Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
ο px75 ειναι γνωστος μπαχαλακιας και αυτος....

γουσταρει φασαρια εδω ελεγε για τον αλλον οτι εχει

αποδειξεις οτι εβαζε ζεστα αυγα κατω απο τις μασχαλες στις πουτανες!!!!!

:think: :think: :think:τελικα κυκλοφορουν μεγαλες μορφες σ'αυτο το site!!! :2funny: :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ολοι πανω στον ενθουσιασμο μας εχουμε γραψει μια καλη λεξη παραπανω δεν ειναι κακο.ΚΑΚΟ ειναι η περιγραφη με την πραγματικοτητα να ειναι τσακωμενες,γι αυτο προσοχη για να περναμε καλα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ποιες εισηγήσεις σας θεωρείτε ότι δεν τις κάνατε δημόσια;
Περαν αυτης που εγραψα δημοσια.... δεν εχω κανει αλλη εισηγηση και ουτε προκειται..... καθοτι ειναι θεμα χρονου να απενεργοποιησω το λογαριασμο που εχω σαν μελος εδω μεσα!!!!....Κατω απο το τραπεζι δεν γραφω...αλλα πανω απο το τραπεζι!!!!Μετα τιμης ο μοναδικος και ανεπαναληπτος Παιχτουρας του διαδικτυου. :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αξιοτιμε φιλε παιχτουρα....

οταν ανακαλυψα πριν αρκετα χρονια το σαιτ πεντε και θαρρω οι κριτικες στην πρωτη σελιδα ηταν ενα κλου.....κατι σαν το πρωτοσελιδο μιας εφημεριδας που δινει το στιγμα του περιεχομενου εντος......τοτε δεν εγραφα

μετα το σαιτ κλεινει και ξανανοιγει αργοτερα με πριβε περιεχομενο για τα  μελη.....ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να δει κριτικες αλλα οχι και να διαβασει τα θρεντ του αγοραιου ερωτα για να ενημερωθει για βαρδιες ,σχολια,υπηρεσιες,τιμες,τσαρκες μελων,κοντρες μελων κλπ......ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να διαβασει ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.....

οπως καταλαβαινεις αυτο δημιουργουσε στεγανα στην ενημερωση αφου ενας επισκεπτης αδυνατουσε να γνωριζει το ποιον του καθε μελους που εγραφε,αν ειχε αλλη συνεισφορα στην ενημερωση,αν ηταν καινουριο φρουτο ή κλωνος ή νταβας κλπ....οι περιπετειες ομως του κλεισιματος του σαιτ επεβαλλαν αυτον τον τροπο λειτουργιας τοτε

ακομα εγω και σ αυτην την φαση δεν εγραφα....

καποια στιγμη αποφασιζω να γραψω.....παμε λοιπον σε μια παρενθεση προσωπικης μου ιστοριας για οποιον τυχον ενδιαφερεται.....τα πραγματα του αγοραιου ερωτα της θεσσαλονικης και κυριως των στουντιο τα κατειχα σε εκεινη το τονιζω την φαση πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα μελη που γραφανε γιατι ημουν τακτικος θαμωνας και πιθανως και αναγνωρισιμος στα στουντιο......

ξεροντας οτι η παραμονη μου στην πολη εληγε και θα μετοικουσα αλλου επελεξα πριν φυγω να δωσω οσες περισσοτερες γνωσεις μπορουσα να μοιραστω με αλλους συναγωνιστες της θεσσαλονικης αρχιζοντας να γραφω στο φορουμ και γραφοντας και κριτικες για το αρχειο-τοσο το δικο μου οσο και του σαιτ....

εφυγα οριστικα αργοτερα αλλα κρατησα επαφη σποραδικη με την ενημερωση και τις επισκεψεις και οι κριτικες μου πυκνωσαν σε αριθμο-λαμβανομενου υποψην της δυνατοτητας μου οικονομικα για επισκεψεις εκ του μακροθεν.....η δε αναγνωρισιμοτητα μου επαψε να υφισταται και ειχα το πλεονεκτημα του να πυροβολω και να φευγω σαν ελευθερος σκοπευτης χωρις να δινω στοχο ποιος ειμαι και χωρις συνεπως να γινομαι ποτε αναγνωρισιμος.....αυτο μου εδωσε το μοναδικο πλεονεκτημα να ειμαι θελω να πιστευω αντικειμενικος κριτης του χωρου κατα το δυνατον

στην επαρχια αφου ανοιξα καποια γνωστα θρεντ κριτικων για καποια μαγαζια και αφου εγραψα αρκετα αρχισα να γινομαι ψιλογνωστος.....αυτο που λεγαμε πριν η πολλη επισκεψιμοτητα βλαπτει παρα ωφελει ενα νικ.....βλ πχ ινδιανος που λες....ακομα και να μην το επιδιωξεις καν αυτο θα συμβει....ειναι αναποδραστο....δεν περναει κανεις απαρατηρητος....οσο και να θελησει να κρυφτει....

απο προσωπικη αναγκη μπορει να εξακολουθησω να πηγαινω......απο προσωπικη  αξιοπρεπεια θεωρω απιθανο να ξαναγραψω ομως για αυτα τα μαγαζια που ειχα αρχισει να γινομαι αναγνωρισιμος....και νομιζω θυμασαι ειχα ανοιξει πριν εναν χρονο και σχετικο θρεντ που σας ειχα αναφερει τα γεγονοτα.....

τωρα γενικα γιατι γραφω κριτικες;

αρχικα εγραψα και θελω να ειμαι ειλικρινης για να στηριξω καποιες κοπελες που γουσταρα,που εγω περνουσα καλα και θεωρουσα οτι ηταν λιγο παραγκωνισμενες στο θεμα κριτικων και αναγνωρισιμοτητας στα θρεντ της θεσσαλονικης.....χωρις φυσικα κανενα ανταλλαγμα.....απλα λογω μιας δικης μου παραξενιας που ηθελα ας πουμε να πω εναν καλο λογο για καποια κοριτσια με τα οποια περασα καποτε καλες στιγμες

μετα εγραφα για να δωσω πληροσφοριες για νεα τεμαχια...

μετα εγραφα για να κραταω προσωπικο ημερολογιο περισσοτερο και να δημιουργηθει ενα αρχειο κριτικων......

ινδαλμα μου και εμπνευστης μου δεν ηταν ο τσεγιεν,αλλα το εχω ξαναπει ο πουτανγαμων που μας λειπει πολυ απο το σαιτ......το να τον φτασω σε αξιοπρεπεια ενημερωσεων και κριτικες εγινε στοχος.....
οπως καποιος μπορει αυριο που εγω θα φυγω απο το σαιτ να πει.....ωραιος αυτος ο μαλακας ο γλ ας κανω και γω κατι σαν αυτον......

τωρα....ωφελησε η συγγραφη κριτικων απο μενα κανεναν;ας μιλησουν τα μελη απο θεσσαλια και μακεδονια....εγω θα σιωπησω περιμενοντας την δικη τους κριση

ωφελησε καποιους μαγαζατορες και καποιες κοπελες;ισως ναι.....καποιες ισως οχι......τα μαγαζια γενικα θελουν κριτικες.....και θελουν να ακουγονται και να γινεται ντορος.....ακομη και η απλη αναφορα ως ενα σημειο διαφημιση ειναι....και καποια στοιχεια κριτικης οταν γινονται απο ενα μελος που εχει καποια αναγνωρισιμοτητα και εναν σεβασμο και δεν ειναι κομητης ισως βοηθησουν στην βελτιωση καποιων κοριτσιων....

ωφελησε εν τελει το σαιτ;ισως.......

εκεινο που εγω βλεπω ειναι οτι οταν μπηκα το θρεντ της θεσσαλονικης ειχε καταντησει σπαμοθρεντ,ενας πατσινος ,ενας μαανες και δυο αλλοι διναν ενημερωσεις και μαζι με τον νεοεισερχομενο τοτε καραμαν  αλλαξαμε το κλιμα.....δυομιση χρονια μετα το θρεντ απο κει που ειχε δυο τιμημενους το τρελο αγορι και τον πατριωτη blastbeat- καλη τους ωρα που ανοιξαν δρομο στο θρεντ και εγραψαν ιστορια - μετραει πλεον εφτα και βαλε νεους τιμημενους ,εχει βγαλει μορφες οπως ο τζο145 και ο γκειμοβερ με φοβερη συνεισφορα και αλλους καμια δεκαρια νεους αξιους πορνορεπορτερς.....

και κλεινοντας....να καταργηθουν λες οι κριτικες;προσωπικα δεν με νοιαζει.....εγω την εζησα την χρυση εποχη του μπου,την εποχη της αγνης και αδολης ενημερωσης...ελπιζω μονο να μην ζησω και την πτωση της ρωμαικης αυτοκρατοριας τωρα και την παρακμη μετα την ανοδο και τον εκφυλισμο.....

ας καταργηθουν.....αλλα τις νοσταλγικες αναμνησεις μου δεν θελω να τις σβησει κανεις και δεν δικαιουται κανεις να το πραξει....εδω μεσα εχουμε καταθεσει ψυχη και αγωνα για την ενημερωση και την αλληλοβοηθεια των μελων....
Σωστη αυτοπαρατηρηση στον εαυτο σου, κανεις!...δεν βοηθα ομως για την συνεχεια των κριτικων!!!..Πρεπει με μια διαφορετικη φορμουλα πλεον..... να καταργηθουν οι κριτικες...!!Μονος σου εμμεσα συμφωνεις, με αυτα που εγραψα χτες, αλλα και τις προηγουμενες ημερες!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην πεταμε τα λεφτα μας αδικα και οχι να βοηθαμε τις τανες να γινουν πιο πλουσιες κοροιδευοντας τους αγνους μπουρδελιαρηδες.ο ακορεστος δυστυχως εχει δικιο παλιοτερα εμπιστευομουν συγκεκριμενους συναγωνιστες τωρα πια κανενα γιατι αλλα γραφουν και αλλα βλεπεις οταν πηγαινεις στουντιοτσαρκα
Απολυτα σωστος!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μην εμπιστευεστε με τιποτα κριτικες στουντιο τυποι...
Εκτος κι αν δεν εχουν διαφημιστικο μπανερ σε κανενα σαιτ και οι κοπελες κρατανε τους πελατες με τις υπηρεσιες τους και οχι με παραποιηση...

Το λεω επειδη πηγα μια βολτα και ειδα τις πολυδιαφημισμενες "κουκλάρες".
Αξιος Τιμημενος, ο συναγωνιστης!!!!Αν μου επιτρεπει να συμπληρωσω οχι μονο στουντιο, αλλα και τις αλλες κατηγοριες...π.χ καποιοι γραφουν για citytours που εκει οι τιμες ξεκινουν απο 250 ευρω, αν δεν κανω λαθος και ανεβαινουν!!!...Και γραφουν αναλογα των γραφειων ορισμενοι...δηλαδη ειναι δορυφοροι των γραφειων..χαχαχα!!!..Και δεν ξερει ο τιμιος συναγωνιστης τι να διαβασει..... οταν ξεκατινιαζονται μεταξυ τους στο διαδικτυο!!!...Και αποτελεσμα παει και ακουμπα τα 250 ευρω...με πιθανοτητες αν εχει δωσει βαση στις κριτικες, να τα κλαψει στο τελος!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα  ειναι απαιτηση πολλων μελων πριν σιωπησεις να βγαλεις το πμ που ελαβες στην φορα.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ...ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!....ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ....ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ...... ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ(SITE)...ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αξιος Τιμημενος, ο συναγωνιστης!!!!Αν μου επιτρεπει να συμπληρωσω οχι μονο στουντιο, αλλα και τις αλλες κατηγοριες...π.χ καποιοι γραφουν για citytours που εκει οι τιμες ξεκινουν απο 250 ευρω, αν δεν κανω λαθος και ανεβαινουν!!!...Και γραφουν αναλογα των γραφειων ορισμενοι...δηλαδη ειναι δορυφοροι των γραφειων..χαχαχα!!!..Και δεν ξερει ο τιμιος συναγωνιστης τι να διαβασει..... οταν ξεκατινιαζονται μεταξυ τους στο διαδικτυο!!!...Και αποτελεσμα παει και ακουμπα τα 250 ευρω...με πιθανοτητες αν εχει δωσει βαση στις κριτικες, να τα κλαψει στο τελος!!!
κατσε......στα σιτυτουρς γραφουν και αξιοπιστα ατομα....φαντομ,τρε,αλεξμαν κλπ....δεν ειναι ολοι για το ιδιο σακι να τους βαζουμε....

Επισκέπτης
Φιλοι μου, με υπερεκτιμαται.

Πως προκυπτει οτι ολες με γνωριζουν ?
Απο υποθεσεις και εικασιες ?

Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι, παραδεχομαι οτι καποιες κοπελες με γνωριζουν.
Οχι ολες σαφως.

Σαφως και εχεται το δικαιωμα να μην εμπιστευεσται τις κριτικες μου και να τις μαυριζεται, αλλα οπου σταθειται και οπου βρεθειται για τις κριτικες μου αναφερεσται.

Παντως ευχαριστω που με "παρακολουειται" τοσο στενα και με διαβαζεται τοσο πολυ.
Με κανετε να νοιωθω σημαντικος και θα καβαλησω κανενα καλαμι στο τελος.
Όπως βλέπεις, αυτό που κάνουμε εμείς το κάνεις κι εσύ. Υπερβάλλεις χάριν τονισμού.
Όπως λες εσύ ότι όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε αναφερόμαστε στις κριτικές σου για να τονίσεις ότι ασχολούμαστε μ' αυτές πέραν του δέοντος, έτσι κι εγώ ανέφερα ότι σε γνωρίζουν όλες ούτως ώστε να τονίσω ότι οι γνωριμίες που έχεις είναι υπαραρκετές για να μην υφίσταται αντικειμενικότητα στις κριτικές σου.

Και η Σαρα ειναι μια απο αυτες που δεν με γνωριζουν. Μεχρι πριν την χθεσινη μας επισκεψη, η μονη μας γνωριμια ηταν η οπτικη σε οποιες τσαρκες την ειχα δει, χωρις τιποτα παραπανω.Μολις χθες εμαθε το μικρο μου ονομα στο δωματιο και φυσικα ουτε μιλησα για site και nicknames.Δεν τα κανω αυτα και αν θελετε με πιστευεται.
Το γεγονός ότι υποστηρίζεις πως δεν μίλησες επαφίεται καθαρά στην προσωπική μας γνώμη. Ομοίως και το γεγονός ότι κάποια μέλη υπερασπίζονται την άμεμπτη ηθική του χαρακτήρα σου.
Ό,τι και να λες, ό,τι και να λένε μου είναι αδιάφορο εφόσον δεν σε γνωρίζω, όπως αδιάφορο πρέπει να είναι και για 'σένα το τι λέω εγώ και άλλοι για τον εαυτό μου.
Εγώ μπορώ να σε κρίνω μόνο μέσω των γραπτών σου εδώ μέσα κρίνοντας την κατάσταση που αυτά δημιουργούν ουσιαστικά και όχι το άτομό σου καθ' εαυτού.
Το γεγονός λοιπόν ότι υπάρχει ιερόδουλη για την οποία έχεις γράψει 16 κριτικές, είναι καθαρά διαφήμιση και τίποτα παραπάνω, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν υπάρχει πρακτικό όριο στον αριθμό των κριτικών για την ίδια κοπέλα (ΚΑΚΙΣΤΑ θεωρώ).
Μπορεί να λες ότι δεν το σκέφτηκες, μπορεί όντως έτσι να είναι. Δεν ξέρω και δεν μ' ενδιαφέρει. Το θέμα είναι ότι οι κριτικές σου στη συγκεκριμένη και σε άλλες περιπτώσεις δρα καθαρά ως διαφημιστική μέθοδος.
Αν δεν το βλέπεις εθελοτυφλείς ή ψεύδεσαι.

Δηλαδη αμα περασω καλα σε δωματιο οπωσδηποτε ξερει η κοπελα ποιος ειμαι ?
Για να ειναι εγκυρη η κριτκη μου πρεπει να περασω ασχημα ?
Ειναι λογική αυτο ?

Ετσι οπως το πατε θα με κανετε να πιστευεψω πως ζηλευεται επειδη περανω ωραια και σας εχει γινει εμμονη.
Μου είναι αδιάφορο αν περνάς καλά. Πέρνα καλά χρησιμοποιώντας τα προσόντα σου. Άλλοι είναι ευχάριστοι στις κοπέλες, άλλοι καλοί εραστές άλλοι ωραίοι και δεν ξέρω τι και χαίρουν ωραίας αντιμετώπισης από την πλειοψηφία των ιεροδούλων.
Το θέμα είναι ότι η πιάτσα είναι μικρή και οι κοπέλες ανακυκλώνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους. Το ίδιο ισχύει και για τις τσατσάδες. Οπότε, το γεγονός να περάσεις καλά επειδή σε γνωρίζουν είναι πέρα για πέρα ρεαλιστικότατο.
Επίσης, αν δεν υπάρχει ο παράγοντας γνωριμία και συμφέρον, όσο χαρισματικός και να είναι κάποιος δεν γίνεται να περνάει καλά με το 99% των ιεροδούλων. Τουτέστιν, ο αριθμός των αρνητικών κριτικών σου θα έπρεπε να είναι σαφώς μεγαλύτερος. Τώρα ουσιαστικά δεν υπάρχει. Άρα χαίρεις ιδιαίτερης αντιμετώπισης.
Το θέμα αντικειμενικότητας που έχω εκφράσει πολλάκις ;)

Καλη χρονια να εχουμε.
Μακάρι!

Σημείωση: Στον πληθυντικό δευτέρου προσώπου, η κατάληξη είναι ε και όχι αι. Δλδ εσείς πιστεύετε, εσείς παρακολουθείτε κλπ
Η κατάληξη αι χρησιμοποιείται στην παθητική φωνή. Π.χ. "γαμιέται ο ΠΑΟ κι η λεωφόρος".
Στο λέω μόνο και μόνο επειδή κάνεις αυτά τα λάθη κατ' επανάληψιν ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
κατσε......στα σιτυτουρς γραφουν και αξιοπιστα ατομα....φαντομ,τρε,αλεξμαν κλπ....δεν ειναι ολοι για το ιδιο σακι να τους βαζουμε....
Τους ξερεις προσωπικα???....Το ΑΝ..... ειναι αξιοπιστοι...ειτε δεν ειναι, δεν θα μας το υποδειξεις εσυ, αγαπητε και σεβαστε "gl"!!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ρε παίχτουρα άλλη δουλειά δεν έχεις στην ζωή σου; Εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα, όποτε μπαίνω στο site θα πετύχω μήνυμά σου που να λέει για τις κριτικές και πόσο μπάζει το σύστημα και και και και. Χριστουγεννιάτικο μάλιστα που θα έλεγε κάποιος ότι θα μπορούσες να ασχοληθείς και με άλλα πράγματα μέρες που είναι. Σου έγραψα κάτι πράγματα και στο τόπικ που άνοιξες αλλά απαξίωσες να απαντήσεις χαρακτηρίζοντάς με ως κλώνο... Μόνο και μόνο αυτό, αποδεικνύει ότι τα περισσότερα από αυτά που λες για μηνύματα, στοιχεία, «πράγματα που σου έχουν πει» είναι, συγγνώμη και για την λέξη, μαλακίες. Με κανένα μα κανένα στοιχείο βαφτίζεις όποιον δεν σου κάνει ως κλώνο και βάσει αυτού του δεδομένου, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ  ότι έτσι κάνεις όταν βαφτίζεις κάποιον άλλον προμότορα, νταβατζή, ψεύτη κλπ κλπ.
Εγώ χέστηκα με αυτά που γράφεις αλλά βλέπω ότι πετάς λάσπες και απίστευτα υπονοούμενα για παλιά μέλη χωρίς μάλιστα να έχεις παραθέσει ούτε ένα στοιχείο. Μισόλογα και αηδίες. Παρόλο που δεν με αφορά το θέμα και παρόλο που δεν γνωρίζω πολλά πράγματα εδώ μέσα και τι ρόλο βαράει ο καθένας, απ' όσο βλέπω πραγματικά μου φαίνεται πολύ περίεργη η συμπεριφορά σου. Τι στο διάολο έχεις κολλήσει με τις κριτικές και πετάς λάσπες και υπονοούμενα από δω και από κει; Πραγματικά απορώ πως σε αφήνουν.

Είπαμε, δεν είμαστε ζώα, μυαλό έχουμε και μπορούμε να κρίνουμε αν μια κριτική είναι μούφα ή όχι. Ούτε χρειαζόμαστε παλιά, «καλά πληροφορημένα» μέλη, να μας πιάσουν από το χεράκι σαν τον καλό πατερούλη να μας πουν τις «αλήθειες» τους και πόσο «μπάζει το σύστημα» και ποιοί είναι οι σωστοί και ποιοι οι λάθος. Εσύ στην τελική ποιος είσαι που θα κρίνεις ποιος «παίχτης» είναι καθαρός;

Αυτά από ένα σχετικά νέο μέλος (για τον κύριο Παίχτουρα κλώνος).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παικτουρα ο καθενας ειναι "καθαρος" μεχρι να του θιξεις τον τομεα
και να βγει ολο το κομπλεξ μαζεμενο  :grin:

πολυ αναλωνεσαι ρε φιλε... ο καθενας λεει τα δικα του...
και με το κολλημα που χει στο κεφαλι αναλογα πορευεται
και ωθει και τους ανθρωπους να του φερθουν. Μην χαλας πολλα λογια
το κανα και εγω παλια και ηταν μαλακια...

Επισκέπτης
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ...ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ!!!....ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΑΝ ΕΚΡΙΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ....ΑΛΛΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!!ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ...... ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ(SITE)...ΤΙΜΗΜΕΝΟΥΣ!!!!!
Προφανώς ο άνθρωπος σου ανέφερε κάποιες σκέψεις του. Αν έκρινε ότι είχε επαρκείς αποδείξεις ώστε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του site, θα είχε κάνει την αναφορά με post και όχι με  προσωπικό μήνυμα σε συγκεκριμένο/α μέλος/η.
Εφόσον με τα pm εμπιστευόμαστε προσωπικές μας σκέψεις και δεδομένα, θεωρώ ότι είναι παράλογη η απαίτηση οποιουδήποτε μέλους να βγουν στη φόρα, εκτός κι αν πρόκειται για θέματα υγείας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom