Πάντως σχετικά με τη Μαντόνα κ γενικά, καλό είναι στις κριτικές να γράφεται κ το κόστος της συνάντησης.. Εγώ φροντίζω παντα να το γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων..
Πολλές απ' τις διθυραμβικές κριτικές αναφέρονται σε προγράμματα με 69, ισπανικό κι ελεύθερό στοματικό χωρίς ν' αναφέρονται ακριβώς στο κόστος, ή στην ακριβή διάρκεια της συνάντησης.. Κάποιοι αναφέρουν ακόμα κ για τελείωμα στο στόμα, δεν ξέρω αν αυτό περιλαμβάνεται σε κάποιο πρόγραμμα..
Πάντως εδώ στη Θεσ/νίκη οι κοπέλες είναι ακόμα πιο τυπικές στο θέμα του χρόνου κ των προγραμμάτων (με κάποιες εξαιρέσεις, όπως η Αφρούλα κι η Μαιρούλα)..! Συνήθως το απλό είναι 10-15 λεπτά, αλλά εδώ το απλό στα "στούντιο" (ο θεός να τα κάνει!) είναι 40 ευρώ..!
Απ' την άλλη έχοντας κάνει μια βόλτα στη Φυλής κ βλέποντας ότι σε πολλά περιλαμβάνεται κ το 69 κ το ελεύθερο στοματικό στο απλό των 20 ευρώ, καταλαβαίνω γιατί κάποιος που 'χει συνηθίσει σ' αυτές τις τιμές να δυσανασχετεί με τις τιμές των στούντιο..
Εγώ πάντως καταλαβαίνω ότι με το απλό πρόγραμμα αγοράζεις χρόνο ένα τέταρτο περίπου κ δεν μπορείς ν' απαιτείς παράταση.. Αλλά γιατί η κοπέλα να φεύγει νωρίτερα αν τυχόν τελειώσεις νωρίτερα..; Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω..! Αν όχι να συνεχίσετε με σεξ, τουλάχιστον με χαδάκια, γλύψιμο στα βυζιά κτλ..
Κ πάντα έχω αυτό το άγχος, να μην τελειώσω πολύ νωρίς γιατί θα πάει χαμένο το 50αρικο, ή να αγχώνομαι να τελειώσω γιατί τελειώνει ο χρόνος όταν καθυστερώ..!
Αυτό που λέω είναι, ότι είτε πρέπει να ισχύει το τέταρτο ακατέβατο, είτε τελειώσεις είτε όχι, είτε να ισχύει ότι γαμάς μέχρι να τελειώσεις, είτε είναι ένα λεπτό, είτε μια ώρα..! Δε γίνεται τα στούντιο να το 'χουν μονά-ζυγά δικά μας..!