες που δεν με γνωριζουν. Μεχρι πριν την χθεσινη μας επισκεψη, η μονη μας γνωριμια ηταν η οπτικη σε οποιες τσαρκες την ειχα δει, χωρις τιποτα παραπανω.Μολις χθες εμαθε το μικρο μου ονομα στο δωματιο και φυσικα ουτε μιλησα για site και nicknames.Δεν τα κανω αυτα και αν θελετε με πιστευεται.
Το γεγονός ότι υποστηρίζεις πως δεν μίλησες επαφίεται καθαρά στην προσωπική μας γνώμη. Ομοίως και το γεγονός ότι κάποια μέλη υπερασπίζονται την άμεμπτη ηθική του χαρακτήρα σου.
Ό,τι και να λες, ό,τι και να λένε μου είναι αδιάφορο εφόσον δεν σε γνωρίζω, όπως αδιάφορο πρέπει να είναι και για 'σένα το τι λέω εγώ και άλλοι για τον εαυτό μου.
Εγώ μπορώ να σε κρίνω μόνο μέσω των γραπτών σου εδώ μέσα κρίνοντας την κατάσταση που αυτά δημιουργούν ουσιαστικά και όχι το άτομό σου καθ' εαυτού.
Το γεγονός λοιπόν ότι υπάρχει ιερόδουλη για την οποία έχεις γράψει 16 κριτικές, είναι καθαρά διαφήμιση και τίποτα παραπάνω, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρακτικό όριο στον αριθμό των κριτικών για την ίδια κοπέλα (ΚΑΚΙΣΤΑ θεωρώ).
Μπορεί να λες ότι δεν το σκέφτηκες, μπορεί όντως έτσι να είναι. Δεν ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρει. Το θέμα είναι ότι οι κριτικές σου στη συγκεκριμένη και σε άλλες περιπτώσεις δρα καθαρά ως διαφημιστική μέθοδος.
Αν δεν το βλέπεις εθελοτυφλείς ή ψεύδεσαι.
Δηλαδη αμα περασω καλα σε δωματιο οπωσδηποτε ξερει η κοπελα ποιος ειμαι ?
Για να ειναι εγκυρη η κριτκη μου πρεπει να περασω ασχημα ?
Ειναι λογική αυτο ?
Ετσι οπως το πατε θα με κανετε να πιστευεψω πως ζηλευεται επειδη περανω ωραια και σας εχει γινει εμμονη.
Μου είναι αδιάφορο αν περνάς καλά. Πέρνα καλά χρησιμοποιώντας τα προσόντα σου. Άλλοι είναι ευχάριστοι στις κοπέλες, άλλοι καλοί εραστές άλλοι ωραίοι και δεν ξέρω τι και χαίρουν ωραίας αντιμετώπισης από την πλειοψηφία των ιεροδούλων.
Το θέμα είναι ότι η πιάτσα είναι μικρή και οι κοπέλες ανακυκλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τις τσατσάδες. Οπότε, το γεγονός να περάσεις καλά επειδή σε γνωρίζουν είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικότατο.
Επίσης, αν δεν υπάρχει ο παράγοντας γνωριμία και συμφέρον, όσο χαρισματικός και να είναι κάποιος δεν γίνεται να περνάει καλά με το 99% των ιεροδούλων. Τουτέστιν, ο αριθμός των αρνητικών κριτικών σου θα έπρεπε να είναι σαφώς μεγαλύτερος. Τώρα ουσιαστικά δεν υπάρχει. Άρα χαίρεις ιδιαίτερης αντιμετώπισης.
Το θέμα αντικειμενικότητας που έχω εκφράσει πολλάκις ;)
Μακάρι!
Σημείωση:
Στον πληθυντικό δευτέρου προσώπου, η κατάληξη είναι ε και όχι αι. Δλδ εσείς πιστεύετε, εσείς παρακολουθείτε κλπ
Η κατάληξη αι χρησιμοποιείται στην παθητική φωνή. Π.χ. "γαμιέται ο ΠΑΟ κι η λεωφόρος".
Στο λέω μόνο και μόνο επειδή κάνεις αυτά τα λάθη κατ' επανάληψιν ;)