στον αγαπητο ινδιανο, εμεινε η σαρα σε studio της κασσανδρας, μεσα στο δωματιο μιση ωρα, οπως εγραψε, παρολο που πηρε το απλο προγραμμα και το κουδουνι χτυπαγε μιση ωρα...
να υποθεσω οτι ηξερε η σαρα <ποιος ηταν> ο ινδιανος...
Εγραψα οτι χτύπησε κάποιες φορές, οχι οτι χτυπαγε μιση ωρα. Εχει διαφορα
Όλες γνωρίζουν ποιος είναι ο Ινδιάνος. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να θεωρεί ότι οι κριτικές του χρήζουν πλήρους αντικειμενικότητας και όχι διαφήμισης.
Φιλοι μου, με υπερεκτιμαται.
Πως προκυπτει οτι ολες με γνωριζουν ?
Απο
υποθεσεις και εικασιες ?
Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι, παραδεχομαι οτι καποιες κοπελες με γνωριζουν.
Οχι ολες σαφως.
Και η Σαρα ειναι μια απο αυτες που δεν με γνωριζουν. Μεχρι πριν την χθεσινη μας επισκεψη, η μονη μας γνωριμια ηταν η οπτικη σε οποιες τσαρκες την ειχα δει, χωρις τιποτα παραπανω.Μολις χθες εμαθε το μικρο μου ονομα στο δωματιο και φυσικα ουτε μιλησα για site και nicknames.Δεν τα κανω αυτα και αν θελετε με πιστευεται.
Δηλαδη αμα περασω καλα σε δωματιο οπωσδηποτε ξερει η κοπελα ποιος ειμαι ?
Για να ειναι εγκυρη η κριτκη μου πρεπει να περασω ασχημα ?
Ειναι λογική αυτο ?
Ετσι οπως το πατε θα με κανετε να πιστευεψω πως ζηλευεται επειδη περανω ωραια και σας εχει γινει εμμονη.
Σαφως και εχεται το δικαιωμα να μην εμπιστευεσται τις κριτικες μου και να τις μαυριζεται, αλλα οπου σταθειται και οπου βρεθειται για τις κριτικες μου αναφερεσται.
Παντως ευχαριστω που με "παρακολουειται" τοσο στενα και με διαβαζεται τοσο πολυ.
Με κανετε να νοιωθω σημαντικος και θα καβαλησω κανενα καλαμι στο τελος.
Καλη χρονια να εχουμε.