Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξέρεις εσύ. Κάτι για 800 ευρώ μισθό, κλπ. όπου έφαγες το κράξιμο της ζωής σου από τον αντμιν ενός άλλο φόρουμ.
Κοτζάμ παίχτουρας, ντροπή να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.
Εκανα τροποποιηση(και εσβησα το ποστ μου) γιατι ξαναδιαβασα το μηνυμα σεντονι, που ελαβα πριν μερες....εσενα δεν σε αναφερει αυτος που μου το εστειλε, παρα μονο σε αναφερει οτι τους υπερασπιζεσαι!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σεβαστε αγνωστε διαδικτυακε συναγωνιστη-μελος....δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου....εγραψα ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ...μου εχουν στειλει μηνυματα....δυο αλλα μελη που ασχολουνται με κριτικες!!!!....Δεν βρισκω το λογο να τα αποκαλυψω, γιατι θα χειροτερεψει η φαγωμαρα σας!!!!....Δεν ξερω ομως που βρισκεται η αληθεια???...Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει θεμα...αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω, γιατι και δεν με ενδιαφερει αλλα και δεν ξερω κανεναν απο σας!!!..Το μονο σιγουρο ειναι οτι.... ολα αυτα βλαπτουν την σωστη και αντικειμενικη ενημερωση που θελουν τα μελη αυτων των site!!!

παικτη τελικα εχουμε φαγωματα και στους κριτικαδορους του μπου?
αυτοι λενε να μην ασχολουμαστε με μαλακιες και να μην γινομαστε παιδακια
και τωρα τσακωνονται για πουτανες?  :o :o :o

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παικτη τελικα εχουμε φαγωματα και στους κριτικαδορους του μπου?
αυτοι λενε να μην ασχολουμαστε με μαλακιες και να μην γινομαστε παιδακια
και τωρα τσακωνονται για πουτανες?  :o :o :o
Να μην ψαχνω σε ποιο θρεντ το εγραψα πριν μερες....αλλα να το ξαναγραψω εδω....προτεινω την καταργηση των κριτικων!!!..Εδω γραφουν με αλλα νικ(κλωνοι)...... κριτικες και καποιες εργαζομενες για τον εαυτο τους...χαχαχα!!!!Θα μου πεις αυτα τα καταλαβαινουμε!!!...Αλλα οπως βλεπεις υπαρχουν κι αλλα, που πιθανον να παιζουν!!!!!Με την ανακατωσουρα που εχει δημιουργηθει τις τελευταιες ημερες...δεν πιστευω να συνεχισουν να γραφουν πολλοι συναγωνιστες που σεβονται τον εαυτο τους...καθοτι ευκολα στο μελλον και χωρις να φταινε ...θα βρεθει καποιος να τους γραψει ...κατι....και θα γινεται μυλος!!!!......κατα συνεπεια, ας καταργηθουν και με ανταλλαγες αποψεων σε καποιο ειδικο θρεντ που θα ανοιχτει ...ας ενημερωνομαστε για οτι επιθυμουμε!!!....Αυτη ειναι η δικη μου εισηγηση που κανω και δημοσια μαλιστα!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οπως θα παρακαλεσω να σταματησουν να ασχολουνται με τον Ινδιανο και ας μην τον ξερω!!!....Ειναι αδικια να ασχολουμαστε με εναν αγνωστο...... αλλα που απο το διαδικτυο, δεν δειχνει ο ανθρωπος να ειναι πουθενα φαουλ!!!..Το συστημα των κριτικων ειναι φαουλ γιατι μας βαζει στην διαδικασια βαθμολογησης χωρου-υπηρεσιων και εργαζομενης!!!.......Μεσα σε αυτη την διαδικασια δεν ξεχωριζεις απο το διαδικτυο..... ποιος ειναι και...  τι ειναι???...Αρα για μενα, εφοσον δεν τον ξερω...ο Ινδιανος συνεχιζει να απολαμβανει την διαδικτυακη μου ισοτιμη εκτιμηση που του εχω ....οπως εχω σε ολους και ολες που ασχολουνται με τις κριτικες!!!!..Καλη σας συνεχεια και καλη Χρονια να εχουμε ολοι και ολες!!!!!

Επισκέπτης
Αμάν ρε παιδιά με τη Mανταλίνα... Θα με κάνετε να τρέχω Φυλής και μου έχουν τελειώσει τα εικοσάρικα...
Ε...και γιατί δεν πας από φυλής να πεις τα κάλαντα τώρα την πρωτοχρονιά; Μπορείς να ζητήσεις φιλοδώρημα σε είδος.
Πέρνα κι απ'τα στούντιο μια βόλτα. Κοίταξε μόνο, να μη διαμαρτυρηθείς μετά αν το φιλοδώρημα είναι μικρό, γιατί θα στην πέσουνε τα άλλα παιδάκια.  :2funny:

Αν δεν μου αρέσει θα σας μαυρίσω (όλες) τις κριτικές... :s&m_2: :2funny:
Καλύτερα να μαυρίσεις τις κριτικές, πριν επισκεφτείς την κοπέλα. Μετά απ'την τσάρκα θα είσαι κουρασμένος.  :2funny:

Φίλε μου, μαυριστές, προμότερες κπλ, δεν ξέρουν να κινηθούν. Είναι όλοι εραστιτέχνες.
Δες για παράδειγμα το ξαδερφάκι μου, το Joppino (τεχνογνωσία b'a.m.*), πως κινείται στο χώρο. Με καρτούλα και επαγγελματισμό!
(Μου έριξε και μούντζες: «Στα μπουρδέλα του 1Οάρικου θα μεινεις, χαμένε!», επειδή δεν ακολουθώ τις μεθόδους του.
Ο Σουγκράνιες δεν ασχολήθηκε...)
* Βλέπε σελ.482, post 7229, του παρόντος.
Αυτός ο ξάδερφός σου είναι μεγάλο μούτρο. Ίσως να μπορεί να με βοηθήσει στη δουλειά μου (με το αζημίωτο ασφαλώς), γιατί εμείς οι "ανώμαλοι" των 10-20 ευρώ, είμαστε είδος προς εξαφάνιση πλέον. Ίσως αν ανοίξουμε ένα θρεντ να στέλνουμε φιλάκια στις πόρνες του 10άρικου, κάτι να γίνει...  :2funny:

Υ.Γ: Εγώ πάντως θα έρθω σίγουρα στα σεμινάρια του ξάδερφού σου. Αν δεν κάνω λάθος έχει δηλώσει και ο gl  συμμετοχή.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Να μην ψαχνω σε ποιο θρεντ το εγραψα πριν μερες....αλλα να το ξαναγραψω εδω....προτεινω την καταργηση των κριτικων!!!.
αξιοτιμε φιλε παιχτουρα....

οταν ανακαλυψα πριν αρκετα χρονια το σαιτ πεντε και θαρρω οι κριτικες στην πρωτη σελιδα ηταν ενα κλου.....κατι σαν το πρωτοσελιδο μιας εφημεριδας που δινει το στιγμα του περιεχομενου εντος......τοτε δεν εγραφα

μετα το σαιτ κλεινει και ξανανοιγει αργοτερα με πριβε περιεχομενο για τα  μελη.....ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να δει κριτικες αλλα οχι και να διαβασει τα θρεντ του αγοραιου ερωτα για να ενημερωθει για βαρδιες ,σχολια,υπηρεσιες,τιμες,τσαρκες μελων,κοντρες μελων κλπ......ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να διαβασει ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.....

οπως καταλαβαινεις αυτο δημιουργουσε στεγανα στην ενημερωση αφου ενας επισκεπτης αδυνατουσε να γνωριζει το ποιον του καθε μελους που εγραφε,αν ειχε αλλη συνεισφορα στην ενημερωση,αν ηταν καινουριο φρουτο ή κλωνος ή νταβας κλπ....οι περιπετειες ομως του κλεισιματος του σαιτ επεβαλλαν αυτον τον τροπο λειτουργιας τοτε

ακομα εγω και σ αυτην την φαση δεν εγραφα....

καποια στιγμη αποφασιζω να γραψω.....παμε λοιπον σε μια παρενθεση προσωπικης μου ιστοριας για οποιον τυχον ενδιαφερεται.....τα πραγματα του αγοραιου ερωτα της θεσσαλονικης και κυριως των στουντιο τα κατειχα σε εκεινη το τονιζω την φαση πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα μελη που γραφανε γιατι ημουν τακτικος θαμωνας και πιθανως και αναγνωρισιμος στα στουντιο......

ξεροντας οτι η παραμονη μου στην πολη εληγε και θα μετοικουσα αλλου επελεξα πριν φυγω να δωσω οσες περισσοτερες γνωσεις μπορουσα να μοιραστω με αλλους συναγωνιστες της θεσσαλονικης αρχιζοντας να γραφω στο φορουμ και γραφοντας και κριτικες για το αρχειο-τοσο το δικο μου οσο και του σαιτ....

εφυγα οριστικα αργοτερα αλλα κρατησα επαφη σποραδικη με την ενημερωση και τις επισκεψεις και οι κριτικες μου πυκνωσαν σε αριθμο-λαμβανομενου υποψην της δυνατοτητας μου οικονομικα για επισκεψεις εκ του μακροθεν.....η δε αναγνωρισιμοτητα μου επαψε να υφισταται και ειχα το πλεονεκτημα του να πυροβολω και να φευγω σαν ελευθερος σκοπευτης χωρις να δινω στοχο ποιος ειμαι και χωρις συνεπως να γινομαι ποτε αναγνωρισιμος.....αυτο μου εδωσε το μοναδικο πλεονεκτημα να ειμαι θελω να πιστευω αντικειμενικος κριτης του χωρου κατα το δυνατον

στην επαρχια αφου ανοιξα καποια γνωστα θρεντ κριτικων για καποια μαγαζια και αφου εγραψα αρκετα αρχισα να γινομαι ψιλογνωστος.....αυτο που λεγαμε πριν η πολλη επισκεψιμοτητα βλαπτει παρα ωφελει ενα νικ.....βλ πχ ινδιανος που λες....ακομα και να μην το επιδιωξεις καν αυτο θα συμβει....ειναι αναποδραστο....δεν περναει κανεις απαρατηρητος....οσο και να θελησει να κρυφτει....

απο προσωπικη αναγκη μπορει να εξακολουθησω να πηγαινω......απο προσωπικη  αξιοπρεπεια θεωρω απιθανο να ξαναγραψω ομως για αυτα τα μαγαζια που ειχα αρχισει να γινομαι αναγνωρισιμος....και νομιζω θυμασαι ειχα ανοιξει πριν εναν χρονο και σχετικο θρεντ που σας ειχα αναφερει τα γεγονοτα.....

τωρα γενικα γιατι γραφω κριτικες;

αρχικα εγραψα και θελω να ειμαι ειλικρινης για να στηριξω καποιες κοπελες που γουσταρα,που εγω περνουσα καλα και θεωρουσα οτι ηταν λιγο παραγκωνισμενες στο θεμα κριτικων και αναγνωρισιμοτητας στα θρεντ της θεσσαλονικης.....χωρις φυσικα κανενα ανταλλαγμα.....απλα λογω μιας δικης μου παραξενιας που ηθελα ας πουμε να πω εναν καλο λογο για καποια κοριτσια με τα οποια περασα καποτε καλες στιγμες

μετα εγραφα για να δωσω πληροσφοριες για νεα τεμαχια...

μετα εγραφα για να κραταω προσωπικο ημερολογιο περισσοτερο και να δημιουργηθει ενα αρχειο κριτικων......

ινδαλμα μου και εμπνευστης μου δεν ηταν ο τσεγιεν,αλλα το εχω ξαναπει ο πουτανγαμων που μας λειπει πολυ απο το σαιτ......το να τον φτασω σε αξιοπρεπεια ενημερωσεων και κριτικες εγινε στοχος.....
οπως καποιος μπορει αυριο που εγω θα φυγω απο το σαιτ να πει.....ωραιος αυτος ο μαλακας ο γλ ας κανω και γω κατι σαν αυτον......

τωρα....ωφελησε η συγγραφη κριτικων απο μενα κανεναν;ας μιλησουν τα μελη απο θεσσαλια και μακεδονια....εγω θα σιωπησω περιμενοντας την δικη τους κριση

ωφελησε καποιους μαγαζατορες και καποιες κοπελες;ισως ναι.....καποιες ισως οχι......τα μαγαζια γενικα θελουν κριτικες.....και θελουν να ακουγονται και να γινεται ντορος.....ακομη και η απλη αναφορα ως ενα σημειο διαφημιση ειναι....και καποια στοιχεια κριτικης οταν γινονται απο ενα μελος που εχει καποια αναγνωρισιμοτητα και εναν σεβασμο και δεν ειναι κομητης ισως βοηθησουν στην βελτιωση καποιων κοριτσιων....

ωφελησε εν τελει το σαιτ;ισως.......

εκεινο που εγω βλεπω ειναι οτι οταν μπηκα το θρεντ της θεσσαλονικης ειχε καταντησει σπαμοθρεντ,ενας πατσινος ,ενας μαανες και δυο αλλοι διναν ενημερωσεις και μαζι με τον νεοεισερχομενο τοτε καραμαν  αλλαξαμε το κλιμα.....δυομιση χρονια μετα το θρεντ απο κει που ειχε δυο τιμημενους το τρελο αγορι και τον πατριωτη blastbeat- καλη τους ωρα που ανοιξαν δρομο στο θρεντ και εγραψαν ιστορια - μετραει πλεον εφτα και βαλε νεους τιμημενους ,εχει βγαλει μορφες οπως ο τζο145 και ο γκειμοβερ με φοβερη συνεισφορα και αλλους καμια δεκαρια νεους αξιους πορνορεπορτερς.....

και κλεινοντας....να καταργηθουν λες οι κριτικες;προσωπικα δεν με νοιαζει.....εγω την εζησα την χρυση εποχη του μπου,την εποχη της αγνης και αδολης ενημερωσης...ελπιζω μονο να μην ζησω και την πτωση της ρωμαικης αυτοκρατοριας τωρα και την παρακμη μετα την ανοδο και τον εκφυλισμο.....

ας καταργηθουν.....αλλα τις νοσταλγικες αναμνησεις μου δεν θελω να τις σβησει κανεις και δεν δικαιουται κανεις να το πραξει....εδω μεσα εχουμε καταθεσει ψυχη και αγωνα για την ενημερωση και την αλληλοβοηθεια των μελων....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μην εμπιστευεστε με τιποτα κριτικες στουντιο τυποι...
Εκτος κι αν δεν εχουν διαφημιστικο μπανερ σε κανενα σαιτ και οι κοπελες κρατανε τους πελατες με τις υπηρεσιες τους και οχι με παραποιηση...

Το λεω επειδη πηγα μια βολτα και ειδα τις πολυδιαφημισμενες "κουκλάρες".

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αξιοτιμε φιλε παιχτουρα....

οταν ανακαλυψα πριν αρκετα χρονια το σαιτ πεντε και θαρρω οι κριτικες στην πρωτη σελιδα ηταν ενα κλου.....κατι σαν το πρωτοσελιδο μιας εφημεριδας που δινει το στιγμα του περιεχομενου εντος......τοτε δεν εγραφα

μετα το σαιτ κλεινει και ξανανοιγει αργοτερα με πριβε περιεχομενο για τα  μελη.....ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να δει κριτικες αλλα οχι και να διαβασει τα θρεντ του αγοραιου ερωτα για να ενημερωθει για βαρδιες ,σχολια,υπηρεσιες,τιμες,τσαρκες μελων,κοντρες μελων κλπ......ενα μη εγγεγραμμενο μελος μπορουσε να διαβασει ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.....

οπως καταλαβαινεις αυτο δημιουργουσε στεγανα στην ενημερωση αφου ενας επισκεπτης αδυνατουσε να γνωριζει το ποιον του καθε μελους που εγραφε,αν ειχε αλλη συνεισφορα στην ενημερωση,αν ηταν καινουριο φρουτο ή κλωνος ή νταβας κλπ....οι περιπετειες ομως του κλεισιματος του σαιτ επεβαλλαν αυτον τον τροπο λειτουργιας τοτε

ακομα εγω και σ αυτην την φαση δεν εγραφα....

καποια στιγμη αποφασιζω να γραψω.....παμε λοιπον σε μια παρενθεση προσωπικης μου ιστοριας για οποιον τυχον ενδιαφερεται.....τα πραγματα του αγοραιου ερωτα της θεσσαλονικης και κυριως των στουντιο τα κατειχα σε εκεινη το τονιζω την φαση πολυ καλυτερα απο πολλα αλλα μελη που γραφανε γιατι ημουν τακτικος θαμωνας και πιθανως και αναγνωρισιμος στα στουντιο......

ξεροντας οτι η παραμονη μου στην πολη εληγε και θα μετοικουσα αλλου επελεξα πριν φυγω να δωσω οσες περισσοτερες γνωσεις μπορουσα να μοιραστω με αλλους συναγωνιστες της θεσσαλονικης αρχιζοντας να γραφω στο φορουμ και γραφοντας και κριτικες για το αρχειο-τοσο το δικο μου οσο και του σαιτ....

εφυγα οριστικα αργοτερα αλλα κρατησα επαφη σποραδικη με την ενημερωση και τις επισκεψεις και οι κριτικες μου πυκνωσαν σε αριθμο-λαμβανομενου υποψην της δυνατοτητας μου οικονομικα για επισκεψεις εκ του μακροθεν.....η δε αναγνωρισιμοτητα μου επαψε να υφισταται και ειχα το πλεονεκτημα του να πυροβολω και να φευγω σαν ελευθερος σκοπευτης χωρις να δινω στοχο ποιος ειμαι και χωρις συνεπως να γινομαι ποτε αναγνωρισιμος.....αυτο μου εδωσε το μοναδικο πλεονεκτημα να ειμαι θελω να πιστευω αντικειμενικος κριτης του χωρου κατα το δυνατον

στην επαρχια αφου ανοιξα καποια γνωστα θρεντ κριτικων για καποια μαγαζια και αφου εγραψα αρκετα αρχισα να γινομαι ψιλογνωστος.....αυτο που λεγαμε πριν η πολλη επισκεψιμοτητα βλαπτει παρα ωφελει ενα νικ.....βλ πχ ινδιανος που λες....ακομα και να μην το επιδιωξεις καν αυτο θα συμβει....ειναι αναποδραστο....δεν περναει κανεις απαρατηρητος....οσο και να θελησει να κρυφτει....

απο προσωπικη αναγκη μπορει να εξακολουθησω να πηγαινω......απο προσωπικη  αξιοπρεπεια θεωρω απιθανο να ξαναγραψω ομως για αυτα τα μαγαζια που ειχα αρχισει να γινομαι αναγνωρισιμος....και νομιζω θυμασαι ειχα ανοιξει πριν εναν χρονο και σχετικο θρεντ που σας ειχα αναφερει τα γεγονοτα.....

τωρα γενικα γιατι γραφω κριτικες;

αρχικα εγραψα και θελω να ειμαι ειλικρινης για να στηριξω καποιες κοπελες που γουσταρα,που εγω περνουσα καλα και θεωρουσα οτι ηταν λιγο παραγκωνισμενες στο θεμα κριτικων και αναγνωρισιμοτητας στα θρεντ της θεσσαλονικης.....χωρις φυσικα κανενα ανταλλαγμα.....απλα λογω μιας δικης μου παραξενιας που ηθελα ας πουμε να πω εναν καλο λογο για καποια κοριτσια με τα οποια περασα καποτε καλες στιγμες

μετα εγραφα για να δωσω πληροσφοριες για νεα τεμαχια...

μετα εγραφα για να κραταω προσωπικο ημερολογιο περισσοτερο και να δημιουργηθει ενα αρχειο κριτικων......

ινδαλμα μου και εμπνευστης μου δεν ηταν ο τσεγιεν,αλλα το εχω ξαναπει ο πουτανγαμων που μας λειπει πολυ απο το σαιτ......το να τον φτασω σε αξιοπρεπεια ενημερωσεων και κριτικες εγινε στοχος.....
οπως καποιος μπορει αυριο που εγω θα φυγω απο το σαιτ να πει.....ωραιος αυτος ο μαλακας ο γλ ας κανω και γω κατι σαν αυτον......

τωρα....ωφελησε η συγγραφη κριτικων απο μενα κανεναν;ας μιλησουν τα μελη απο θεσσαλια και μακεδονια....εγω θα σιωπησω περιμενοντας την δικη τους κριση

ωφελησε καποιους μαγαζατορες και καποιες κοπελες;ισως ναι.....καποιες ισως οχι......τα μαγαζια γενικα θελουν κριτικες.....και θελουν να ακουγονται και να γινεται ντορος.....ακομη και η απλη αναφορα ως ενα σημειο διαφημιση ειναι....και καποια στοιχεια κριτικης οταν γινονται απο ενα μελος που εχει καποια αναγνωρισιμοτητα και εναν σεβασμο και δεν ειναι κομητης ισως βοηθησουν στην βελτιωση καποιων κοριτσιων....

ωφελησε εν τελει το σαιτ;ισως.......

εκεινο που εγω βλεπω ειναι οτι οταν μπηκα το θρεντ της θεσσαλονικης ειχε καταντησει σπαμοθρεντ,ενας πατσινος ,ενας μαανες και δυο αλλοι διναν ενημερωσεις και μαζι με τον νεοεισερχομενο τοτε καραμαν  αλλαξαμε το κλιμα.....δυομιση χρονια μετα το θρεντ απο κει που ειχε δυο τιμημενους το τρελο αγορι και τον πατριωτη blastbeat- καλη τους ωρα που ανοιξαν δρομο στο θρεντ και εγραψαν ιστορια - μετραει πλεον εφτα και βαλε νεους τιμημενους ,εχει βγαλει μορφες οπως ο τζο145 και ο γκειμοβερ με φοβερη συνεισφορα και αλλους καμια δεκαρια νεους αξιους πορνορεπορτερς.....

και κλεινοντας....να καταργηθουν λες οι κριτικες;προσωπικα δεν με νοιαζει.....εγω την εζησα την χρυση εποχη του μπου,την εποχη της αγνης και αδολης ενημερωσης...ελπιζω μονο να μην ζησω και την πτωση της ρωμαικης αυτοκρατοριας τωρα και την παρακμη μετα την ανοδο και τον εκφυλισμο.....

ας καταργηθουν.....αλλα τις νοσταλγικες αναμνησεις μου δεν θελω να τις σβησει κανεις και δεν δικαιουται κανεις να το πραξει....εδω μεσα εχουμε καταθεσει ψυχη και αγωνα για την ενημερωση και την αλληλοβοηθεια των μελων....

το στουντιοσεντονο  :grin:

Να μην ψαχνω σε ποιο θρεντ το εγραψα πριν μερες....αλλα να το ξαναγραψω εδω....προτεινω την καταργηση των κριτικων!!!..Εδω γραφουν με αλλα νικ(κλωνοι)...... κριτικες και καποιες εργαζομενες για τον εαυτο τους...χαχαχα!!!!Θα μου πεις αυτα τα καταλαβαινουμε!!!...Αλλα οπως βλεπεις υπαρχουν κι αλλα, που πιθανον να παιζουν!!!!!Με την ανακατωσουρα που εχει δημιουργηθει τις τελευταιες ημερες...δεν πιστευω να συνεχισουν να γραφουν πολλοι συναγωνιστες που σεβονται τον εαυτο τους...καθοτι ευκολα στο μελλον και χωρις να φταινε ...θα βρεθει καποιος να τους γραψει ...κατι....και θα γινεται μυλος!!!!......κατα συνεπεια, ας καταργηθουν και με ανταλλαγες αποψεων σε καποιο ειδικο θρεντ που θα ανοιχτει ...ας ενημερωνομαστε για οτι επιθυμουμε!!!....Αυτη ειναι η δικη μου εισηγηση που κανω και δημοσια μαλιστα!!!!

τραβα πηδα οποου γουσταρεις και οταν γουσταρεις ανεβασε και κριτικες
και κανε και ενημερωσεις... δεν σε υποχρεωνει κανεις για τιποτα!!!!!!
Και αν θες την γνωμη μου καλυτερα να κρινεις και απο μονος σου ποια
πουτανα σου κανει και ποια δεν σου κανει... λιγο εμπειρο ματι να χεις
τελειωσε. Δεν θες πολλες συστασεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο px75 ειναι γνωστος μπαχαλακιας και αυτος....

γουσταρει φασαρια εδω ελεγε για τον αλλον οτι εχει

αποδειξεις οτι εβαζε ζεστα αυγα κατω απο τις μασχαλες στις πουτανες!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Υ.Γ: Εγώ πάντως θα έρθω σίγουρα στα σεμινάρια του ξάδερφού σου. Αν δεν κάνω λάθος έχει δηλώσει και ο gl  συμμετοχή.
μου ειπαν οτι ειναι επιδοτουμενα απο τον ΟΑΕΔ γιαυτο... :grin: :grin: :grin:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τυπε αρχισες να γαμας και μαγκεψες?  :2funny: :2funny: :2funny:
να ξερεις δεν εισαι ο μοναδικος που το κανει ε  :2funny:
εσυ και αλλα... εκατομμυρια ανα το κοσμο !!!!!
ποσα εκατομμυρια?5 ή 6?

χρησιμοποιησε μια σωστη ταξη μεγεθους πανηλιθιε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:tooth:

λογικα πρεπει να γαμανε μερικα δισεκατομμυρια στον πλανητη γη......

ανα το κοσμο ειπα τυπε  :grin:
αν δεν ξερει να διαβασει και εχει χαζεψει
απο τις πολλες πουτανες δεν φταιω!!!!!!!!!!!!

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην πεταμε τα λεφτα μας αδικα και οχι να βοηθαμε τις τανες να γινουν πιο πλουσιες κοροιδευοντας τους αγνους μπουρδελιαρηδες.ο ακορεστος δυστυχως εχει δικιο παλιοτερα εμπιστευομουν συγκεκριμενους συναγωνιστες τωρα πια κανενα γιατι αλλα γραφουν και αλλα βλεπεις οταν πηγαινεις στουντιοτσαρκα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον για να μην πεταμε τα λεφτα μας αδικα
σωστο αυτο που λες αλλα το αθλημα θα εχει και αποτυχιες.....ειναι σαν να λες θα παιζω ιπποδρομο ή χαρτια και θα κερδιζω παντα.....δεν γινεται.....οσο καλα και πληροφορημενος να εισαι θα φας και πατατες αρκετες.....

συμφωνω με τον ακορεστο....γενικα οι κριτικες ειναι υπερεκτιμημενες.....εγω ουτε στις δικες μου δεν θα εδινα 100 τα εκατο βαση γιατι και γω καπου μπορει να περασα λογω συγκυριας καλα και να ενθουσιαστηκα και αλλου επειδη μου κατσε μια στραβη μπορει να εριξα μαυρο κατραμι ψηφο ενω δεν ηταν ετσι τελικα απολυτα τα πραγματα....

και οι κρινοντες κρινονται.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σωστο αυτο που λες αλλα το αθλημα θα εχει και αποτυχιες.....ειναι σαν να λες θα παιζω ιπποδρομο ή χαρτια και θα κερδιζω παντα.....δεν γινεται.....οσο καλα και πληροφορημενος να εισαι θα φας και πατατες αρκετες.....

ακριβως . Ειναι θεμα ψυχολογιας... οταν δινεις 50αρι παντα ρισκαρεις...
για αυτο διαλεξε και εσυ την πουτανα που σου παει και αν κατσει καλη φαση
εκατσε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom