Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ερωτηση κρισεως...Για σας,.... Χριστουγεννα ειναι να βριζεστε μεταξυ σας και να τσακωνοσαστε στο διαδικτυο???...Γιατι δεν κανονιζετε μια συναντηση εξω
να κανονισουν κανα ραντεβου θανατου πρεπει μετα απο οσα βαρια ειπωθηκαν με σιδερογροθιες και ξυλα....

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κάποιος ή κάποιοι πήγαν και μαύρισαν όλες μου της κριτικές.....
δεν εξηγείται αλλιώς ότι σχεδόν πριν 10 μέρες και έξι κριτικές πριν είχα ποσοστό θετικών ψήφων κοντά στο 47 ενω τώρα 29.......
να είστε όλοι σας καλά καλές γιορτές....     
σου παιξαν μεγαλη πουστια...

παντως το συστημα με τις ψηφους μπαζει τρελα...

και ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να χει μεγαλη βαρυτητα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
Τά χρόνια μου πολλά στούς τιατανοτεράσιους παίχτες
τού χώρου !!!!!!

Επισκέπτης
δεν εξηγείται αλλιώς ότι σχεδόν πριν 10 μέρες και έξι κριτικές πριν είχα ποσοστό θετικών ψήφων κοντά στο 47 ενω τώρα 29.......
Όπως είχε πει κι ο Jopino, το μαύρισμα πολλές φορές είναι απλά εμπάθεια.
Άστους στη μιζέρια τους, μην ασχολείσαι!

Ελπίζω να βελτιωθεί η Μανταλίνα, είναι φοβερό πιπίνι για τα γούστα μου.
Καλή χρονιά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
σε φαγαν τα κυκλωματα μαν.....καλες γιορτες..... :grin:

εγω ειχα δωσει σχετικη ευχη.....οποιος μου μαυριζει την κριτικη να του ξεραθει η πουτσα να πεσει.....ετσι σταματησαν.....
εγω ειμαι καλο παιδι δεν δινω τετειες ευχες.....
εγω τους ευχομαι τα καλυτερα και τους απανταω με μια παροιμια ,οποιος δεν μπορει τα κανει κρεμασταρια.....

• Like
Αντιδράσεις: viator

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
σου παιξαν μεγαλη πουστια...

παντως το συστημα με τις ψηφους μπαζει τρελα...

και ειναι κριμα γιατι θα μπορουσε να χει μεγαλη βαρυτητα...
ναι τεσπα , το καλο ειναι να μην υπαρχουν προβατα , ο καθενας απο αυτο που διαβαζει κραταει αυτα που του αρεσουν ,
το εχω ξαναγραψει οποιος θελει να δει την αληθεια να πηγαινει να δοκιμαζει

• Like

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
χρονια πολλα σε ολους.......

• Like

Επισκέπτης
Εμ δεν με ακούς που σου λέω να μην γαμάς τις πόρνες του κόσμου :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
  • Like

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

URL]]

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Για αυτο τους εριξα ενα χεσιμο απο τον ρομαντισμο,αυτο δεν συνεβη μονο σε σενα,αλλα σε ολους οσους γραφουν κριτικες και ενημερωσεις,αν το προσεξες.Δες δικες μου,προφεσορα,ντερτι κλπ.Για αυτο τους γραφουμε ολους κανονικα!Ηθελα να ξερα αν σταματαγαμε να γραφουμε τι θα εκαναν?θα επαιζαν το πουλακι τους!! :2funny:

Επισκέπτης
Ελπίζω να βελτιωθεί η Μανταλίνα, είναι φοβερό πιπίνι για τα γούστα μου.
Καλή χρονιά
Αμάν ρε παιδιά με τη Mανταλίνα... Θα με κάνετε να τρέχω Φυλής και μου έχουν τελειώσει τα εικοσάρικα...
Αν δεν μου αρέσει θα σας μαυρίσω (όλες) τις κριτικές... :s&m_2: :2funny:

Όπως είχε πει κι ο Jopino, το μαύρισμα πολλές φορές είναι απλά εμπάθεια.
Άστους στη μιζέρια τους, μην ασχολείσαι!

Φίλε μου, μαυριστές, προμότερες κπλ, δεν ξέρουν να κινηθούν. Είναι όλοι εραστιτέχνες.
Δες για παράδειγμα το ξαδερφάκι μου, το Joppino (τεχνογνωσία b'a.m.*), πως κινείται στο χώρο. Με καρτούλα και επαγγελματισμό!
(Μου έριξε και μούντζες: «Στα μπουρδέλα του 1Οάρικου θα μεινεις, χαμένε!», επειδή δεν ακολουθώ τις μεθόδους του.
Ο Σουγκράνιες δεν ασχολήθηκε...)
* Βλέπε σελ.482, post 7229, του παρόντος.

Συνημμένα

• Bombe Boy+card.jpg
    Bombe Boy+card.jpg
    286,7 KB · Εμφανίσεις: 23

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
στον αγαπητο ινδιανο, εμεινε η σαρα σε studio της κασσανδρας, μεσα στο δωματιο μιση ωρα, οπως εγραψε, παρολο που πηρε το απλο προγραμμα και το κουδουνι χτυπαγε μιση ωρα...να υποθεσω οτι ηξερε η σαρα <ποιος ηταν> ο ινδιανος... :huh: Εγραψα οτι χτύπησε κάποιες φορές, οχι οτι χτυπαγε μιση ωρα. Εχει διαφορα
Όλες γνωρίζουν ποιος είναι ο Ινδιάνος. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να θεωρεί ότι οι κριτικές του χρήζουν πλήρους αντικειμενικότητας και όχι διαφήμισης.
Φιλοι μου, με υπερεκτιμαται.

Πως προκυπτει οτι ολες με γνωριζουν ?
Απο υποθεσεις και εικασιες ?

Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι, παραδεχομαι οτι καποιες κοπελες με γνωριζουν.
Οχι ολες σαφως.

Και η Σαρα ειναι μια απο αυτες που δεν με γνωριζουν. Μεχρι πριν την χθεσινη μας επισκεψη, η μονη μας γνωριμια ηταν η οπτικη σε οποιες τσαρκες την ειχα δει, χωρις τιποτα παραπανω.Μολις χθες εμαθε το μικρο μου ονομα στο δωματιο και φυσικα ουτε μιλησα για site και nicknames.Δεν τα κανω αυτα και αν θελετε με πιστευεται.

Δηλαδη αμα περασω καλα σε δωματιο οπωσδηποτε ξερει η κοπελα ποιος ειμαι ?
Για να ειναι εγκυρη η κριτκη μου πρεπει να περασω ασχημα ?
Ειναι λογική αυτο ?

Ετσι οπως το πατε θα με κανετε να πιστευεψω πως ζηλευεται επειδη περανω ωραια και σας εχει γινει εμμονη.

Σαφως και εχεται το δικαιωμα να μην εμπιστευεσται τις κριτικες μου και να τις μαυριζεται, αλλα οπου σταθειται και οπου βρεθειται για τις κριτικες μου αναφερεσται.

Παντως ευχαριστω που με "παρακολουειται" τοσο στενα και με διαβαζεται τοσο πολυ.
Με κανετε να νοιωθω σημαντικος και θα καβαλησω κανενα καλαμι στο τελος.

Καλη χρονια να εχουμε.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Φιλοι μου, με υπερεκτιμαται.

Πως προκυπτει οτι ολες με γνωριζουν ?
Απο υποθεσεις και εικασιες ?

Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι, παραδεχομαι οτι καποιες κοπελες με γνωριζουν.
Οχι ολες σαφως.

Και η Σαρα ειναι μια απο αυτες που δεν με γνωριζουν. Μεχρι πριν την χθεσινη μας επισκεψη, η μονη μας γνωριμια ηταν η οπτικη σε οποιες τσαρκες την ειχα δει, χωρις τιποτα παραπανω.Μολις χθες εμαθε το μικρο μου ονομα στο δωματιο και φυσικα ουτε μιλησα για site και nicknames.Δεν τα κανω αυτα και αν θελετε με πιστευεται.

Δηλαδη αμα περασω καλα σε δωματιο οπωσδηποτε ξερει η κοπελα ποιος ειμαι ?
Για να ειναι εγκυρη η κριτκη μου πρεπει να περασω ασχημα ?
Ειναι λογική αυτο ?

Ετσι οπως το πατε θα με κανετε να πιστευεψω πως ζηλευεται επειδη περανω ωραια και σας εχει γινει εμμονη.

Σαφως και εχεται το δικαιωμα να μην εμπιστευεσται τις κριτικες μου και να τις μαυριζεται, αλλα οπου σταθειται και οπου βρεθειται για τις κριτικες μου αναφερεσται.

Παντως ευχαριστω που με "παρακολουειται" τοσο στενα και με διαβαζεται τοσο πολυ.
Με κανετε να νοιωθω σημαντικος και θα καβαλησω κανενα καλαμι στο τελος.

Καλη χρονια να εχουμε.
Σεβαστε Ινδιανε..μια ρηση λεει..... καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!!!Αυτοι που αποκαλυψαν καποια στοιχεια για σενα ....μενει να τους απαντησεις-αποδειξεις... οτι στερουνται αληθειας!! Γιατι αιωρειται πλεον εδω μεσα... μια "σκια" για σενα....και δυσκολα στο μελλον, θα σε διαβαζουν οι συναγωνιστες!!!Αν αυτο, δεν σε ενδιαφερει οπως δηλωσες σε παλιο ποστ σου(δηλ.να σε διαβαζουν αλλοι... αλλα γραφεις για μερακι(?))..κανενα προβλημα...και μην συνεχιζεις να τους απαντας..θα βαρεθουν και θα σταματησουν!!!Καλη χρονια και απο μενα!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σεβαστε Ινδιανε..μια ρηση λεει..... καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα!!!Αυτοι που αποκαλυψαν καποια στοιχεια για σενα ....μενει να τους απαντησεις-αποδειξεις... οτι στερουνται αληθειας!! Γιατι αιωρειται πλεον εδω μεσα... μια "σκια" για σενα....και δυσκολα στο μελλον, θα σε διαβαζουν οι συναγωνιστες!!!Αν αυτο, δεν σε ενδιαφερει οπως δηλωσες σε παλιο ποστ σου(δηλ.να σε διαβαζουν αλλοι... αλλα γραφεις για μερακι(?))..κανενα προβλημα...και μην συνεχιζεις να τους απαντας..θα βαρεθουν και θα σταματησουν!!!Καλη χρονια και απο μενα!!!
Θα ακολουθησω την υποδειξη σου.

Καλη χρονια κυριε Παιχτουρα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσύ ειδικά είσαι ο τελευταίος που θα'πρεπε να μιλάει. Ας το αφήσουμε εδώ λόγω των ημερών, παλαμοπαίχτουρα.

Υ.Γ. Οι φαντασιώσεις και οι θεωρίες συνομωσίας διάφορων καμένων και των κλώνων τους ΔΕΝ θεωρούνται στοιχεία.
χαχα.....εγω ειδικα..... τι???..Μημπως με ξερεις και θελεις να μου πεις κατι...που μου ξεφευγει???...Θα χαρω να σε διαβασω και μετα να τοποθετηθω σοβαρα και υπευθυνα πλεον.... για πολλα θεματακια....γιατι μεχρι τωρα...σας απαντω...... για να περνω την ωρα μου στο διαδικτυο!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εκείνη την ...φορολογική παρεξήγηση που είχες με κάποιον την έλυσες; Ή μήπως έκανες το παγώνι όταν σου πρότεινε συνάντηση;
Με ποιον???Δεν γνωριζομαι με κανεναν απο εδω μεσα!!!....Και τι φυσεως φορολογικη διαδικτυακη παρεξηγηση ειχα με τον "καποιον"???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξέρεις εσύ. Κάτι για 800 ευρώ μισθό, κλπ. όπου έφαγες το κράξιμο της ζωής σου από τον αντμιν ενός άλλο φόρουμ.
Κοτζάμ παίχτουρας, ντροπή να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου.
Σεβαστε αγνωστε διαδικτυακε συναγωνιστη-μελος....δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου....εγραψα ΚΑΤΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ...μου εχουν στειλει μηνυματα....δυο αλλα μελη που ασχολουνται με κριτικες!!!!....Δεν βρισκω το λογο να τα αποκαλυψω, γιατι θα χειροτερεψει η φαγωμαρα σας!!!!....Δεν ξερω ομως που βρισκεται η αληθεια???...Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει θεμα...αλλα δεν μπορω να το προσδιορισω, γιατι και δεν με ενδιαφερει αλλα και δεν ξερω κανεναν απο σας!!!..Το μονο σιγουρο ειναι οτι.... ολα αυτα βλαπτουν την σωστη και αντικειμενικη ενημερωση που θελουν τα μελη αυτων των site!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom