Να μην ψαχνω σε ποιο θρεντ το εγραψα πριν μερες....αλλα να το ξαναγραψω εδω....προτεινω την καταργηση των κριτικων!!!.
αξιοτιμε φιλε παιχτουρα....
οταν ανακαλυψα πριν αρκετα χρονια το σαιτ πεντε και θαρρω οι κριτικες στην πρωτη σελιδα ηταν ενα κλου.....κατι σαν το πρωτοσελιδο μιας εφημεριδας που δινει το στιγμα του περιεχομενου εντος......τοτε δεν εγραφα
μετα το σαιτ κλεινει και ξανανοιγει αργοτερα με πριβε περιεχομενο για τα μελη.....ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να δει κριτικες αλλα οχι και να διαβασει τα θρεντ του αγοραιου ερωτα για να ενημερωθει για βαρδιες ,σχολια,υπηρεσιες,τιμες,τσαρκες μελων,κοντρες μελων κλπ......ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να διαβασει ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.....
οπως καταλαβαινεις αυτο δημιουργουσε στεγανα στην ενημερωση αφου ενας επισκεπτης αδυνατουσε να γνωριζει το ποιον του καθε μελους που εγραφε,αν ειχε αλλη συνεισφορα στην ενημερωση,αν ηταν καινουριο φρουτο ή κλωνος ή νταβας κλπ....οι περιπετειες ομως του κλεισιματος του σαιτ επεβαλλαν αυτον τον τροπο λειτουργιας τοτε
ακομα εγω και σ αυτην την φαση δεν εγραφα....
καποια στιγμη αποφασιζω να γραψω.....παμε λοιπον σε μια παρενθεση προσωπικης μου ιστοριας για οποιον τυχον ενδιαφερεται.....τα πραγματα του αγοραιου ερωτα της θεσσαλονικης και κυριως των στουντιο τα κατειχα σε εκεινη το τονιζω την φαση πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα μελη που γραφανε γιατι ημουν τακτικος θαμωνας και πιθανως και αναγνωρισιμος στα στουντιο......
ξεροντας οτι η παραμονη μου στην πολη εληγε και θα μετοικουσα αλλου επελεξα πριν φυγω να δωσω οσες περισσοτερες γνωσεις μπορουσα να μοιραστω με αλλους συναγωνιστες της θεσσαλονικης αρχιζοντας να γραφω στο φορουμ και γραφοντας και κριτικες για το αρχειο-τοσο το δικο μου οσο και του σαιτ....
εφυγα οριστικα αργοτερα αλλα κρατησα επαφη σποραδικη με την ενημερωση και τις επισκεψεις και οι κριτικες μου πυκνωσαν σε αριθμο-λαμβανομενου υποψην της δυνατοτητας μου οικονομικα για επισκεψεις εκ του μακροθεν.....η δε αναγνωρισιμοτητα μου επαψε να υφισταται και ειχα το πλεονεκτημα του να πυροβολω και να φευγω σαν ελευθερος σκοπευτης χωρις να δινω στοχο ποιος ειμαι και χωρις συνεπως να γινομαι ποτε αναγνωρισιμος.....αυτο μου εδωσε το μοναδικο πλεονεκτημα να ειμαι θελω να πιστευω αντικειμενικος κριτης του χωρου κατα το δυνατον
στην επαρχια αφου ανοιξα καποια γνωστα θρεντ κριτικων για καποια μαγαζια και αφου εγραψα αρκετα αρχισα να γινομαι ψιλογνωστος.....αυτο που λεγαμε πριν η πολλη επισκεψιμοτητα βλαπτει παρα ωφελει ενα νικ.....βλ πχ ινδιανος που λες....ακομα και να μην το επιδιωξεις καν αυτο θα συμβει....ειναι αναποδραστο....δεν περναει κανεις απαρατηρητος....οσο και να θελησει να κρυφτει....
απο προσωπικη αναγκη μπορει να εξακολουθησω να πηγαινω......απο προσωπικη αξιοπρεπεια θεωρω απιθανο να ξαναγραψω ομως για αυτα τα μαγαζια που ειχα αρχισει να γινομαι αναγνωρισιμος....και νομιζω θυμασαι ειχα ανοιξει πριν εναν χρονο και σχετικο θρεντ που σας ειχα αναφερει τα γεγονοτα.....
τωρα γενικα γιατι γραφω κριτικες;
αρχικα εγραψα και θελω να ειμαι ειλικρινης για να στηριξω καποιες κοπελες που γουσταρα,που εγω περνουσα καλα και θεωρουσα οτι ηταν λιγο παραγκωνισμενες στο θεμα κριτικων και αναγνωρισιμοτητας στα θρεντ της θεσσαλονικης.....χωρις φυσικα κανενα ανταλλαγμα.....απλα λογω μιας δικης μου παραξενιας που ηθελα ας πουμε να πω εναν καλο λογο για καποια κοριτσια με τα οποια περασα καποτε καλες στιγμες
μετα εγραφα για να δωσω πληροσφοριες για νεα τεμαχια...
μετα εγραφα για να κραταω προσωπικο ημερολογιο περισσοτερο και να δημιουργηθει ενα αρχειο κριτικων......
ινδαλμα μου και εμπνευστης μου δεν ηταν ο τσεγιεν,αλλα το εχω ξαναπει ο πουτανγαμων που μας λειπει πολυ απο το σαιτ......το να τον φτασω σε αξιοπρεπεια ενημερωσεων και κριτικες εγινε στοχος.....
οπως καποιος μπορει αυριο που εγω θα φυγω απο το σαιτ να πει.....ωραιος αυτος ο μαλακας ο γλ ας κανω και γω κατι σαν αυτον......
τωρα....ωφελησε η συγγραφη κριτικων απο μενα κανεναν;ας μιλησουν τα μελη απο θεσσαλια και μακεδονια....εγω θα σιωπησω περιμενοντας την δικη τους κριση
ωφελησε καποιους μαγαζατορες και καποιες κοπελες;ισως ναι.....καποιες ισως οχι......τα μαγαζια γενικα θελουν κριτικες.....και θελουν να ακουγονται και να γινεται ντορος.....ακομη και η απλη αναφορα ως ενα σημειο διαφημιση ειναι....και καποια στοιχεια κριτικης οταν γινονται απο ενα μελος που εχει καποια αναγνωρισιμοτητα και εναν σεβασμο και δεν ειναι κομητης ισως βοηθησουν στην βελτιωση καποιων κοριτσιων....
ωφελησε εν τελει το σαιτ;ισως.......
εκεινο που εγω βλεπω ειναι οτι οταν μπηκα το θρεντ της θεσσαλονικης ειχε καταντησει σπαμοθρεντ,ενας πατσινος ,ενας μαανες και δυο αλλοι διναν ενημερωσεις και μαζι με τον νεοεισερχομενο τοτε καραμαν αλλαξαμε το κλιμα.....δυομιση χρονια μετα το θρεντ απο κει που ειχε δυο τιμημενους το τρελο αγορι και τον πατριωτη blastbeat- καλη τους ωρα που ανοιξαν δρομο στο θρεντ και εγραψαν ιστορια - μετραει πλεον εφτα και βαλε νεους τιμημενους ,εχει βγαλει μορφες οπως ο τζο145 και ο γκειμοβερ με φοβερη συνεισφορα και αλλους καμια δεκαρια νεους αξιους πορνορεπορτερς.....
και κλεινοντας....να καταργηθουν λες οι κριτικες;προσωπικα δεν με νοιαζει.....εγω την εζησα την χρυση εποχη του μπου,την εποχη της αγνης και αδολης ενημερωσης...ελπιζω μονο να μην ζησω και την πτωση της ρωμαικης αυτοκρατοριας τωρα και την παρακμη μετα την ανοδο και τον εκφυλισμο.....
ας καταργηθουν.....αλλα τις νοσταλγικες αναμνησεις μου δεν θελω να τις σβησει κανεις και δεν δικαιουται κανεις να το πραξει....εδω μεσα εχουμε καταθεσει ψυχη και αγωνα για την ενημερωση και την αλληλοβοηθεια των μελων....