Επισκέπτης
Είσαι σίγουρος ότι είναι η ίδια;το πιπινακι που λες η αννα εχει γυρισει κ δουλευει στη φυλης ξανα πρωινα .....
Σε ποιο δουλεύει;
Είσαι σίγουρος ότι είναι η ίδια;το πιπινακι που λες η αννα εχει γυρισει κ δουλευει στη φυλης ξανα πρωινα .....
δεν θυμαμαι το νουμερο , απεναντι απο αυτο που δουλευει η σακιρα , που ειναι σχετικα καινουργιο στο υπογειο δεξιαΕίσαι σίγουρος ότι είναι η ίδια;
Σε ποιο δουλεύει;
Κατάλαβα ποια λες. Δεν είναι η ίδια δυστυχώς. Ούτε καν κώλο δεν δίνειδεν θυμαμαι το νουμερο , απεναντι απο αυτο που δουλευει η σακιρα , που ειναι σχετικα καινουργιο στο υπογειο δεξια
Κατάλαβα ποια λες. Δεν είναι η ίδια δυστυχώς. Ούτε καν κώλο δεν δίνει
Θα κάνω έρευνα αύριο. Θέλω να τη ξαναβρώ για να δω τα ίχνη που άφησε ο χρόνος στο άλλοτε στενό αιδίο της...μια ξανθούλα που ταιριάζει με τις περιγραφές συνάντησα την προηγούμενη εβδομάδα σε τσάρκα, πρωινή, στο 74 δεξιά όπως μπαίνουμε.. η οδοντοστοιχία της δείχνει fake αν και είναι πιπινάκι..
η ίδια μου ανακοίνωσε και πρωκτικό.. δεν την δοκίμασα...
Μπα! Πουθενά η προαναφερθείσα κορασίδα με τον πάτο απόπατο. Με άλλη την μπερδεύετεΘα κάνω έρευνα αύριο. Θέλω να τη ξαναβρώ για να δω τα ίχνη που άφησε ο χρόνος στο άλλοτε στενό αιδίο της...
μαλακιζεσαι φιλε με αυτα που γραφεις εδω μεσα φαινονται λιγο πολυ αυτοι που το κανουν επιτιδευμενα αντι να κρινεις τους αλλους γραφε καλυτερα καμια κριτικη για να παρουν τον πουλο ολοι αυτοι που σχολιαζειςΓεια σας ρε μόρτες τόσο καιρο έβλεπα και δε μέλαγα γιατί οταν μιλησα μου την πεσανε με απειλεσ και θα δεις ποιος είμαι γω και ληπά αλλα βλεπω οτι το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο και σας δουλέβουνε κανονικά να πούμε. Καλα τα αφεντικά τον μαγαζών τη δουλειά τους κάνουνε και βάζουνε και απο 10 ψεφτικα ονόματα να κανουνε λεζάντες στα μαγαζιά τους και σεις τα πιστέβετε? καλά ρε μάγκες για πείτε μου πως γίνετε μια που πας στο δομάτιο και λεει γκια σου μουρό μου ελα κανε εγκό πιπα να μπορεί να διαβάζει ελληνικά και να γράφει καλύτερα και απο μένα που εντάξει σχολείο δεν εχω τελειώσει αλλά Ελληνας είμαι εγώ και εδώ γενήθηκα και μεγάλοσα? Εγώ που είμαι αμόρφοτος και το καταλαβένο εσεις που είστε και σπουδαγμένοι δε πέρνετε πρέφα τίποτα και πάτε και το πέζετε και γαμπροί? Σε καμιά τσατσά ρε κοροηδα το πεζετε γαμπροί ή σε κανα γκόμενο καμιάς αφεντηκήνας, ξυπνήστε ρε. Εγώ θέλω να ρωτήσω και αυτο΄πυς όλους που γράφουνε ψέματα και τις κάνουνε όλες οτι είναι οι καλύτερες, καλα ρε δε ντρέπεστε λίγο να παιρνετε τα παιδιά στο λεμό σας? Διάβασα κρητικές που οι προμότορες γράφουνε τα καλήτερα και πωπω τι θεά είναι και ποσο καλά γαμιέτε η κοπέλα και πλήρωσα 50 και μου έκανε για 100 και δε συμαζέβετε και πάει ο άλλος ο κακομοίρης και πετάει τα λεφτά του και λέει πιστεψα τον προηγουμενο και τη πατησα και δε κουνιετε φύλο? θαπρεπε ρε να τους παρετε με τις κλωτσες τους μαλακες. Εχει ο κοσμος λεφτα για πεταμα νομιζετε και πατε και κανετε λεζαντα στη καθε τεληομενη ναπούμε? Ερχετε η άλλη και λεει τη λενε γιασμιν τη κοπέλα και απο που ειναι με εξοτικο ονομα απο τη βουλγαρια ειναι και τη λεγανε μαιρη πριν λιγο καιρο και δουλεβε στο χαλκιδηκης. δε ξερω και δε λεο αν ειναι καλη η κοπελα στη δουληα της η οχι εγω δε την έχω πάρει γιατί δε μου άρεσε και δε λεω εδω για τη κοπέλα αλλα για τη κοροίδια. Ειναι η άλλη λεει απο την έγυπτο και λεω εγώ πως ειναι απο την εγυπτο και είναι πουτάνα και δε την εχουνε σκοτοσει ακόμα οι πατριότες της αφου απαγορεβετε εκει αφτή η δουλεια ? νταξει καλό το δούλεμα αλλά να έχει και ένα μέτρο εδώ ο κόσμος χαλάει πενηντάρηκα και τωρα πια τα πενηντάρηκα δεν είναι εφκολο να τα βγάλεις όπως παλία και γιαφτό εγώ ακούω στη πιάτσα ότι πολλοί βγαίνουνε στη τσάρκα και ζητάνε λεφτά ή σηνεργασήεσ με μαγαζιά για να κανουνε τη δουληά τους και να γράφουνε καλές κρητικές και να παρασέρνουνε τα παιδιά να πηγένουνε εκέι. Αλλα εγώ λεω οτι αφτό ε΄λιναι μαλακήα για όλους τελικά γιατί και τα μαγαζιά δήνουνε λεφτα που δε πρεπη να δινουνε και τα παιδια πάνε και πετάνε λεφτά σε άχρρηστες πουτάνες. Και νομίζετε μερικοί πως κάνετε καλό και πως κοροηδεβετε τον κόσμο και κονομάτε αμ δε πελάτες τησ μιασ φορας ερχονται και οταν φυγουνε λενε και σε ολους τους φιλους τους να μη πατησουνε στα μαγαζια σας και τελικα τα κλείνετε όπως έκανε και η αλλη. Αλλά εδώ λεω εγώ δε πρεπη να αφήνουνε να γινοντε τετοια πρ΄αγματα ενταξει κανει μπαμ ναπουμε απο μακρηά ποιες κρητικές είνα μούφα γιατί δε λεει κανεις τιποτα και τους αφήνετε να συνεχίζουνε? σε όλους κακο κανει αφτη η κατασταση και αμα το καταλαβετε και εδω τα παιδιά στο σαη και αλλάξετε πορεία θα είνα πιο καλό για όλους έτσι λεω εγώ γιατι ετσι οπως πάει το πράγμα δε θα σας παίρνει κανένας στα σοβαρά σε λίγο καιρό και θα φύγουνε όλοι αμα διαβάζουνε συνέχεια ψεματα και θα κανετε και στον εαφτο σας κακο. προσεχτε λιγο γιατι ειναι κριμα να χαλασει αφτο το πραγμα εδω περα γιατι υπαρχουνε και σωστά παιδιά που λενε αλήθηα και θελουνε να μαθουνε και την αλήθηα. ετσι λεω εγω τωρα εσεις ξερετε τι να κανετε καλυτερα.
Συμφωνω μαζι σου, εδω κοντευει να στραβωθει το ματι μου με τιςΓεια σας ρε μόρτες τόσο καιρο έβλεπα και δε μέλαγα γιατί οταν μιλησα μου την πεσανε με απειλεσ και θα δεις ποιος είμαι γω και ληπά αλλα βλεπω οτι το πράγμα πάει από το κακό στο χειρότερο και σας δουλέβουνε κανονικά να πούμε.
Πραγματικα γελασα πολυ με το ευθυεστατο σχολιο του συναγωνιστη:
μα καλα τον πουτσο μου θα επλενα η πιατα?
ρε φιλε μη συγχιζεσαι.το σαιτ γιαυτο υπαρχει,για να διαφημιζει ο κοσμος την πραματια του.εσυ πρεπει να δεις τι ειναι αληθεια και τι οχι.δηλαδη τι πιστευες,πως συντηρειται.απο τις διαφημισεις.αυτοι που δινουν αυτα τα φραγκα δεν θα ψαρεψουν πελατες μεσα απο δω.Συμφωνω μαζι σου, εδω κοντευει να στραβωθει το ματι μου με τιςμαιμουπαραμυθακιακριτικες που γραφονται κατα καιρους(η ηλιθιοτητα τους φαινεται οσο και να την κρυβουν) αλλα, δεν καταλαβαινω εσενα. Γιατι δεν βγαζεις στην φορα αυτους που σε απειλουν αν σε απειλουν μαζι και ταμηνυματααπειλες τους προς εσενα????????????
Το δωμάτιο μέτριο αλλά είχε μέσα εντομοαπωθητικό κουνουπιών στην πρίζα! Καλό αυτό γιατί με έχουν γαμήσει τα πουστοκούνουπα τις τελευταίες μέρες! Μην πάθω καμιά λαχτάρα τώρα που κουβαλάνε και κωλο-ιούς εξ Αφρικής!
πολλες φορες.....κοπιπειστ το κειμενο μην χαθει και ανανεωση της σελιδας.....δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.....Ρε σεις παω να ανεβασω κριτικη και μου γραφει κατι για invalid token, εχει τυχει και σε αλλον, τι φταιει?